ПЕРШІ ФІАСКО JOKER, KIM TEAM ТА TEMP UNITED, ЯСКРАВИЙ MIAMI ТА MAXTEAM, Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01 жовтня

ПЕРШІ ФІАСКО JOKER, KIM TEAM ТА TEMP UNITED, ЯСКРАВИЙ MIAMI ТА MAXTEAM

01 жовтня

ПЕРШІ ФІАСКО JOKER, KIM TEAM ТА TEMP UNITED, ЯСКРАВИЙ MIAMI ТА MAXTEAM

SILVER

MIAMI - SOBORNA TEAM 3:1

Міні-сенсація туру. Чому міні? Тому що SOBORNA TEAM вже програвала цього сезону, будучи явним фаворитом, а суперник по цьому туру MIAMI - далеко не подарунок і має у своєму складі виконавців найвищого класу. І ось саме ці виконавці вирішили результат зустрічі, тоді як зірки SOBORNA TEAM видали бляклий матч. Вогнистий, Кутовий, Іродовський – ця трійця видала класну гру та забезпечила команді три очки. А от SOBORNA TEAM не змогли допомогти навіть Проскурін із Федосюком та Сагайдаченком. SOBORNA TEAM буксує в новому сезоні, але ще точно не пізно все виправити. MIAMI завдяки цій перемозі вривається до числа претендентів на ТОП-4. 

ТЕРИКОН - КОЗАКИ UNITED 6:0

Блискучий майстер-клас від Пузіка та компанії для молодих хлопців з КОЗАКИ UNITED. І це незважаючи на те, що донеччани були дещо в усіченому складі і без Ельдара Шульги. ТЕРИКОН навіть розпочав гру другим номером, але блискавичні контратаки цього дня змусили суперника капітулювати. Орловський та Єпіфанцев оформили по 4 результативні дії, що призвело до розгрому. Козаки UNITED продовжує набивати гулі, але ми не сумніваємося, що незабаром будуть і успішні ігри. ТЕРИКОН у свою чергу вийшов на проміжне перше місце. Попереду – матч із MIAMI.

FRIENDS TEAM - KITRUM 2:2

Справжній трилер та окраса туру. FRIENDS TEAM, розуміючи, що вже вкрай небажано робити осічки, знову приїхав у чудовому складі. Нестерук, Аксьонов, Науменко, Бровко – жах для будь-якої оборони суперника. Але й KITRUM дарувати три очки нікому не збирався. А з огляду на останні результати команди – було очевидно, що легкої прогулянки у "френдів" не буде. Кияниця підтвердив амбіції своєї команди буквально на перших секундах, коли відібрав м'яч у Аксьонова, обіграв Овдієнка та вивів свою команду вперед. Холодний душ. Але FRIENDS TEAM швидко прийшов до тями та в одній з наступних атак зрівняв рахунок - Бровко зіграв на добиванні після удару Науменка.

Наприкінці тайму FRIENDS TEAM підстеріг помилку суперника і вперше в цьому матчі вийшов уперед - знову забив Бровко, але асистував йому вже Аксьонов. Тим самим Ярослав трохи реабілітувався за помилку на старті поєдинку. FRIENDS TEAM намагався контролювати гру, не даючи розбігтися Кияниці та Надобенку, але саме цього уникнути все-таки не вдалося. Цього разу Кияниця обікрав Бровка, віддав Надобенку, а той покотив на порожні тренеру Олександру Волинцю – 2:2.

Наприкінці гри FRIENDS TEAM намагався вирвати перемогу і всіма силами мчав уперед, але натомість команда нарвалася на чергову стрімку контратаку, наприкінці якої той самий Кияниця пробивав по порожніх воротах, але м'яч полетів вище. Неймовірний трилер!

BRONZE

MAXTEAM - GOLDEN STATE 8:2

MAXTEAM підтвердив статут фаворита цієї гри і без особливих труднощів взяв ще три очки. Команді вдалося забити по чотири голи у кожному з таймів. Що стосується GOLDEN STATE, то як бачимо їх продовжує лихоманити. У цій грі позитив для GOLDEN STATE – це лише два голи престижу. Наступний тур пони пропускають і сподіватимемося, що ця пауза піде команді на користь. MAXTEAM переміг у четвертому матчі поспіль і тепер наздогнав JOKER за очками.

