БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА ТА YBC НА ШЛЯХУ ДО ЗОЛОТА, ІСПИТ ДЛЯ PM UNITED ТА FC ATLANT: АНОНС ТУРУ SFCK, АНОНС ТУРУ SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.03.2023

БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА ТА YBC НА ШЛЯХУ ДО ЗОЛОТА, ІСПИТ ДЛЯ PM UNITED ТА FC ATLANT: АНОНС ТУРУ SFCK

10.03.2023

БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА ТА YBC НА ШЛЯХУ ДО ЗОЛОТА, ІСПИТ ДЛЯ PM UNITED ТА FC ATLANT: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD DIVISION
НЕДІЛЯ, 12 БЕРЕЗНЯ

9:30, НОВА ПОШТА - LP-CRM

НОВА ПОШТА повертається до змагань SFCK після кількатижневої паузи, маючи перед собою те ж саме завдання - захистити чемпіонський титул дивізіону GOLD, здобутий у попередньому сезоні. А для цього в двох поєдинках, які залишаються до завершення кампанії, «червоно-білим» необхідно перемагати своїх суперників з якомога більшою різницею. Або ж сподіватися на будь-яку осічку ДОНБАСУ, що, погодьтеся, виглядає малоймовірно… LP-CRM натомість перебуває в хорошому тонусі. Минулого вікенду колектив здобув свою другу вікторію в сезоні, а Артем Вербенко оформив пента-трик, завдяки чому піднявся на другу сходинку в заліку найкращих бомбардирів дивізіону. Як показує досвід, LP-CRM - ще той міцний горішок, який здатен добряче попсувати нерви будь-якому опоненту, а тому НОВІЙ ПОШТІ безумовно варто бути напоготові.

 

10:30, SHAKHTAR STAFF - ДОНБАС

У ДОНБАСУ та НОВОЇ ПОШТИ залишається ще по два поєдинки до завершенння сезону, які й вирішать долю чемпіонського титулу в дивізіоні GOLD. На даний момент «помаранчево-чорні» мають значно кращі шанси на успіх, адже переважають свого конкурента аж на 12 пунктів у контексті різниці забитих та пропущених - +39 проти +27. Однак ДОНБАСУ аж ніяк не варто розслаблятися та недооцінювати свого майбутнього суперника. SHAKHTAR STAFF у нинішній кампанії якраз змусив уже серйозно похвилюватися представників НОВОЇ ПОШТИ, котрі зуміли здолати «гірників» лише мінімально, забивши переможний гол буквально за кілька хвилин до фінального свистка.

 

14:10, КОЗАКИ UNITED - ФК ВИШГОРОД

А от КОЗАКИ UNITED мають всі шанси зробити ще один крок на шляху до здобуття бронзових медалей чемпіонату. При рівній кількості набраних балів із ОЛІМПІКОМ «зелені» зберігають ще гру в запасі, а тому мають можливість відірватися від головного переслідувача на три очки за тур до завершення першості. Тим паче, наступний опонент наразі перебуває далеко не в найкращій формі. ФК ВИШГОРОД здобув лише одну перемогу в нинішньому сезоні, перебуває на передостанній сходинці в турнірній таблиці, а останні два поєдинки завершилися поразками з загальним рахунком 3:20.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | GOLD DIVISION" #1042986]

Таблиця

 

SILVER DIVISION
НЕДІЛЯ, 12 БЕРЕЗНЯ

11:25, PM UNITED - ФК КОЗАКИ

Буквально за один поєдинок PM UNITED перетворився з головного претендента на чемпіонство на колектив, котрий може взагалі залишитися за межами медальної зони. Поразка від КРИВБАС МЕДІА в попередньому турі дуже боляче вдарила по амбіціях клубу. Однак часу для того, щоби впадати в відчай та посипати голову попелом, апріорі немає. Адже наступний візаві - це ще один колектив, котрий бореться за нагороди чемпіонату. КОЗАКИ, як і лідер першості YOUNG BUSINESS CLUB, не зазнали ще жодної поразки в сезоні. А тут ще й капітан PM UNITED та один із найкращих бомбардирів дивізіону SILVER Тарас Собченко на останніх секундах минулого двобою з КРИВБАС МЕДІА не стримав емоцій та заробив абсолютно безглузде вилучення… З огляду на всі ці обставини втриматися серед трійки найкращих PM UNITED буде ой як складно…

