Драматичні нічиї в Urban, цигани з UMG-Intech та 8,5 голів за матч в групі В!, Огляд 5-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.11.2020

Драматичні нічиї в Urban, цигани з UMG-Intech та 8,5 голів за матч в групі В!

25.11.2020

Драматичні нічиї в Urban, цигани з UMG-Intech та 8,5 голів за матч в групі В!

GROUP A (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ABM CLOUD 3-4 UMG-INTECH

AURORA TEAM 3-1 MFC ALTERRA

LP-CRM 3-3 UTR

MFC ALTERRA 6-1 LP-CRM

Цей тур вийшов максимально вдалим для одних та провальним для інших. Отже про все і по порядку.

Наприклад, ABM Cloud був вкрай близьким до першої перемоги в сезоні, адже вигравав на 32-й хвилині матчу у UMG з рахунком 3:1. У хлопців був гарний настрій і багато хто з тих, хто слідкував за звітним протистоянням розумів, що перемога у «айтішників» вже у кишені. Але потім увірвалися «цигани» з UMG і цю перемогу вкрали (про циганів це просто аналогія зі столичним залізним вокзалом, без образ). Дует Коростов і Сусловця буквально за чотири хвилини перевернули все з ніг на голову: Дмитро оформив дубль, Макс записав на свій рахунок гол+пас, а UMG вирвав перемогу з рахунком 4:3, оформивши другу звитягу поспіль!

А ось для LP-CRM цей ігровий день не задався. Це, якщо говорити в цілому і по результату. В матчі проти UTR колектив провів доволі кволий перший тайм, а суперник закономірно вів з рахунком 2:0 на 14-й хвилині матчу. Гол Чайки, до речі, вийшов дуже ефектним: Дмитро розібрався з опонентом на лівому фланзі і майстерно реалізував вихід сам на сам. Однак підопічним Андрія Нікітіна за рахунок класного сольного проходу і точного удару від Луценка вдалося відіграти один гол ще у першому таймі – 1:2. Тим не менш, головний герой UTR у звітному матчі Дмитро Чайка піймав кураж (до цього 0 голів в 4 матчах) і оформивши дубль, збільшив перевагу до двох голів. Але останнє слово було за маестро Майстренко, який оформив дубль за 4 хвилини і врятував свою команду від поразки – 3:3.

А ось другий матч туру для підопічних Нікітіна вийшов невдалим. Втома, погана реалізація та й суперник, який привіз найсильніший склад за всі матчі цього сезону. Грушко оформив дубль і асист, Масюк забив перші голи в сезоні, причому одразу двічі, а у Майстренка і Луценка просто не вистачило сил на те, щоб вести команду за собою. Максимально закономірна перемога MFC ALTERRA.

Не забувайте, що MFC ALTERRA грала другий матч за день, адже пере грою проти LP-CRM їх очікувало протистояння з Aurora Team. Ці команди не чужі одна одній, адже багато гравців обох колективів грали як за одну, так і за іншу команду. Після двох матчів без голів Жихарєв прокинувся і забив за Аврору двічі. Причому, якщо перший гол Анатолія був легким (просто відправив м’яч у порожні ворота), то другий потребував майстерності, аби зупинити довгу (і відмінну) передачу Задорожного зі своєї половини поля, який вивів Жихарєва сам на сам. Однак у складі цієї команди ми хотіли б виділити не тільки цього гравця, а й Гераскевича, який відзначився у цьому матчі двома ТОП-асистами, після яких партнерам потрібно було лише відправити м’яч у порожні ворота. Звичайно, за рахунку 0:3 MFC Alterra почала набагато активніше використовувати 5-го польового, а Іванко навіть один гол відіграв, замкнувши простріл суперника на дальній стійці… Ну як, замкнуви. Здалося, що м’яч влучив Владиславу прямо у… Короче, висновки робіть самі ...


Аврора здобула впевнену перемогу і оформила перше місце в групі і Золотий дивізіон. Однак MFC Alterra зможе взяти реванш, адже хлопці також будуть грати у Gold-лізі.

