ШАНСИ PM UNITED НА ЧЕМПІОНСТВО, РЕАБІЛІТАЦІЯ ДЛЯ ХУНТИ ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK, АНОНС ТУРУ SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

03.03.2023

ШАНСИ PM UNITED НА ЧЕМПІОНСТВО, РЕАБІЛІТАЦІЯ ДЛЯ ХУНТИ ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK

03.03.2023

ШАНСИ PM UNITED НА ЧЕМПІОНСТВО, РЕАБІЛІТАЦІЯ ДЛЯ ХУНТИ ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD DIVISION

НЕДІЛЯ, 5 БЕРЕЗНЯ

10:30, LP-CRM - ФК ВИШГОРОД

Зимовий сезон SFCK виходить на фінішну пряму. А це означає, що з‘являються колективи, котрі вже не претендують на високі місця, але прагнуть пограти в своє задоволення. LP-CRM  та ФК ВИШГОРОД належать саме до такої категорії команд у дивізіоні GOLD. Номінальні гості напередодні зазнали нищівної поразки з рахунком 1:15 у протистоянні з ДОНБАСОМ, однак той поєдинок не варто сприймати особливо серйозно. А от LP-CRM не програє вже три матчі поспіль, зокрема, в останніх двох було зафіксовано нічиї з ідентичним рахунком 2:2. LP-CRM знаходиться дещо вище в турнірній таблиці й має на два бали більше, аніж ФК ВИШГОРОД. Проте ми вважаємо, що ця перевага не є суттєвою, а тому є всі підстави очікувати максимально рівного та безкомпромісного двобою.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | GOLD DIVISION" #1042986]

Таблиця

 

SILVER DIVISION

НЕДІЛЯ, 5 БЕРЕЗНЯ

11:20, ASSISTANT GROUP - FC VINCIT

Обидва колективи в чудовому настрої підходять до звітного протистояння. ASSISTANT GROUP перервав 4-матчеву серію з поразок, здобувши надпереконливу вікторію над TEENFEST з рахунком 9:1, а FC VINCIT оформив минулого вікенду напевно найгучнішу сенсацію зимового сезону в дивізіоні SILVER, відібравши очки в лідера YBC, що цілком можливо стане ключовим результатом у чемпіонській гонці. «Червоно-чорні» не здобули ще жодної перемоги й досі перебувають на останній сходинці. Чому б не спробувати врешті-решт зламати цю неприємну традицію вже в прийдешньому турі?

 

12:15, ФК СОКІЛ - TEENFEST

ФК СОКІЛ уже не має навіть математичних шансів, щоб поборотися за медалі чемпіонату. Проте нинішню кампанію колектив однозначно може занести собі в актив. На відміну від TEENFEST, від якого ми, правду кажучи, очікували більшого. Номінальні гості звітного протистояння не перемагають чотири поєдинки поспіль й безперечно спробують перервати цю серію в тих поєдинках, які ще залишилися до завершення сезону. А от ФК СОКІЛ вже прийдешньої неділі зіграє свій заключний акорд. Чи буде він вдалий? Відповідь на це питання надасть лише сам поєдинок.

 

13:10, КРИВБАС МЕДІА - PM UNITED

А ось і центральний матч туру в дивізіоні SILVER! Після неочікуваної втрати очок YBC минулого тижня інтрига в боротьбі за чемпіонство закрутилася до небачених масштабів! Тепер PM UNITED достатньо виграти всі матчі, які залишилися до завершення кампанії, і команда завоює чемпіонство. На перший погляд усе дуже просто… Однак наступний опонент теж має амбіцітні цілі. КРИВБАС МЕДІА веде боротьбу за медалі й поразка може коштувати дуже дорого. Результат звітного протистояння багато чого прояснить у контексті розподілу місць нагорі табелю про ранги. А тому в неділю нас очікує по-справжньому вогняний матч, який просто неможливо пропустити!

 

16:45, АТАМАН - EUROBIS

Зустріч двох колективів із нижньої частини таблиці дивізіону SILVER закриватиме програму туру SFCK. АТАМАН та EUROBIS мають по чотири бали й мають намір дещо покращити своє становище перед завершенням сезону. Для номінальних гостей це буде остання подібна можливість, оскільки саме звітний поєдинок буде заключним для EUROBIS в рамках зимової кампанії. Чим не нагода наостанок гучно грюкнути дверима?

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | SILVER DIVISION" #1042987]

Таблиця

 

BRONZE DIVISION

СУБОТА, 4 БЕРЕЗНЯ

9:30, ENERGY CLUB - ФК БІЛГОРОД

У звітному двобої доволі чітко простежуються фаворит та андердог. Це підтверджують і позиції колективів у турнірній таблиці, і останні результати: ENERGY CLUB виграв останні три поєдинки з загальним рахунком 18:6, а ФК БІЛГОРОД програв попередні три матчі з сумарним результатом 5:24. Усе здається досить очевидним. Проте відповідальність за результат уже точно не тиснутиме на номінальних гостей, у той час як ENERGY CLUB необхідна лише перемога для збереження шансів на завоювання медалей. Чи вплине цей фактор на підсумковий рахунок? Дізнаємося вже в суботу вранці.

