Фінал SFCK. Підсумки і призери чемпіонату, Огляд останнього туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

05.03.2021

Фінал SFCK. Підсумки і призери чемпіонату

05.03.2021

Фінал SFCK. Підсумки і призери чемпіонату

FAVBET GOLD DIVISION

MFC ALTERRA 2-4 AURORA TEAM

TOPIAR 4-3 AUTO ENERGY

AURORA TEAM 1-3 DEVELOPEX

ТЕРРИКОН 5-0 ФК СТАЛЬ ТП

АГРОСЕМ 5-3 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

Вийшло так, як вийшло. Нажаль, доля чемпіонства вирішилася не на футбольному полі, а, так би мовити, в «кабінетах». Через конфлікт з організаторами Сталь не приїхала на гру, тому Террикон автоматично отримав золоті медалі чемпіонату. Ситуація дійсно неприємна, причому для всіх: і для Developex, і для Террикону, і, звичайно, для «сталеварів». В майбутньому важливо такого уникати.

Щодо інших результатів туру, то вони вийшли доволі цікавими.

TOPIAR влаштував гольову перестрілку з «автомобільними енергетиками» і здобув 4 перемогу в сезоні. Прогрес команди Смірнова очевидний, тому в наступному чемпіонаті дуже хочеться, аби команда його закріпила. Теж саме стосується і AutoEnergy. Цей колектив реально може претендувати на більше, але для цього потрібна стабільність складу.

Аврора, в свою чергу, зробила все можливе за для того, аби закінчити сезон з медалями. MFC Alterra переграти вдалося, проте Developex, який був максимально мотивованим, їх переграв. Більше того, виграв і Агросем, який в трьох попередніх матчах здобув лише один бал. «Газовики», а точніше Капанистий, на рахунку якого дубль і асист, билися, як могли, проте Агросем все ж таки виборов заслужену бронзу. Цікаво, що найкращим бомбардиром ліги став Дмитро Лещенко, який забив 11 голів.  

LP-CRM SILVER DIVISION

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 2-6 НІКОФЛЕКС

З одного боку ми можемо привітати Нікофлекс зі здобуттям срібних медалей, а з іншого – команда могла виграти чемпіонство, але поступилася One Call за гіршим показником забитих і пропущених, адже в грі між собою команди розписали мирову 3:3. Про гру багато говорити не будемо. Зазначимо лише той факт, що Голодніков оформив три асисти, а Дмитро Дуленко, який за весь чемпіонат забив всього двічі, в звітному матчі оформив одразу два голи в одному матчі.

KELME BRONZE DIVISION

ECLIPSE 6-3 ABM CLOUD

ASSISTANT GROUP 2-9 EUROBIS

Ось вам і Eurobis, будь-ласка. Найбільш куражна команда ліги заскочила на третю позицію. Незважаючи, що в матчі з «асистентами» хлопці пропустили вже на 1-й хвилині матчу з пенальті, але потім просто розбили своїх опонентів. Головним героєм став Петро Фабріка, який не тільки оформив покер, а й відзначився двома асистами. Eurobis, до речі, став однією з двох найрезультативніших команд в лізі, забивши 35 голів.

ECLIPSE завершив сезон на мажорній ноті, а Макарчук забив чотири гола у ворота ABM Cloud. «Айтішникам» потрібно зробити висновки і якомога швидше забути цей сезон, адже в останніх чотирьох матчах команда отримала чотири поразки.

BPRO URBAN DIVISION

ХУРМА 3-3 НІКОС

НІКОС 3-5 MATADOR

GETMAN KYIV 7-2 KMA

LP-CRM 2 4-0 RwS BANK

KMA 3-1 ЛЕГІОН

ДИРЕКТ 4-3 YOUNG BOYS

UPTECH TEAM 1-6 LP-CRM 2

В якійсь мірі все закінчилося доволі неочікуванно. В першу чергу, це стосується, звичайно, LM-CRM-2. Ми були впевнені, що цей колектив закінчить сезон в нижній частині турнірної таблиці, але в останніх чотирьох матчах Луценко і компанія здобули три перемоги і нічию, закінчивши чемпіонат на 5-й позиції. Молодці!

Декілька слів скажемо про Нікос. На початку сезону ми прогнозували команді Дмитра Сисоєва боротьбу за медалі, проте у підсумку хлопці опинилися на останньому місці, набравши один заліковий бал в двох останніх матчах.

Власне кажучи, до Хурми схожі «претензії». Це навіть не претензії, а наші очікування, які, як відомо, наші проблеми J.