GROUP B (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

ONE CALL 6-2 SOFT SERVE

ФК СТАЛЬ 8-4 EUROBIS

SOFTSERVE 2-4 ФК СТАЛЬ

НІКОФЛЕКС 2-6 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

Фантастичний тур у звітному секстеті. 34 голи в 4 матчах, тобто в середньому по 8,5 точних ударів за матч. Оце дивина. Про оборону думати не хотів ніхто і ось що з цього вийшло.

One Call підтвердив наші наміри назвати цей колектив «зєбра». Команда в цьому сезоні йде двома смугами: поразка, перемога, поразка, перемога. В наступному турі буде… Хоча не будемо забігати вперед, і розглянемо матч цього колективу проти SoftServe, який виявився максимально вдалим. Як мінімум, в контексті реалізованих моментів. Якщо подивитися на підсумкову статистику, то з 11 ударів у площину, шість виявилися результативними, а це більше 50%. Інше питання, що «айтішники» не вдало увійшли у гру, отримавши два голи за 12 хвилин. Лише після цього Рибальченко і Жихарєв змогли організувати гол у відповідь, але це, як виявилося, не допомогло. Дмитро Поліщук, який у попередніх матчах за One Call не зробив жодної результативної дії, оформив дубль за 4 хвилини і фактично зняв усі питання, щодо переможця цього матчу.

У другому матчі дня SoftServe зустрічався зі «сталеварами» і знову наступив, умовно кажучи, на старі граблі. Дубль Моргушки за перші 10 хвилин матчу точно сплутав «айтішникам» усі карти. Однак капітан вів партнерів за собою. Мова, звичайно, про Дмитра Василюка, який оформив дубль у звітному протистоянні, однак партнери його в цьому не підтримали. Дмитро двічі скорочував відставання у рахунку, але «сталевари» майже одразу повертали перевагу у два м’ячі, що у підсумку відобразилося на підсумковому результаті.

Причому ми хочемо нагадати, що «сталевари» грали одразу два матчі за день. В першому вони розібралися з Eurobis, який в цьому сезоні абсолютно точно нехтує грою в захисті, пропустивши в трьох матчах 18 голів. Початок звітного матчу вийшов настільки бадьорим, що не всі встигли помітити два голи, які команди забили за одну хвилину. Спочатку Хайрутдінов забив на 30-й секунді, а потім рівно через 30 секунд відзначився Моргушка. Однак Тимура це не зупинило і він вдруге вивів Eurobis вперед вже на 5-й хвилині матчу. Здавалося, що матч для Eurobis складається вдало, але десь з хвилини 13-ю все пішло шкереберть. Хлопці отримали 4 поспіль голи у власні ворота і, поступаючись 2:5, врятувати так само героїчно матч, як і в минулому турі не змогли (4:4 з 0:4). Зазначимо, що Хуйрутдінов, який в першому матчі сезону не зробив жодної результативної дії, цього разу оформив хет-трик, ставши однозначно кращим гравцем своєї команди. Інше питання, що Моргушка взагалі був on fire, адже Юра записав на свій рахунок 3 голи і два асисти. Після 5 зіграних матчів у його активі вже 11 голів!

Нікофлекс отримав добрячого ляпасу від Укргазвидобування після двох перемог поспіль. Важко сказати з чим це пов’язано, але вже у першому таймі хлопці отримали 5 голів у власні ворота, чотири з яких, звичайно, записав на свій рахунок Лещенко. Однозначно можна сказати, що після такого першого тайму повернутися у гру вкрай важко, тому навіть 2 забитих голи у відповідь це теж непогано.

GROUP С (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 1-8 АГРОСЕМ

АФК ХУНТА 9-2 ECLIPSE

Два матчі – два розгроми. Причому для Eclipse це вже друга розгромна поразка поспіль.

До речі, Київська Митниця і Eclipse зіграють між собою за передостанню сходинку в останньому матчі звітної групи, але згодом.

