SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ, Чого чекати цього разу?, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11 жовтня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

11 жовтня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

SILVER

KITRUM - MUSTANG TAXI

MUSTANG TAXI у минулому турі вперше програв у цьому сезоні, що серйозно похитнуло позиції команди. Тепер "таксисти" перебувають у статусі наздоганяючих. У KITRUM стільки ж очок, скільки й у MUSTANG TAXI, проте команда Олександра Волинця провела на один матч більше. На папері невеликим фаворитом таки будуть "таксисти", проте результат зустрічі передбачити дуже непросто. Буде цікава гра.

FRIENDS TEAM - SOBORNA TEAM

Незважаючи на те, що зустрічаються друга та сьома команди, саме цей матч стане центральним. Федосюк, Проскурін, Сагайдаченко, Нестерук, Науменко, Аксьонов, Бровко... Усі ці майстри зійдуться у битві. У битві, яка дуже вплине на підсумковий розподіл місць. Обидві команди будуть націлені лише на перемогу, тоді як нічия буде лише на руку опонентам.

MIAMI - КОЗАКИ UNITED

MIAMI завдяки успіхам минулих турів піднявся на третє місце і тепер команда є одним з головних претендентів на плей-офф. У КОЗАКИ UNITED справи йдуть значно гірше, команда ще не вигравала цього сезону. Для молодих хлопців з Козаки UNITED цей матч буде серйозним викликом. MIAMI не має права втрачати очки, якщо команда всерйоз розраховує на медалі.


ТЕРИКОН - ПРЯМИЙ

Тіньовий центральний матч туру. ПРЯМИЙ вже показав, що цього сезону команда боротиметься за зону плей-офф і своє місце нікому просто так не віддасть. І одним із претендентів на це місце якраз є ТЕРИКОН. Команда Олександра Пузіка зараз взагалі перебуває на першому місці і очевидно, що донеччани мають намір там затриматися надовго. Чи вийде? Гра проти ПРЯМІЙ частково відповість на це питання.

SVYATOSH - VINCIT

SVYATOSH провалив старт сезону, але команда ще має всі шанси це виправити. Перший такий шанс – поєдинок проти VINCIT. VINCIT, який у свою чергу після двох стартових поразок взяв шість очок і зараз цілком може претендувати на зону плей-оф. Для цього потрібно вигравати. Чекаємо на рівну гру та інтригу до останньої секунди.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | SILVER" #1044001]

Таблиця

BRONZE

GENERALS - GOLDEN STATE

GOLDEN STATE залишається однією з двох команд цієї ліги, яка цього сезону ще не брала очки. GENERALS претендує на медалі та є очевидним фаворитом цього поєдинку. GOLDEN STATE потрібно буде серйозно попрацювати в обороні, щоб зупинити Хоменка та компанію.

FREEDOM - JOKER

Центральний матч туру та, можливо, всього сезону BRONZE-ліги. Зустрічаються два основних фаворита на чемпіонство. JOKER у минулому турі сенсаційно вперше програв і матч проти FREEDOM – шанс сповна реабілітуватися за це осічку. Freedom набрав 9 очок з 9 можливих. Команда Макса Літивнова націлена лише на золоті медалі, тож у грі з JOKER FREEDOM гратиме лише на перемогу.

DEPS - KMW

DEPS продовжує гонитву за лідерами. Команда Антона Лошака після двох поразок у стартових турах змогла перемогти у трьох наступних. Це помітно виправило становище команди, проте попереду багато складних поєдинків. Гра з KMW – якраз одназ таких. KMW чергує перемоги з поразками та матч проти DEPS - серйозне випробування та можливість увірватися до топ-5.


DESTRUCTION - SAINTS

SAINTS нарешті переміг у минулому турі і взяв перші очки. У грі проти DESTRUCTION "святі" намагатимуться розвинути свій успіх. У DESTRUCTION на одне очко більше, проте у всіх програних матчах команда була близькою до перемоги. Зовсім трішки не вистачає DESTRUCTION. Чекаємо на рівний матч і божевільну інтригу.

BC CITY - SKYFALL

BC CITY у минулому турі подарував нам поки що головну сенсацію сезону – команда змогла обіграти JOKER. Тепер суперником BC CITY буде команда з нижньої частини турнірної таблиці - SKYFALL. Хлопці зі SKYFALL після перемоги у першому турі не змогли взяти жодного очка у наступних трьох. BC CITY – фаворит зустрічі, проте розслаблятися гравцям точно не варто – SKYFALL вміє дивувати.

