ЗЛИВА ТОП-МАТЧІВ BRONZE, ВОГНЯНИЙ КАМБЕК ПАТРІОТ, ПЕРША ПОРАЗКА OL1MP: ПІДСУМКИ ТУРУ, Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22 жовтня

ЗЛИВА ТОП-МАТЧІВ BRONZE, ВОГНЯНИЙ КАМБЕК ПАТРІОТ, ПЕРША ПОРАЗКА OL1MP: ПІДСУМКИ ТУРУ

22 жовтня

ЗЛИВА ТОП-МАТЧІВ BRONZE, ВОГНЯНИЙ КАМБЕК ПАТРІОТ, ПЕРША ПОРАЗКА OL1MP: ПІДСУМКИ ТУРУ

SILVER

MUSTANG TAXI - ТЕРИКОН 2:2

І знову ці команди грають внічию. MUSTANG TAXI та ТЕРИКОН ведуть боротьбу за плей-оф і в очному матчі їх точно не влаштовувала нічия. Але саме вона і сталась. MUSTANG TAXI швидко відкрив рахунок, а потім скористався помилкою Ельдара Шульги та подвоїв перевагу. До перерви ТЕРИКОН скоротив відставання, а відразу піcля перерви рахунок зрівняв - завдяки блискучому розіграшу стандарта. Після цього була і штанга-рятівник ТЕРИКОНА і два виходи віч-на-віч гравців донецької команди, але рахунок не змінився. Нічия на користь конкурентів.

МФК ПРЯМИЙ - FC MIAMI 2:2

І тут 2:2? І тут обидва колективі ведуть боротьбу за плей-оф? Такі результати кажуть про те, що в цьому сезоні у SILVER зібралися дійсно дуже круті команди приблизно одного рівня. Всі основні події ми побачили у першому таймі. Команди двічі обмінялися голами та втратили своїх лідерів - щось не поділили між собою Курдас та Іродовський, за що побачили перед собою другі жовті картки, які конвертувалися у червоні. Після цього команди трішки заспокоїлись і голів ми більше не побачили, хоча моменти були у обох колективів. Що в підсумку? Те ж, що і в матчі першому - нічия на користь конкурентів.

КОЗАКИ UNITED - FC SVYATOSH 3:8

SVYATOSH нарешті нагадав про себе та здобув першу перемогу у сезоні. Постраждали КОЗАКИ UNITED, які, на жаль, провалюють сезон. Хоча не так. Хлопці набираються досвіду заради майбутніх успіхів. Не сумніваємося, що так і буде. Але трішки пізніше. Прямо зараз КОЗАКИ UNITED слабші за всіх своїх суперників по лізі. SVYATOSH гарно повеселився - особливо Микола Петрусь, на рахунку якого 5 голів.

SOBORNA TEAM - KITRUM 6:1

KITRUM вийшов вперед у дебюті зустрічі, що додавало інтриги. Однак ще до перерви SOBORNA TEAM забила двічі, а після невеличкого відпочинку добила суперника завдяки крутим контратакам і, звісно, підключенням майстра Сагайдаченка. 6:1 - впевнена перемога SOBORNA TEAM, завдяки якої команда нарешті повернулася на перше місце. Подивимось, чи надовго. KITRUM, у свою чергу, завершує боротьбу за плей-оф.

VINCIT FC - FRIENDS TEAM 1:7

Дуже суперечливі думки щодо цього матчу. На перший погляд може здатися, що FRIENDS TEAM взяв дуже легкі три бали, але це не зовсім так. До 11-й хвилини на полі йшла максимально рівна гра з моментами у ворот обох команд. А потім трапилася важка травма голкіпера VINCIT Романа Хнипеля. Воротар не зміг продовжити гру, а VINCIT FC був вимушений далі грати з польовим гравцем в рамці. І такі майстри як Нестерук, Яблонько та Науменко цим легко скористувалися. Немає сумнівів, що якби Хнипель зміг продовжити гру, такого розгрому не було б. Роману бажаємо здоров'я та якнайшвидшого повернення на поле.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | SILVER" #1044001]

