SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ, Анонсуємо!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

20 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

SILVER

MUSTANG TAXI - FC MIAMI

MIAMI за три тури встиг виграти, програти та зіграти внічию. І якщо поразка від FRIENDS TEAM десь читалася, то осічка у грі з KITRUM – явно не той результат, на який розраховували у команді. Тепер колектив чекає ще серйозніше випробування - матч проти проміжного лідера MUSTANG TAXI. І якщо FC MIAMI хоче залетіти в топ-4 за підсумками сезону, то в цій грі потрібно брати очки.

KITRUM - FC SVYATOSH

FC SVYATOSH провалив старт сезону, проте якщо подивитися на суперників і самі матчі - "червоні" у кожному поєдинку боролися та показували непогану гру. Зустріч проти KITRUM - чудова можливість здобути першу перемогу, однак і сам KITRUM набрав форму і розраховуватиме виключно на перемогу. Буде дуже цікаво!

SOBORNA TEAM - МФК ПРЯМИЙ

Центральний матч туру. SOBORNA TEAM – очевидний фаворит зустрічі, проте МФК ПРЯМИЙ вже показав, як він може грати проти фаворита у зустрічі проти FRIENDS TEAM. Тож недооцінювати цих хлопців точно не варто. Та й після поразки від ТЕРИКОНУ Олександр Кульша навряд чи дозволить своїм підопічним це зробити. Дуже важлива гра для всіх, якщо брати до уваги подальшу інтригу та боротьбу за топ-4.

VINCIT FC - КОЗАКИ UNITED

VINCIT FC у минулому турі приголомшив ТЕРИКОН і взяв перші очки у сезоні. У грі проти Козаки UNITED команда намагатиметься розвинути свій успіх. Козаки UNITED, у свою чергу, поки не знають смаку перемоги цього сезону, так що матч цього туру - чудова можливість виправити негативну тенденцію.

BRONZE

MAXteam - FC Destruction

MAXteam і FC Destruction зазнали поразки у першому турі, після чого стали набирати очки. Обидві команди претендують на боротьбу за медалі, тож очний матч неймовірно важливий для обох колективів. FC Destruction залишився без братів Штомпелів та головного тренера, які здобули тривалі дискваліфікації за підсумками минулого туру. Як на це відреагує команда на полі? Подивимося!

FC JOKER - ASSISTANT GROUP

FC JOKER пропускав минулий тур, але ця команда залишається головним фаворитом на чемпіонство, адже в перших трьох турах команда Костянтина Рибалки не залишила жодних шансів суперникам. ASSISTANT GROUP у перших турах не зміг взяти очки, але в обох матчах команда виглядала непогано. У грі з FC JOKER доведеться стрибнути вище голови, інакше очок точно не заробити.

GOLDEN STATE - KMW

Старт GOLDEN STATE – гірше не придумаєш. Колектив, який ми звикли бачити у верхній частині турнірної таблиці, зазнав двох поразок із загальною різницею голів 8:14. KMW теж має у своєму пасиві два фіаско, однак один раз команда виграла. Цікаво, що обидві команди встигли провести ігри проти FC SKYFALL і якщо KMW зміг упевнено перемогти (7:2), то GOLDEN STATE сенсаційно програв розгромно (3:8). 

FC SKYFALL - MFC DEPS

MFC DEPS трохи реабілітувався у минулому турі за дві поразки на старті сезону і тепер команді Антона Лошака та Романа Башаєва залишається одне – перемагати у кожному турі та сподіватися на осічки прямих конкурентів. FC SKYFALL провів цього сезону два матчі, про які ми згадали вище. DEPS – фаворит зустрічі, однак буде дуже цікаво подивитися, що молодь FC SKYFALL покаже більш досвідченим суперникам.