ASSISTANT GROUP - SOFIA KYIV

SOFIA KYIV після двох яскравих перемог у перших турах поступилася DEPS і вперше втратила очки. Це фіаско серйозно вдарило по амбіціях колективу, адже поразка сталася у грі проти прямого конкурента у боротьбі за медалі. Тепер же SOFIA KYIV намагатиметься повернутися на переможний шлях. Що стосується ASSISTANT GROUP, то ця команда цього сезону поки не змогла набрати жодного очка. Можливо, вдасться здивувати SOFIA KYIV?

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | BRONZE" #1044002]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
МЗ - МП
О
Форма

URBAN A

FORTRESS – CHEVROLET

В останніх матчах команда FORTRESS має дуже невтішні результати, програвши три поспіль поєдинки вони займають десяту сходинку, випереджаючи тільки дві єдині команди, які досі жодного разу не перемагали. Наступний матч для "фортеці" не буде простим, адже їхні суперники – злі хлопці з CHEVROLET, які минулими вихідними в дуже рівному подинку поступилися і втратили шанс очолити таблицю.

IRPIN NATIONAL – AFC ATLETICO KYIV

"Атлети" розпочали сезон з поразки, але потім взялися за справу і після трьох поспіль виграних зустрічей мають в своєму активі дев'ять очок і розділяють першу сходинку з іншими колективами! У ірпінців все навпаки – перемога в першому турі, а далі чотири поспіль матчі без "вікторій". Можливо цього разу вдасться зробити сенсацію?

STIMUL – TEMP UNITED

В минулому матчі TEMP UNITED досить несподівано поступився і вперше втратив очки в нинішньому сезоні. У хлопців був час все обдумати і в матчі проти передостанньої команди ліги вони будуть робити все можливо задля того, щоб залишитися на вершині таблиці. В свою чергу STIMUL хоч і програв три з чотирьох зустрічей, але в кожній з них дає суперникам гідний опір.


FC MONTE KYIV – АКАДЕМ

Вже три тижні ми не бачили АКАДЕМ на полях Совки і "повертається" команда поєдинком проти сенсаційних MONTE, які в своєму минулому матчі переграли "непереможний" TEMP. Тепер знову "непереможний" суперник, який точно не буде сприймати їх, як прохідного опонента. Ця зустріч може стати центральною в турі в дивізіоні URBAN A.

FAYNA TEAM – FC KURBAS

Минулого тижня "Файна" була однією з небагатьох команд, яким погода не завадила зіграти, так вони ще й перемогли в надважкій зустрічі. Цього разу має бут простіше, адже хлопці з FC KURBAS поки не можуть тягатися на рівних з іншими колективами ліги, хоча може саме зараз настав той момент, коли вони зможуть набрати очки?

OL1MP – VIVAGRO

А ось і ще один претендент на звання найцікавішого матчу туру. OL1MP востаннє грав майже місяць тому і ми не знаємо, в якому стані вони підійдуть до протистояння з VIVAGRO, які в свою чергу в минулому матчі втратили таку важливу перемогу, пропустивши на останніх секундах зустрічі.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN A" #1044003]

Таблиця

URBAN B

FC IMPERIAL – FC YUZHBOR

FC YUZHBOR вже показав, що перемагати команди з нижньої частини таблиці вони вміють, а зараз у них третій поспіль суперник, який відповідає цьому критерію. На папері шансів у FC IMPERIAL дуже не багато, адже єдиний матч, в якому в них були хоч якісь шанси не програти, вони виграли, зустрічаючись з іншим аутсайдером. А ось проти колективів сильніших шансів поки не багато.

АГРОСЕМ – TEAM KYIV

Після несподіваної поразки три тижні тому TEAM KYIV вперше зіграють на наших полях, тоді як АГРОСЕМ грає кожні вихідні. Що об'єднує ці дві команди просто зараз? Обидві в своєму останньому матчі програли колективу SYNDICATE з різницею в три голи. Якщо хлопці з АГРОСЕМ не виграють сьогодні, це майже остаточно залишить їх без шансів на чемпіонство і сильно вдарить по амбіціям бути в трійці. TEAM KYIV втрачали очки лише раз, але щоб повернутися на лідерські позиції краще уникати подібного.

