ТРИЛЕР DEPS ТА KMW, БОЖЕВІЛЬНА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ, Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16 жовтня

ТРИЛЕР DEPS ТА KMW, БОЖЕВІЛЬНА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ

16 жовтня

ТРИЛЕР DEPS ТА KMW, БОЖЕВІЛЬНА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ

SILVER

KITRUM - MUSTANG TAXI 1:6

KITRUM підходив до цього матчу із безпрограшною серією з чотирьох поєдинків. Гра з MUSTANG TAXI, по суті, була для команди Олександра Волинця фіналом, адже у разі успіху KITRUM мав би всі шанси потрапити до плей-оф, тоді як фіаско практично позбавляло всіх шансів. KITRUM виявився не готовим до такого випробування і на даному етапі свій головний екзамен провалив - "таксисти" оголили всі проблеми суперника в обороні і на класі взяли три очки. Хоменець, Бондарчук, Хора, Оленковський – ці хлопці видали класний матч та наблизили свою команду до плей-оф.

FRIENDS TEAM - SOBORNA TEAM 2:2

Центральний матч туру видався рівно таким, яким ми його й очікували. Рівна боротьба, класні атаки, голи та інтрига до останніх секунд. SOBORNA TEAM вийшла вперед після класного удару Єгора Тарасенка і на більше у першому таймі команд не вистачило. Після перерви ми побачили два пенальті – у ворота обох команд. Бровко та Нестеров з позначки не промазали. Після цього FRIENDS TEAM пішов вабанк з п'ятим польовим і буквально відразу досяг успіху - досвідчений Віталій Нестерук відновив паритет і встановив остаточний рахунок.

MIAMI - КОЗАКИ UNITED 10:1

Тут, на жаль, боротьби ми не побачили. MIAMI був на голову сильнішим за суперника, що вилилося у 10 забитих голів. Відзначимо покер Андрія Огнистого - універсал у чудовій формі та своїми діями веде команду у плей-оф. Козаки UNITED спочатку намагалися огризатися, але кожний пропущений гол вганяв команду в психологічну яму, з якої вибратися, на жаль, не вдалося.

ТЕРИКОН - ПРЯМИЙ 3:4

Дуже класний матч видали ТЕРИКОН та ПРЯМИЙ. На полі всі 40 хвилин точилася рівна гра і справжня чоловіча боротьба. Команди по черзі володіли перевагою та засмучували один одного голами – за підсумками першого тайму було зафіксовано нічию 2:2. Після перерви ПРЯМИЙ одразу вийшов уперед і зосередився на обороні. ТЕРИКОН довго не міг забити, хоча моментів для цього було достатньо. А коли донеччани пішли в атаку з п'ятим польовим, ПРЯМИЙ забив четвертий гол, що вбило інтригу. ПРЯМИЙ робить важливий крок для потрапляння до плей-оф, тоді як перспективи ТЕРИКОНУ тепер дуже туманні.

SVYATOSH - VINCIT 2:9

Черговий урок для SVYATOSH. Дев'ять пропущених голів... Важко згадати, коли зі SVYATOSH таке траплялося востаннє і взагалі чи траплялося. Очевидно, що хлопці в ігровій кризі та психологічній ямі. Сподіваємося, що цей період незабаром закінчиться і команда знову засяє для своїх чудових уболівальників. Що стосується VINCIT, то після трьох перемог поспіль ця команда – ще один претендент на плей-офф.

BRONZE

FREEDOM - JOKER 1:0

Дуже напружений матч двох сильних команд. В обох таймах ми побачили рівну гру. Суперники поставилися один до одного з великою повагою, ніхто не поспішав ризикувати. Здавалося, що все йде до нічиєї 0:0, однак один гол ми таки побачили. Ярослав Шиндир протягнув м'яч флангом і запустив його у сітку дальнім потужним ударом. JOKER мав момент вирвати нічию, коли Бабак віддав на Голованова, проте той не влучив з кількох метрів. 1:0 - четверта поспіль перемога FREEDOM.

