SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ, Анонсуємо!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

27 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

27 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

SILVER

MIAMI - SOBORNA TEAM

Якщо MIAMI ще планує увірватися до боротьби за топ-4, то зараз саме час, адже суперник - діючий чемпіон та головний фаворит на золото. Правда, SOBORNA TEAM вже встигла програти та зіграти внічию, що ставить під питання майбутній успіх. MIAMI двічі поспіль зіграв внічию і зараз знаходить у підвалі турнірної таблиці. Дуже багато буде залежати від збору MIAMI - якщо хлопці зберуться, то SOBORNA TEAM буде дуже важко.

ТЕРИКОН - КОЗАКИ UNITED

ТЕРИКОН пропускав минулий тур, тоді як КОЗАКИ UNITED без шансів поступилися VINCIT. Раніше VINCIT обіграв і ТЕРИКОН, але тоді донеччани дали бій, тоді як КОЗАКИ UNITED поступилися практично без шансів. ТЕРИКОН продовжує претендувати на найвищі місця і в цьому контексті втрата очок проти останньої команди може стати фатальною для колективу Олександра Пузіка. Буде дуже цікаво подивитися, як оборона КОЗАКИ UNITED протистоятиме Шульзі та компанії.


FRIENDS TEAM - KITRUM

KITRUM після двох поразок на старті сезону взяв 7 очок за три гри і зараз перебуває у зоні плей-оф. Підтвердити свої амбіції на медалі тепер належить у грі проти FRIENDS TEAM – одного з головних претендентів на чемпіонство. Дуже важливий та складний виклик для команди Олександра Волинця. Що стосується FRIENDS TEAM, то команді Олександра Андрєєва потрібно підніматися вгору в турнірній таблиці, тож ні про яку втрату очок не може йти і мови.

BRONZE

MAXTEAM - GOLDEN STATE

MAXTEAM три гри поспіль виграв із різницею в один м'яч, що говорить про характер команди. У цьому турі MAXTEAM зіграє проти GOLDEN STATE, який ми вже згадували вище. GOLDEN STATE неприємно дивує на старті сезону, адже команда поступилася у всіх трьох матчах. Сподіваємося, що колектив зробив висновки і в цьому турі ми побачимо старий-добрий GOLDEN STATE, який завжди грає на перемогу та радує гарною грою. MAXTEAM, своєю чергою, зобов'язаний брати три очки, якщо команда розраховує на медалі.

GENERALS - SKYFALL

GENERALS перервали невдалу серію та взяли три очки у минулому турі, коли перемогли SAINTS. Цього тижня команда протистоятиме молодому колективу SKYFALL, який має у своєму активі поки що лише одну перемогу. GENERALS - очевидний фаворит зустрічі, проте SKYFALL вже встиг здивувати цього сезону, коли команда легко обіграла міцний GOLDEN STATE. Цікаво буде подивитися, як молоді хлопці зі SKYFALL протистоятимуть досвідченим гравцям суперника.

BC CITY - JOKER

BC CITY на старті сезону встиг виграти, програти та зіграти внічию, але тепер команду чекає одне з найважчих випробувань – матч проти неймовірного JOKER, який провів чотири гри та здобув чотири розгромні перемоги. BC CITY – серйозний подразник для JOKER, очікуємо, що легкої перемоги для команди Костянтина Рибалки не буде. Проте, безперечно, JOKER – фаворит матчу.


ASSISTANT GROUP - SAINTS

ASSISTANT GROUP та SAINTS провалили старт сезону, програвши у всіх трьох турах, так що очний матч – чудова можливість для команд записати у свій актив першу перемогу. На старті сезону в обох колективів кульгає оборона, хлопці часто опускають руки і кидають грати. Сподіваємося, що матч цього туру піде на користь обох команд і вони знову повернуться на переможний шлях. А хто ж фаворит? Як би банально не звучало, шанси справді 50 на 50.

