SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ, Анонсуємо!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04 жовтня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

04 жовтня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

SILVER

MUSTANG TAXI - SOBORNA TEAM

Лідер сезону за втраченими очками у цьому турі побореться з чинним чемпіоном. Чемпіоном, який примудрився вже двічі програти цього сезону і зараз перебуває поза зоною плей-оф. Якщо SOBORNA TEAM програє знову, то команда може залишитися без матчів за медалі. MUSTANG TAXI ще не знає гіркоти поразки цього сезону, але двічі колектив грав унічию. Гра проти SOBORNA TEAM – чудова можливість підтвердити свої чемпіонські амбіції.

MIAMI - ТЕРИКОН

Центральний матч туру, адже зустрічаються проміжні лідери сезону. У минулому турі обидві команди взяли по три очки, але якщо ТЕРИКОН очікувано обіграв КОЗАКИ UNITED, то MIAMI дещо сенсаційно здолав SOBORNA TEAM. Тим самим MIAMI повернувся у боротьбу за найвищі місця та став черговим претендентом на медалі. Хто ж фаворит цієї гри? Однозначно сказати дуже непросто, очікуємо на рівну гру, голи у ворота обох колективів та інтригу до останньої секунди.

FRIENDS TEAM - КОЗАКИ UNITED

FRIENDS TEAM після нічиєї з KITRUM зіграє з останньою командою чемпіонату. Не хотілося б, щоб КОЗАКИ  UNITED потрапили під "гарячу руку", все-таки хочеться побачити на полі боротьбу та інтригу. Тим не менш, шансів на успіх у КОЗАКИ UNITED справді мало. Молоді хлопці цієї команди тільки шукають свою гру і протистояти таким досвідченим колективам, як FRIENDS TEAM, насправді поки що складно.

KITRUM - VINCIT

KITRUM за 6 турів зумів двічі виграти, двічі зіграти внічию і двічі поступитися. Завдяки цим результатам команда Олександра Волинця стала претендентом на плей-офф. VINCIT, у свою чергу, провів 4 ігри та взяв 6 очок. Якщо VINCIT розраховує цього сезону зачепитися за високі місця, то в цій грі потрібно обов'язково вигравати. У той же час, фаворитом цього протистояння таки є KITRUM - зараз команда на ходу і зупинити її буде дуже непросто.

SVYATOSH - ПРЯМИЙ

SVYATOSH та ПРЯМИЙ пропускали минулий тур і тепер готуються з новими силами вступити у боротьбу. SVYATOSH цього сезону поки не знає смаку перемог і зараз хлопці мають протистояти одній з найсильніших команд цього сезону. ПРЯМИЙ голосно увірвався на наші поля і одразу дав зрозуміти – команда Сергія Курдаса прийшла сюди виключно за найвищим результатом. У цьому контексті втрачати очки проти SVYATOSH точно не можна – особливо з огляду на той факт, що всі конкуренти грають між собою. Однак і варто розуміти - талановита молодь SVYATOSH нікому просто так очки не віддасть.

BRONZE

JOKER - DESTRUCTION

JOKER у минулому турі сенсаційно програв уперше у сезоні, що помітно похитнуло позиції команди. Тепер потенційне чемпіонство виглядає вже не таким очевидним - MAXTEAM, FREEDOM та DEPS пустилися в переслідування, так що будь-яка подальша втрата очок може скинути команду Костянтина Рибалки з першого місця. Що стосується DESTRUCTION, то хлопці у стартових турах показували яскравий, емоційний футзал. У цій грі DESTRUCTION точно дасть бій та спробує засмутити фаворита.

KMW - MAXTEAM

MAXTEAM після поразки у стартовому турі видав серію з чотирьох перемог поспіль, що дозволило команді зрівнятися за очками із нинішнім проміжним лідером. Зараз MAXTEAM намагатиметься розвинути успіх у грі проти KMW, яка чергує поразки з перемогами, але немає жодних сумнівів, що це буде дуже конкурентний поєдинок із боротьбою протягом усіх 40 хвилин.

