ТРИЛЕР ПРЯМОГО ТА SOBORNA, ФЕЄРІЯ KMW, ПОТУЖНИЙ SYNDICATE , Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24 вересня

ТРИЛЕР ПРЯМОГО ТА SOBORNA, ФЕЄРІЯ KMW, ПОТУЖНИЙ SYNDICATE

24 вересня

ТРИЛЕР ПРЯМОГО ТА SOBORNA, ФЕЄРІЯ KMW, ПОТУЖНИЙ SYNDICATE

SILVER

MUSTANG TAXI - FC MIAMI 2:2

Класний матч діючого лідера турнірної таблиці проти претендента на топ-4. MIAMI почав активніше і справедливо вийшов вперед, але у середині тайму лідер "таксистів" Бондан Хора забив свій черговий гол та відновив паритет. MIAMI відповів ще яскравіше - відразу гол Глущенка та 2:1. У другому таймі номінальні гості діяли більше від оборони та намагалися зберегти переможний рахунок, однак не вийшло. Та виною тому прикра помилка голкіпера Ольховського, котрий просто подарував м'яч Бондарчуку, якому залишалося влучити по пустим воротам зі своєї половини поля. І він це зробив - 2:2 - бойова нічия. 

KITRUM - FC SVYATOSH 3:1

KITRUM продовжує набирати очки та дивувати класною грою після невдалого старту. На цей раз команда Олександра Волинця змогла перемогти міцний та горячий SVYATOSH. Кияниця та Надобенко знову феєрили та в цей день абсолютно справедливо перевершили Сторожика і компанію. У SVYATOSH був шанс при рахунку 2:1 на користь суперника, однако голкіпер KITRUM зробив свою справу та здійснив декілька гарних сейвів. А його партнери відплатили йому ще одним голом на останніх хвилинах - крапку у поєдинку поставив Богдан Кутовенко, коли реалізував вихід віч-на-віч.

SOBORNA TEAM - МФК ПРЯМИЙ 5:5

Ух, яка битва! Справжня прикраса туру з неймовірною інтригою та фантастичною розв'язкою наприкінці! МФК ПРЯМИЙ шокував суперника, коли вже до п'ятої хвилини забив двічі - автогол Торкіна та гол Швеця. SOBORNA побігла відіграватися та змогла перевернути гру ще до перерви - 3:2 на користь команди Олександра Кульші та Дениса Нестерова. Після перерви команди двічі обмінялися голами та рахунок став 5:4. SOBORNA мала декілька можливостей закрити гру, але Федосюк, Тарасенко, Середа та інші марнували свої шанси. А ПРЯМИЙ пішов в атаку з п'ятим польовим та за 6 секунд до кінця врятував цей матч! Начаров отримав пас від Пасічника та з другої спроби вразив ворота Олексія Сагайдаченка. Ось так. SOBORNA знову втрачає бали, а ПРЯМИЙ підтверджує свої амбіції на медалі.

VINCIT FC - КОЗАКИ UNITED 7:1

Якщо ще два тури тому VINCIT FC був одним із головних аутсайдерів ліги, то зараз команда сповна реабілітувалась за невдачі і тепер є подразником для будь-якого колективу. Отже, після сенсаційної перемоги над ТЕРИКОНОМ VINCIT не залишив жодних шансів Козакам UNITED – 7:1. Гра була рівною лише половину першого тайму, після чого Козаки UNITED посипалися і дозволили супернику забезпечити розгромний рахунок. Козаки UNITED на 7 пропущених голів змогли відповісти лише голом престижу.

BRONZE

MAXteam - FC Destruction 3:2 

Третій тур поспіль MAXteam бере три очки у дуже напружених матчах, виграючи в один м'яч. 4:3, 5:4, 3:2 - такі рахунки говорять про те, що команда має характер. У цьому турі MAXteam зміг обіграти FC Destruction, який тепер довгий час буде ослаблений дискваліфікаціями гравців та тренера. Тим не менш, Destruction показав, що незважаючи ні на що, команда залишається дуже мотивованою, голодною до перемог і цілком боєздатною. По ходу гри саме Destruction двічі виходив уперед, але щоразу характер і воля до перемоги MAXteam давалася взнаки. У середині другого тайму арбітри зустрічі видалили по одному гравцю у складі кожної з команд і, схоже, що це пішло на користь саме MAXteam – команда змогла зібратися на останній штурм та вирвала перемогу – 3:2!

