Чемпіон, який не відбувся у Сріблі, Brooklyn дає вогню в Challenge і «ні*** собі він відбиває» в Урб, Огляд туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.02.2021

Чемпіон, який не відбувся у Сріблі, Brooklyn дає вогню в Challenge і «ні*** собі він відбиває» в Урб

16.02.2021

Чемпіон, який не відбувся у Сріблі, Brooklyn дає вогню в Challenge і «ні*** собі він відбиває» в Урб

Золотий дивізіон

Агросем – MFC Alterra – 3:3

Aurora Team – ФК Сталь – 3:2

Developex – Auto Energy – 2:1

Террикон – Укргазвидобування 7:4

Відверто кажучи, після цього туру у нас залишилося лише два претенденти на чемпіонство – Террикон і Developex. За ці команди ми радіємо, але так хотілося справжнього трилера, в якому б могли взяти участь Агросем і Укргазвидобування, але не склалося.

Агросем не зміг виграти у третьому матчі поспіль, причому зараз хлопці можуть ображатися лише на себе. По-перше, суперник мав у заявці лише одного польового гравця, а по-друге, «аграрії» дуже сильно розслабилися після першого тайму. Це і логічно, адже Агросем вигравав 2:0, а MFC Alterra за великим рахунком не створював великих проблем захисту опонентів. Так і було на початку другого тайму, з тією різницею, що Рибальченко один м’яч відіграв, однак Цапенко оформив дубль і, здавалося, приніс перемогу своїй команді. Але потім забив Дацюк, а за 2 хвилини до завершення матчу Тесленко скористався ідеальною передачею від Рибальченка і зрівняв рахунок, завершивши чемпіонську гонку для своїх опонентів – 3:3.

«Сталевари», маючи лише дві заміни, та приїхавши на матч без своїх лідерів Моргушки і Бондаря, дали бій Aurora Team. Ну добре, принаймні, намагалися це зробити. Євген Богатирьов відкрив рахунок вже на 7-й хвилині гри, але потім всього за три хвилини (!) Жихарєв і Чайка (двічі) перевернули увесь хід матчу. І навіть гол Козяра, який він забив на початку другого тайму не дозволив «сталеварам» розраховувати на нічию. Цікаво, що у Aurora Team попереду одразу два матчі з лідерами – Терриконом і Developex. Якщо команда Задорожного виграє обидва матчі, то ще може претендувати на чемпіонство. Але поки це суто теорія.

Developex, до речі, з великими труднощами переграв «автомобільних енергетиків», які у звітному матчі виступали без замін. Для «айтішників» це вже 5-та перемога поспіль, однак зараза у боротьбі за чемпіонство вже все залежить не тільки від них.

Тому що у найвигіднішому становищі зараз Террикон. Команді Ігоря Киричка потрібно виграти обидва матчі, що залишилися і чемпіонство в кишені. На цих вихідних був зроблений серйозний крок до золота, обігравши Укргазвидобування. Вже у першому таймі Террикон мав круту перевагу у рахунку – 3:0. Окремо хочеться виділити гол від Лобанова на 12-й хвилині матчу. Це ж справжній Роналду! Стоячи спиною до воріт суперника, він п’ятою відправив м’яч точно в ціль. Просто маестро! Більше того, коли на 24-й хвилині матчу Турчак зробив рахунок 4:0 здалося, що шансів на успіх у «газовиків» не буде. Але тут ледь не сталося диво. За шість хвилин хлопці відіграли три голи і скоротили розрив у рахунку до мінімуму, але… Террикон все ж таки дотиснув своїх опонентів, проте пройти повз результативну гру Капанистого, який оформив хет-трик ми просто не можемо!

Срібний дивізіон

Нікофлекс – МФК Юніон – 3:2

One CallUTR – 4:1

UMG – АФК Хунта – 2:3

Київська Митниця – Салтівський МК – 2:1

Дааааа…. Тур вийшов дуже цікавий. Звичайно, розпочнемо з матчу Митників і МК, в якому колектив Максимпа Ріпи міг оформити чемпіонство дострокова, а тепер вимушений буде вирішувати це завдання в останньому турі в матчі проти мотивованого UTR. Для Салтівського МК все складалося нормально, тим паче, що наприкінці першого тайму Горгола забив гол «в роздягальню» - 0:1. Але лише одна хвилини розслабленості у другому таймі перекреслила усі надії МК. Всього за одну хвилини Полішко і Макаров забили по голу і перевернули усе з ніг на голову. Найцікавіше, що після цієї перемоги Митники ще можуть взяти бронзу. Звичайно, супертеоретично, але якщо виграти обидва своїх матчі, а UTR і Нікофлекс програє, то чому б ні?

