​ UNION перервав серію без перемог, SFCK Team не спинити та інші результати туру, Огляд третього туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

12.05.2021

​ UNION перервав серію без перемог, SFCK Team не спинити та інші результати туру

12.05.2021

​ UNION перервав серію без перемог, SFCK Team не спинити та інші результати туру

В цьому огляді ми будемо говорити про матчі. Які відбулися на минулих вихідних, а також повідомляємо вам про поповнення у родині SFCK.

Колектив Десна приєднається до Суперліги, а Террикон, відповідно, буде виступати в золотому дивізіоні. Також вітаємо у лізі «Престиж» 11-го участника – колектив NMT Legea! Успіху, хлопці!

Superleague

Aurora Team – OneCall – 1:5

SkyUp – MFC Terratek – 3:0

Серйозна банда Євгена Задорожнього не змогла відібрати очки у зіркового OneCall. Мельник і Киян зробили рахунок 2:0 вже на 8-й хвилині матчу, проте гол Жихарєва наприкінці першого тайму  подарував Аврорі надію на позитив. Однак майже одразу Науменко і Мельник забили ще двічі, а фінальну крапку поставив Стрельченко на останній хвилині матчу. Мельник – однозначно герой звітного протистояння!

«Авіатори», в свою чергу, стартували з перемоги. Це було прогнозовано, адже за складом SkyUp цілком справедливо вважається однією з найкращих команд в турнірі. MFC Terratek, хоча і програв другий раз поспіль, знову дав бій і показав, що цей колектив не просто для кількості у Суперлізі. Цей колектив реально може дати бій кожному опоненту. Відзначимо, що дотиснути своїх опонентів «авіатори» змогли лише наприкінці матчу, завдяки дублю Бакума, який чимало часу провів в український футзальній Екстра-Лізі!

Silver division

LP-CRM Topiar – 2:2

У цих команд була своя історія протистоянь: спочатку перемогу з рахунком 7:5 здобув Topiar, але в наступному матчі сильнішою виявилася команда Луценка – 5:3. Третій матч виявився нічийним – 2:2. Хто знає, може у нас народжується принципове дербі? Насправді вийшов хороший матч двох пристойних команд. Спочатку вперед вийшли гравці Topiar, завдяки голу Божка, одна потім гол+пас від Луценка змінили ситуацію в протилежний бік. Проте за 5 хвилин до кінця матчу Добровольський, який провів дуже потужну гру, рахунок зрівняв, встановивши підсумковий результат. Topiar після двох турів поки не перемагав, а LP-CRM розпочав сезон з нічийного результату. До речі, нова форма від Topiar – ТОП!

Bronze division

АФК Хунта – Binotel – 2:2

Union – ФК Дірект – 2:0

Duzain FasadSFCK Team – 2:3

Є про що поговорити і в Бронзі. НАЙГОЛОВНІШЕ! Union виграв вперше з восьмого листопада. Хлопці, від щирого серця вас з цим вітаємо. З моральної точки зору перемога є супер важливою. Миколенко і Назаренко забили по голу в кожному з таймів, що призвело до омріяної звитяги. Відзначимо, що лідер Діректу Осадчук отримав червону картку вже на першій хвилині другого тайму. До речі, у Діректу також перервалася своя серія. З 7 перемог поспіль, яка тривала з 23 січня.

Питання номер 2. Хто зупинить команду організаторів? Враховуючи минулий сезон, в якому SFCK Team виграла свій дивізіон, перемога над «дизайнерами» стала вже 11 поспіль! Це просто фантастика! Причому гру проти суперника складалася не дуже то й просто. Скробач відкрив рахунок вже на 4-й хвилині матчу, але Матвєєв і автогол від Ананка схилили терези на користь «дизайнерів». Потім Скробач відзначився асистом на Кузнєцова і рахунок став рівним. Але апогеєм матчу став гол Катаранчука, який класно пробив з гострого кута і здобув перемогу для організаторів.

Віталій Жеребцов зробив усе, аби Хунта здобула першу перемогу в сезоні, оформивши дубль в матчі проти колективу Binotel. Більше того, Binotel втратив Магасаряна на 24-й хвилині матчу через вилучення і програвав 0:2 на 34-й хвилині гри. Однак хлопці продемонстрували неймовірний характер і змогли зусиллями Чалого і Лисюка відігратися, завершивши матч внічию – 2:2.

Urban division

2SCHOOLRoyal Credit – 3:3

Кайфовий матч. Це найкраща його характеристика. По-перше, вболівальники побачили одразу шість забитих голів. По-друге, була справжня драма і інтрига. Двічі «банкіри» виходили вперед, завдяки голам Сиворакши. До 36-ї хвилини гри ця команда вигравала 2:1, але потім настав час трилеру.  Олексюк зробив гол+пас всього за дві хвилини і вивів 2SCHOOL вперед. Однак за хвилину до кінця матчу Лимар відмінно відгукнувся на розіграші стандарту і в один дотик переправив м’яч у ворота, зробивши рахунок 3:3! Ми вважаємо цей результат максимально справедливим!

Prestige division

Ощадбанк – One Call-2 – 1:4

One Call-2 здобув другу поспіль перемогу у сезоні, забивши у двох матчах вже 9 голів у ворота своїх опонентів. «Банкіри» вийшли вперед, завдяки голу Алмазова на 17-й хвилині матчу (для Руслана це 3-й гол в двох матчах), проте надалі у його команди справи пішли шкереберть. За 11 наступних хвилин Гунько, Гупало, Лошак і Султан забили 4 рази і повністю перевернули хід гри. Констатуємо, що «банкірам» трішки не вистачає резерви, а їх опоненти, схоже, будуть одними з претендентів на чемпіонство!

Challenge Division

FC Prolisok – ФК Сокіл – 3:1

Тєлєга ФК – Full House UTD – 5:2

«Добрий вечір – я диспетчер». Так хочеться охарактеризувати результат матчу FC Prolisok – ФК Сокіл. Враховуючи той факт, що «соколята» грали проти абсолютного дебютанта нашого турніру, який поступився у першому турі, здавалося, проблем не буде. Але вийшло з точністю до навпаки. Рудий забив вже на 6-й хвилині матчу (2-й гол в двох матчах), і навіть не зважаючи на той факт, що Коссе доволі швидко рахунок зрівняв, Кара буквально добив «соколят» ще у першому таймі, забивши два на останніх хвилинах – 3:1. Недооцінка? Чи сила колективу FC Prolisok? Дізнаємося вже у наступних матчах.

У другому матчі цієї ліги Тєлєга змогла перервати свою серію з трьох поразок поспіль (враховуємо минулий сезон), провывши просто ударний перший тайм. Вже на 12-й хвилині команда вигравала з рахунком 3:0 і лише автогол від Рубаника додав надій для Full House UTD. І дійсно на другий тайм цей колектив вийшов більш зарядженим, а Бородань скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Проте Коваль і Семеніхін буквально за 90 секунд забили двічі і остаточно вбили інтригу у цьому матчі!

Пресслужба SFCK