FC JOKER - ASSISTANT GROUP 7:0

FC JOKER продовжує мчати до золотих медалей, змітаючи все та всіх на своєму шляху. У цьому турі постраждав ASSISTANT GROUP. Команда Костянтина Рибалки не стала відкладати справи на потім і вирішила все в першому таймі, коли забила 5 м'ячів. Другий тайм був формальністю, але лідер зміг ще двічі засмутити голкіпера ASSISTANT GROUP.

GOLDEN STATE - KMW 2:9

Що ж відбувається з GOLDEN STATE? Третя поразка поспіль. Та ще й з таким нищівним рахунком. Іродовський і Пташник феєрили з перших хвилин, оформивши на двох загалом 8 результативних дій. GOLDEN STATE нічого не зміг протиставити супернику, багато в чому виною тому поганий збір на гру, проте і це навряд чи може бути виправданням. Очікуємо, що у майбутніх турах GOLDEN STATE збереться та почне набирати очки.

FC SKYFALL - MFC DEPS 1:5

Майстер-клас від DEPS для молодих хлопців із SKYFALL. Гра пройшла за передбачуваним сценарієм - досвідчені гравці номінальних гостей контролювали перебіг подій та загалом забезпечили своїй команді досить прості три очки. Однак не можемо не віддати належного SKYFALL – хлопці билися, боролися та намагалися відповідати супернику. І гол престижу забити наприкінці гри таки вдалося - 5:1 - друга перемога DEPS поспіль і друга поразка поспіль для SKYFALL.

FC SAINTS - MFC GENERALS 2:3

Ще одна прикраса туру. У цій грі обидві команди змогли зробити камбеки, однак лише для однієї він став переможним. GENERALS повів у рахунку в середині тайму, потім дубль Сопленка перевернув гру з ніг на голову, проте GENERALS не планував здаватися і побіг рятуватись. І ось, спочатку Хоменко, а потім Сурдій записали свої імена в протокол завдяки точним ударам! 3:2 - GENERALS вириває перемогу у SAINTS на останніх хвилинах.

FC FREEDOM - BC CITY 5:3

FC FREEDOM та BC CITY - колективи, які подали заявки та будуть грати на першому в історії турнірі SFCK на паркеті, але це буде згодом - зараз команди провели дуже класний та рівний матч на траві. Суперники по черзі засмучували один одного, і ніхто так і не міг вирватися вперед та закріпитися. У середині другого тайму рахунок був 3:3 і команди почали ризикувати, щоб вирвати три очки. І вдалося це досвідченішим гравцям банди Макса Літвінова - голи Островерха та Шиндира зробили свою справу. Зазначимо класну гру лідера BC CITY – Трохимчука Федора – на його рахунку усі три голи команди.

URBAN A

TEMP UNITED - IRPIN NATIONAL 3:2

Як ми і казали, переможець цього матчу після туру буде в ТОП-3, саме це і сталося з TEMP UNITED. Хоча, вони не погано так пограли на нервах своїх вболівальників. Після першого тайму TEMP вів у рахунку 3:0 і вже доводим поєдинок до перемоги, як в самій кінцівці  IRPIN NATIONAL забив два голи зусиллями Богдана Романова і зробив останні хвилини цікавішими. Тим не менше, на більше хлопців не вистачило – третій матч без перемог поспіль, тоді як TEMP UNITED виграв третій поспіль.

VIVAGRO – FORTRESS 3:2

В попередньому турі FORTRESS дозволили зробити камбек супернику, а в цьому могли зробити його самі. VIVAGRO повели в рахунку в середині першого тайму, а потім забили на старті другого, але номінальні гості змогли досить швидко зрівняти. Та вийти вперед "фортеця" не змогла – Ярослав Голубенко в кінцівці оформив дубль і приніс VIVAGRO перемогу, а разом з нею вивів свою команду в ТОП-5 дивізіону.

АКАДЕМ - FAYNA TEAM 4:3

FAYNA TEAM в трьох матчах сезону встигла зіграти з трьома претендентами на найвищі місця. І хоч в кожному поєдинку вони виглядали дуже пристойно, виграти змогли тільки один. АКАДЕМ підтвердив свій статус лідера турнірної таблиці, хоча й пропустили першими саме вони, але ще до кінця першого тайму вели в рахунку вже 3:1. FAYNA TEAM після перерви скоротили відставання, а під кінець матчу і зовсім зрівняли після точного дальнього удару від Владислава Хом'якова. Остання хвилина зустрічі була дуже інтригуючою, моменти вирвати перемогу були в обох колективів, але реалізувати свою нагоду змогли саме хлопці з АКАДЕМ.