Таблиця

BRONZE

GOLDEN STATE - ASSISTANT GROUP 2:3

Гарна гра з фантастичною розв'язкою. Команди по черзі були активними та погрожували воротам один одного. І як же без голів? В обох таймах GOLDEN STATE та ASSISTANT GROUP засмутили один одного по разу і здавалося, що все йде до логічного нічийного результату, поки досвідчений Олександр Шинкарюк за 15 секунд до кінця зустрічі зробив зовсім необов'язковий фол на чужій половині поля, який став шостим для його команди. Виконувати вирок відправився лідер ASSISTANT GROUP Антон Свідерок і свій колектив він не підвів. 3:2 - друга перемога ASSISTANT GROUP поспіль.

FC SOFIA KYIV - BC CITY 4:6

Один матч яскравіший за інший, інакше і не скажеш! Наступний трилер подарували нам FC SOFIA KYIV та BC CITY. Команди створювали багато моментів, що вилилося вже в п'ять голів ще в першому таймі. 3:2 повела FC SOFIA KYIV. І цей результат був цілком закономірний – підопічні Максима Бабенка виглядали гострішими. Однак після перерви BC CITY шокував суперника двома голами буквально один за одним. Дві помилки гравців FC SOFIA KYIV, дві блискучі контратаки та два голи.

Трохи пізніше FC SOFIA KYIV таки зрівняла рахунок та команди поступово готувалися до фінального свистку, але тут BC CITY знову впіймав суперника на помилці і вийшов уперед на останній хвилині зустрічі. FC SOFIA KYIV одразу пішла рятувати матч за допомогою п'ятого польового, проте натрапила на чергову контратаку і пропустила шостий гол. Контратаки BC CITY у цій грі - просто диво. А ось гравцям FC SOFIA KYIV потрібно серйозно попрацювати над обороною.

KMW - MFC GENERALS 3:3

Ще одна прикраса туру. KMW та MFC GENERALS націлені на медалі цього сезону, а це означало, що матч точно не буде нудним. Суперники на перших хвилинах обмінялися голами, після чого трохи заспокоїлися, допоки Сурдій у середині тайму не оформив дубль і цим вивів GENERALS вперед. А ось кінцівку тайму команда Івана Хоменка провалила. Спершу Бондарчук, а потім Іродовський записали свої імена до протоколу і тим самим перевернули гру. У другій половині KMW зосередився на обороні та намагався зберегти переможний рахунок. GENERALS не виходило забити, через що вони пішли ва-банк і стали атакувати з п'ятим польовим. І це дало свої плоди! Класний розіграш ауту, простріл, нога Пасічника, гол! 3:3 – бойова нічия.

MAXteam - MFC DEPS 4:3 

Що це за такий тур у лізі BRONZE? Не матчі, а шедеври! Тут зустрічалися гідні один одного суперники, які ще у першому таймі засмутили один одного двічі. У другій половині Вадим Гребенюк знову вивів DEPS уперед, однак утримати переможний рахунок не вдалося – Остшевський оформив свій другий гол та зрівняв рахунок. Наприкінці зустрічі Антон Лошак вирішив ризикувати і DEPS пішов вигравати матч із п'ятим польовим. Однак трапилося протилежне – MAXteam зміг забити свій четвертий гол, скориставшись провалом в обороні суперника. Четверта поразка DEPS у сезоні. З таким підбором гравцем це вже занадто. Поки що DEPS програв усім своїм конкурентам у битві за медалі.