Агросем і Митниця доволі рівно грали перші 14 хвилин, в які командам вдалося обмінятися забитими голами, а рахунок був рівний – 1:1. Однак далі Митники просто провалили заключні 6 хвилин першого тайму, отримавши три голи у власні ворота. Власне кажучи, саме це і визначило подальшу долю цього матчу. Цікаво, що у складі «аграріїв» одразу три гравці оформили дубль% Тесленко, Запісецький і Кузнєцов. Останній взагалі ТОП – Любомир оформив дубль у третьому матчі поспіль.

ECLIPSE мав перевагу перед Хунтою у кількості гравців, адже команда Косенка мала в своєму активі цілу заміну. Хунта, в свою чергу, грала однією 5-кою увесь матч. Але, як виявилося, це не допомогло. Олександр і Ярослав Пуха провели матч так, наче від нього залежало, чи дадуть їм Золотий м’яч. Ярослав забив двічі і оформив три асисти, а Сашко просто розірвав захист опонентів, забивши космічні шість голів!

GROUP D (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

CENTRAL YARD 5-1 МАТАДОР РУСАНОВКА

BIOS 3-2 ASSISTANT GROUP

«Асистенти» в цьому сезоні виглядають непогано, але через свою необачність, несерйозність і нестабільність взяли всього лише три залікових бали в чотирьох матчах. Ми пояснимо свою думку на прикладі матчу проти BIOS. Команда просто «не вийшла з роздягальні» на перший тайм, отримавши у свої ворота три голи, а схаменулися хлопці лише на останніх секундах, коли Буров один гол відіграв. У другому таймі голом відзначився кєнт Антона по життю Остап’юк, але врятувати матч не вдалося. Як наслідок, знову поразка 2:3 і передостаннє місце в групі. Відзначимо вдалий дебют Султана Аліма за Bios, який оформив дубль за 14 хвилин.

У другому матчі цієї групи «барбери» майже не мали проблем у матчі проти Матадорів Русанівки. Чому майже? Тому що рахунок гри може ввести в оману. Пономарьов відкрив рахунок вже на 8-й хвилині матчу і не дивлячись на доволі відчутну перевагу «барберів» у кількості створених моментів, Матадори гідно трималися 30 хвилин. Але потім… Чи то сил не вистачило, чи то віри у власну перемогу… У будь-якому випадку «барбери» розібрали суперника за 10 хвилин, а Цисар і Дарахвелідзе синхронно оформили дубль.

GROUP E (ВІДБІР GOLD-SILVER-BRONZE)

PLAYTIKA 1-1 САЛТІВСЬКИЙ МК

DEVELOPEX 7-0 BINOTEL

МФК ЮНІОН 5-5 AUTO ENERGY

Playtika по грі, як нам здалося, значно поступалася Салтівському МК, однак змогла зіграти внічию. Підопічні Ріпи мали набагато більше можливостей біля чужих воріт, але забили всього раз, коли після удару Швалюка не найкращим чином зіграв кіпер «айтішників». Однак гол у відповідь вийшов чудовим: той самий Швалюк помилився при передачі в центі поля (ворота його команди були порожні, адже хлопці грали з 5-м), а Корнілов в один дотик, класним ударом зі своєї половини поля, відправив м’яч у порожні ворота – 1:1. Playtika завершила відбір на останньому місці.

BINOTEL, який ми хвалили після перемоги над «айтішниками» в попередньому турі, по всім параметрам поступився Developex. Команда Володимира Гобова, яка в середньому забивала по 6 голів за матч у відборі, навіть перевершила свою статистику, відправивши у ворота опонентів 7 «сухих» голів.  Граючий тренер цього колективу зробив два асиста, а також відзначився двічі, очоливши турнірну таблицю бомбардирів свого секстету з 8-ма забитими голами (до речі, стільки ж і у його партнера по команді Стрельченка).

МФК Юніон і AutoEnergy видали таку драму, що в ній залюбки б знявся навіть Ді Капріо. Почнемо з того, що «енергетики» приїхали на гру в кількості шести людей і без голкіпера, а місце у воротах зайняв Льодін. Вийшло у нього чи ні – сказати важко, однак головне, що команді, яка поступалася 0:2 і 1:3 по ходу матчу вдалося взяти очки. З іншого боку, «енергетики» скоріш за все незадоволені таким результатом, адже видавши класний період у другому таймі, забили три голи і вигравали 5:3. Героєм останніх хвилин став Шаповаленко, який спочатку забив сам, а потім оформив асист, який врятував Юніон від поразки – 5:5!

