Момент істини в Золотому дивізіоні, Санта-Барбара в лізі Challenge та інші інтриги фінального туру!, Анонс туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.02.2021

Момент істини в Золотому дивізіоні, Санта-Барбара в лізі Challenge та інші інтриги фінального туру!

26.02.2021

Момент істини в Золотому дивізіоні, Санта-Барбара в лізі Challenge та інші інтриги фінального туру!

GoldDivision

MFC ALTERRA - AURORA TEAM

TOPIAR - AUTO ENERGY

AURORA TEAM - DEVELOPEX

ТЕРРИКОН - ФК СТАЛЬ

АГРОСЕМ - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

Момент істини у Золотому дивізіоні! Саме у ці вихідні ми дізнаємося чемпіона і призерів звітної ліги. Звичайно, головним претендентом на перемогу залишається Террикон, адже команді Ігоря Киричка достатньо не програти Сталі (так-так, ми пам’ятаємо, як у минулому турі «сталевари» переграли «газовиків» 5:4), і тоді золоті нагороди будуть в кишені. Сталь точно дасть бій, адже назва команди повністю відповідає їх грі. Характер є, але чи вистачить цього характеру, аби дати бій майже ідеальному механізму Террикона?

Аврора може взяти третю позицію, але тут потрібно аби відбувся збіг одразу декількох факторів. По-перше, спочатку потрібно переграти MFC Alterra. З огляду на те, щ оцей колектив в останніх 5 матчах взяв лише один бал, завдання не виглядає якимось нереальним, проте ви ж розумієте, коли команда може втрутитися у розподіл місць в лізі, це додає додаткової мотивації.

Більше того, якщо Аврора переграє MFC Alterra, то Developex буде грати з потрійною мотивацією, тому що тоді «айтішники» будуть захищати не лише третю позицію, а й розраховувати на поразку Террикона, який грає після Developex. Бачите, наскільки хитро тут все сплетено.

Єдина пара, яка за великим рахунком буде просто грати в кайф, це Topiar I Auto Energy. Чесно, ми респектуємо обом командам за їх гру у Золотому дивізіоні. Так, дійсно, суперники були вище класом (у більшості випадків, але не завжди), проте хлопці отримали необхідний досвід і ми ДУЖЕ сподіваємося, що ви будете з нами у наступному сезоні. Вже зміцнілими і більш досвідченими колективами. Хто переможе в очній дуелі – сказати важко. Але на протистояння Алієва і Либи подивимося з інтересом!

Ну і закінчимо нашу розповідь сумними словами про Агросем. Чому сумними? Тому що цей колектив настільки потужно розпочав сезон, що ми очікували лише першого місця. А потім щось пішло не так і ось під питанням бронзові нагороди. До речі, до «газовиків» є схожі претензії. Ми прекрасно розуміємо, що цей колектив не має великого резерву, аби впливати на хід гри, проте Капанистий, Лещенко, Наврата та інші могли все ж таки поборотися за медалі. Нагадаємо, що у Діми Лещенка ще залишається не закритий гештальт: боротьба за звання найкращого бомбардира ліги!

LP-CRM SILVER DIVISION

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - НІКОФЛЕКС

Один матч, але матч, в якому вирішується доля одразу двох команд. Якщо Нікофлекс переможе Київську Митницю, то не тільки виграє срібні медалі чемпіонату, а й посуне на третю позицію Салтівський МК. Ми впевнені, що команді Максима Ріпи, яка втратила чемпіонство в останніх двох турах, не має принципової різниці між сріблом і бронзою, адже головне завдання виконано не було. Митниця наразі є командою, яка пропустила, ледь не найменше в лізі (16 голів), тому у Нікофлекса можуть бути певні проблеми з цим колективом.

KELME BRONZE DIVISION

ECLIPSE - ABM CLOUD

ASSISTANT GROUP - EUROBIS

Eurobis, тишком-нишком, може увірватися на третю позицію за підсумками чемпіонату. Для цього команді Захара Кириченка потрібна просто обіграти Assistant Group, який в минулому турі переміг 3:2, а Назар Остап’юк продемонстрував свою найкращу гру в сезоні, оформивши хет-трик.

ECLIPSE і ABM CLOUD захочуть завершити сезон мажорній ноті, адже в останніх шести матчах на двох у цих команд лише одна перемога. Зазначимо, що обидва колективи тримаються на індивідуальній майстерності своїх лідерів, тому нам було б дуже цікаво поспостерігати за дуеллю Тромифенка і Макарчука.

BPRO URBAN DIVISION

ХУРМА - НІКОС

НІКОС - MATADOR

GETMAN KYIV - KMA

LP-CRM 2 - RwS BANK

KMA - ЛЕГІОН

ДИРЕКТ - YOUNG BOYS

UPTECH TEAM - LP-CRM 2

Так-так-так! Що тут буде?