ЦСКА КИЇВ – SAINTS UNITED

Поєдинок команд з нижньої частини турнірної таблиці може закінчитися як завгодно, важко прогнозувати переможця в цій дуелі, але враховуючи те, який бій дали "святі" в своєму останньому матчі проти АГРОСЕМ, можливо саме в них шансів трішки більше.


3-Й ТАЙМ – ONLYPRIMEFANS TEAM

ONLYPRIMEFANS TEAM – команда, що вміє "потріпати" нерви будь якому супернику, а тому, незважаючи на нинішнє 10-те місце колективу в таблиці, лідер чемпіонату не може собі дозволити дивитися на них зверхньо. Після перемоги над одним з прямих конкурентів, 3-Й ТАЙМ намагатиметься перемогою в цьому протистоянні підтвердити свої амбіції на чемпіонство.

BROOKLYN – KIM TEAM

Дві команди, які можуть називатися головними конкурентами 3-Й ТАЙМ на золоті медалі зустрінуться в очному протистоянні. Обидва колективи вже встигли програти лідеру, а тому поразка ще й очній зустрічі може боляче вдарити по шансам на підсумкову першість в URBAN B. Підходять суперники до матчу в різному настрої "американці" два тижні тому легко здолали аудсайдера, а у "корейців" саме тоді був важкий і програний зрештою поєдинок з 3-Й ТАЙМ. Чекаємо цю зустріч з нетерпінням.

ПАТРІОТ – SYNDICATE

Поки ПАТРІОТ перемагав на старті сезону, SYNDICATE "буксував", але наразі ситуація така, що в разі перемоги номінальні господарі обійдуть в таблиці свого опонента. Боротьба за найвищі місця в  цьому дивізіоні дуже цікава і напружена, а ця зустріч може бути однією з визначальних в плані розподілу медалей у майбутньому.               

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | URBAN B" #1044004]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 3-Й ТАЙМ
2 ПАТРІОТ
3 BROOKLYN
4 АГРОСЕМ
5 KIM TEAM
6 SYNDICATE
7 TEAM KYIV
8 FC YUZHBOR
9 АВАНГАРД КИЇВ
10 ONLYPRIMEFANS TEAM
11 SAINTS UNITED
12 ЦСКА КИЇВ
13 FC IMPERIAL
14 MODUS X
15 AZHI-DAHAKA SKY

CHALLENGE

FC BILUX – АРСЕНАЛ

Скориставшись зливою і відсутністю матчів суперників, FC BILUX минулого тижня змогли вибратися на першу сходинку турнірної таблиці. Але чи зможуть тепер втриматися? Адже опонент у них буде дуже цікавий. АРСЕНАЛ провів тільки три зустрічі, але грав проти сильних колективів і показував себе там дуже пристойно. Якщо "каноніри" мають намір вклинитися в боротьбу за золото дивізіону, в цьому протистоянні вони повинні перемагати.

LEGION – SD

Після прекрасного старту сезону команда SD щось "поплила" останніми тижням, особливо минулими вихідними, коли під проливним дощем максимально неочікувано хлопці програли колективу VAURIENS. Потрібно повертатися на переможну дорогу і тут дуже доречно підвернувся матч проти головного аутсайдера ліги.


ФК СТОЯНКА – ФК ПРАКТИКА

Обидві команди не грали минулого тижня, а ПРАКТИКА не була ще й позаминулого. СТОЯНКА наразі знаходиться на п'ятій сходинці, а перемога в цьому протистоянні може підняти їх на проміжне третє чи навіть друге місце, що звісно додасть впевненості хлопцям. Але для цього ще треба перемогти!

FC VAURIENS – WHITE BOYS

Після тієї сенсаційної перемоги від FC VAURIENS над колективом SD, вони є абсолютними фаворитами в матчі проти WHITE BOYS. Хоча ми продовжуємо захоплюватися атакувальними здібностями "білих хлопців" і вони цілком можуть здивувати суперника, забивши більше, ніж пропустять.

ФК ТРІУМФ – ПРАВИЙ БЕРЕГ

Хлопці з ФК ТРІУМФ показали себе дуже пристойно в матчах проти фаворитів, нав'язуючи їм боротьбу, але в поєдинках з аутсайдерами хоч і перемагали, але робили це не зовсім легко. Ось настав час зіграти і з третьою командою дивізіону, яка ще немає очків в активі. Налаштовуватися ТРІУМФУ треба гарно, якщо вони планують залишитися в верхній частині таблиці.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN 2024 | Challenge" #1044005]

Таблиця