FC SAINTS - MFC GENERALS

FC SAINTS неприємно здивував минулого туру, коли отримав 12 голів від DEPS. Цими вихідними очікуємо побачити реакцію команди на таку подію. Суперником "святих" буде MFC GENERALS, який так само не вражає на старті сезону - дві поразки при одній перемозі. Очний поєдинок - шанс для команд трохи поправити турнірні справи та повернутися на переможний шлях.

FC FREEDOM - BC CITY

Матч другого фаворита сезону проти міцного новачка нашого турніру. FC FREEDOM буде очевидним фаворитом поєдинку проти BC CITY, але просто так команді Макса Литвинова очки ніхто не віддасть. FC FREEDOM починає погоню за FC JOKER і в цьому контексті будь-яка осічка може бути фатальною. Для BC CITY, у свою чергу, ця гра – чудовий шанс заявити про себе.

URBAN A

TEMP UNITED - IRPIN NATIONAL

Третій дивізіон нашого турніру стартує матчем за місце в ТОП-3. IRPIN NATIONAL в своїх трьох поєдинках мав всі можливі результати і набрані чотири очка дозволяють команді іти на четвертій сходинці таблиці, але суперник у них цього разу досить не простий. TEMP UNITED зіграли тільки два матчі і при цьому в обох одержали перемогу.

VIVAGRO – FORTRESS

Минулого тижня "фортеця" в своєму матчі вела в рахунку з різницею в два голи за 10 хвилин до кінця і врешті решт програла той поєдинок. Програли свій матч і VIVAGRO, і також пропустили вирішальний м'яч в самій кінцівці зустрічі. Обидві команди мають бути злі в першу чергу самі на себе, а тому й зарядженими на боротьбу вони будуть.

АКАДЕМ - FAYNA TEAM

Саме FAYNA TEAM минулого тижня вирвала перемогу у VIVAGRO, а тепер зустрінеться з однією з трьох команд дивізіону, які поки що ідуть без втрат очок. АКАДЕМ в минулому турі зустрічався з головним аутсайдером дивізіону і наколотив у їхні ворота 22 голи. Тепер цим хлопцям головне довести, що вони не розтринькали весь свій запас голів у тій зустрічі.

STIMUL - FC MONTE KYIV

А ось ці дві команди залишаються єдиними, за виключенням KURBAS, які ще не перемагали в цьому сезоні. І тепер матимуть чудовий шанс зробити це. Минулого туру STIMUL був близьким до перемоги, але втримати її в матчі з командою IRPIN NATIONAL не зміг, а от MONTE тому ж самому супернику два тижні тому програв, хоча також вів у рахунку. 

CHEVROLET - FC KURBAS

А ось власне прийшов час поговорити про KURBAS. Хлопці за три матчі пропустили 43 голи – божевільний показник. Чи змогли вони зробити висновки і чи вистачить їм сил щось змінити в своїй грі? Опонентами їхніми буде колектив CHEVROLET, який пропускав гру минулого тижня, а тепер з повними силами буде дуже заряджений на поєдинок, в якому просто не можна втрачати очки.

URBAN B

SYNDICATE - TEAM KYIV

Три поєдинки – три перемоги, такий доробок у TEAM KYIV перед цим протистоянням. Суперник у SYNDICATE точно не з простих. Самі вони вже майже місяць не грали на наших полях і цікаво, в якому стані ця команда підійде до матчу проти одного з фаворитів турніру. Звісно, TEAM KYIV тут фаворит на папері, але й SYNDICATE цього сезону вже встигли трішки "пободатися" з іншим фаворитом – KIM TEAM.

FC IMPERIAL - AZHI-DAHAKA SKY

Як мінімум одним нулем в таблиці стане менше! FC IMPERIAL та AZHI-DAHAKA SKY на даний момент програли всі свої поєдинки в сезону, перші поступилися вже чотири рази, другі – двічі. Тим не менше, саме AZHI-DAHAKA SKY буде фаворитом протистояння, особливо після їхнього матчу минулого тижня, коли вони досить пристойно виглядали проти BROOKLYN.