URBAN DIVISION

ДИРЕКТ 4-6 КМА

МАТАДОР 5-2 GETMAN KYIV

CROWN KYIV 4-2 ХУРМА

YOUNG BOYS 0-3 ЛЕГІОН

RwS BANK 4-2 UPTECH TEAM

В цьому дивізіоні в першому турі виграли саме ті команди, на які ми умовно ставили. Звичайно, не обійшлось і без деяких несподіваних результатів.

Так, наприклад в центральному матчі туру «гетьмани» програли не стільки Матадорам, скільки Баталіну, адже саме Володимир оформив у звітному матчі хет-трик. Підопічні Ігоря Криворучка змогли відігратися після 0:2, але потім Баталін дав вогню!

Трішки здивувала поразка Директ, у складі якого хет-триком відзначився Владислав Слободенюк, але з іншого боку КМА не програв ще жодного матчу в сезоні, то ж цей колектив реально заслужив на перемогу, тим паче, що у звітному матчі довелося двічі відіграватися! Молодці!

Хурма з однією заміною і без своїх лідерів Селіхова і Глущенка вперше в сезоні програла. CROWN KYIV виграв за рахунок вбивчого дуету Володько – Сурков. Перший – забив двічі, другий – зробив дві результативні передачі.

Легіон знову без голкіпера, але здолав «юних хлопців». Вирішальними в цьому матчі стали 10 хвилин на початку другого тайму, коли «легіонери» продемонстрували відмінну реалізацію власних моментів і забили супернику тричі.

«Банкіри» здолали «айтішників» в першу чергу через те, що суперник провалив стартові 20 хвилин (і початок другого тайму). Провалив, звичайно, в контексті гри у захисті, адже «банкіри» тричі забили у ворота своїх опонентів, фактично знявши усі питання, щодо переможця звітного матчу!

CHALLENGE DIVISION

OILER 2-1 BLACK ALFA

MFC FLEX 3-3 AVATAR

ФК СОКІЛ 2-2 ТЄЛЄГА

ФК SAINTS 2-4 FC VEGA

FULL HOUSE UTD 3-3 SECUR

Шо це за тур нічийних результатів?

Наприклад, матч між MFC Flex і Avatar вийшов максимально драматичним. Два асисти від Мамчура дозволили номінальним господарям виграти перший тайм з рахунком 2:0, але потім Ріпа і Ликов сконструювали 3 гоил на двох за 10 хвилин. Тим не менш, вирвати перемогу Аватару не вдалося, адже Олександр Яценко врятував свою команду на останніх секундах зустрічі.

Щось схоже було й в матчі Сокола з Тєлєгою. Тєлєга відкрила рахунок, потім пропустила двічі від «соколят» і врятувалася у другому таймі, завдяки голу Калініченка. І це при тому, що у Сокіл зібрав дуууже непоганий склад.

Не обійшлося без драми і в третьому нічийному матчі. Secur вийшов вперед наприкінці першого тайму, але ще до перерви отримав два у відповідь. Погодьтеся, отримати два голи «у роздягальню» доволі неприємно!? Тим не менш, у другій половині матчу Secur знайшов в собі сили, аби рахунок зрівняти, проте майже одразу пропустив у відповідь… І коли здавалося, що Full House UTD свого вже не відпустить, Вовк забив на останніх секундах і вирвав нічию для своєї команди.

А ось колективам Oiler і FC Vega вдалося здобути перемоги. Завдяки супер потужному першому тайму у виконанні Терещенка (Ігор оформив гол+пас), «нафтовики» здолали ветерана нашого турніру – Black Alfa.

Vega, в свою чергу, постійно контролювала хід гри проти «святих», а завдяки асисту і голу від свого граючого тренера Сергія Ананка змогла перемогти 4:1. Початок непоганий, але далі буде складніше.

Пресслужба SFCK