BC CITY - JOKER 3:2

А ось JOKER, у свою чергу, після чотирьох феєричних перемог поспіль оступився. BC CITY став першою командою цього сезону, яка змогла здолати одного з головних претендентів на чемпіонство. Команди по черзі змінювалися в контексті володіння м'ячем та створення моментів. JOKER першим вийшов уперед, але BC CITY перевернув гру і вже на старті другого тайму вів у рахунку. Зусиллями Сергія Горбецького JOKER зрівняв рахунок та продовжував створювати моменти, проте переможний гол забив саме BC CITY. Разюча контратака, підключення Єрмака, удар, гол! 3:2 - яскрава перемога та чудовий матч.

ASSISTANT GROUP - SAINTS 3:6

Матч, у якому зустрічалися команди, які до цього туру лише програвали. За SAINTS нарешті приїхав Ярослав Сопленко, а як відомо – з ним і без нього це дві різні команди. В чому ми знову і переконалися. Ярослав керував атакою команди, давав темп і був як завжди активним. Обидві команди багато створювали і, звичайно, забивали. Цього вечора SAINTS був кращим і зміг забити по три голи в кожному з таймів, тоді як ASSISTANT GROUP зміг засмутити суперника лише тричі. 6:3 – перша перемога SAINTS та чергова поразка ASSISTANT GROUP.

DEPS - SOFIA KYIV 5:1

Один із центральних матчів туру, на жаль, не подарував належної інтриги. DEPS у цей вечір був сильнішим за SOFIA KYIV і свою силу команда змогла конвертувати у п'ять голів. Лошак, Кузнєцов, Фролов, Гребенюк, Малюк – ці хлопці задавали тон та записували свої імена до протоколу гри. SOFIA KYIV цього вечора не була схожою на себе, зачепитися за результат зовсім не вдалося. 

GENERALS - SKYFALL 5:3

SKYFALL шокував GENERALS своїми двома голами на старті поєдинку, проте команда Івана Хоменка змогла правильно відреагувати та ще до перерви GENERALS вів з рахунком 3:2. У другій половині номінальні господарі подвоїли перевагу, що фактично закрило гру. Був невеликий спалах, коли SKYFALL відіграв один гол, але буквально через пару хвилин GENERALS забив знову. 5:3.

URBAN A

FC MONTE KYIV – TEMP UNITED 2:1

Однією командою зі 100% показниками стало менше. ТЕМР все ж поступився в матчі проти MONTE KYIV, які після двох стартових поразок, схоже, набрали форму і тепер мають намір закріпитися в верхній частині турнірної таблиці. Номінальні господарі ще на старті матчу відкрили рахунок, а в середині другого тайму забили вдруге. Так, ТЕМР одразу ж відіграв один гол, але зрівняти так і не зміг. В напруженій боротьбі з великою кількістю фолів MONTE KYIV все ж втримали переможний рахунок.

IRPIN NATIONAL – VIVAGRO 4:4

Прекрасний матч двох команд, жодна з яких не збиралась програвати і дуже хотіла перемогти. VIVAGRO вийшли вперед на старті матчу, реалізувавши пенальті, але швидко пропустили гол у відповідь. На останній хвилині першого тайму було дуже цікаво, адже VIVAGRO знову вийшов вперед, а суперник одразу ж відігрався. В середині другої половини вже ірпінці вийшли вперед, але одразу отримали відповідь у свої ворота. Зупинятися ніхто не хотів, а тому під кінець матчу ми стали свідками ще однієї серії серіалу "Гол і одразу  у відповідь" – Олексій Буглак оформив дубль і вивів VIVAGRO вперед, а Андрій Чижик також забив вдруге і приніс своїй команді один бал.

STIMUL – CHEVROLET 2:3

І знову STIMUL програє в досить рівному поєдинку, в якому цілком міг святкувати перемогу. Уявіть собі, у команди в сезоні одна нічия та три поразки з різницею в один гол! Наддосвідчені CHEVROLET хоч і відкрили рахунок в цьому матчі, але в підсумку вимушені були відіграватися і вже на останній хвилині Микола Роянов прострілом знайшов на дальній штанзі Сергія Юрченка, який в пусті ворота забив переможний гол.

FAYNA TEAM – AFC ATLETICO KYIV 0:1

Поєдинок, в якому командам вдавалося грати в захисті і не вдавалося реалізовувати свої моменти. В кінці першого тайму FAYNA TEAM навіть залишилися в меншості після вилучення Вадима Пазіна, але "атлети" гру в більшості реалізувати не змогли. Але в другому таймі Павло Легкий все ж зміг пробити кіпера суперників потужним ударом лівою ногою і вирвати для своєї команди мінімальну перемогу.

