ФІАСКО ТЕРИКОНА ТА ПРЯМОГО, НИЩІВНИЙ DEPS ТА ШКВАЛ КАРТОК, Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17 вересня

ФІАСКО ТЕРИКОНА ТА ПРЯМОГО, НИЩІВНИЙ DEPS ТА ШКВАЛ КАРТОК

17 вересня

ФІАСКО ТЕРИКОНА ТА ПРЯМОГО, НИЩІВНИЙ DEPS ТА ШКВАЛ КАРТОК

SILVER

МФК ПРЯМИЙ - MUSTANG TAXI 4:8

Прекрасний матч лідерів, в якому більш досвідчена команда показала справжній майстер-клас супернику. MUSTANG TAXI забив швидкий гол, що дуже допомогло у подальшому, однак ПРЯМИЙ зусиллями Романа Багрійчука рахунок зрівняв. Правда, це тільки розлютило MUSTANG TAXI, та ще до перерви Хора і компанія забили два голи. Після перерви рахунок став 1:4 та повернутися в гру ПРЯМОМУ вже не вдалося. Команди продовжували засмучувати воротарів, але MUSTANG TAXI в цілому спокійно довів матч до перемоги. Перша поразка ПРЯМОГО.

ТЕРИКОН - VINCIT 2:4

"Проте без успіху в наступних турах вікторія над чемпіоном нічого не означатиме", - писали ми про ТЕРИКОН в анонсі... І відразу команда Олександра Пузіка поступається колективу, котрий взагалі не набирав очок у цьому сезоні. И програє абсолютно справедливо. Що не так було з ТЕРИКОНОМ? Гарне питання, відповідь на яке, мабуть, є тільки у гравців донецької команди. Команду VINCIT вітаємо з першою звитягою та сподіваємось, що це тільки початок.

SVYATOSH - FRIENDS TEAM 1:2

FRIENDS TEAM після поразки зробив висновки та приїхав на цей тур у бойовому складі. З перших хвилин команда Олександра Андрєєва взяла м'яч під свій контроль та шукала підхід до воріт суперника. SVYATOSH, в свою чергу, дисципліновано оборонявся, але все ж таки пропустив - Андрій Науменко забив свій перший гол у цьому матчі. "Червоним" не знадобилося багато часу, щоб відігратися - Данило Сторожик порадував свою команду та вболівальників, яких, як завжди, було багато. Після перерви гра продовжувала бути напруженою та загалом рівною, поки Науменко не забив свій другий гол. Була думка, що після цього SVYATOSH може посипатись, але ні, команда бігла вперед і намагалася врятувати матч, проте засмутити ворота суперника ще раз не вдалося.

MIAMI - KITRUM 3:3

Ще один класний матч цієї ліги. В анонсі ми писали, що на папері фаворитом є MIAMI, але KITRUM очевидно не той колектив, який слід недооцінювати. І хлопці Олександра Волинця одразу це довели, коли вийшли вперед на 3-й хвилині зустрічі. MIAMI, який цього вечора був представлений майстрами Ярославом Кутовим та Андрієм Огнистим, побігли відіграватися і повністю перехопили ініціативу. У результаті геніальний пас Кутового та витончений удар Коломійця призвели до взяття воріт на останній хвилині першого тайму, а за мить Денис Іродовський і зовсім вивів MIAMI вперед.

У другому таймі було повне відчуття, що MIAMI контролює перебіг поєдинку і ось-ось заб'є третій, проте кілька помилок в обороні призвели до того, що KITRUM не просто зрівняв, а ще й вийшов уперед за кілька хвилин до кінця зустрічі. MIAMI одразу побіг відіграватися з п'ятим польовим і тут спрацювала зіркова зв'язка – Вогнистий прострелив, Кутовий забив. 3:3 – справжня прикраса туру.

КОЗАКИ UNITED - SOBORNA TEAM  0:2

Матч з очевидним фаворитом та аутсайдером. Проте, гра КОЗАКИ UNITED залишила позитивне враження. Молоді хлопці билися з першої до останньої хвилини проти іменитих суперників і навіть мали кілька чудових моментів для взяття воріт. Але коли проти вас грають такі майстри, як Олексій Проскурін, Олексій Сагайдаченко та інші – своїми моментами розкидатися точно не можна, адже їх буде дуже мало. До речі про цю зіркову парочку, яку ми згадали вище. До вашої уваги другий гол SOBORNA TEAM:

Що стосується Козаки UNITED, то прогрес у грі команди очевидний. Легким суперником хлопці точно не будуть для жодної з команд.