UMG цілком міг розраховувати на перемогу в матчі проти Хунти, адже команда Сергія Мельниченка двічі виходила вперед по ходу гри. Однак на останніх хвилинах матчу Хунта пішла грати з 5-м польовим, що повністю виправдало себе. Спочатку, за дві хвилини до кінця матчу рахунок зрівняв Федотов, а потім був час Мазура. Спочатку після його удару Абдулаєв здійснив шалений сейв, але за 25 секунд до кінця матчу саме Мазур замкнув простріл партнера з правого флангу і вирвав перемогу для Хунти – 3:2!

Гра між One Call і UTR нагадувала шахову партію двох досвідчених гросмейстерів. Команди довго придивлялися одна до одної, багато били, але реалізувати свої моменти ніяк не вдавалося. Інтрига зростала з кожною хвилиною, а на 33-й хвилині вибухнула бомба сповільненої дії! Дмитро Сич відкрив рахунок і, як то кажуть, понеслося. Поштар подвоїв рахунок вже за хвилину, на що своїм голом відповів Максим Дручків. Але все ж таки Ус і Гупало змогли дотиснути UTR, якому тепер залишається боротися за бронзу. Якщо, звичайно, вдасться переграти Салтівський МК. One Call наразі перший, але команда чекає результату наступного туру.

Нікофлекс і МФК Юніон видали справжній трилер у першому таймі з чотирма голами на двох, сутичками на футбольному полі і підсумкової нічиєю після перших 20 хвилин. Після такого, звичайно, ми очікували просто шаленого другого тайму, але в ньому глядачі побачили лише один гол. На 25-й хвилині матчу Голодніков знайшов мізерну шпарину між голкіпером і ближньою стійкою, та точним ударом з лівого флангу приніс Нікофлексу перемогу – 3:2!

Бронзовий дивізіон

EclipseLP-CRM – 2:5

SoftServePlaytika – 3:1

Як ми і писали в анонсі, при всій повазі до команд, але результати матчів вийшли доволі прогнозованими.

Eclipse мав у своєму розпорядженні всього одну заміну, тому не дивно, що гра проти вкрай мотивованого LP-RCM, який ще мріє про чемпіонство, вийшла важкою і у підсумку завершилася поразкою. Як часто буває, Майстренко і Луценко зробили гру. На рахунку першого два голи і асист, а капітан LP-CRM забив лише раз, зате двічі асистував своїм опонентам.

Playtika після трьох поразок поспіль, цілком могла розраховувати на залікові бали. Богдан Олексюк відкрив рахунок вже на 3-й хвилині матчу і, незважаючи на величезну кількість атак опонентів, Playtika завершила перший тайм перемогою – 1:0.  А ось у другій половині гри футзалісти SoftServe точно прокинулися! Хлопцям вистачило 5-ти хвилин, аби забити три голи (один з них автогол Васленка) і залишитися на першій позиції. Однак надалі дві гри проти лідерів – Kapelou і LP-CRM. Буде гаряче!

Дивізіон Urban

LP-RCM-2 – Нікос – 7:8

Директ – UpTech Team – 3:2

КМА – Хурма – 3:6

Нікос – RwS Bank – 4:8

Young Boys – Getman Kyiv – 3:6

Легіон – LP-CRM-2 – 2:2

Crown Kyiv – Matador 3:1

Нікос зіграв два матчі за вікенд, здобувши три залікові бали. Тим не менш, команда все одно номінально залишилися останньою. Матч проти LP-CRM-2 важко описати словами. Повірте, таке треба бачити. 15 голів, справжня гольова перестрілка у виконанні цих команд, за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=GD7H92Geo14.

У другому матчі проти «банкірів» було важко. Моменти у команди Дмитра Сисоєва, безумовно, були, але зупинити Коновалова і Заболотного було unreal! Коновалов оформив хет-трик, Заболотний записав на свій рахунок 2+3, а RwS Bank наразі наблизився до Легіону на відстань одного балу.

«Гетьмани» здобули вже третю перемогу в чотирьох матчах і у мене одне питання: чому не можна було так грати раніше? Перемога команди Ігоря Криворучка виглядає цілком заслуженою, а Рома Андрущенко точно провів найсильніший матч в сезоні, оформивши хет-трик у ворота своїх опонентів. Цікаво, що команди грали на День Святого Валентина, тож, мабуть, саме тому Young Boys мав в своєму активі лише одну заміни, адже інші гравці, скоріше за все, вітали своїх жінок.

Звичайно, головною сенсацією дня стала нічия Легіону і LP-CRM-2. «Легіонери» провалили перші 10 хвилин, коли пропустили два голи від своїх опонентів. Далі, звичайно, було набагато важче повернутися у гру, але Науменко і Таран все ж таки змогли рахунок зрівняти. Інше питання, що претензії Легіон може висувати виключно собі, адже хлопці також не реалізували 10-метровий удар. Та й взагалі кіпер LP-CRM-2 Чернов провів дуже сильний матч!

