БОЖЕВІЛЛЯ В SILVER ТА КУПА ІНТРИГ: АНОНС ТУРУ, Анонсуємо!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18 жовтня

БОЖЕВІЛЛЯ В SILVER ТА КУПА ІНТРИГ: АНОНС ТУРУ

18 жовтня

БОЖЕВІЛЛЯ В SILVER ТА КУПА ІНТРИГ: АНОНС ТУРУ

SILVER

MUSTANG TAXI - ТЕРИКОН

Багато в чому вирішальний матч для обох команд. Перемога в цій грі відкриє дорогу до плей-оф, тоді як фіаско вкрай ускладнить життя і про плей-оф залишиться лише мріяти. Хто ж фаворит? Враховуючи минулі матчі та нинішню форму команд, таки трохи більше шансів на папері у MUSTANG TAXI. ТЕРИКОН показує непогану гру, проте хлопцям постійно чогось не вистачає – коли досвіду, колись банальної реалізації. На даному етапі у MUSTANG TAXI з цим проблем немає.

МФК ПРЯМИЙ - FC MIAMI

Центральний матч туру. Зустрічаються ще два претенденти на топ-4 та місце у плей-оф. Обидві команди у чудовій формі, а значить на нас чекає чудовий матч. FC MIAMI зараз знаходиться на першому місці, однак у МФК ПРЯМІЙ на одну гру менше і саме цей колектив за втраченими очками знаходиться на вершині. Тож без перебільшень це матч лідерів сезону. Цілком імовірно, що багато голів ми в цій грі не побачимо і результат матчу вирішать дрібниці.

КОЗАКИ UNITED - FC SVYATOSH

Гра аутсайдерів сезону. Обидві команди провалили практично всі матчі сезону, проте зуміли відібрати очки у команд, які зараз ведуть боротьбу за найвищі місця. Очний поєдинок – це можливість додати до свого активу першу перемогу у сезоні та морально перебудуватися. Сподіваємося, що ця гра піде на користь обом командам і після неї вони зможуть дати бій усім противникам у іграх, що залишилися.

SOBORNA TEAM - KITRUM

Незважаючи на низку провалених матчів, чинний чемпіон SOBORNA TEAM знаходиться в хорошому положенні - для виходу в плей-оф команді потрібно в двох останніх турах обіграти команди з нижньої частини таблиці. Для KITRUM, у свою чергу, це останній шанс спробувати зачепитися за плей-оф. Для цього потрібно обов'язково обігравати чемпіона. Обидві команди гратимуть на перемогу, тому матч обіцяє бути дуже цікавим.

VINCIT FC - FRIENDS TEAM

VINCIT FC після двох поразок на старті видав серію з трьох перемог поспіль і несподівано виявився навіть вищим за суперника по цьому туру FRIENDS TEAM. Знову ж таки, поточний матч - поєдинок двох команд, націлених на плей-оф, обидва колективи гратимуть на перемогу, тоді як нічийний результат буде лише на руку суперникам. Інтрига у дивізіоні SILVER просто божевільна.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | SILVER" #1044001]

Таблиця


BRONZE

GOLDEN STATE - ASSISTANT GROUP

ASSISTANT GROUP нарешті взяв три очки в минулому турі, тоді як їхній суперник цього вікенду GOLDEN STATE не може похвалитися подібним досягненням - у команди п'ять поразок з п'яти можливих. Зрозуміло, що в цьому матчі ми побачимо багато голів і постійні моменти біля воріт обох команд. Хто ж переможе?

FC SOFIA KYIV - BC CITY

BC CITY дещо здивував у минулому турі – команда після феєричної перемоги над JOKER не змогла обіграти FC SKYFALL. Більше того, BC CITY врятував матч на останній секунді. FC SOFIA KYIV після двох перемог на старті сезону розчаровує. І якщо в поразці від MFC DEPS немає нічого такого, то фіаско у грі з ASSISTANT GROUP викликає багато питань. Подивимося, хто з команд зробив висновки після минулого туру.

KMW - MFC GENERALS

Один із найінтригуючіших матчів туру. KMW минулими вихідними залишив не при справах амбітний DEPS, чим підтвердив свої претензії на медалі. MFC GENERALS, у свою чергу, зміг зібратися після двох стартових поразок та видав серію з чотирьох перемог поспіль (остання була технічною). У очному матчі команди зможуть перевірити свої сили, а ми побачимо хто ж з них справді готовий боротися за медалі.