STIMUL - FC MONTE KYIV 2:3

Два колективи з нижньої половини таблиці провели досить рівний поєдинок. В середині першого тайму вони обмінялися забитими голами, при чому першими забили саме STIMUL, які знову вийшли вперед вже в другій половині зустрічі. Але на 30-й хвилині FC MONTE KYIV провели дві поспіль вдалі атаки, які завершилися голами. Будучи в статусі наздоганяючого STIMUL забити вже не зміг і вдруге в сезоні поступився.

CHEVROLET - FC KURBAS 10:2

Єдиний матч туру в цьому дивізіоні, в якому інтриги не було. Хлопці з FC KURBAS були явними андердогами на папері і так воно й сталося в житті, хоча вони змогли дещо здивувати досвідчених опонентів. В середині першого тайму, за рахунку 1:0 на користь "автомобілістів", FC KURBAS змогли зрівняти рахунок, а після тайм-ауту, який CHEVROLET взяли пропустивши гол, моментально забили і вдруге! Опонент оговтався максимально швидко і вже менш ніж за хвилину зрівняв рахунок, а до перерви вийшов вперед. В другому таймі CHEVROLET вже взявся за справу і за перші три хвилини довів рахунок до великої переваги, а в подальшому і до розгрому.

URBAN B

SYNDICATE - TEAM KYIV 3:0

Відпочинок дуже добре вплинув на SYNDICATE, які повернулися на поля парку Совки і одразу ж здобули перемогу над командою, яка до цього лише перемагала. Такий результат цілком можна назвати сенсаційним, адже "кияни" йшли в чемпіонаті не те що без поразок, а взагалі без втрати очок. Що ж, інтрига в верхній частині таблиці цього дивізіону обіцяє бути великою.

FC IMPERIAL - AZHI-DAHAKA SKY 4:2

Нарешті це сталося! FC IMPERIAL до цього поєдинку забив лише один гол в чотирьох матчах, а тепер здобув перемогу, відмітившись відразу чотирма голами! Більше того, всі вони були забиті в першій третині гри. AZHI-DAHAKA SKY після важкого, але досить непоганого поєдинку з BROOKLYN, виглядала фаворитом, але все на що спромоглася – це відіграти два голи. Третя поразка поспіль для команди Дмитра Мальцева.

MODUS X – ПАТРІОТ 3:7

Те, що в цьому матчі перемогу здобуде ПАТРІОТ – читалося, але MODUS X зміг здивувати, коли вже на другій хвилині відкрив рахунок. Та суперники відповіли не просто швидко, а й надпотужно – ще до 15-ї хвилини забили шість голів. Перед перервою "ікси" забили вдруге, але цим голом вони вже нікого не налякали. В другому таймі команди догравали і забили по одному голу.

SAINTS UNITED - АВАНГАРД КИЇВ 5:4

Потужний старт матчу від SAINTS UNITED, коли Назар Горобецький спочатку змусив Єпіфанцева зрізати м'яч у свої ворота, а потім забив вже й сам, задав тон цьому поєдинку. АВАНГАРД зміг відіграти один гол, але одразу пропустив від Дениса Расюка, потім знову забив АВАНГАРД і знову Расюк повернув різницю в два голи. Але номінальні гості не думали здаватися і знову відіграли один, а під кінець матчу зрівняли рахунок! Та на останній хвилині Расюк міг оформлювати хет-трик, але влучив в штангу, а вже на добиванні його партнер був точнішим і приніс своїй команді першу перемогу в сезоні. А ось АВАНГАРД хоч і йде в верхній половині таблиці, але перемог має менше, аніж поразок.

ONLYPRIMEFANS TEAM – АГРОСЕМ 1:1

Дві хороші команди зійшлися на полі парку Совки, команди, які розуміли, що для боротьби за найвищі місця треба перемагати в цій зустрічі. Але перемогти жодна х них так і не змогла. Саме гравці АГРОСЕМ, зусиллями Романа Мосієнка і Дмитра Андрусенка відкрили рахунок наприкінці першого тайму. ONLYPRIMEFANS знадобилося біля 10 хвилин ігрового часу, щоб відігратися і зрівняти рахунок. Але на більше жодна з команд не спромоглася.