Матадори дуже сильно оновили склад і, схоже, запросили тренера у команду. А також на цій грі не було лідера команди Баталіна, якого, як нам здається, дуже не вистачало. Нам здалося, що Crown Kyiv дуже грамотно розподілив сили на матч, адже команда змогла додати в останні десять хвилин, в які забила два голи.

UpTech Team увійшов в дуже круте піке… Команду, яку ми так нахвалювали посеред сезону, просто не впізнати. Четверте фіаско поспіль. Причому «айтішники» навіть змогли оговтатися після голу на третій хвилині матчу від Дерія і вийти за двадцять хвилин вперед. Однак в кінці не вистачило, чи то сил, чи то концентрації, адже той самий Дерій і Ганкевич за півтори хвилини вирвали перемогу для Діректу, який реально може претендувати на бронзу, головне обіграти в особистій зустрічі Crown Kyiv.

Наостанок привітаємо Хурму з першою перемогою в основному етапі! По-перше, КМА прокинувся лише в останні 14 хвилин, коли почав забивати голи у ворота своїх опонентів. По-друге, Кулешин – це якийсь монстр з іншої планети. На його рахунку знову феноменальна гра і три голи з двома асистами! По-третє, Кужелюк у воротах Хурми, то якийсь симбіоз Нойера, Тер Штегена і ще когось. Він тащив так, що люди в манежі говорили: «ні*** собі»! А ще й голом відзначився і двома асистами!

Дивізіон Challenge

Black AlfaJooble – 5:6

SecurThe Saints – 1:6

Black AlfaMFC Flex – 3:3          

AvatarFull House UTD – 3:2

Brooklyn – ФК Сокіл – 5:2

Black Alfa витримала іспит з двох матчів за вікенд, хоча і набрала в них всього один заліковий бал. Тим не менш, гра команди Анатолія Педька позитивно відрізнялася від тої, яку ми бачили раніше. Так, безумовно, проблеми в обороні нікуди не ділися, однак в цілому гра виглядала набагато краще.

Наприклад в матчі проти Микити Димінського… даруйте, MFC FLEX, команда зробила неймовірний камбек. Про Микиту ми загадали не дарма, адже він за 21 хвилину матчу оформив хет-трик. Його команда і сам Микита подумали, що справу зроблено, але вийшло інакше. Black Alfa всього за 11 хвилин відіграла три голи, причому Самчук забив буквально за 10 секунд до кінця гри, а до цього Ваня не реалізував 10-метровий удар!

Матч проти Jooble вийшов справжнім трилером! Після першого тайму, який закінчився з рахунком 1:0 на користь Jooble, ми не очікували якоїсь феєричної гри від команд у другій половині матчу. Але натомість вболівальники побачили одразу 10 голів на двох, шалену інтриг і покер від Емірсалієва. До речі, саме Ільдар на останній хвилині матчу зняв усі питання, щодо переможця, коли елегантно поклав на газон біля чужих воріт Педька і відправив м’яч у порожні ворота!

В інших матчах ми виділили головні здивування та новини туру:

  • Secur, який в разі перемоги в усіх матчах, що залишилися, міг зачепитися за бронзу сезону! Але гра проти «святих» була провалена повністю. Три пропущених у першому таймі, три у другому і підсумкове фіаско 1:6. 
  • Аватар виграв вперше зі свого першого туру в сезоні. Останній раз це траплялося ще 25 жовтня. Ця перемога, до речі, дозволила підопічним Максима Ріпи піднятися на передостанню сходинку.
  • Ну і, звичайно, найбільша сенсація туру – це звитяга колективу Brooklyn в матчі проти Соколу. «Соколятам» явно не вистачило Сиворакши, якого намагався замінити Генцар, оформивши дуль. Однак старань Миколи не вистачило і все тому, що Brooklyn, коли впіймає кураж, стає супер небезпечним опонентом. Хет-трик Штанька і дубль Сидоркіна лише підтверджують наші слова і, схоже, відкривають Oiler Шлях до чемпіонства!

 

Дивізіон Soccer Shop

RLC Logistic – Время Газа - 12:1

Ось і завершилися пригоди команди Время Газа в цьому сезоні. Перший млинець, як часто буває, вийшов гливким, але є над чим працювати. «Логісти» знищили своїх опонентів ще у першому таймі, який завершився з рахунком 7:0. Найрезультативнішими гравцями команди стали Роман Жмакін (3+1) і Влад Сьомка, який записав на свій рахунок 3 голи і 2 асисти! Попереду у «логістів» гра проти «матадорів»!

Пресслужба SFCK