Збірні другого туру Urban i Vega Challenge ліг!, Серед найкращих голкіпер, який оформив дубль, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.12.2020

Збірні другого туру Urban i Vega Challenge ліг!

02.12.2020

Збірні другого туру Urban i Vega Challenge ліг!

Vega Challenge Division

Голкіпер: Андрій Бурба, ФК Тєлєга

Ця збірна буде дійсно безпрецедентною, адже в ній одразу два гравці ФК Тєлєга. Такого раніше, здається, не було. Бурба заслужив місце у когорті найкращих за 10 зроблених сейвів, нуль пропущених голів, а також два результативні удари у ворота своїх опонентів.

Артур Коваль, ФК Тєлєга

Якщо Бурба творив дива у воротах своєї команди, то Коваль розганяв усі атаки свого колективу. Артура було просто неможливо спинити, а з 11 результативних ударів Тєлєги, на його рахунку одразу чотири голи! Браво!

Євген Дацко, Secur

Майстер знову у справі. Євген буквально розтрощив захист Black Alfa, причому для цього йому знадобився всього лише один тайм. Якщо в першій половині матчу Євген відзначився скромною гольовою передачею, то у другому таймі оформив покер, а його команда виграла з рахунком 7:4.

Юрій Бритвін, FC Saints

Людина, яка може все. Звичайно, така характеристика може і занадто пафосна, однак за сценарієм матчу проти «аватарів» вона підходить відмінно. Поступаючись 2:3 у другій половині гри, Бритвін взяв усю відповідальність на себе, та за 3 хвилини оформив дубль і результативну передачу, що у підсумку дозволило здобути перемогу 6:3. Молодчина!

Максим Ріпа, Avatar

Бритвіна, до речі, могло і не бути в зібрній, якби Ріпа не отримав травму у матчі проти «святих». Граючий тренер «аватарів» спочатку спостерігав за грою своїх підопічних з бокової лінії, а потім, коли команда поступалася 0:2, не витримав і вийшов на поле. Максу вистачило 8 хвилин, аби перевернути все з ніг на голову, оформивши дубль і асист. Однак потім він отримав неприємну травму. Друже, повертайся сильнішим!

 

Urban Division

Голкіпер: Денис Лещенко, Легіон

Поки що – найбільш стабільний голкіпер у звітному дивізіоні за підсумками двох турів. В першому матчі Денис відстояв на нуль, а зараз, хоча і пропустив один гол, зробив чимало класних сейвів у власних воротах і допоміг «легіонерам» здобути вкрай важливу перемогу над Директом з рахунком 2:1.

Євген Коновалов, RWS Bank

Було б дуже не справедливо не включити до когорти найкращих Коновалова, який другий тру поспіль забиває по два голи у ворота своїх опонентів. Цього разу в матчі проти «гетьманів» він оформив дубль за перші 5 хвилин другого тайму і допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 6:5.

Владислав Усик, Young Boys

Владислав – це приклад гравця, який ніколи не буде спинятися, навіть якщо гра його команди складається не найкращим чином. Саме так Усик і зіграв проти LP-CRM, оформивши у ворота суперника три результативні удари. Справжній мотор і лідер свого колективу, якому щоправда не вистачало належної підтримки.

Олександр Луценко, LP-RCM-2

Сашку все одно де бути лідером: в першій чи другій команді. Він просто виходить на футбольне поле і робить свою справу. Саме так і було в матчі проти Young Boys, в якому Луценко забив рівно половину від усіх голів своєї команди, яка у підсумку перемогла з рахунком 6:4.

Сергій Савинський, КМА

Класно, коли у команді є одразу декілька гравців, які можуть вийти на авансцену і взяти на себе функції лідера! Саме таким футболістом і є Савінський, дубль якого у матчі проти Матадорів допоміг його команді взяти один важливий заліковий бал, а сам Савінський вийшов на перше місце у гонці бомбардирів своєї команди, який він ділить з Миколою Олексіним. У обох гравців по 5 голів в сезоні.

 

Пресслужба SFCK