URBAN B

BROOKLYN – FC IMPERIAL 6:1

Хоча в цьому матчі й був очевидний фаворит, інтрига тут жила цілий тайм. BROOKLYN відкрив рахунок на 5-й хилині, але одразу ж пропустив у відповідь. Та ближче до перерви знову вийшов вперед. А ось в другій половині IMPERIAL все ж не зміг на рівних протистояти більш сильному опоненту, пропустивши ще чотири рази. Завдяки цій перемозі "американці" піднялися в топ-3 турнірної таблиці.

АВАНГАРД КИЇВ – SYNDICATE 1:4

На початку матчу команди обмінялися голами і до самого кінця першого тайму рахунок залишався рівним, аж поки SYNDICATE не забили ще один і не вийшли вперед. Після перерви вже вдруге в цьому матчі м'яч у ворота відправив гравець АВАНГАРДУ Ігор Гаврилюк, але цього разу він зрізав у власні. Всі спроби відігратися від команди Олександра Шестерньова були невдалими, а наприкінці SYNDICATE забив ще й четвертий м'яч та поставив крапку в матчі. SYNDICATE вдруге перемагають і продовжують підйом по таблиці, а ось АВАНГАРД програв вже четвертий матч в сезоні.


АГРОСЕМ – SAINTS UNITED 4:3

Для АГРОСЕМ цей поєдинок був дуже важливим в контексті боротьби за найвищі місця. І саме вони першими забили в рамках цієї зустрічі, але досить швидко дозволили супернику відігратися. Тим не менше, на перерву команди пішли за переваги "аграріїв". І ледь вийшовши на поле після відпочинку, SAINTS UNITED зрівняв, забивши досить курйозний гол. АГРОСЕМ після цього завівся і спочатку Артем Бурба сам заробив і сам реалізував пенальті, а потім Іван Савинок оформив дубль, красиво перекинувши голкіпера. Марк Гатченков дав надію вболівальникам SAINTS UNITED, забивши третій гол своєї команди, але, як виявилося, це все ж був останній м'яч в грі.

ПАТРІОТ – ONLYPRIMEFANS TEAM 3:0

В анонсі до цього матчу ми наголошували, що ONLYPRIMEFANS повинні добре відіграти в обороні, щоб не дати змоги ПАТРІОТУ перемогти, і стримувати Дмитра Бемберю вдавалося дуже довго, аж поки бомбардир "патріотів" не відкрив рахунок аж на 36-й хвилини зустрічі. Після цього номінальні гості побігли виривати очки і нарвалися на дві відповіді, які завершилися голами.

AZHI-DAHAKA SKY – FC YUZHBOR 3:11

Перед матчем YUZHBOR виглядав явним фаворитом і почав доводити це вже на самому старті матчу, коли Микита Кирпань відкрив рахунок. Трішки згодом він же подвоїв рахунок, а за хвилину партнер довів різницю голів вже до трьох. Але перед перервою Олексій Миронов з AZHI-DAHAKA SKY забив двічі і скоротив відставання. Але інтрига жила не довго, ще до середини другого тайму "дракони" пропустили ще чотири рази, а потім ще стільки ж, тоді як у відповідь спромоглися відзначитися тільки один раз. Микита Кирпань до того дублю в першому таймі додав ще 2+2 в другому.

3-Й ТАЙМ – KIM TEAM

Старт центрального матчу туру був бойовим – одразу ж жовта картка на старті. А голів довелося чекати аж до кінця першої половини, коли Владислав Лясота (3-Й ТАЙМ) розібрався з захисником і переграв голкіпера. Після перерви голів також не було довго і першими забили знову гравці команди 3-Й ТАЙМ, а коли суперник пішов відіграватися, скористалися грубою помилкою і зробили рахунок вже 3:0. 

Але ж як подіяв тайм-аут після того голу. KIM TEAM забили відразу ж у першій атаці після відновлення гри, а ще в одній наступній забили і другий гол! Настала черга брати тайм-аут номінальних господарів, які після нього також змогли забити і знову скористалися помилкою суперників. Після чотирьох голів за дві хвилини команди трішки пригальмували і вже на 38-й хвилині Валентин Прокопчу забив п'ятий гол своєї команди, фактично поставивши крапку в матчі. Не можна не від відмітити, що й тут була присутня помилка опонентів. KIM TEAM хоч і встигли відіграти ще один гол, але часу було вже занадто мало – перша поразка в сезоні. В той же час 3-Й ТАЙМ має п'ять перемог в п'яти матчах і крокує до золотих медалей!