FC SAINTS - FC FREEDOM 3:6

Головний лідер сезону FREEDOM протистояв представнику нижньої частини турнірної таблиці - FC SAINTS. FREEDOM розпочав гру з гола, після чого дещо заспокоївся та розслабився. SAINTS цим скористався і рахунок зрівняв – завдяки індивідуальній майстерності Сопленка. FREEDOM буквально відразу знову вийшов вперед, після чого миттєво пропустив. Ось такі гойдалки наприкінці тайму. Перерва явно пішла на користь FREEDOM, адже ми побачили зовсім по-іншому налаштованих футзалістів. SAINTS у другій половині просто не мав жодних шансів. Чотири пропущені голи поспіль - після такого врятуватися майже нереально.

FC SKYFALL - FC "Destruction" 4:11

"У цьому матчі ми побачимо багато голів, у цьому немає жодних сумнівів", - писали ми в анонсі. І вгадали. Destruction - більше досвідчена команда і було очевидно, що цей колектив створить дуже багато проблем для молодих хлопців із SKYFALL. У результаті Destruction забив аж 11 разів, що спричинило черговий розгром SKYFALL. Як не старалися Єфименко та Рудзинський, їх чотирьох голів на двох було мало. 11:4 – впевнена перемога Destruction.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | BRONZE" #1044002]

Таблиця

URBAN A

FC KURBAS – FORTRESS 1:9

Не знайшли в собі сили хлопці з KURBAS протистояти FORTRESS на рівних. Вже в середині першого тайму "Фортеця" забила тричі, а вже після перерви "добила" свого опонента. Друга перемога в сезоні для FORTRESS, якою вони змогли перервати свою невдалу серію з чотирьох поспіль поразок. KURBAS же продовжує програвати в кожному матчі…

АКАДЕМ - OL1MP 3:0

Поєдинок лідерів розпочався надзвичайно стрімко і вже на першій хвилині АКАДЕМ провів швидку контратаку і реалізував її. Далі точилась рівна боротьба, але на 15-й хвилині OL1MP пішов пресингувати на чужій половині поля і отримав ідеальну атаку у відповідь, яка завершилась голом. Перед самим свистком на перерву АКАДЕМ міг забивати втретє, але Руслан Лазебний не оформив дубль, не зумівши переграти голкіпера з пенальті.

Вже в другій половині лідери таблиці скористалися чи то втомою суперника чи просто його пасивною грою в обороні і забила третій гол. Після цього м'яч вперто не йшов у ворота як однієї команди, так і іншої. OL1MP не просто вперше не зміг забити в цьому сезоні, він вперше втратив очки. Хто знає, можливо це і був чемпіонський поєдинок?

VIVAGRO – STIMUL 8:4

Ну любить VIVAGRO матчі з інтригою, що тут поробиш? Вони були фаворитами цього протистояння, але пропустили першими на 5-й хвилині. Далі змогли відігратися і зробити рахунок 3:1, але одразу ж "привезли" собі пенальті. Перестрілка голами продовжувалась до 30-ї хвилини, коли на табло вже було 4:4. І тут за справу взявся Олександр Сердюк, який після тайм-ауту забив три голи за три хвилин, а між ними був ще один м'яч від його партнера. За останні п'ять хвилин VIVAGRO вже трішки розслабилося і пропустило ще два, але перемогу не втратило.

CHEVROLET - IRPIN NATIONAL 6:3

АКАДЕМ відірвався від OL1MP, але їх продовжує наздоганяти CHEVROLET, які змогли здобути свою п'яту перемогу в сезоні і мати однакову кількість очок з лідером (в якого, щоправда, на дві гри менше). Героєм зустрічі безумовно став Андрій Усенко, який відмітився першими трьома м'ячами своєї команди. Він відкрив рахунок, потім зрівняв його, зробивши 2:2, а згодом вивів свою команду вперед, хоча суперники в підсумку знову зробили рахунок рівним. Та не довго ірпінці раділи своєму третьому м'ячу, адже одразу пропустили, а ближче до кінця Сергій Юрченко дублем закрив цей матч.