 

15:00, АТАМАН - YOUNG BUSINESS CLUB

Уже цієї неділі YOUNG BUSINESS CLUB може оформити чемпіонство в дивізіоні SILVER! Гравці YBC самі собі створили зайві проблеми, два тижні тому максимально неочікувано втративши очки в протистоянні з FC VINCIT - аутсайдером першості на той момент. Проте вже за тиждень потому доля титулу знову опинилася в руках YBC. Цьому посприяла поразка PM UNITED. Тепер лідеру необхідно всього лишень перемогти в своєму заключному матчі сезону. І в такому випадку будь-які інші результати вже не матимуть жодного значення. На перший погляд АТАМАН, котрий перебуває в нижній половині табелю про ранги, повинен стати солодкою булочкою для YBC. Однак ми всі переконалися на прикладі протистояння лідера з FC VINCIT, наскільки фатальною може бути недооцінка суперника. АТАМАН же виступає доволі нестабільно в нинішньому сезоні, проте за потреби команда здатна зібратися й продемонструвати космічний перформанс. Його поєдинок із КРИВБАС МЕДІА, що завершився поразкою для одного з претендентів на медалі з рахунком 2:10 - зайве тому підтвердження.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | SILVER DIVISION" #1042987]

Таблиця

 

BRONZE DIVISION

СУБОТА, 11 БЕРЕЗНЯ

10:25, CHEVROLET - OL1MP

Після розгромної поразки від BROOKLYN з рахунком 1:7 на старті сезону CHEVROLET набрав просто фантастичний хід! Тепер за два матчі до завершення кампанії «блакитно-чорні» змагаються за чемпіонський титул із FC ATLANT. Хто би міг про це подумати тоді, на початку сезону? А щодо OL1MP, то цей колектив уже не претендує на високі позиції, а в останніх чотирьох матчах команда зазнала трьох поразок. Хоча по ходу турнірної дистанції «олімпійцям» варто присвоїти звання головних Робін Гудів дивізіону BRONZE, котрі регулярно відбирають очки в команд із верхньої частини турнірної таблиці й при цьому дарують бали справжнім аутсайдерам першості. Так, OL1MP у зимовій кампанії обігрував ХУНТУ та BROOKLYN і поступався, зокрема, ФК БІЛГОРОД - останній команді першості, для якої ті три пункти досі залишаються єдиними в сезоні. З огляду на це футболістам CHEVROLET варто бути максимально пильними та сконцентрованими. Тим паче, що за певних обставин вже за підсумками звітного туру «блакитно-чорні» мають шанс піднятися на одноосібну першу сходинку…

 

11:20, DTEK - ФКА

Обидва колективи знаходяться в нижній половині турнірної таблиці та довгий час не знають смаку вікторій. DTEK має серію з трьох поразок, а ФКА не перемагає вже п‘ять матчів поспіль. Ба більше, команди є сусідами по турнірній таблиці, а дистанція між ними складає лише один пункт. Беручи до уваги все це, робимо висновок, що нас чекає доволі рівний та безкомпромісний матч, у якому невеличкими фаворитами повинні вважатися представники DTEK.

 

12:10, BROOKLYN - FC ATLANT

Ще донедавна BROOKLYN ішов без поразок і вважався фаворитом у чемпіонській гонці. Проте далі на колектив Олексія Штанька зійшло якесь незрозуміле затьмарення: дві невдачі поспіль в матчах із ХУНТОЮ та OL1MP опустили команду аж на п‘яту сходинку з досить мізерними шансами навіть на завоювання медалей. Чи зламало це психологічно футболістів BROOKLYN? Саме це й перевірить у звітному протистоянні лідер першості - FC ATLANT. У номінальних гостей свої завдання, адже їм у спину дихає CHEVROLET, котрий в випадку перемоги над OL1MP в суботу вранці в рамках стартового матчу туру взагалі обійде FC ATLANT у табелі про ранги (КМВ ми все-таки не беремо до уваги, оскільки нехай команда Ігоря Бондарчука й має таку ж кількість балів, що й FC ATLANT, проте «біло-блакитні» зіграли всі матчі в нинішньому сезоні й вочевидь уже не зможуть покращити свій очковий доробок). Саме тому номінальні гості звітного протистояння змушені будуть кров із носа перемагати. Хоча те ж саме стосується й BROOKLYN: ще одна втрата залікових балів з високою ймовірністю позбавить колектив Олексія Штанька навіть теоретичних шансів на завоювання медалей чемпіонату…