DEPS - KMW 4:5

Справжній трилер. DEPS тричі виходив вперед по ходу матчу, однак KMW щоразу буквально за кілька хвилин зрівнював рахунок. Окремо хочеться відзначити клас обох команд – DEPS та KMW зараз зібрали круті склади. Отже, після того як рахунок став 3:3, DEPS не знайшов сил знову вийти вперед, тоді як KMW зміг забити навіть двічі. Лошак одразу кинув у бій п'ятого польового, але максимум що вдалося – це один гол. Довго згадуватимуть безліч нереалізованих моментів гравці DEPS. Як сказав на трансляції Богдан Костюк, цитуючи класика: "хлопцям точно треба сходити до церкви".

DESTRUCTION - SAINTS 1:3

SAINTS дав урок DESTRUCTION. Незважаючи на лише дві заміни, саме "святі" цього вечора були кращою командою. У DESTRUCTION відверто не йшла гра, тому деякі гравці команди опускали руки. На три голи суперника команда Владислава Олексюка відповіла лише голом престижу на останній хвилині.

BC CITY - SKYFALL 6:6

Оце перестрілка! BC CITY був очевидним фаворитом цієї гри після перемоги над JOKER у минулому турі, але в анонсі ми писали, що молоді хлопці зі SKYFALL здатні здивувати. Так і сталося. Суперники грали практично без центру поля та постійно створювали небезпечні моменти. До 40-ї хвилини BC CITY та SKYFALL засмутили один одного по п'ять разів, але буквально наприкінці зустрічі SKYFALL втік у стрімку контратаку та забив шостий гол. BC CITY відразу взяв тайм-аут. Залишалося лише кілька секунд і їм таки вдалося! Розіграш ауту, скидка під удар Даньшову та 6:6! На останній секунді!

ASSISTANT GROUP - SOFIA KYIV 4:3

І ще один суперматч! ASSISTANT GROUP нарешті взяв першу перемогу в сезоні. Хлопці з SOFIA KYIV, мабуть, недооцінили суперника, інших пояснень повністю проваленому першому тайму немає. 3:0 – ось такий холодний душ. Після перерви SOFIA KYIV заграла інакше і змогла забити один гол, але на це ASSISTANT GROUP відразу забив четвертий. SOFIA KYIV наприкінці зустрічі забила двічі та скоротила відставання до одного гола, проте вирвати нічию не вдалося. Хоча й моменти для цього були.

GENERALS - GOLDEN STATE 5:0 (технічна перемога)

URBAN A

FORTRESS – CHEVROLET 2:6

CHEVROLET в цьому поєдинку дуже хотіли перемогти і зробили це. Хоча зустріч була не дуже легкою, адже протягом першого тайму команди так і не знайшли ключів від воріт одна одної. А ось майже одразу після перерви почали забивати один за одним. Хет-триком відзначився ветеран "автомобілістів" Сергій Юрченко, а Микола Роянов додав ще дубль.

IRPIN NATIONAL – AFC ATLETICO KYIV 3:2

А ось тут сталася сенсація. На старті матчу команда з Ірпеня повела в рахунку і до кінця першого тайму тільки значно розвинула свій успіх – на перерву команди пішли з рахунком 3:0. В другій половині IRPIN NATIONAL більше зосередилися на обороні, тоді як ATLETICO намагалося відігратися. М'я довго не йшов у ворота, але все ж ближче до кінця матчу "атлети" змогли відіграти два голи, а ось на більше вже не вистачило часу.

STIMUL – TEMP UNITED 0:7

У цьому протистоянні простежувалися фаворит та андердог і сюрпризу тут не сталося. Після важкої поразки в минулому матчі TEMP UNITED відігралися на наступному супернику. Вже за перші десять хвилин у ворота STIMUL влетіло три голи, що вже "вбило" інтригу. ТЕМР не став відпускати опонентів з верхівки турнірної таблиці далі і тепер розділяє 1-4 сходинки з іншими колективами.

