ТОП-гравці минулого туру. Від Хурми до Агросему!, Збірні найкращих гравців туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.12.2020

ТОП-гравці минулого туру. Від Хурми до Агросему!

24.12.2020

ТОП-гравці минулого туру. Від Хурми до Агросему!

Золотий Дивізіон

Голкіпер: Денис Ковтун, Террикон

Денис вже не вперше потрапляє до когорти найкращих гравців туру, а стабільність – ознака професійності. В матчі проти MFC Alterra він неодноразово рятував свою команду і пропустив всього лише один гол.

Юрій Моргушка, ФК Сталь

«Сталевари» не програють вже 4 матчі поспіль, а фантастична нічия проти «автомобільних енерегетиків» заслуга саме Морушки. Юрій, як завжди, феєрив біля чужих воріт, оформивши в цьому матчі хет-трик.

Ілля Дяченко, Auto Energy

Непоганий дебютний матч для Іллі. В першому матчі за «автомобільних енергетиків» на нашому турнірі він одразу підкорив своєю працездатністю і результативністю. Два голи і асист – крутий результат для першого матчу.

Богдан Приходько, Агросем

І тут, і там. І біля чужих воріт, і бля власних. Так коротко можна описати гру Богдана в минулому матчі проти «барберів», в якому йому вдалося оформити дубль і посприяти перемозі своєї команди.

Дмитро Стрельченко, Developex

Дмитро, хоча і не забив на відміну від свого партнера по команді Олександра Уса, все одно був найпомітнішою фігурою на полі у грі проти Укргазвидобування. До того ж, він відзначився двома результативними передачами.

Срібний дивізіон

Голкіпер: Рудіко Кірцхалія, UTR

Непоганий, хоча далеко не ідеальний матч для голкіпера UTR. Так, він пропустив три голи у власні ворота, але на тлі інших голкіперів туру зіграв майже бездоганно.

Дмитро Балтовський, BIOS

Дмитро класно дебютував за цей колектив, одразу органічно вписавшись у гру своєї команди. Більше того, саме гол Балтовського дозволив BIOS уникнути поразки.

Андрій Мельник, One Call

Тренер – є тренер. Навіть, якщо він граючий тренер. Мельник буквально знищив оборону МФК Юніон, відзначившись дублем і результативною передачею.

Роман Помазанов, Салтівський МК

В позаминулому турі він зробив дубль, в минулому – оформив хет-трик. Тепер на рахунку Роми покер і він беззаперечно найкращий гравець матчу у складі своєї команди, яка перемогла з рахунком 6:2.

Максим Сусловець, UMG-Intech

За свої старання, за волю до перемоги, Максим точно заслужив на потрапляння до когорти найкращих гравців туру. Саме Максим забив обидва голи свого колективу, який поступився з рахунком 2:6.

Бронзовий дивізіон

Голкіпер:  Сергій Лукьяненко, LP-CRM

Завдяки надійній грі Сергія LP-CRM здобув другу перемогу в основному етапі, а сам Лукьяненко здійснив у цьому турі цілих 12 сейвів!

Михайло Сидорко, Kapelou

Враховуючи той факт, наскільки часто Сидорко потрапляє до збірної найкращих гравців туру, нас можуть звинувати в упередженості. Однак тут все просто: в кожній з трьох перемог Kapelou Сидорко взяв участь, якщо не в 100, то в 90% точно. В цьому турі на його рахунку два голи і асист.

Олексій Рубан, ABM Cloud

Друга перемога «айтішників» в основному етапі стала можливою, завдяки дублю Рубана, який провів відмінний матч проти «асистентів», який завершився перемогою його команди 4:1.

Олександр Майстренко, LP-CRM

І знову він! Знову майстер у справі! Олександр Майстренко розпочав і завершив перемогу своєї команди над Playtika, оформивши дубль – 4:1.

Ярослав Фабрика, LP-CRM

Eurobis наразі є реальним претендентом в боротьбі за медалі дивізіону. Це стало можливо в тому числі і завдяки перемозі в останньому турі. В цьому матчі дубль на свій рахунок записав саме Ярослав Фабрика, забивши два перші голи своєї команди.