DEPS - SOFIA KYIV

DEPS успішно реабілітувався за дві стартові поразки, проте минулі перемоги нічого не означатимуть без успіху в наступних турах. А цими вихідними на команду Антона Лошака чекає дуже важкий матч - проти SOFIA KYIV, яка поки що провела лише дві гри, але в обох матчах команда змогла взяти три очки. Обидві команди претендують у сезоні на найвищі місця, тож боротьба буде дуже напруженою та цікавою. Центральний матч туру!

URBAN A

FC MONTE KYIV – TEMP UNITED

Минулого тижня хлопці з MONTE були вимушені робити камбек, щоб вперше в цьому сезоні відчути смак перемоги. Але цього разу суперник у них буде дуже потужний. ТЕМР в цьому сезоні ще не втрачав очок, але самі матчі завжди були досить напруженими і з інтригою майже до самого фінального свистка. Що ж ми побачимо цього разу? Як TEMP UNITED продовжить свій шлях на вершину чи як FC MONTE KYIV продовжить вибиратися з дна таблиці?

IRPIN NATIONAL – VIVAGRO

Номінальні господарі цього матчу ледь не створили камбек минулого туру проти ТЕМР, а тепер гратимуть проти ще одного колективу з верхньої частини турнірної таблиці. VIVAGRO тиждень тому показали, що можуть придумати собі проблем, але потім можуть їх і вирішити – ледь не втративши перемогу вони її все ж вирвали в кінцівці.


STIMUL – CHEVROLET

Напевне можна назвати STIMUL невезучою командою, адже вони провели в цьому сезоні три досить рівні матчі, але їм чогось не вистачало в кожному, а тому всього одне залікове очко. А ось їхні суперники минулого тижня мали можливість вдосталь назабивати голів, коли зустрічалися з KURBAS, можливо змогли в "бойових" умовах потренувати деякі напрацювання і тепер покажуть їх в новому матчі?

FAYNA TEAM – AFC ATLETICO KYIV

Дуже сильно FAYNA TEAM минулого тижня "налякала" лідера турнірної таблиці, але все ж не втримала нічийний рахунок та вдруге в сезоні зазнала поразки. Через це вони мають три очка – точно стільки ж, як і їхній суперник в цьому турі. "Атлети" минулого тижня не грали на наших полях, а тому з новими силами будуть показувати нам, на що здатні.

URBAN B

BROOKLYN – FC IMPERIAL

Два тижні тому BROOKLYN зустрічався з командою з підвалу турнірної таблиці і не без проблем та все ж зміг обіграти її. Тепер ще одна зустріч з аутсайдером, але аутсайдером не простим, а з тим, що вже скуштував смак перемоги. Минулого вікенду IMPERIAL досить несподівано розібрали AZHI-DAHAKA SKY і покинули останню сходинку. Зможуть зібрати всі свої сили на більш серйозного опонента?

АВАНГАРД КИЇВ – SYNDICATE

Якщо АВАНГАРД минулого тижня поступився SAINTS UNITED в рівній боротьбі, то SYNDICATE здивував, розгромивши на той час лідера турнірної таблиці TEAM KYIV. Що ж, команди точно підходять в різному настрої до очного протистояння, одним хочеться виправитися за ту поразку, а інші в піднятому настрої точно прагнуть покинути 9-те місце, на якому перебувають зараз.

АГРОСЕМ – SAINTS UNITED

Про перемогу "святих" ми вже нагадали в анонсі попереднього матчу. І якщо той поєдинок проти АВАНГАРДУ був не простим, то і протистояння з АГРОСЕМ також не буде легшим. Хлопці Артема Бурби не знають горя поразок вже чотири матчі поспіль і навряд чи в їх плани входить програти наступний поєдинок. Для SAINTS UNITED це буде лише третя зустріч в рамках цього сезону і змога в найкращому випадку піднятися на сьому сходинку.


ПАТРІОТ – ONLYPRIMEFANS TEAM

Після поразки в божевільному матчі з КІМ ТЕАМ "патріоти" відігралися на аутсайдері сезону, але тепер чекають на зустріч з дуже цікавим суперником, який вміє "кусатися". ONLYPRIMEFANS TEAM просто так не віддасть опоненту бали і зробить все, щоб зупинити Дмитра Бемберю, який забиває в кожному матчі сезону, та його партнерів.