MODUS X - ПАТРІОТ

Ще одна команда, у якої в пасиві тільки поразки – це MODUS X. Розраховувати на позитивний результат в новому матчі їм буде дуже важко, адже ПАТРІОТ суперник не простий. У них уже є досвід перемоги над аутсайдером цього сезону, а після божевільного поєдинку проти KIM TEAM минулого тижня, вони зроблять все, щоб не віддати перемогу.

SAINTS UNITED - АВАНГАРД КИЇВ

Тиждень тому SAINTS UNITED дебютували в цьому сезоні і поступилися (отже це четверта і остання команда, яка тільки програвала). Суперником цього разу буде колектив АВАНГАРД, про який ми вже говорили – вони спочатку перемагають аутсайдера, а потім програють фавориту. За такою логікою SAINTS UNITED можна вважати аутсайдером, але побачимо на полі, хто ж виявиться сильнішим.

ONLYPRIMEFANS TEAM - АГРОСЕМ

Колектив ONLYPRIMEFANS важко стартував в цьому сезоні, але й суперники в них були зовсім не з простих. Та й цього тижня на хлопців чекають грізні АГРОСЕМ на чолі з Артемом Бурбою. Після поразки в першому турі від BROOKLYN, АГРОСЕМ здобули дві перемоги, а також зіграли внічию з KIM TEAM. Що ж, поєдинок обіцяє бути досить цікавим.

CHALLENGE

ПРАВИЙ БЕРЕГ - ФК ПРАКТИКА

Обидві команди в своїх останніх матчах протистояли колективу НИКОС і обидві команди їм програли. Що ж, ПРАВИЙ БЕРЕГ не грав на полях "Совки" вже три тижні і можливо саме зараз зможе набрати перші бали в свій актив? Чи все ж ПРАКТИКА збереться після нищівної поразки минулими вихідними?

АРСЕНАЛ - ФК СТОЯНКА

Минулої неділі АРСЕНАЛ дебютував в сезоні важким матчем проти ФК БІЛГОРОД, в якому зазнав болючої поразки, ведучи в рахунку 3:0. І ось знову суперник із не простих. СТОЯНКА хоч і має поразку в своєму пасиві, але все ж іде на другому місці і поступилася вона тільки лідеру турніру. Що ж, тут ніби можна виділити фаворита, але поєдинок в підсумку може піти за будь яким сценарієм.

SD - FAVBET TEAM

Минулого тижня "букмекери" грали проти головного аутсайдера і відгрузили їм більше двох десятків м'ячів. Тепер же вони протистоятимуть найкращій команді дивізіону на старті сезону. SD в чотирьох матчах набрали 10 балів і одноосібно очолюють таблицю. Тим не менше, команда досить багато пропускає і якщо FAVBET не розтратили весь запас голів минулого тижня, то можу вразити опонента.

WHITE BOYS - ФК ТРІУМФ

Результати колективу ФК ТРІУМФ ідуть по спадаючій – перемога в першому турі, нічия в другому і поразка в третьому. Цього разу на них чекає матч з WHITE BOYS, командою, яка поки має три поразки в пасиві. При цьому "білі хлопці" досить вправно забивають своїм суперникам, але з обороною справи в них куди гірші. Чи зможуть вони нарешті набрати перші очки?

LEGION - FC BILUX

Розпочинали свою кампанію хлопці з LEGION поразкою з мінімальним розривом у рахунку, але потім суперники були серйозніші, а програші розгромними. Тепер буде BILUX  і колектив Олександра Шестерньова це точно команда з амбіціями, яка в такому протистоянні не повинна залишати шанси опоненту.

НИКОС - ФК БІЛГОРОД

Один з найцікавіших матчів туру в цьому дивізіоні. Обидві команди ідуть без поразок і перемога в цій зустрічі виведе їх в п'ятірку головних претендентів на найвищі місця. ФК БІЛГОРОД поки єдина команда, яка відбирала очки у SD, а ось НИКОС поки з лідерами таблиці не грали, тому це буде перевірка їх на міцність.