BRONZE

BC CITY - DESTRUCTION 2:2

Той випадок, коли хотілося б поговорити про гру, але все було зіпсовано скандалом наприкінці матчу та поведінкою окремих представників DESTRUCTION. Хлопці показують класну гру, але їхні емоції... Сам матч між BC CITY та DESTRUCTION завершився бойовою нічиєю 2:2, а ось які будуть наслідки – дізнаємось днями після засідання нашого КДК.

GENERALS - MAXTEAM 4:5

MAXTEAM вже другий тур поспіль виграє в один м'яч. На цей раз не пощастило GENERALS. Команді Івана Хоменка постійно доводилося відіграватись по ходу гри, але щоразу після свого забитого голу GENERALS обов'язково пропускали. Наприкінці гри хлопці влаштували справжню облогу воріт суперника, але зрівняти рахунок не вдалося. Друга перемога поспіль для MAXTEAM і друга поразка поспіль для GENERALS.

DEPS - SAINTS 12:1

За такого рахунку здається, що все в цьому матчі було зрозумілим і очевидним, але ні. По-перше, саме SAINTS вийшов уперед у середині першого тайму, по-друге, практично весь тайм на полі точилася рівна боротьба і жодних передумов для розгрому не було. Однак DEPS зміг забити кілька голів у роздягальню. Початок другої половини також не віщував ніякого лиха для "святих", проте черговий провалений відрізок призвів до справжньої катастрофи. Лошак і компанія раз-по-раз розкривали оборону і творили що хотіли. DEPS реабілітується за дві поразки на старті сезону, а SAINTS, сподіваємося, зробить висновки та повернеться на наші поля сильним та боєздатним колективом, яким ми його знаємо.

KMW - SOFIA 2:5

Як би не намагався новоспечений капітан KMW Денис Іродовський, взяти очки цього вечора його команді не вийшло. Дуже вже гарна була SOFIA! KMW не ввійшов у гру, чим суперник і скористався і вже до третьої хвилини забив два м'ячі. Епізодами KMW виглядав дуже непогано, але постійно хлопцям чогось не вистачало. Напевно, майстерності та удачі. Заслужена перемога SOFIA.

URBAN A

FORTRESS – TEPM UNITED 2:4

Ми відмічали не найнадійнішу гру в обороні TEPM UNITED, ось і в цьому матчі вони пропустили на самому початку матчу, а потім вдруге і в середині тайму. Далі настав час спроб пройти "фортецю", але протягом півгодини ігрового часу вони були марними. І лише на 30-й хвилині Артем Балагура відіграв один м'яч. А вже потім був шалений камбек – Валентин Прокопчук, все той же Балагура та Влад Кандубін з 10-метрового за півтори хвилини забили тричі і вирвали перемогу для своєї команди.

IRPIN NATIONAL – STIMUL 3:3

STIMUL дуже хотіли здобути свою першу перемогу в турнірі, а тому вже на самому старті матчу змогли вийти вперед. Після чого майже весь перший тайм пройшов без голів, поки на останній хвилині хлопці з Ірпеня не реалізували спочатку стандарт, а потім вихід один на один з голкіпером. По перерві бомбардир команди STIMUL Артем Марчук відзначився дублем і знову вивів її вперед, та втримати переможний результат не вдалося. IRPIN NATIONAL зрівняли рахунок і колективи ще мали більше п'яти хвилин, щоб вирвати перемогу, але зробити цього не вдалося.

FC MONTE KYIV – OL1MP 0:5

Половину першого тайму FC MONTE KYIV змогли протриматися в боротьбі з явним фаворитом, але після першого пропущеного голу "пішло-поїхало". OL1MP повинен був перемагати, щоб підтвердити свої претензії на чемпіонство в дивізіоні і тричі вразив ворота суперника в другій половині першого тайму, а по перерві Максим Мартич своїм дублем довершив розгром. Третя поспіль перемога "олімпійців" і впевнене перше місце в таблиці, а тим часом FC MONTE KYIV програли вдруге і поки знаходяться в її кінці.

FAYNA TEAM – VIVAGRO 2:1

Ледь-ледь FAYNA не провернули "фокус", як і минулого тижня, коли втратили перемогу на останніх хвилинах. В матчі з VIVAGRO вони повели в рахунку в першому таймі, а вже в другому суперник отримав вилучення, але все одно зміг відігратися за п'ять хвилин до кінця! Та на останній хвилині матчу Віктор Зінчук спочатку отримав жовту за небезпечну гру, а за кілька секунд влучним ударом приніс своїй команді перемогу.

KURBAS - AFC ATLETICO KYIV 1:9

Все ж молода команда не змогла впоратися з досвідченими опонентами і без шансів поступилася їм, а якби не гол на останній хвилині, то поразка KURBAS виглядала б зовсім жахливо. Цікаво, що в "атлетів" жоден гравець не відмітився хет-триком, але є цілих три дублі у виконанні Пономаренка, Гука та Андрусяка.