AZHI-DAHAKA SKY – FC YUZHBOR

Після двох поразок в матчах з фаворитами FC YUZHBOR в минулому матчі цілих десять разів забив в ворота ЦСКА, а тепер зустрінеться з  AZHI-DAHAKA SKY, які втратили чудову нагоду здобути перші очки, околи поступилися в минулому турі IMPERIAL. Чи зможуть "дракони" таки зібратися і все ж не програти вперше в сезоні в цьому матчі?

3-Й ТАЙМ – KIM TEAM

Окраса цього туру, як мінімум в дивізіоні URBAN B – поєдинок двох лідерів таблиці. Для КІМ ТЕАМ це буде перший матч після "побоїща" з ПАТРІОТОМ, і одразу такий суперник. Як вони покажуть себе без кількох дискваліфікованих гравців? 3-Й ТАЙМ минулого вікенду теж не грав і цікаво, в яких кондиціях вони підійдуть до цього матчу та чи зможуть підтвердити статус одного з фаворитів сезону? Адже до цього вони хоч і виграли всі свої матчі, але лише один суперник був дійсно серйозним.

CHALLENGE

ФК СТОЯНКА – НИКОС

Обидва колективи мали серії з двох перемог до минулого тижня, коли вони синхронно поступилися в своїх матчах. СТОЯНКА зустрічалась з АРСЕНАЛ, але зусиль нестримного Бориса Лук'яненка не вистачило для позитивного результату, але НИКОС для досягнення позитивного результату треба буде цього майстра "закрити".

ФК ТРІУМФ – АРСЕНАЛ

"Каноніри" минулого тижня показали, що вони повинні бути потужною силою в цьому дивізіоні і боротимуться за місце в верхній частині таблиці, хоч зараз і знаходяться лише на дев'ятому місці. А ось в якому стані зараз перебуває ТРІУМФ – це дуже цікаво. Минулого тижня вони вимушені були творити чудо, щоб перемогти в матчі проти аутсайдера дивізіону. З таким суперником подібний номер може не пройти.

FC BILUX – SD

Центральний матч туру в дивізіоні, адже зустрічаються дві команди, які наразі ідуть в ТОП-3 турнірної таблиці. Загалом у SD календар старту сезону просто божевільний, вони зіграли фактично з усіма фаворитами і якщо переможуть в цьому протистоянні, то зроблять хорошу заявку на потрапляння мінімум в ТОП-3 вже за підсумками сезону.


Але навряд чи обіграти BILUX буде легкою задачею. Минулого туру ми вже побачили, що SD можна обіграти, а команда Олександра Шестерньова саме набрала хід і минулого туру "відпочивала" в матчі проти LEGION. Одним словом – цей матч треба дивитися!

FAVBET TEAM – WHITE BOYS

В минулому турі "білі хлопці" показали дуже пристойну гру і ледь не відібрали очки ФК ТРІУМФ, але сподіватися на перемогу чи навіть нічию в цій зустрічі напевне не варто. FAVBET TEAM, схоже, дуже розізлилися через поразку кілька тижнів тому в матчі проти BILUX і тепер зібралися і показують дуже класний футбол.

ФК БІЛГОРОД – ПРАВИЙ БЕРЕГ

В попередньому турі БІЛГОРОД провів дивний матчі проти НИКОС, коли команди не могли забити майже весь матч, а в кінці голи пішли один за одним. Допомогли й помилки суперника в тій зустрічі. В свою чергу ПРАВИЙ БЕРЕГ двічі виходив вперед в матчі проти ПРАКТИКИ, але в підсумку поступився. На папері тут очевидний фаворит в особі ФК БІЛГОРОД, але побачимо як воно буде на практиці.

FC VAURIENS – LEGION

Чи є у "легіонерів" шанси набрати хоч якісь очки в цьому сезоні? Якщо і є, то цей матч один з таких. Тим не менше, VAURIENS все одно виглядають фаворитом зустрічі, а враховуючи відсутність перемог на даний момент у них буде надзвичайно сильна мотивація.