Старт Суперліги, круті заруби в GOLD та інші інтриги ігрового вікенду!, Анонс другого туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

23.04.2021

Старт Суперліги, круті заруби в GOLD та інші інтриги ігрового вікенду!

23.04.2021

Старт Суперліги, круті заруби в GOLD та інші інтриги ігрового вікенду!

SUPER LEAGUE

MFC TERRATEK - ONE CALL

До-че-ка-ли-ся! Суперліга SFCK розпочнеться вже на цих вихідних. Перший матч звітного дивізіону обіцяє бути цікавим. Фіналіст минулорічного літнього Кубка з нестаріючими братами Стайковими, MFC TERRATEK, зустрінеться проти чемпіона ліги Silver минулого сезону, One Call, який готовий до боротьби в найвищому дивізіоні! Середній вік гравців MFC TERRATEK складає майже 30 років, однак цей досвід точно стане в нагоді команді. Проте, якщо подивитися заявку ONE CALL, то прізвища Медвідь, Пантелейчук, Науменко, Киян, точно дадуть зрозуміти, що цей колектив налаштований на боротьбу за чемпіонство! Чекаємо на матч з нетерпінням!

GOLD LEAGUE

FC PHENIX - УРАГАН

CRO UNITED - UTR

FC PHENIX і CRO UNITED повертаються на терени SFCK. Хлопці, вітаємо, обіймаємо і, звичайно, бажаємо успіхів. Але критикуватимемо, якщо що, серйозно. Бо ви вже команди з досвідом і повинні вести боротьбу лише за найвищі місця. FC PHENIX – апріорі найстарший колектив за середнім віком в цій лізі (32+), проте величезною перевагою цього колективу є той факт, що склад майже не змінюється вже багато років. Протистояти в першому турі доведеться іншому ветерану змагань – Урагану. Команда Івана Шемелинця перестріляла UTR в першому турі, тому цікаво подивитися на них в матчі проти «феніксів». Ветерани по віку проти ветеранів по кількості змагань під егідою SFCK. Coming Soon!

CRO UNITED – це консистенція досвіду та молодості. Вашетін, Снігур, Россильний – це все футболісти не молоді, але досвідчені. Поряд з ними грають Шаповалов, Лобур, Кальченко, які ще голодні до великих перемог. Склад дійсно серйозний, але амбіції UTR також говорять самі за себе. Журналістам турніру дуже подобається цей колектив, якому, як нам здається, поки не вистачає стабільності на довгій дистанції.

SILVER LEAGUE

COOKER - TOPIAR

BIOS - CHEVROLET

KAPELOU - BIG BOARD

Що не матч, то бомба!

COOKER розпочав сезон на максимальних обертах, засмутивши CHEVROLET – 5:2, з феноменальною грою Абрамова, на рахунку якого 2 голи і асист. Але «автомобілісти» все ж таки довго не мала ігрової практики в офіційних змаганнях, тому це ще не показник. Ось TOPIAR – це дійсно серйозний виклик. Молодий, амбітний колектив, який в минулому турі відчув рівень найвищого дивізіону, посівши 5-ту позицію, точно буде грати на перемогу!

BIOS і його ветерани (а середній вік команди складає 35 років) зіграє проти інших ветеранів з Chevrolet. Щось багато у нас вікових команд зібралося, правда? Але це ж дійсно круто, адже досвідчені виконавці точно знають, як показати яскраву гру. Між собою хлопці прекрасно знайомі, адже провели чимало матчів один про одного у відомому київському турнірі «Автоліга».

KAPELOU в минулому сезоні став чемпіоном Бронзової ліги, а гру команди веде досвідчений Яновський (34 роки) і молодий Сидорко (21 рік). Фактично це аматорський колектив з професійним підходом: наставник, тренування, серйозний підбір виконавців. Все це сприяє подальшому розвитку команди. Але BIG BOARD в першому турі вже підтвердив свій високий клас, здолавши UMG 4:2, а лідер команди Євген Малик оформив дубль.