SAINTS - BC CITY

BC CITY у минулому турі подарував нам одну з головних сенсацій всього турніру – команда змогла завдати першої поразки JOKER. Тепер BC CITY постарається взяти чергові залікові бали у грі проти SAINTS. "Святі" у минулому турі здобули першу перемогу в сезоні, коли обіграли ASSISTANT GROUP. Тепер же Сопленко та компанія йдуть за другою перемогою поспіль. Чи вдасться це? Дізнаємося вже зовсім скоро!

SOFIA KYIV - GENERALS

SOFIA KYIV після двох стартових перемог провалила перший іспит - команда без особливих шансів поступилася DEPS. Це фіаско, напевно, серйозно вдарило по чемпіонських амбіціях колективу і в цьому турі SOFIA KYIV зробить все, щоб повернутися на переможний шлях. GENERALS провів уже п'ять ігор та зміг заробити 9 очок. Завдяки цьому колектив Івана Хоменка стала ще одним претендентом на медалі. SOFIA KYIV та GENERALS – дві міцні команди, які гратимуть виключно на перемогу.

SKYFALL - ASSISTANT GROUP

ASSISTANT GROUP дуже погано стартував у сезоні, програвши у всіх чотирьох матчах. Команді ніяк не вдається знайти свою гру і взяти перші очки. У цьому контексті гра проти SKYFALL - черговий шанс. Молоді хлопці зі SKYFALL виграли у першому турі, після чого без особливих шансів поступилися у наступних трьох поєдинках. Здається, що в цьому матчі буде дуже багато голів, адже захист обох колективів, м'яко кажучи, не вражає.

URBAN A

АКАДЕМ – IRPIN NATIONAL

Хлопці з Ірпеня не можуть виграти на наших полях вже протягом чотирьох матчів, проводячи поєдинки з непростими суперниками, при цьому показуючи добротну гру. Але й цього разу опонент у них не просто не простий, а лідер турнірної таблиці. Що ж, АКАДЕМ саме в таких протистояннях мають показувати свою силу і демонструвати, що вони готові боротися за чемпіонство.

AFC ATLETICO KYIV – FORTRESS

Поки FORTRESS минулого тижня відпочивали від ігор в парку СОВКИ, "атлети" провели свій третій матч і мінімально обіграли свого суперника. Вони показали непогану гру в захисті, але з реалізацією моментів треба щось робити. В разі своєї перемоги ATLETICO піднімуться в ТОП-5 турнірної таблиці, а ось FORTRESS треба перемагати, якщо вони не хочуть ще сильніше вкорінитися на дні дивізіону.

CHEVROLET – FAYNA  TEAM

Обидва колективи в своїх останніх матчах провели дуже напружені і рівні поєдинки, в яких інтрига жила до самого фінального свистка. Різниця лише в тому, що CHEVROLET змогли на останніх секундах вирвати перемогу, а от FAYNA  TEAM не забила жодного разу і поступилась з мінімально можливим рахунком. У "автомобілістів" є нагода як мінімум обійти OL1MP, який не гратиме цими вихідними, або взагалі посісти перше місце в таблиці. А от головним завданням "файної" буде перервати свою двоматчеву серію мінімальних поразок.

URBAN B           

SYNDICATE – АГРОСЕМ

Втративши очки в перших двох поєдинках сезону SYNDICATE зібралися і почали перемагати не найпростіших опонентів. Тепер для них настала черга протистояти колективу АГРОСЕМ, який також програв в першому турі, але з тих пір поразок не знає вже протягом п'яти зустрічей. Втрата балів в цій зустрічі для обох команд буде дуже сильним ударом по амбіціям завершити чемпіонат "в медалях", а тому боротьба тут обіцяє бути напруженою.

TEAM KYIV - АВАНГАРД КИЇВ

В очному протистоянні зустрінуться дві останні жертви SYNDICATE. Хлопці після тої поразки двотижневої давнини ще не грали на наших полях, але навряд чи забули про ту поразку і бажання реваншуватися та повернутися на вершину дивізіону в них буде хоч відбавляй. А ось колектив Олександра Шестерньова схоже вже змирився з тим, що за медалі їм поборотися не вийде, а тому вони будуть більш розкутими і можуть показати свою найкращу гру.