FC MONTE KYIV – АКАДЕМ 0:5

А ось АКАДЕМ продовжує лідирувати за додатковими показниками. Хоча поєдинок проти FC MONTE KYIV не був простим. Майже увесь перший тайм м'яч вперто не йшов у ворота, але наприкінці гравців АКАДЕМУ прорвало і вони цілих чотири рази забили за останню п'ятихвилинку. Після перерви ситуація була схожою – єдиний гол був забитий вже майже перед самою фінальною сиреною.

FAYNA TEAM – FC KURBAS 19:2

На другій хвилині цього протистояння KURBAS відкрили рахунок, але отримали у відповідь три голи за наступні сім хвилин. Після цього їм вдалося скоротити рахунок, а далі "понеслась". Чотири голи "Файна" забила за останні чотири хвилини першого тайму, а після перерви ще цілих 12 разів пробивали голкіпера суперника. Минулого тижня різниця м'ячів у FAYNA TEAM була "-2", а зараз вже "+15", ось так все швидкозмінюється.

OL1MP – VIVAGRO 3:2

Поєдинок одного з лідерів проти команди, яка вміє добре грати проти серйозних опонентів. Колективи не підкачали. Хоч OL1MP і вів в рахунку більшу частину матчу, але інтрига тут жила до останньої секунди, особливо після того, як за чотири хвилини до кінця зустрічі VIVAGRO скоротили рахунок до мінімуму. Та все ж "олімпійці" змогли здобути четверту перемогу в четвертому матчі і будуть продовжувати свою гонитву за золотом.

URBAN B           

AZHI-DAHAKA SKY - MODUS X 3:0

Зустріч, в якій мала визначитися команда, яка залишиться єдиною без набраних очок в дивізіоні. До цього протистояння обидва колективи програли всі свої матчі, хоча в деяких показували досить пристойну гру. Але в очному протистоянні AZHI-DAHAKA SKY не залишила шансів MODUS X. Вадим Андрусяк продовжує забивати в кожному матчі за "драконів" і на цей раз відмітився дублем, до якого додав ще й незабитий пенальті.

FC IMPERIAL – FC YUZHBOR 1:4

Як ми й підозрювали в анонсі, FC YUZHBOR фактично не мав проблем в цьому протистоянні і обіграв одного з аутсайдерів першості. Хоча так просто IMPERIAL не віддав цю перемогу опоненту. Після двох пропущених голів номінальні господарі відіграли один м'яч і більше 15-ти ігрових хвилин різниця в рахунку трималась мінімальною, та все ж вигризти для себе бали IMPERIAL не змогли.

АГРОСЕМ – TEAM KYIV 4:2

Поєдинок між командами приблизно рівними за силою був напрочуд цікавим. Уже перший гол у виконанні АГРОСЕМ був зарахований тільки після перегляду відеоповтору. Після цього TEAM KYIV зібралися і спочатку зрівняли, а потім перед перервою вийшли вперед. Та в другому таймі забивала тільки одна команда і це АГРОСЕМ. Тричі вони пробили голкіпера суперника і все ж вирвали таку потрібну перемогу в контексті боротьби за медалі.

ЦСКА КИЇВ – SAINTS UNITED 8:1

Обидві команди не те що б сильно радували своїми результатами, але після сильного останнього поєдинку SAINTS UNITED проти одного з лідерів, здавалося, що в цій зустрічі у них можуть бути непогані шанси. Але не так сталося, як здавалося. Ще в першому таймі ЦСКА забили чотири голи в ворота "святих" і майже вирішили питання про переможця. А в другій половині розігрався ветеран та тренер Дмитро Саркіс, який оформив хет-трик і встановив кінцевий результат.

BROOKLYN – KIM TEAM 1:4

Два колективи, які продовжують боротися за чемпіонство в цьому дивізіоні, зіграли між собою. На початку зустрічі KIM TEAM досить швидко забили двічі і встановили комфортний рахунок, але згодом Кирило Дегтярьов скоротив різницю в рахунку. Далі в цьому напруженому матчі протягом двадцяти ігрових хвилин не було забито жодного голу, аж поки в середині другого тайму в дивній атаці з кількома рикошетами/перехопленнями KIM TEAM не забила втретє. BROOKLYN намагався відігратися, але на останній хвилині після помилки одного з гравців пропустили у власні ворота. 4:1 – перемога КІМ TEAM, які тепер стали головним переслідувачем колективу 3-Й ТАЙМ.