BRONZE LEAGUE

ЛЕГІОН - ФК ДИРЕКТ

АФК ХУНТА - SFCK TEAM

EUROBIS - RwS BANK

UNION - DUZAIN-FASAD

В Бронзовому дивізіоні, звичайно, зарано робити якісь висновки, адже більшість команд зіграють свої перші матчі.

ЛЕГІОН в цьому сезоні спробує підтвердити, що чемпіонство в минулому сезоні ліги Urban було не випадковим. До речі, одразу серйозне випробування. Дірект в минулому турі здолав EUROBIS і продовжив свою переможну серію (з врахування минулого чемпіонату) до 6 матчів. Зазначимо, що взимку команди вже грали між собою і тоді «легіонери» здобули перемогу 2:1. Час для реваншу?

АФК ХУНТА в попередньому сезоні посіла 5 позицію в лізі Silver, а SFCK Team на одному диханні виграв лігу FavBet. Більше того, команда Руслана Катаранчука почала сезон з перемоги, здолавши Митницю з рахунком 2:1. Враховуючи той факт, що ми поки не можемо ознайомитися з заявкою Хунти на сезон, прогнози на матч робити важко.

EUROBIS в минулому турі підтвердив статус однією з найбільш видовищних команд турніру, програвши Діректу 4:6. Але видовище-видовищем, проте ми очікуємо результатів від команди. Що посіла третю позицію в Бронзовому дивізіоні. З атакуючим потенціалом проблем не має, а от в обороні іноді гуляє вітер. RwS BANK – точно не подарунок. В зимовому сезоні «банкіри» посіли другу позицію, продемонструвавши одну з найкращих дистанцій за всю історію виступів на наших змаганнях, тому, сподіваємося, вони не будуть збавляти оберти!

UNION - DUZAIN-FASAD – це матч команд, які в цьому сезоні ще не грали. Взимку UNION посів останнє місце в Золотому дивізіоні, не вигравши жодного разу у 8 матчах. Але ми знаємо, яка палка підтримка у цього колективу, тому сподіваємося, що результати команди зміняться на краще. Що стосується «дизайнерів», то цей колектив. Наскільки нам відомо, виступає у двох турнірах, тому важко сказати, на який хлопці зроблять головний акцент.

АФК Миротворець

PRESTIGE LEAGUE

САЛТІВСЬКИЙ МК - FC CROWN KYIV

BAYADERA - АФК МИРОТВОРЕЦЬ

ONE CALL 2 - RED FOX

МАТАДОР РУСАНОВКА - ECLIPSE

Якщо говорити в цілому, то у цій лізі зібрано найбільше команд-новачків або колективів, які лише нещодавно розпочали свій шлях на SFCK.

САЛТІВСЬКИЙ М розпочав сезон звитягою над Ощадбанком (6:3), а по два голи на свій рахунок записали Горгола і Помазанов. Для FC CROWN KYIV цей тур стане першим у новому сезоні, але ми хочемо побажати команді зробити висновки з попереднього чемпіонату, в якому їй не вистачило сил на усю турнірну дистанцію. «Кияни» цілком могли претендувати на чемпіонство, але в другій половині сезону втратили багато очок і у підсумку закінчили четвертими.

BAYADERA колись дуже давно грала в одному з аматорських турнірів Києва, потім команда припинила своє існування і зараз знову відбувається процес реінкарнації. Як для першого туру, суперник вкрай важкий. АФК МИРОТВОРЕЦЬ впевнено розпочав сезон, забивши Eclipse 6 голів, тому, звичайно, номінальним господарям поля буде непереливки. Хоча, можливо, і ні.

ONE CALL 2 знову у справі! Останній раз команда виступала у змаганнях SFCK ще восени, посівши другу позицію в лізі FavBet. Зараз цей колектив йде на підвищення в класі, тому цікаво, як він зможе себе проявити? RED FOX – поки загадка для нас, адже команда взимку посіла передостаннє місце в лізі FavBet, пропустивши у восьми матчах 57 голів. Сподіваємося, висновки хлопці зробили.