MAXteam - MFC DEPS

DEPS за шість турів примудрився програти тричі і тепер команді буде дуже складно зачепитися навіть за срібло. Першим кроком для цього буде гра з прямим конкурентом – MAXteam. Якщо ж команді Лошака не вдасться взяти три очки і тут, то про медалі цього сезону доведеться лише мріяти. MAXteam набрав чудовий хід і не на жарт розігрався. Очікуємо побачити на полі рівну гру з багатьма класними моментами.

FC SAINTS - FC FREEDOM

FREEDOM залишається єдиною командою у своїй лізі, яка поки що не втрачала очки. Більше того, минулого туру колектив Максима Літвінова обіграв свого головного конкурента у боротьбі за золоті медалі, чим значно полегшив собі життя. FC SAINTS трохи прийшов до тями після трьох стартових поразок і тепер має намір повернутися у верхню частину турнірної таблиці. І ось календар приготував для "святих" дуже серйозне випробування. Буде дуже цікаво подивитися, чи вдасться FC SAINTS здивувати більш майстровитого опонента.

FC SKYFALL - FC "Destruction"

Інтригуючий поєдинок команд, які за п'ять турів зібрали однакові результати - з однієї перемоги, з однієї нічиєї та з трьох поразок. Destruction досвідченіша команда, проте запал і молодість SKYFALL вже неодноразово дивували цього сезону. В іграх за участю SKYFALL нудно не буває, це точно. У цьому матчі ми побачимо багато голів, у цьому немає жодних сумнівів.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | BRONZE" #1044002]

Таблиця


URBAN A

FC KURBAS – FORTRESS

Розпочинатимуться баталії в цьому дивізіоні з матчу між аутсайдерами. І хоча обидві команди займають місця в нижній частині турнірної таблиці, FORTRESS тут виглядають фаворитами. А що, якщо це остання нагода "фортеці" здобути перемогу в цьому сезон? Таким шансом нехтувати не можна.

АКАДЕМ - OL1MP

Поєдинок, який всі з радістю хотіли би подивитися в останньому турі, але станеться він уже зараз. Дві команди, які йдуть в таблиці без втрат, маючи по чотири перемоги в чотирьох матчах. Перемога в очному протистоянні одразу ж виведе будь яку з команд в статус головного фаворита на золоті медалі, хоча до кінця сезону ще досить довго.

CHEVROLET - IRPIN NATIONAL

А якщо попередній матч закінчиться внічию, то CHEVROLET матиме непоганий шанс заскочити на проміжне перше місце в турнірній таблиці. Хоча опонент у них буде не солодкий - IRPIN NATIONAL цілий місяць не могли перемогти в нашому турнірі, хоча показували достойну гру в близьких матчах, але минулими вихідними все ж перервали свою безвиграшну серію. Можливо, спробують її і продовжити?

AFC ATLETICO KYIV - FC MONTE KYIV

Дві команди, які минулого тижня перервали свої переможні серії поразками. І якщо у MONTE й серія була коротенькою (всього два матчі), й суперник надпотужним (лідер дивізіону АКАДЕМ), то ось AFC ATLETICO KYIV досить несподівано поступився ІРПЕНЮ. Звісно "атлети" ще далеко не завершили погоню за медалями в цьому сезоні, але для нагород треба перемагати в цій зустрічі.

VIVAGRO - STIMUL

У кожному з останніх матчах VIVAGRO інтрига була просто шаленою. Команда то програвала в один м'яч, то перемагала, то грала внічию. Цього разу суперником будуть хлопці зі STIMUL, які минулими вихідними розклеїлися в поєдинку проти одного з лідерів, хоча до цього також демонстрували досить пристойні матчі, незважаючи на майже постійні поразки.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN A" #1044003]

Таблиця


URBAN B

АВАНГАРД КИЇВ – АГРОСЕМ

Ми не бачили АВАНГАРД з вересня, тоді як АГРОСЕМ продовжує грати кожного тижня і проведе вже свій восьмий матч в сезоні. При чому, в останньому турі "аграрії" здобули надзвичайно важливу перемогу в протистоянні з непростим суперником (TEAM KYIV). Цікаво, в яких кондиціях підійдуть до поєдинку Шестерньов та компанія та чи зможуть вони дати бій фавориту.

SAINTS UNITED - 3-Й ТАЙМ

А це матч, в якому після минулого туру інтриги вже до стартового свистка фактично немає. "Святі" бе шансів поступилися того тижня одному з аутсайдерів, тому чекати сенсації в поєдинку з лідерами дуже важко. 3-Й ТАЙМ в свою чергу зобов'язаний перемагати, адже переслідувачі тільки того й чекають, що втрати очок від команди з першого місця.

