7 голів від одного гравця, непередбачувана Хунта та інші результати останнього туру у 2020 році!, Огляд туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.12.2020

7 голів від одного гравця, непередбачувана Хунта та інші результати останнього туру у 2020 році!

28.12.2020

7 голів від одного гравця, непередбачувана Хунта та інші результати останнього туру у 2020 році!

FAVBET GOLD DIVISION

AUTO ENERGY 2-8 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

АГРОСЕМ 6-3 ФК СТАЛЬ

DEVELOPEX 7-0 CENTRAL YARD

Останній перед новим роком тур вийшов цікавим і дещо сенсаційним.

По-перше, ми точно можемо сказати, що «барбери» вже закінчили боротьбу за медалі. Один набраний бал в 4 матчах, 19 пропущених голів і всього 7 забитих (ще одні з найгірших показників в лізі). Додамо сюди ще фіаско у матчі з Developex, в якому Цисар і компанія отримали в свої ворота 7 голів і не забили жодного у відповідь. Так, безумовно, не було Дарахвелідзе, Мунно і Щербаня, але всі інші лідеру були на місці.  Справа ще й в тому, що Developex в повному порядку – 19 забитих і три перемоги в трьох останніх матчах. У звітному протистояннями дублем відзначились Митник, Ус і Шульга.

Агросем закінчує календарний рік в цьому сезоні без поразок. В 9 матчах команда лише раз зіграла внічию, а в останній грі здолала «сталеварів». Однак, нехай вас не вводить в оману підсумковий рахунок звітного матчу, адже перший тайм завершився нічийним рахунком – 1:1. Максим Козяр забив відмінний гол, на який Агросем відповів влучним ударом Запісецького. Але у другому таймі «аграрії» все ж таки виглядали набагато жвавіше. Особливо це стосується Олега Цапенка, який оформив хет-трик, що і обумовило підсумкову перевагу у три голи. Цікаво, що вперше за довгий час без голу з поля пішов Юрій Моргушко.

«Автомобільні енергетики» помітно ускладнили собі боротьбу за медалі чемпіонату, адже поразка від «газовиків» віддалила їх від третьої позиції на 5 балів (хоча один матч ще є запасі). Цікаво, що нічого не віщувало такої біди, адже перший тайм «газовики» виграли з рахунком 1:0. Але у другій половині матчу Лещенко зіграв у стилі Мессі-Роналду-Левандовсього та інших топ-футболістів світу. 7 голів за тайм і ще один асист! Це просто якийсь космос!

LP-CRM SILVER DIVISION

АФК ХУНТА 8-4 САЛТІВСЬКИЙ МК

BIOS 2-1 МФК ЮНІОН

UMG INTECH 0-2 НІКОФЛЕКС

ONECALL 5-2 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Якщо підводити підсумки календарного року в цьому дивізіоні, то одразу заначимо, що МФК Юніон і Київська Митниця так і не змогли здобути бодай одну перемогу.

Інше питання, що «митники» зіграли всього два матчі і у звітному турі не змогли нічого протиставити дуету Поштар – Мельник. Перший – оформив дубль, а граючий тренер One Call оформив хет-трик. Таким чином, після двох матчів на старті основного етапу без перемог, ONECALL здобув дві звитяги поспіль і закінчив календарний рік на третій позиції.

МФК Юніон не виграє вже 6 матчів поспіль, але як і раніше, команда не виглядає приреченою. Так, безумовно, в деяких моментах не вистачає концентрації, в деяких реалізації власних моментів, але в цілому ситуація така, яку можна виправити. Наприклад, в матчі проти BIOS голів ми не бачили рівно 30 хвилин ігрового часу, але потім команди обмінялися забитими голами. Але успіх був на стороні гравців BIOS, завдяки результативному удару Олександра Шаповалова на останній хвилині матчу, який перервав безвиграшну серію його команди, яка тривала 4 матчі поспіль.

А ось Хунта зіграла у своєму непередбачуваному стилі, створивши міні-сенсацію. В першому таймі Салтівський МК, який приїхав на матч без Швалюка, двічі відкривав рахунок у матчі, але суперник моментально його зрівнював, то ж на перерву команди пішли за рахунку 2:2. Але у другому таймі Хунта повністю переграла своїх опонентів: 6 голів, на які суперник зміг відповісти лише двома. Цікаво, що у Хунти чотири дублі – Жеребцов, Мазур, Пуха і Соцький. МК, в свою чергу перервав серію з трьох перемог поспіль, але залишився на першій позиції.

Перед матчем з UMG-Intech Нікофлекс мав серію з трьох матчів без перемог, однак на Новий Рік команда точно забезпечила собі позитивний настрій. Максимально рівний бій з суперником, який теж, до речі, до цього мав дві поразки поспіль, закінчився на користь Нікофлекса за рахунок кращої концентрації в останні сім хвилин матчу, коли Мірошниченко і Стрельченко відзначились забитими голами.