МАТАДОР РУСАНОВКА не влаштовують срібні медалі дивізіону FavBet, принаймні ми в цьому впевнені. Це дуже амбітний колектив, який хоче вести боротьбу лише за перше місце. Проте це місце заслужити в такій компанії, звичайно, буде важко. ECLIPSE – суперник досвідчений, проте ми вже неодноразово говорили, що цій команді не вистачає лави запасних. З іншого боку, хлопці приходять, грають в кайф і отримують задоволення від футболу. Можливо, це лише ми хочемо нарешті побачити команду Дмитра Косенка серед призерів чемпіонату?

GETMAN KYIV

URBAN LEAGUE

FC VEGA - GETMAN KYIV

OILER - UPTECH TEAM

MATADOR - ASSISTANT GROUP

Найбільш загадкові ліга, адже зрозуміти, кому можна віддати перевагу наразі вкрай важко. «Гетьмани», наприклад, приємно здивували в минулому турі, забивши 7 голів у ворота UpTech Team (оформивши 3 дублі), тому тепер вони сміливо підходять до гри проти FC VEGA. Команда Миколи Мацюка в минулому сезоні вперше здобула медалі нашого турніру, посівши друге місце в лізі Challenge. Але ви ж знаєте, що апетит приходить лише під час їжі?

OILER на правах чемпіона ліги Challenge тепер спробує посісти першу позицію в лізі Urban. У колективу Антона Лошака для цього є все: прекрасні тренувальні умови, хороший колектив, яскраві лідери і, звичайно, мусимо визнати, кваліфікований тренер (Тоха, не могли тебе не підколоти). Тим паче, що у першому турі їм доведеться зіграти з суперником, який перебуває у кризі. UPTECH TEAM програв останні 6 матчів, в яких забив всього лише 7 голів… Хлопці, зберіться! Ми, як і раніше, у вас віримо!

MATADOR розпочав сезон з розгромної поразки 1:8 і поки робити якісь висновки, щодо цього колективу зарано. ASSISTANT GROUP, в свою чергу, зберіг усіх лідерів на цей сезон, тому очікуємо від команди серйозного прогресу. Досить ходити в середняках!

BROOKLYN

CHALLENGE LEAGUE

ФК СОКІЛ - ТЄЛЄГА ФК

FC PROLISOK - ATLETICO KYIV

BROOKLYN – PLAYTIKA

Закінчувати анонс будемо лігою Challenge. На старт виходять «соколята», для яких минулий сезон закінчився справжньою трагедію. Замість боротьби до останнього за чемпіонство в лізі Challenge, команда програла три останні матчі і посіла 5-ту сходинку. Висновки зроблені? Тим паче, що Тєлєга спокійно жити не дасть. Минулий матч проти BROOKLYN, який хлопці програли через свою розслабленість з рахунком 5:6 показав, що вони на правильному шляху.

FC PROLISOK дебютує в нашому чемпіонаті, тому, звичайно, поки бачимо в цій команді темну коняку. ATLETICO KYIV, в свою чергу, в минулому турі показав, що дебютанту можуть наробити галасу. Команда Сашка Кульші переграла Full House UTD з рахунком 6:34, продемонструвавши, що цілком розуміє, що від неї вимагає тренер.

BROOKLYN після камбеку в матчі з Тєлєгою сильно нахвалювати не будемо. Тому що ми на ці граблі вже наступали. Тільки починаєш хвалити команду Штанька, як вона починає сипатися. Ми поки витримаємо паузу. Тим паче, що PLAYTIKA, яка вирішила розпочати цей сезон в останньому дивізіоні, може зірок з неба і не хапає, але досвіду у цього колективу вистачає. Для «айтішників» цей чемпіонат може стати класною можливістю перезавантажити команду і розпочати все з чистого аркушу паперу.

Пресслужба SFCK