Дивізіон Urban

Голкіпер: Віталій Березинець, Хурма

Березинець, хоча і пропустив три голи, відзначився дуже непоганою грою на тлі інших гравців у звітному турі. Причому декілька його сейвів були дуже і дуже ефектними.

Владислав Таран, Легіон

Саме капітан вів «легіонерів» до перемоги в центральному матчі туру проти Crown Kyiv. Власне кажучи, саме переможний гол Тарана допоміг здобути четверту звитягу поспіль.

Ігор Кулешин, Хурма

Кулешин знову on fire! Цього разу Ігор врятував Хурму від поразку в матчі з «гетьманами», оформивши у звітному матчі дубль.

В’яеслав Гавриш, Нікос

Гавриш став, можливо, головним ньзмейкером туру. По-перше, його команда здолала міцний КМА, а сам Гавриш відзначився у звітному матчі хет-триком, чим допоміг команді здобути першу перемогу в основному етапі.

Олексій Андрющенко, UpTech Team

Олексій – просто ТОП з ТОПів. Він, ледь не самотужки, переграв міцних Матадорів, оформивши у матчі з цим колективом дубль і два асисти. «Айтішники», до речі, здобули третю перемогу поспіль.

Vega Challenge Дивізіон

Голкіпер: Олександр Зайчук, Brooklyn

Сашко, ми скучили за тобою! Легендарний Зайчук повертається в обойму найкращих гравців туру. Його класна гра дозволила команді здобути першу перемогу в основному етапі, а сам Сашко відстояв на нуль.

Віталій Лимар, Oiler

І знову він! Було б неправильно пройти повз геройства Лимаря у центральному матчі проти FC Vega. Саме його хет-трик дозволив здобути перемогу з рахунком 4:2!

Ілля Бородань, Full House Utd

Нарешті! Нарешті Full House UTD здобув першу перемогу в основному етапі. І головним творцем і героєм цієї перемоги став саме Бородань, який у матчі проти MFC Flex оформив дубль і відзначився результативною передачею.

Олександр Лахненко, Brooklyn

Як тільки ми почали публічно критикувати «нью-йоркців» вони заграли у свою гру. Це, звичайно, випадок, але феноменальна гра Лахненка дозволила цій команді здобути перемогу з рахунком 4:0 Сам Олександр відзначився дублем.

Олексій Василик, Secur

Навіть не зважаючи на той факт, що у грі проти Avatat Олексій не відзначився результативними діями, однак він запам’ятався максимально активною грою, постійними підключеннями до атак своєї команди і відмінною грою в захисті.

Soccer Shop Дивізіон

Голкіпер: Владислав Нікітюк, Время Газа

Ми вважаємо, що саме цей голкіпер найбільше проявив себе у звітному турі. Своєчасні виходи з воріт, класні сейви і доволі позитивний результат для команди (2:2) – це номінація у збірні найкращих гравців туру.

Василь Почтар, Веселые Ребята

Що тут казати, то бачити треба. Почтар був однозначно найкращим гравцем матчу проти RLC Logistic. Він буквально змучив оборону «логістів», відзначившись у звітному матчі хет-триком.

Руслан Годунов, Козаки

Козаки поступилися у звітному турі з рахунком 4:5, але пройти повз класну гру Годунова ми просто не могли. Руслан не тільки оформив дубль. Саме від нього йшла основна небезпека воротам суперника. Простіше кажучи, він вів партнерів за собою.

Юрій Осауленко, Победа

Перша звитяга колективу «Победа» стала можливою, завдяки класній грі Осауленка. Юрій у звітному матчі оформив гол і результативну передачу, а його впевнена гра допомагала партнерам йти до позитивного результату.

Аристарх Олександровський, SFCK Team

Король! Справжній король туру у звітному дивізіоні. Фактично саме Аристарх зробив гру для команди організаторів, оформивши у матчі проти Матадорів три голи і два асисти.

Пресслужба SFCK