TEAM KYIV - ПАТРІОТ

Можна сказати, що TEAM KYIV не щастить з календарем, адже третій тур поспіль вони гратимуть з досить сильним суперником, а минулі два вони програли. Але й ПАТРІОТ зараз явно не в найкращій своїй формі, адже програв два з трьох останніх поєдинків. Цю зустріч можна назвати матчем за право залишитися в когорті претендентів на медалі.

SYNDICATE - ЦСКА КИЇВ

Ще тиждень тому в цій зустрічі ми би не очікували нічого окрім перемоги номінальних господарів, але після того, як ЦСКА в минулому турі катком пронеслись по супернику, здолавши його 8:1, можливі і сюрпризи. Тепер побачимо, це ЦСКА зібралися чи рівень опозиції був надто слабким? Ну і SYNDICATE треба перемагати, щоб продовжувати гонитву за лідерами турнірної таблиці.

KIM TEAM - FC IMPERIAL

Матч у якому мало що можна очікувати в плані інтриги. КІМ ТЕАМ в чотирьох підряд матчах грали проти суперників за найвищі місця і тепер зустрінуться з аутсайдером. Будемо відвертими, у FC IMPERIAL будуть шанси тільки в тому випадку, якщо суперник дозволить собі якусь недооцінку, або спробує перемогти "легкими" силами.

MODUS X – BROOKLYN

BROOKLYN програв обидва свої матчі проти прямих конкурентів, але з аутсайдерами ліги поки справно бере по три очки. Немає приводів сумніватися, що й цього разу "американці" підуть з поля переможцями в протистоянні з останньою командою чемпіонату.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN B" #1044004]

Таблиця


CHALLENGE

ФК БІЛГОРОД - ФК СТОЯНКА

"Західне дербі" відкриє програму туру в дивізіоні CHALLENGE. Пропустивши кілька турів БІЛГОРОД йде на четвертому місці, але при цьому ще жодного разу не програвав в нинішньому сезоні. СТОЯНКА в свою чергу хоч і знаходиться на сходинку вище за додатковими показниками, але провела на два поєдинки більше і якщо хоче показати, що збирається претендувати на золото, то обов'язково повинна перемагати.

ПРАВИЙ БЕРЕГ - FAVBET TEAM

Минулого тижня ПРАВИЙ БЕРЕГ нарешті здобув першу перемогу, а з нею і перші очки в сезоні, але розвинути цей успіх буде архіскладно, адже суперник надзвичайно серйозний. Хоча, ми не бачили FAVBET TEAM на полях Совки майже місяць, а тому не зрозуміло, в якому стані вони підійдуть до цього протистояння.

WHITE BOYS - LEGION

Ще одна команда, яка минулого тижня вперше виграла – це WHITE BOYS. І долею календаря у "білих хлопців" буде надзвичайно класний шанс виграти ще й вдруге! У їхнього майбутнього суперника – LEGION – в цьому сезоні все дуже не дуже, хоча можливо хлопці зберуться на протистояння, в якому є шанси набрати очки?

АРСЕНАЛ - FC VAURIENS

VAURIENS два тижні тому шокував усіх перемогою над потужними SD, але минулого туру поступився фактично без шансів аутсайдерам WHITE BOYS. Цього разу опонент буде набагато складнішим. В минулому турі АРСЕНАЛ зіграв внічию з лідером і тепер захоче знову вийти на переможну стежину.

НИКОС - FC BILUX

Нічийний результат минулого тижня не опустив FC BILUX з першого місця, але дещо погіршив ситуацію глобально, адже в деяких команд менше зіграних матчів і "за втраченими" очками вони можуть поступитися лідерством. НИКОС після двох перемог на старті сезону двічі програли потім, цей матч для них стане дуже серйозною перевіркою власних сил.

ФК ПРАКТИКА - ФК ТРІУМФ

Минулого тижня дуже несподівано ТРІУМФ програв ПРАВОМУ БЕРЕГУ і зобов'язаний цього тижня виправляти ситуацію. Поразка ще й ПРАКТИЦІ може опустити команду в турнірній таблиці ще нижче. Сама ж ПРАКТИКА і так знаходиться на десятій сходинці і точно має намір піднятися на кілька щаблів. 

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | Challenge" #1044005]

Таблиця