Найбільше нас цікавить розв’язка в боротьбі за чемпіонство! Легіон тримає все у своїх руках, до того ж, попереду матч з КМА. Легіон і КМА – команди, які зовсім не чужі одна для одної, і наскільки нам відомо, хлопці перебувають у досить дружніх стосунках… Ми зараз не про не натякаємо. Правда. Але додати трішки пікантності в цю історія не завадить.

RWS Bank зіграє свій матч перед Легіоном, і якщо здолає LP-CRM-2 буде деякий час на першій позиції. Але ж «легіонери» мають на один бал більше. Ех… Хтось у неділю буде святкувати чемпіонство, а хтось сумувати. Хоча ми дуже задоволені тим, як «банкіри» і «легіонери» провели цей сезон. Прогрес очевидний.

Найкайфовіше в цій лізі зараз Директу. Хлопці виграли чотири матчі поспіль і гарантували собі бронзу. Тепер можна просто зіграти товаруху з Young Boys. Інша справа, що цей колектив ще не гарантував собі четвертої позиції, тому буде грати виключно на перемогу. До речі, «юні хлопці» славляться своїми класними голкіперами, тож у Директу можуть бути певні проблеми.

Хурма, Нікос і Матадор розіграють між собою три останні сходинки. Битви аутсайдерів – це завжди цікаво, тому ми очікуємо багато забитих голів. Головне, аби не було «тєхнарєй».

GETMAN KYIV і KMA продовжують боротьбу за шосту позицію, і для цього дуже важливо перемогти в очній дуелі. Перевагою КМА є той факт, що вони мають на один матч менше, але, як ми писали вище, здолати потрібно Легіон.

UPTECH TEAM може скористатися тим, що LP-CRM 2 зіграє два матчі за вікенд, аби перервати свою серію з чотирьох поразок поспіль. Хоча зробити це буде непросто, адже суперник багато забиває (на 12 більше ніж «айтішники»), тому головне забезпечити надійну гру біля власних воріт.

VEGA CHALLENGE DIVISION

ФК СОКІЛ - FC VEGA

JOOBLE - SECUR

ФК SAINTS - ФК СОКІЛ

ТЄЛЄГА ФК - BLACK ALFA

AVATAR - ТЄЛЄГА ФК

OILER - BROOKLYN

Ну що: Oiler чи FC Vega? А може ще й «соколята» втрутяться у зарубу? Тут справжня Санта-Барбара!

Сокіл зіграє одразу два матчі і реально може претендувати на срібло. Для цього потрібно здолати FC Vega, який не полишає надій на чемпіонство і «святих», які ведуть боротьбу за срібло. Графік такий, що навіть ворогу не побажаєш. «Соколятам» необхідний належний збір на матчі, бо без Сиворакши буде важкувато…

Якщо Jooble здолає Secur, то цей колектив гарантовано буде, як мінімум, четвертим. А якщо «соколята» втратять очки у своїх двох матчах, що залишилися (бажано набрати не більше одного), то можна і на бронзу розраховувати.

Тєлєга зіграє одразу два матчі проти команд з нижньої частини турнірної таблиці. Black Alfa в минулому турі здобула лише перше перемогу в сезоні, завдяки неймовірно результативній грі Євгена Волинця, який, схоже, згадав свої найкращі роки дитинства, коли він був лідером столичної Оболоні (принаймні у нас була така інформація). Аватар взагалі не вигравав вже Бог знає скільки, проте команда Максима Ріпи точно захоче гучно грюкнути дверима і завершити сезон на мажорній ноті!

OILER – BROOKLYN – ми залишили на десерт. Якщо підопічні Лошака перемагають, то у своєму дебютному сезоні стають чемпіонами, а тренера будуть підкидати до найвищої точки манежу SFCK Arena. Дійсно, враховуючи форму команди, такий результат здається цілком ймовірним. Але ми хочемо звернутися до Олексія Штанька і його команди. Хлопці, можна не виграти, але зробіть так, аби ми отримали в останньому турі дійсно справжню інтригу!

SOCCER SHOP DIVISION

ФК КОЗАКИ - МАТАДОР РУСАНОВКА

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - SFCK TEAM

Тут вже є чемпіон. І це SFCK Team. Сім перемог з семи можливих – це фантастичний результат. Тепер можна ще перевершити це досягнення, здобувши перемогу у 8-му матчі поспіль. Веселі хлопці будуть грати без жодних турнірних завдань, тому маємо думку, що рекорду бути.

А ось у матчі Козаків і Матадорів буде бій! Команда Володимира Петрова, якщо зможе обіграти Матадорів, стане володарем срібних медалей. Матадори самі ускладнили собі життя, адже в минулому турі зіграли внічию з «логістами». Тепер буде справжня заруба. Жихарєв проти Шевченка! Рибальченко проти Таймарова! Чекаємо з нетерпінням!

Пресслужба SFCK