 

13:05, ENERGY CLUB - МФК ПРЯМИЙ

І знову відзначаємо, що в матчі звітного туру дивізіону BRONZE бере участь один із претендентів на п‘єдестал пошани. До речі, саме третя за статусом ліга SFCK у нинішньому сезоні вирізняється найбільшою інтригою і в боротьбі за чемпіонство, і в розподілі інших комплектів медалей. Ситуація тут максимально заплутана… Хоча в контексті ENERGY CLUB все виглядає доволі просто: якщо «жовто-чорні» виграють обидва поєдинки, котрі залишаються до закінчення кампанії, то колектив точно фінішує в межах чільної трійки. МФК ПРЯМИЙ, на відміну від свого опонента, не може похизуватися такими ж райдужними перспективами. Але напередодні йому вдалося перервати 4-матчеву безвиграшну серію, а тому команда Віктора Медведя теж підходить до майбутнього двобою в чудовому настрої.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | BRONZE DIVISION" #1042988]

Таблиця

 

URBAN DIVISION

НЕДІЛЯ, 12 БЕРЕЗНЯ

12:20, STIMUL - UFS OLD BOYS

Минулого тижня гравці UFS OLD BOYS створили одну з головних сенсацій в рамках дивізіону URBAN, обігравши фаворита в боротьбі за чемпіонство - FAVBET TEAM, тим самим фактично передавши долю золотих нагород у руки БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА. Цікаво, що останні теж свого часу в нинішньому сезоні постраждали від UFS OLD BOYS, втративши залікові бали, що наводить на думку про цілком імовірний прорив «синіх» уже в наступній кампанії в нашому турнірі. А поки що на UFS чекає очний матч за втішне четверте місце. STIMUL перед звітним поєдинком випереджає свого майбутнього опонента на два бали, хоча й зіграв на одну гру більше. Зрештою перемога в цьому матчі дозволить кожній із команд гарантувати собі місце під сонцем - відразу слідом за трійкою лідерів дивізіону URBAN.

 

13:15, SALES AR - MFC FLEX

По ходу турнірної дистанції MFC FLEX видав вражаючу серію з трьох перемог поспіль з загальним рахунком 21:2. Це виявилося настільки приголомшуючим результатом, що здалося начебто команда всерйоз може замахнутися на медалі навіть після трьох поразок на початку кампанії. Проте наступні дві мінімальні невдачі з ідентичним рахунком 2:3 в протистояннях з AFC ATLETICO KYIV та БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА все-таки викинули MFC FLEX за борт чільної трійки. У SALES AR ситуація ще більш печальна: три поразки поспіль з загальним рахунком 6:22 опустили команду на передостанню сходинку в турнірній таблиці. Тож кому все-таки вдасться завершити сезон на мажорній для себе ноті? Відповідь на це питання надасть лише сама гра.

 

16:00, БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА - AFC ATLETICO KYIV

Після поразки FAVBET TEAM у минулому турі БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШЕНА випав по-справжньому «золотий» шанс. Тепер доля чемпіонського титулу цілком і повністю знаходиться в руках «зелених». Усе, що необхідно - це здобути дві перемоги в заключних двох поєдинках проти AFC ATLETICO KYIV та SALES AR. Обидва колективи здатні припіднести сюрприз, навіть попри те, що знаходяться в нижній половині табелю про ранги. Особливо це стосується AFC ATLETICO KYIV, котрий за належного збору та налаштування може здивувати будь-якого фаворита…

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | URBAN" #1042989]

Таблиця