KELME BRONZE DIVISION

ASSISTANT GROUP 3-4 LP-CRM

BINOTEL 2-4 KAPELOU

ECLIPSE 6-8 SOFTSERVE

EUROBIS 3-5 PLAYTIKA

Найрезультативніший дивізіон у звітному туру. В чотирьох матчах Ліги було забито 35 голів, що в середньому складає майже 9 результативних ударів за гру.

«Асистенти» цілком могли розраховувати на залікові бали в матчі проти LP-CRM, але просто «не вийшли на перший тайм». В тому сенсі, що підопічні Андрія Нікітіна максимально сильно провели перші 20 хвилин, за які встигли чотири рази забити у ворота своїх опонентів, черговий дубль оформив Майстренко, а перший тайм закінчився з рахунком 4:1. Голи Плахотнюка і Грабовенка за перші три хвилини другого тайму подарували нам інтригу, проте вирвати бодай нічию «асистентам» не вдалося.

Віталій Павлюк зробив усе від себе можливе, аби на зимову паузу Binotel пішов з граним настроєм. Віталій двічі зрівнював рахунок у матчі проти Kapelou, але команда Романа Галицького, що називається, на досвіді, вирвала перемогу в останні десять хвилин, забивши два голи, а переможний м’яч на свій рахунок записав Кирило Мітяєв.

Окремий Respect хочеться виразити команді Eclipse, яка хоча і програла сьомий матч поспіль, але зробила це максимально ефектно і, якщо хочете, стильно. В першому таймі проти SoftServe Косенка і компанія нічим не поступалися своїм опонентам, закінчивши його бойовою нічиєю 3:3. Більше того, на 5-й хвилині другого тайму Румпа вивів Eclipse вперед, але потім сили почали зникати. «Айтішники» цим скористалися на 100%, відвантаживши у ворота своїх опонентів 5 голів у відповідь. Особливо відзначимо Дацюка, адже на рахунку Віталія три забитих голи! SoftServe завершує календарний рік на третій позиції.

Нарешті! Це сталося! Playtika здобула першу перемогу у звітному сезоні. Для цього підопічним Сергія Цебенка знадобилося 8 матчів. Причому у грі проти Eurobis, враховуючи попередні результати команди Захара Кириченка, ми не віддавали переваги «айтішникам». Однак Playtika приємно здивувала, особливо у першому таймі, який завершився з рахунком 3:1 на користь цього колективу. І це при тому, що Петро Фабрика відкрив рахунок вже на першій хвилині матчу. Величезний внесок у перемогу «айтішників» зробив Скляр, який у звітному матчі оформив дубль.

BPRO URBAN DIVISION

KMA 1-6 CROWN KYIV

ЛЕГІОН 2-2 RwS BANK

LP-CRM 2 3-5 GETMAN KYIV

ХУРМА 1-3 UPTECH TEAM

YOUNG BOYS 6-1 MATADOR

ДИРЕКТ 6-5 НІКОС

Після цього туру ми хотіли б зробити певні висновки по матчам звітного дивізіону:

  • КМА потрапив у доволі круте піке: дві поразки поспіль і 11 пропущених голів. CROWN KYIV, в свою чергу, повернув собі перше місце в таблиці і принаймні 2021 рік буде зустрічати у статусі лідера дивізіону. В звітному матчі команда продемонструвала відмінну фізичну форму, адже 4 з 6 голів були забиті в останні десять хвилин.
  • Легіон вперше за 5 попередніх матчів втратив очки. Це і не дивно, адже ми попереджали, що «банкіри» в цьому сезоні і в цьому дивізіоні точно будуть боротися за найвищі місця. Але ж і для «Легіонерів» нічого не віщувало біди. Таран двічі протаранив захист опонентів і на 21-й хвилині матчу рахунок був 2:0 на користь його команди. Але розслаблятися було зарано. Як наслідок, голи від Войтенка і Поліщука в заключні 5 хвилин і максимальне загострення боротьби за чемпіонство.
  • Uptech Team, хлопці, будь-ласка, не зупиняйтеся! Чотири перемоги поспіль – це історичний результат для звітного колективу у нашому сезоні. Здається. Такого раніше не було. І навіть, незважаючи на той факт, що Кулешин забив вже на 7-й хвилині матчу (відзначившись у третьому протистоянні поспіль), не завадив «айтішникам» забити три голи у відповідь та святкувати новорічні свята на третій позиції. А ось Хурма наразі остання…
  • До звітного туру «гетьмани» не вигравали 5 матчі поспіль… Матч проти LP-CRM вийшов просто ураганним! 6 забитих голів у першому таймі, серед яких було навіть два автоголи. Можливо, ми навіть зробимо доволі гучний висновок, але ця гра точно була кращою для «гетьманів» з точки зору реалізації власних моментів!
  • Матадори і гра у захисті – поняття не сумісні?! Це не висновок, це риторичне питання, адже цей колектив пропустив 19 голів в останніх трьох матчах, зазнавши три поразки поспіль. Тай лідер команди Лимар, в останніх двох матчах забив всього лише 1 гол. З іншого боку, віддамо належне і зробимо декілька компліментів для колективу Young Boys. Команда не вигравала 5 матчів поспіль, але зараз буквально знищила опонента. Особливо у другому таймі, в якому хлопці забили 5 голів. Артур Чоня і Влад Усик в цьому матчі забили по два голи.
  • СІМ ГОЛІВ В ОДНОМУ ТАЙМІ НА ДВОХ! Фуууух, Директ і Нікос видали просто фантастичну гру, яка точно сподобалася вболівальникам, адже команди грали майже без захисту, забивши у підсумку 11 голів на двох. Вадим Дерій точно може вважати себе головним героєм матчу, адже його результативний удар допоміг здобути перемогу з рахунком 6:5. Повний матч за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=cG4ReGqixVI

