​ Герой Штанько, Лобанов=Роналду, нестримний Еміргалієв та інші герої туру!, Збірні найкращих гравців туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.02.2021

​ Герой Штанько, Лобанов=Роналду, нестримний Еміргалієв та інші герої туру!

17.02.2021

​ Герой Штанько, Лобанов=Роналду, нестримний Еміргалієв та інші герої туру!

Gold Division

Агросем – MFC Alterra – 3:3

Aurora Team – ФК Сталь – 3:2

Developex – Auto Energy – 2:1

Террикон – Укргазвидобування 7:4

В цій лізі відбулося чотири матчі, в кожному з яких були свої герої. По голкіперу було найважче зробити вибір, але ми вважаємо, що на це право однозначно заслужив Сергій Панченко з Aurora Team. Надійно, самовіданно і правильно – саме так можна охарактеризувати його гру проти «сталеварів». Однозначно своє місце в збірній найкращих гравців туру заслужив гравець Террикону Михайло Лобанов, він не тільки оформив дубль у надважливому матчі проти Укргазвидобування, а й забив просто крутезний гол, стоячи спиною до воріт суперника. Більше того, саме в цьому матчі був ще один герой. Мова йде про капітана «газовиків» Капанистого. Вячеслав, мабуть, єдиний, хто бився до останнього і оформив в звітному матчі хет-трик. Справжній кеп! Також не можемо пройти крізь досягнення Владислава Рибальченко, який не тільки забив гол у ворота Агросему, а й видав просто чарівну передачу на Тесленко, від власних воріт, який у підсумку врятував один бал для своєї команди. Останній в нашій ТОП-п’ятірці це Олег Цапенко, який двічі відзначився у ворота MFC Alterra і забив 12 та 13-й голи в основному етапі!

Silver Division

НікофлексМФК Юніон – 3:2

One Call – UTR – 4:1

UMG – АФК Хунта – 2:3

Київська МитницяСалтівський МК – 2:1

Позицію голкіпера ми вирішили віддати Віктору Краковичу з ONE CALL. Його команда виграла 4:1, а Віктор іноді відбивав просто нереальні удари, який, до речі, суперник наніс близько 20! Нікофлекс зараз виходить на фінішну пряму, власне кажучи, як і інші команди дивізіону. Однак команді Олександра Уса ще потрібно захистити свої право на третю позицію і в цьому їй допоміг Шульга. Женя оформив гол+пас в матчі проти МФК Юніон, а його команда здобула мінімальну перемогу! До нашої збірної точно заслужив потрапити майстер асистів з МФК Юніон Артем Андрійченко, який двічі асистував своїм партнерам в гольових атаках. Олександр Полішко і його партнери з Київської Митниці стали головними ньюзмейкерами туру, обігравши Салтівський МК. Саша забив один з двох голів своєї команди, та взагалі був головним мотором митниці на шляху до гучної перемоги своєї команди! Віктор Мазур буквально затироризував захист UMG-Intech, постійно створюючи проблеми своїм опонентам. Цікаво, що саме Віктор забив переможний гол своєї команди за декілька секунд до завершення матчу!

Urban Division

LP-RCM-2 – Нікос – 7:8

Директ – UpTech Team – 3:2

КМАХурма – 3:6

Нікос – RwS Bank – 4:8

Young Boys – Getman Kyiv – 3:6

Легіон – LP-CRM-2 – 2:2

Crown Kyiv – Matador 3:1

Позиція голкіпера в цьому дивізіоні закрита на 100%. Вадим Кужелюк з Хурми робив просто таки карколомні сейви в матчі проти КМА, причому його грою захоплювалися навіть ті глядачі, що знаходилися на цьому матчі. Більше того, саме впевнена гра Кужелюка дозволила здобути першу перемогу в основному етапі. Ігор Кулешин є одноклубником Кужелюка, але його місце у збірній найкращих гравців туру не підлягає питанням. На його рахунку 3 голи і два асисти у ворота КМА. До нашої 5-ки також увійшов Андрій Зоболотний з RwS Bank. А все тому, що Заболотний зробив корисних дій в цьому матчі рівно стільки ж, як за 8 останніх матчів. На рахунку Андрія 2 голи і 3 асисти у матчі проти Нікоса. У Романа Андрущенко з «гетьманів» ситуація, до речі, дуже схожа на Заболотного. За один матч проти Young Boys він забив тричі, рівно стільки ж, скільки за шість останніх матчів. Вадим Дерій on fire! Саме універсал Діректу замикає нашу 5-ку в цьому турі. Вадим оформи дубль у ворота Uptech Team і допоміг своїй команді продовжити боротьбу за бронзові нагороди!

Challenge Division

Black Alfa – Jooble – 5:6

Secur – The Saints – 1:6

Black Alfa – MFC Flex – 3:3          

Avatar – Full House UTD – 3:2

Brooklyn – ФК Сокіл – 5:2

Когорту найкращих гравців цієї ліги ми розпочнемо з голкіпера «святих» Владислава Сіренка. Майже з десяток відбитих ударів і всього один пропущений. Як наслідок, його команда виграла вкрай важливий з турнірної точки зору матч. Олексій Штанько однозначно став одним з найкращих гравців в звітному дивізіону за підсумками цього туру. Він оформив хет-трик у ворота «соколят», які, до речі, ведуть боротьбу за чемпіонство. Ільдар Еміргалієв став одним з найрезультативніших гравців туру, оформивши покер у ворота Black Alfa. Фактично саме він зробив перемогу для Jooble в цьому матчі. Микита Димінський з MFC Flex був найгострішим гравцем своєї команди, фактично самотужки вирвавши один бал в протистоянні з Black Alfa, адже саме Микита оформив хет-трик. Завершуємо нашу п’ятірку Миколою Генцаром з Соколу. Саме ветеран «соколят» був найкращим на полі у складі своєї команди, відзначившись у програшному матчі двома голами.

Пресслужба SFCK