Ми були приємно здивовані тим, що КМА обіграв Легіон в останньому турі, але навіть цей факт не завадив команді Влада Тарана здобути своє перше, історичне чемпіонство! А все тому, що «банкіри» програли Луценку… Точніше LP-CRM-2, а Луценко оформив в тому матчі хет-трик. Таким чином, «банкіри» посіли другу позицію. Відверто кажучи, ми навіть не очікували побачити команду Войтенка серед призерів, пам’ятаючи останні не дуже вдалі сезони команди. Тому, Молодці!

Найбільше радіємо за Директ! Реально красені! 8 перемог в останніх 9 матчах і максимально заслужені бронзові нагороди! В останньому матчі Усик зробив усе, аби Young Boys здобув перемогу, оформивши хет-трик, але Осадчук і Тоток вкотре підтвердили свій височенний клас!

Завершимо на мінорній ноті, адже нам реально сумно, що UptechTeam переживає «день сурка». Відмінна перша частина сезону і 5 поразок поспіль і підсумкова 9 позиція.

VEGA CHALLENGE DIVISION

ФК СОКІЛ 2-6 FC VEGA

JOOBLE 5-3 SECUR

ФК SAINTS 3-0 ФК СОКІЛ

ТЄЛЄГА ФК 6-2 BLACK ALFA

AVATAR 4-1 ТЄЛЄГА ФК

OILER 3-1 BROOKLYN

Ну що, от і все. Звітний дивізіон вийшов, мабуть, найцікавішим серед усіх ліг чемпіонату.

Для когось останній тур став щасливим, а для когось просто жахливим.

Наприклад, Сокіл примудрився програти два матчі за вікенд і замість бронзових нагород, закінчив чемпіонат на 5-й позиції. Спочатку хлопці зазнали фіаско з FC Vega. В тому матчі Русін і Ананко забили по два голи, а Олександровський оформив хет-трик з трьох результативних передач. Вітаємо команду Колі Мацюка з першими нагородами в історії команди. Поки срібло. Далі – більше.

Потім «соколята» отримали поразку в матчі зі «святими», які завдяки впевненій перемозі з рахунком 3:0 посіли четверту позицію в лізі. Враховуючи 4 перемоги в 5 останніх матчах, результат цілком заслужений.

Власне кажучи, Jooble, мабуть, вже десь встановив пам’ятник Поп Нуцу, який буквально на собі витягнув бронзові медалі для своєї команди. В грі проти SECUR він оформив покер, а також відзначився результативною передачею. Король, що тут скажеш! Jooble, вітаємо з бронзою!

Oiler, заслужили! Чемпіонство ваше і жодних питань до нього бути не може! Команда відмінно пройшла шлях від початку до кінця, не програвши жодного матчу в основному етапі. Хочеться віддати належне команді Олексія Штанька, яка намагалася створити інтригу, але резерву банально не вистачило! Отже – новий король ліги Challenge – OILER!

Звичайно, залюбки привітаємо Аватар, який кінець сезону провів дуже непогано, вигравши два матчі з трьох, тому команда Максима Ріпи закінчила сезон на передостанньому місці. Для Тєлєгі цей сезон був переломним: новий тренер, нові вимоги, тому чекаємо на прогрес у новому сезоні.

SOCCER SHOP DIVISION

ФК КОЗАКИ 3-3 МАТАДОР РУСАНОВКА

Ну що, вітаємо Матадор Русанівку зі срібними нагородами. Цей колектив своєю грою дійсно заслужив на ці нагороди, проте у матчі з Козаками все було неоднозначно. Козаки двічі виходили вперед, але завдяки дублю Таймарова Козаки вигравали з рахунком 3:2 за 4 хвилини до фінальної сирени. Цей рахунок приносив їм срібло, проте Матадор Дмитро Ніякий, який забив, можливо, найважливіший гол команди в сезоні і здобув для колективу срібло! Класна гра, а Козаків вітаємо з бронзою.

Матч Веселые Ребята – SFCK Team не відбувся.

Підсумкові результати зимового розіграшу чемпіонату приведемо нижче.

[WidgetTable="WINTER 20/21 | FAVBET GOLD DIVISION" #1021996]

Таблиця

[WidgetTable="WINTER 20/21 | LP-CRM SILVER DIVISION" #1022132]

Таблиця

[WidgetTable="WINTER 20/21 | KELME BRONZE DIVISION" #1022172]

Таблиця

[WidgetTable="WINTER 20/21 | BPRO URBAN DIVISION" #1021687]

Таблиця

[WidgetTable="WINTER 20/21 | VEGA CHALLENGE DIVISION" #1021688]

Таблиця

[WidgetTable="WINTER 20/21 | SOCCER SHOP DIVISION" #1022234]

Таблиця





Пресслужба
SFCK