AFC ATLETICO KYIV - FC MONTE KYIV 2:2

Крутий матч! Обидві команди віддавали усіх себе на футбольному полі і точно не хотіли програвати. "Атлети" вийшли вперед в середині першого тайму, але на старті другого пропустили гол у відповідь. На 30-й хвилині Андрій Прохоров з MONTE отримав другу жовту картку, зупиняючи контратаку суперника. Але ATLETICO KYIV не просто не реалізували більшість, а ще й як тільки на полі у суперника з'явився п'ятий гравець, вони ще й пропустили. "Жовто-чорним" залишилося втримати переможний рахунок, але "атлети" пішли в п'ятого і саме цей п'ятий, якого відігравав Ігор Степанюк, забив і зрівняв рахунок. В кінцівці Давид Гаделія (ATLETICO KYIV) також отримав червону, але часу залишалося вже не багато, тому змінити рахунок вже ніхто не зміг.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN A" #1044003]

Таблиця

URBAN B

Після цього туру команда ЦСКА Київ знялася зі змагань, всі результати в матчах з цією командою було анульовано.

АВАНГАРД КИЇВ – АГРОСЕМ 0:5

Боротьби, як такої, в цьому протистоянні не було. Фаворити хоч і не змогли вразити ворота суперника на самому старті матчу, але ще до перерви забили тричі. Після перерви АГРОСЕМ довели справу до переможного кінця і тепер займають проміжне друге місце в турнірні таблиці, але маючи найбільше зіграних поєдинків у дивізіоні.

SAINTS UNITED - 3-Й ТАЙМ 1:2

Поєдинок проти SAINTS UNITED точно не можна назвати легкою прогулянкою для колективу 3-Й ТАЙМ. Всю першу половину одні з лідерів сезону намагалися пробити голкіпера "святих", але вдалося це зробити тільки після перерви. Як часто буває, після першого голи починають сипатися один за одним, але не в цьому випадку. Друге 3-Й ТАЙМ забив ближче до кінця, і лише тоді змогли видихнути з полегшенням. Хоча певна розслабленість привела до пропущеного голу.

TEAM KYIV – ПАТРІОТ 3:6

Кращого початку матчу для TEAM KYIV проти потужного опонента годі було бажати – гол на першій же хвилині, в середині першого тайму рахунок стає 2:0, а ще згодом і 3:0. ПАТРІОТ прокинувся під перед перервою, відігравши один гол. Вже на старті другого тайму відіграли і другий, а далі "пішло-поїхало". Голи влітали в ворота "киян" один за одним, зупинилися "патріоти" на шести – перемога, яка розділила таблицю дивізіону на дві різні когорти команд.

KIM TEAM - FC IMPERIAL 10:2

Ніякої недооцінки від КІМ ТЕАМ в цьому матчі не було, а тому IMPERIAL не мали шансів з самого початку. Вже до шостої хвилини рахунок став 3:0. Потім номінальні господарі трішки збавили темп, але в другій половині забили ще сім голів у ворота опонента. Відмітимо Дениса Шваба, який забив чотири голи.

MODUS X – BROOKLYN 1:5

Досить спокійно виграв свій поєдинок проти аутсайдера і BROOKLYN, хоча в першій половині MODUS X, напевне, трішки налякав суперників. "Американці" забили швидкий гол, але під кінець першого тайму пропустили у відповідь. Перед самою перервою Кирило Дегтярьов знову вивів свою команду вперед, а в другому тайму забив ще двічі, що фактично "закрило" матч.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN B" #1044004]

Таблиця

CHALLENGE

ФК БІЛГОРОД - ФК СТОЯНКА 4:6

Який крутий матч видали команди, "західне дербі" видалося на славу! СТОЯНКА розпочала матч з великої кількості атак, але забила лише один гол. В середині тайму красивим дальнім ударом Олексій Вишнівський зрівняв рахунок. Та згодом Ігор Коваленко розібрався в штрафному з захисниками і знову вивів ФК СТОЯНКА вперед, а перед самою перервою Тарас Данильчук дальнім ударом збільшив перевагу своєї команди.