CHALLENGE

ПРАВИЙ БЕРЕГ - ФК ПРАКТИКА 2:4

Матч розпочався з обрізки гравців ПРАКТИКИ, якою скористався ПРАВИЙ ПЕРЕГ і відкрив рахунок. В наступні хвилини "правобережні" мали вдосталь можливостей, щоб забити ще, а в підсумку пропустили самі. По перерві ПРАВИЙ БЕРЕГ знову вийшов вперед після потужного удару зі штрафного, але ПРАКТИКА відповіла напрочуд вдало – буквально в наступній атаці Дмитро Лавриненко також влучно пробив зі штрафного, а через кілька секунд забив ще раз, влучивши по пустим воротам після підключення голкіпера. Подальші спроби номінальних господарів відігратися були марними, а ПРАКТИКА забила ще раз після розіграшу стандарту, остаточно зафіксувавши свою другу перемогу в сезоні.

АРСЕНАЛ - ФК СТОЯНКА 5:3

В анонсі перед цим матчем ми говорили, що його сценарій може бути будь яким, що ж, він був дуже цікавим як мінімум. СТОЯНКА відкрила рахунок в середині першого тайму після чудової комбінації, а перед перервою скористалася грубою помилкою суперника в обороні. Хоча, між цими голами Арсенал забив і свій, а на старті другої половини "каноніри" ще двічі пробили кіпера суперника. Всі спроби відігратися від СТОЯНКИ були невдалими, аж ось АРСЕНАЛ заробив пенальті і реалізував його, зробивши рахунок 4:2. СТОЯНКА зупинятися не наміру і майже одразу все ж таки забила, але проблема була в тому, що тепер забивати треба було мінімум двічі, а ось цього зробити їм не вдалося. Навпаки, АРСЕНАЛ відбивався від атак суперника, а на останній хвилині в контратаці забив п'ятий гол, закривши всі питання.

SD - FAVBET TEAM 1:2

А ось і перша поразка колективу SD в нинішньому сезоні. Опонент їм дістався дуже серйозний FAVBET TEAM після поразки кілька тижнів тому вони загорілися, і спочатку знищили аутсайдера ліги, а тепер перемогли і лідера таблиці. В середині першого тайму досить курйозний, але при цьому красивий гол забили "букмекери".

FAVBET TEAM не зупинилися і продовжили атакувати і в підсумку заробили пенальті і реалізували його. Подальша боротьба в першому таймі пройшла без голів, а на старті другого Дмитро Анишко потужно пробив голкіпера. Як виявилося, це був останній гол в цьому матчі. Що б не робили гравці обох команд, ще раз вразити ворота нікому не вдалося.

WHITE BOYS - ФК ТРІУМФ 4:5

І вкотре вже WHITE BOYS відгрузили у ворота суперників "пачку голів", а все одного програли свій поєдинок. Ще й як програли! ФК ТРІУМФ забили на старті і в самому кінці першого тайму, пропустивши між ними один у свої ворота. Та в середині другої половини "білі хлопці" забили тричі і встановили досить комфортний рахунок 4:2 на свою користь. Але що сталося в кінцівці зустрічі? Спочатку Данііл Ахмадов забив ударом здалеку, а вже за хвилину він же реалізував 10-метровий  і зрівняв рахунок! Та на цьому біди команди WHITE BOYS не закінчилися і за хвилину до кінця Ахмадов вже асистував Варченку, який вирвав перемогу для своєї команди.

LEGION - FC BILUX 0:18

Важко щось писати про такі матчі. Зустрічалися головний аутсайдер та претендент на чемпіонство, а рахунок в підсумку дуже розгромний. Давайте виділимо гравців FC BILUX. Хет-триками відзначилися Олександр Шестерньов, Дмитро Бондар та Дмитро Вовк, кожен з них записав до себе в актив ще й по асисту. У Олексія Буглака в статистиці дубль і хет-трик з асистів, а в Богдана Цюпи такий собі дабл-дабл, тобто 2+2 за системою гол плюс пас. Також по два голи забили Ігор Гаврилюк та Сергій Моторний, а голкіпер Олександр Крючков відмітився голом і двома асистами. В підсумку, забивав кожен гравець команди, який брав участь в матчі.

НИКОС - ФК БІЛГОРОД 1:4

Ми казали, що цей матч стане перевіркою НИКОС на міцність і дуже довго вони трималися і не давали опоненту забити, хоча й самі не забивали. Лише на 34-й хвилині БІЛГОРОД забив, скориставшись грубою помилкою суперника. НИКОС пішли відіграватися, але нарвалися на спринтера Блейчика, який оформив дубль в соло-контратаці. Ви тільки погляньте на цей забіг.

Далі ще одна груба помилка від НИКОС і рахунок став вже 0:3. Тут БІЛГОРОД, схоже, розслабився і дав опонентам забити один м'яч. Денис Мнишенко відразу взяв тайм-аут, а після нього інший Денис – Карпенко – обікрав голкіпера і встановив остаточний рахунок матчу.