CHALLENGE

ФК СТОЯНКА – НИКОС 3:2

Це протистояння розпочалося з швидкого забитого м'яча ФК СТОЯНКА, але дуже великої кількості голів ми все ж не побачили, адже наступного взяття воріт довелося чекати більш ніж півгодини реального часу. В середині другого тайму НИКОС розіграли швидку атаку від власних воріт і зрівняли рахунок. Але надалі гравці НИКОС за кілька хвилин двічі грубо помилилися, що вилилося в два голи ФК СТОЯНКА. Відіграти за 4 хвилини відставання в два м'ячі було занадто складно і НИКОС, хоч і забили один м'яч, вдруге відзначитися не змогли.

ФК ТРІУМФ – АРСЕНАЛ 1:3

В першому таймі цього протистояння багато гравців мали нагоди забивати голи, але відзначитися зміг лише Станіслав Балаченко з АРСЕНАЛУ, який оформив дубль. Скільки в другій половині ТРІУМФ не намагався, м'яч вперто в ворота не летів і тільки на 35-й хвилині Вадим Манзюк забив дещо курйозний гол. Але трішки пізніше прудконогий Балаченко закрив питання про переможця в матчі, оформивши хет-трик. "Каноніри" потихеньку відіймаються в когорту лідерів дивізіону.

FC BILUX – SD 3:3

Коли зустрічаються дві супер потужні команди, очікує рівну гру. Цей матч очікування виправдав! Вже на другій хвилині BILUX вийшов вперед, але досить швидко рахунок SD зрівняли. Але в середині першого тайму "жовто-чорні" знову вийшли вперед, якщо під час першого голу Гаврилюк асистував Котляру, то тепер вони помінялися місцями. За рахунку 2:1 команди пішли на перерву, а не встигли вони з неї повернутися, як Олександр Шестерньов показав свою майстерність і забив прекрасний гол потужним ударом. А чим відповідають на красиві голи? Ще більш красивими голами! Віталій Краснянський в середині тайму спочатку обіграв захисника, а потім дальнім ударом вразив ворота опонента. 

Та на цьому Віталій не зупинився і за хвилину знову ударом з-за меж штрафного майданчика пробив голкіпера і зрівняв рахунок. За останні десять хвилин команди створили бозна скільки моментів, але реалізувати хоча б один не змогли. В підсумку – нічийний результат, який опускає обидва колективи в турнірній таблиці.

FAVBET TEAM – WHITE BOYS 8:2

Саме FAVBET TEAM скористалися нічийним результатом в протистоянні лідерів, щоб обійти їх в турнірній таблиці. У них опонент був не настільки небезпечний і вже в першому таймі справу фактично було зроблено, коли "букмекери" виграли його з рахунком 3:0. В другому побиття аутсайдера продовжилося, але все ж "білі хлопці" вкотре показали, що забивати вони вміють і двічі вразили ворота суперника. Вдумайтеся тільки, WHITE BOYS ідуть на передостанньому місці в таблиці, але при цьому лише 5 з 12 команд забили більше голів в сезоні, ніж вони. Залишилося тільки оборону підтягнути.

ФК БІЛГОРОД – ПРАВИЙ БЕРЕГ 4:2

Ще один матч між явним фаворитом та явним андердогом пройшов в рамках цього туру в дивізіоні Challenge. Тут не було такого розгромного рахунку, як в минулому протистоянні, але не можна і сказати, що якась надзвичайна інтрига в матчі була, адже БІЛГОРОД фактично весь поєдинок лідирував в рахунку і в принципі тримав потрібний результат під контролем. Тепер вони одноосібні лідери таблиці.

FC VAURIENS – LEGION 4:3

Між собою зустрілися і дві команди з нижньої частини таблиці. Перед матчем здавалося, що тут буде рівна гра, але гол на другій хвилині у виконанні гравців VAURIENS змусив сумніватися в цьому. Та все ж, "легіонери" не здалися і в середині першого тайму зрівняли рахунок, а трошки згодом Ігор Гергель вивів LEGION вперед – вперше в цьому сезоні команда вела в рахунку! Перед перервою VAURIENS все ж зрівняли, а в середині другого тайму забили ще двічі. LEGION зміг відповісти тільки м'ячем на останній хвилині, який вже ніяк не вплинув на глобальний результат.