 

10:25, КМВ - ХУНТА

У центральному поєдинку ігрового дня в дивізіоні BRONZE зустрінуться колективи, що все ще зберігають шанси на нагороди чемпіонату. ХУНТА два тижні тому здобула героїчну вольову звитягу над BROOKLYN, проте поразка від CHEVROLET у минулому турі повністю знецінила ту вікторію. Ще одна втрата очок може означати остаточний крах для будь-яких медальних амбіцій «червоно-чорних». У КМВ схожа ситуація: колектив Ігоря Бондарчука вже в звітному турі проводитиме заключний матч сезону. А це означає, що лише перемога може зберегти за КМВ статус претендента на нагороди. І то без будь-яких гарантій, адже поки інші колективи лише наближатимуться до фінішу турнірної дистанції, «біло-блакитні» змушені будуть лише чекати й вірити в потрібні їм результати прямих конкурентів. А тому очне протистояння КМВ та ХУНТИ інакше, як лобовим, не назвеш. Занадто багато все-таки стоїть на кону…

 

11:20, CHEVROLET - DTEK

Тиждень тому CHEVROLET здобув вражаючу вікторію над ХУНТОЮ з рахунком 9:2, тим самим зберігши за собою шанси навіть на чемпіонський титул. Лідер першості FC ATLANT пропускає звітний тур, а це означає, що «блакитно-чорні» мають нагоду зрівнятися з ним за кількістю зіграних поєдинків, а також наблизитися на відстань одного пункту. А ми прекрасно розуміємо, як може тиснути на лідера той факт, що конкурент настільки близько дихає в спину… DTEK, зі свого боку, зазнав двох поразок поспіль, але списувати цю команду з рахунків однозначно не потрібно, адже до завершення кампанії в неї залишається ще аж 5(!) матчів. Будь-що може трапитися…

 

НЕДІЛЯ, 5 БЕРЕЗНЯ

9:30, OL1MP - МФК ПРЯМИЙ

У попередньому турі OL1MP та МФК ПРЯМИЙ зуміли перервати свої програшні серії, а перші, зокрема, ще й поставили дуже неприємну підніжку BROOKLYN, котрий веде відчайдушну боротьбу за чемпіонство. Тепер в обох колективів є можливість розвинути успіх тижневої давнини й піднятися ближче до середини турнірної таблиці.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | BRONZE DIVISION" #1042988]

Таблиця

 

URBAN DIVISION 

НЕДІЛЯ, 5 БЕРЕЗНЯ

14:00, SALES AR - STIMUL

Після останніх невдач SALES AR та STIMUL уже не можуть претендувати на місце в призовій трійці дивізіону URBAN. А крім того, два колективи об‘єднує також той факт, що свої останні поєдинки вони провели саме проти FC SAINTS й обидва потрапили під справжнісінький каток, пропустивши по 12 голів. Бажання реабілітуватися після таких результатів є зрозумілим. Цікаво, кому все ж таки вдасться це зробити?

 

14:55, FAVBET TEAM - UFS OLD BOYS

За підсумками минулого туру FAVBET TEAM вперше за довгий час змушений був поступитися лідерською позицією в табелі про ранги. Проте, маючи гру в запасі, «біло-сині» все ще мають найкращі шанси на здобуття титулу. На самісінькому фініші сезону FAVBET TEAM розіграє своєрідний «золотий» матч із FC SAINTS - головним конкурентом у боротьбі за чемпіонство. Проте задля того, щоб мати перевагу напередодні очного протистояння, «біло-синім» варто перемагати UFS OLD BOYS прийдешнього вікенду. А цей колектив вміє дивувати…

 

15:50, БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШИНА - MFC FLEX

Неочікувано поступившись AFC ATLETICO KYIV минулого тижня, MFC FLEX майже позбавив себе шансів на медалі. Так, колектив відстає від третьої сходинки на чотири бали, до того ж, зігравши при цьому на один поєдинок більше. І саме БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШИНА впевнено обіймає «бронзову» позицію. Однак амбіції «зелених» простягаються значно вище. За певних обставин колектив навіть може замахнутися на чемпіонський титул! А для цього потрібно перемагати в кожному матчі й очікувати на осічку FAVBET TEAM, адже лише ця команда досі випереджає БФ ЮРІЯ ВАСИЛИШИНА за кількістю втрачених балів.

[WidgetTable="SFCK|WINTER 2022/23 | URBAN" #1042989]

Таблиця