ПАТРІОТ – SYNDICATE 2:3

Центральний матч туру №2. В останніх поєдинках SYNDICATE набрали дуже круту форму і знову перемогли не простого суперника. І ЯК ПЕРЕМОГЛИ! В першому таймі команди обмінялися голами, і лише в середині другого ПАТРІОТ вийшов вперед. А коли до кінця матчу залишалося всього нічого, Костянтин Мітленко увімкнув режим рятувальника і спочатку після сольного проходу забив рикошетом від власного партнера, а потім пробив здалеку точно в кут. У ПАТРІОТ було дуже мало часу, що відігратися, і їм цього врешті не вдалося – друга поразка і вже шосте місце в таблиці, тоді як SYNDICATE піднялися на п'яте.

CHALLENGE

FC BILUX – АРСЕНАЛ 3:3

Матч, у якому обом командам нічия була поганим результатам, сталася нічия. FC BILUX хоч і продовжує лідирувати в дивізіоні, не маючи жодної поразки, все ж втратили очки вже втретє і тепер зберегти перше місце буде трішки важче. Цікаво, що в поєдинку проти АРСЕНАЛУ номінальні господарі жодного разу не поступалися, а повели в рахунку вже на четвертій хвилині. Згодом рахунок було збільшено, але "каноніри" зібралися і спочатку відіграли один м'яч, а після перерви зрівняли рахунок. В середині другої половини Дмитро Бондар знову вивів "жовтих" вперед, але майже одразу АРСЕНАЛ зрівняв. Після цього голів не було і команди все ж мусили задовольнитися хоча б нічиєю.

LEGION – SD 1:15

Після важкого "удару" у вигляді нищівної поразки від одного з аутсайдерів сезону, SD зібралися та змогли знищити бідолашний LEGION. "Легіонери" втримали свої ворота сухими всього шість хвилин, потім двома голами розпочав погром Володимир Живага, до перерви було ще три м'ячі, а вже в другому таймі голи залітали один за одним. Особливо відмітився Дмитро Анишко – молодий талант забив шість м'ячів і додав до них асист.

ФК СТОЯНКА – ФК ПРАКТИКА 7:3

Фаворити цього протистояння досить впевнено здобули перемогу. В першому таймі гравці ФК ПРАКТИКА тричі виймали м'яча з сітки власних воріт, а в середині другого тайму пропустили і четвертий. Після цього Олександр Шевчук зміг оформити дубль і скоротити розрив у рахунку, що, схоже, не сподобалося ФК СТОЯНКА і хлопці забили ще тричі. Підсумковий результат було оформлено на останній хвилині – ПРАКТИКА змогла уникнути повноцінного розгрому.

FC VAURIENS – WHITE BOYS 4:7

Що ж, нарешті атака WHITE BOYS принесла їм такі бажані очки. Хлопці знову багато пропустили, цілих чотири голи, але ж цього разу забили ще більше! Після першого тайму "білі хлопці" вели з мінімальним відривом 2:1, а по перерві увімкнувся Владислав Ляшук, який наколотив цілих п'ять м'ячів і зняв усі питання про переможця. Негативно здивували FC VAURIENS, які після перемоги над одним з фаворитів програли одному з аутсайдерів.

ФК ТРІУМФ – ПРАВИЙ БЕРЕГ 2:5

В анонсі ми згадували, що ТРІУМФ не найкращим чином демонстрував себе в матчах з аутсайдерами, але при цьому перемоги здобував. А ось тепер навпаки – програв з різницею аж в три голи. ПРАВИЙ БЕРЕГ вийшов вперед, але одразу ж пропустив у відповідь. Та на перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь номінальних гостей. ТРІУМФ відіграв один м'яч в другому таймі і намагався зрівняти рахунок, але всі їхні старання були знищені двома помилками наприкінці, якими скористався Іван Сіденко і двічі забив у ворота суперника, встановивши підсумковий результат.