SAINTS UNITED – ПАТРІОТ

"Святі" в перших матчах показали пристойну гру, але на жаль для хлопців виграти вдалося тільки один з трьох поєдинків. І ось чергова зустріч, і опонент тут ох який не простий. ПАТРІОТ вже програвав в цій першості і розуміє, що в подальшому будь яка втрата очок може звести нанівець їхні намагання виграти чемпіонат. Чи зможуть їх зупинити SAINTS UNITED?

KIM TEAM – AZHI-DAHAKA SKY

Минулого тижня KIM TEAM вперше в сезоні поступилися і поступилися вони прямому конкуренту за чемпіонство. Чи є тепер хоч якісь шанси у AZHI-DAHAKA SKY в поєдинку проти надзвичайно розлюченого суперника? Здається, головною задачею "драконів" тут буде пропустити якомога менше голів.

FC YUZHBOR – BROOKLYN

Після двох поразок на старті сезону YUZHBOR оформив дві розгромні перемоги поспіль. Але тепер суперник на них чекає куди більш грізний, ніж попередні два. Хоча і BROOKLYN треба буде переналаштовуватися на більш конкурентну гру, адже останні два поєдинки вони провели проти аутсайдерів ліги.

MODUS X – 3-Й ТАЙМ

Ще один поєдинок в цьому дивізіоні, в якому не планується інтрига. Минулого тижня 3-Й ТАЙМ показали, що вони ще й як будуть боротися за чемпіонство, обігравши одного з прямих конкурентів. А тепер опонентом виступить команда, в якої після чотирьох матчів 0 очок. Якщо в тій графі за підсумками цього туру у MODUS X щось зміниться, це буде неймовірна сенсація. 

CHALLENGE                     

WHITE BOYS – FC BILUX

Минулого туру BILUX втратили першу сходинку турнірної таблиці, зігравши внічию, але тепер не мають права залишати поле не в статусі переможця. В цьому матчі оборона WHITE BOYS пройде неабияку перевірку на міцність і, можливо, головною задачею буде пропустити менше голів, ніж від FAVBET, які забили "білим хлопцям" вісім разів?

SD – FC VAURIENS

Минулими вихідними VAURIENS здобули свою першу перемогу в сезоні, обігравши в дуже непростому і рівному матчі головного аутсайдера LEGION. Але що буде тепер, коли опонент – один з фаворитів на найвищі місця? На папері цей поєдинок виглядає, як ще один "односторонній".

АРСЕНАЛ – FAVBET TEAM

Напевне, центральний матч туру в дивізіоні. АРСЕНАЛ  хоч і йде лише сьомим в таблиці, але це через те, що вони пропустили кілька турів. При цьому, вони вже мають дві перемоги над досить непростими опонентами. Але тепер буде зустріч з FAVBET TEAM, які набрали неймовірно впевнену ходу і переможець цього протистояння закріпиться в списку фаворитів на золоті медалі дивізіону.

ФК ПРАКТИКА – ФК БІЛГОРОД

В цьому сезоні ПРАКТИКА вже має дві перемоги, але суперники в тих матчах були з когорти аутсайдерів, тоді як зараз протистояти їм буде лідер турнірної таблиці, команда, яка не має жодної поразки в п'яти поєдинках. Для БІЛГОРОДА ця зустріч – можливість закріпити свої досягнення та підійти в кращій позиції до другої половини сезону.

ПРАВИЙ БЕРЕГ – ФК СТОЯНКА

До цього моменту ПРАВИЙ БЕРЕГ все ще не має залікових балів в турнірній таблиці, а в тих матчах, які вони вже провели, хоч і не було враження, що їх просто розбивають, але з іншої сторони і шансів на перемоги там було не дуже багато. Протистояти цими вихідними ПРАВОМУ БЕРЕГУ доведеться колективу ФК СТОЯНКА, який має намір повернутися в ТОП-3 дивізіону.

НИКОС – ФК ТРІУМФ

Дві дуже цікаві команди зустрінуться в очному протистоянні. Ці колективи вже навряд чи будуть боротися за найвищі позиції, але й внизу таблиці їх не буде. Що одна, що інша команда вже показали, що здатні як "потріпати" нерви фаворитам, так і своїм фанатам у зустрічах з аутсайдерами.