Можливо номінальні гості повірили в свою перемогу занадто сильно, але за першу половину другого тайму БІЛГОРОД забив тричі і з ніг на голову перевернув наш матч. СТОЯНКА зібралась і майже одразу зрівняла рахунок, після чого через травму покинув поле Борис Лук'яненко. І майже одразу ж БІЛГОРОД мав забивати п'ятий гол, але реалізувати вихід віч-на-віч не зміг. Та всі ми знаємо приказку "не забиваєш ти – забивають тобі", майже в наступній атаці СТОЯНКА забила і відповіла камбеком на камбек! В останні п'ять хвилин зустрічі команди билися/боролися/сварилися/отримували жовті/наносили удари по воротам, а забити в підсумку на останній хвилині змогла СТОЯНКА - це Борис Лук'яненко, травма якого виявилась не надто серйозною. Дуже емоційний поєдинок, який точно сподобався нейтральному глядачу.

ПРАВИЙ БЕРЕГ - FAVBET TEAM 3:2

Ви хотіли сенсацій? То ж отримайте. FAVBET TEAM нарешті повернулися на наші поля, але після трьох поспіль перемог цього разу вони програли. ПРАВИЙ БЕРЕГ таки зміг розвинути свій успіх минулого туру і здобув другу поспіль перемогу. При  чому, саме номінальні господарі майже весь поєдинок вели в рахунку. Так, на перший гол FAVBET TEAM відповів своїм, але досить швидко ПРАВИЙ БЕРЕГ знову вийшов вперед, а під кінець забив і третій. Гол на останній хвилині вже не врятував "букмекерів".

WHITE BOYS – LEGION 7:2

Владиславу Ляшуку з WHITE BOYS так сподобалося забивати голи, що до пента-трику в минулому турі він додав ще й хет-трик в цьому. Саме цей майстер "розпечатав" ворота опонента своїм дублем, після чого його партнери підключилися і забили цілих сім голів у ворота LEGION. На жаль, "легіонери" знову без шансів поступилися і продовжують перебувати на останньому місці з нулем очок.

АРСЕНАЛ - FC VAURIENS 8:4

Нічийний результат в минулому турі, навіть незважаючи на те, що був добутий в матчі з лідером, не задовольним АРСЕНАЛ, тому цю зустріч вони почали з запалом і відразу ж відкрили рахунок. Хоча VAURIENS навіть змогли відігратися і зрівняти, на той м'яч "каноніри" відповіли чотирма своїми! В другому таймі VAURIENS дещо повернув інтригу, коли за хвилину з 1:5 рахунок став 3:5, але АРСЕНАЛ не дав розвинути цей успіх і знову зробив "ривок" 3:0. Підсумковий рахунок 8:4 було зафіксовано вже на останній хвилині.

НИКОС - FC BILUX 1:1

Досить несподівано FC BILUX вже вкотре в цьому сезоні зіграв внічию. НИКОС після двох поразок поспіль Білгороду та Стоянці зібрався і з поточним лідером турнірної таблиці зіграв так, що додому відправився хоча б з одним заліковим балом. Обидва голи були забиті в першому таймі, а після перерви команди як не намагалися, але м'яч вперто не йшов у ворота.

ФК ПРАКТИКА - ФК ТРІУМФ 0:4

ТРІУМФ розчарував своїх фанатів минулого тижня, але цього все було навпаки. Команда Романа Буги зібралася і в поєдинку проти прямого конкурента показала, що за майже місяць з часів останньої перемоги не розучилась вигравати поєдинки. А ось ПРАКТИКА після трьох голів у ворота ФК СТОЯНКА не змогла жодного разу вразити голкіпера ТРІУМФУ.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | Challenge" #1044005]

Таблиця