VEGA CHALLENGE DIVISION

BROOKLYN 1-2 SECUR

MFC FLEX 2-4 OILER

ФК СОКІЛ 4-2 JOOBLE

FULL HOUSE UTD 1-4 ФК SAINTS

AVATAR 0-9 FC VEGA

В новітній історії FC Vega це, здається, найбільша перемога. Ми можемо згадати часи, коли команда називалася АМФК і тоді ще відвантажили з десяток голів у ворота організаторів. Але то лише згадки, а матч проти Аватару відбувся в минулий вікенд. Цікаво, що у складі команди відзначилися одразу сім гравців, а Кравцов і Скопіч записали на свій рахунок по два голи. FC Vega, до ресі, закінчує календарний рік з найкращим захистом в лізі – 7 пропущених.

Full House UTD настільки потужно розпочав гру проти «святих» (Бородань забив вже на 3-й хвилині матчу), що, здавалося, команда продовжить свій результативний хід, як в минулому турі (перемога 8:2), одна вийшло інакше. Вигравши перший тайм Full House UTD явно був не готовий до того, що «святі» відвантажать у їх ворота 4 голи за 7 хвилин (дублі Бритвіна і Пятаєва), та повністю перевернуть хід гри! Ми б рекомендували командам звітного дивізіону уважно придивитися до «святих», адже в останніх чотирьох матчах цей колектив здобув 3 перемоги.

Jooble перервав свою серію з трьох перемог поспіль. Цього разу здолати «соколят» не вдалося, адже цей колектив не тільки не програв жодного з 5-ти матчів основного етапу, а й пропустив, ледь не найменше голів в сезоні (всього 10 голів). Ну і, звичайно, не забувайте про дубль Сиворакши, який допоміг зробити різницю і піти на зимову паузу на третій позиції.

Насправді Brooklyn міг і не програти Secur в очній дуель. Але у справу втрутилося два фактори. Перший – два пропущених голи за 12 хвилин. Другий – еталонна гра голкіпера Secur Коваля, який тягнув майже все у звітному матчі!

MFC Flex міг закінчити рік на мажорній ноті, зробивши подарунок не лише собі, а й колективу FC Vega, який, звичайно, очікував на втрату очок від опонента. Дві MFC Flex виходив вперед у першому таймі, але Таран і Лимар одразу рахунок зрівнювали. Більше того, саме ці лідери СТОшників забили по голу у другому таймі, чим допомогли не тільки здобути перемогу в очному матчі, а й закінчити календарний рік на першій позиції!

SOCCER SHOP DIVISION

RLC LOGISTIC 6-2 АЛЬЯНС

МАТАДОР РУСАНОВКА 6-1 RED FOXES

ФК Козаки 1-7 SFCK TEAM

Цей дивізіон, схоже, подарує справжню битву за чемпіонство. Наприклад, «логісти» максимально вдало реабілітувалися за поразку 1:5 від «Веселих Ребят», розбивши Альянс.  Цей колектив закінчує календарний рік без залікових балів, тому є над чим подумати і попрацювати у коротку зимову паузу.

Матадори, в свою чергу, схоже зробили певні висновки після гри з командою організаторів та й у складі опонентів не було гравця калібру Олександровського (саме він тоді організував 5 голів у ворота Матадорів). Хлопці забили по три голи в кожному з таймів, на що суперник відповів лише голом від Олександра Адамовича. Ця перемога і поразка Козаків дозволила Матадорам відзимувати на третій позиції.

Козаки, власне кажучи, дивують просто нереально. Після двох перемог поспіль, колектив Володимира Петрова програв теж двічі. І знову цей Олександровський! Він просто знищив захист опонентів – 2 голи і 4 асисти. Не думали, що таке скажемо, але SFCK Team стає реальним претендентом на чемпіонство! Молодці, хлопці!

Пресслужба SFCK