URBAN B

ЦСКА – YUZHBOR 3:10

Результат цієї зустрічі був зроблений ще в першій половині першого тайму. Хлопці з YUZHBOR просто знищували суперника протягом п'яти хвилин, за які встигли забити п'ять голів. Перед перервою забили ще й шостий, а на старті другого тайму відповіли ще двома голами на "м'яч престижу" від суперника. ЦСКА все ж зміг ще пару разів вразити ворота суперника, який вже трішки розслабився, але й сам забивати не переставав. У підсумку, надвпевнена перша перемога в сезоні для YUZHBOR і вже третя поразка для ЦСКА.

AZHI-DAHAKA SKY – BROOKLYN 1:3

Після важкого протистояння з лідером цього тижня BROOKLYN мав в суперниках команду з нижньої частини таблиці. Та знайти ключі до воріт опонента "американцям" не вдавалося дуже довго, більше того, після обрізки Олексія Семенова в кінцівці першого тайму AZHI-DAHAKA SKY змогли вийти вперед – Вадим Андрусяк переграв голкіпера. Та все ж на старті другого тайму фаворит нарешті зміг забити і зрівняти рахунок, а ближче до кінця матчу скористався жахливою помилкою в обороні суперника та вийти вперед. AZHI-DAHAKA SKY цей гол відправив в такий собі нокдаун і вони не могли нічого придумати в останні п'ять хвилин, а коли пішли вперед всіма силами, то пропустили і третій м'яч, який ознаменував їхню другу поразку поспіль. BROOKLYN після чотирьох матчів має дев'ять очок.

АВАНГАРД КИЇВ – ONLYPRIMEFANS 2:5

Одна з найстабільніших команд нашого турніру – АВАНГАРД, вже вдруге після перемоги у них іде поразка. Три чверті першого тайму цього матчу команди провели без голів, аж поки ONLYPRIMEFANS зусиллями Ільяса Джафарова не забили двічі. Ще до перерви Олександр Пузік відквитав один гол, а вже після відпочинку Єпіфанцев зрівняв рахунок. Тим не менше, кінцівка була саме за ONLYPRIMEFANS – двічі Станіслав Сахно та Антон Струк за хвилину до кінця забили і принесли своїй команді таку бажану першу перемогу в сезоні.

TEAM KYIV - SAINTS UNITED 3:1

Без втрат в нинішньому сезоні продовжує іти TEAM KYIV, яким не змогли завадити SAINTS UNITED. Хоча саме "святі" відкрили рахунок в цьому матчі в середині першого тайму зусиллями Ігора Малофея. В кінцівці першого тайму SAINTS UNITED мали круту нагоду – вихід на побачення з воротарем – яку не реалізували, а в контратаці у відповідь отримали гол в свої ворота. Ще за хвилину "кияни" забили дещо сумбурний гол після розіграшу стандарту і на перерву йшли вже в статусі лідера. В другому таймі TEAM KYIV реалізували ще одну контратаку і встановили кінцевий результат – третю поспіль перемогу в сезоні.

ПАТРІОТ - KIM TEAM 3:5

Перед стартом матчу ці команди були сусідами по таблиці і головними переслідувачами лідера, а тому матч обіцяв бути дуже гарячим і саме таким він і був. Першими свій момент реалізували вже на третій хвилині KIM TEAM, а в середині тайму після класного вкидання голкіпера було забито і другий гол.

Під кінець половини відзначився інший голкіпер – Дмитро Шиляєв отримав червону за "фол останньої надії" і ПАТРІОТ відразу ж реалізував більшість (а другий голкіпер KIM TEAM відразу ж отримав жовту). Вже в другому таймі Ярослав Доценко зрівняв рахунок, а через кілька секунд стався головний епізод матчу.

Після зіткнення двоє гравців розпочали бійку, до якої підключилися й інші. В підсумку арбітри матчу показали три червоні картки (дві гравцям KIM TEAM і одну представнику ПАТРІОТА) та дві жовті (по одній футболістам обох команд). 

Матч продовжився в форматі 4 на 4, але ПАТРІОТ одразу ж забив і вийшов вперед. Та KIM TEAM, маючи на одного гравця більше, реалізували цю нагоду дуже швидко і зрівняли рахунок.

Не дивлячись на те, що саме "корейці" втратили по ходу матчу трьох гравців, саме вони вийшли вперед зусиллями Дмитра Борознюка, який ще й отримав по ногам під час удару. Після цього було ще кілька шалених хвилин. KIM TEAM могли забивати і завершувати матч, потім ПАТРІОТ почав проводити атаку за атакою і навіть не реалізував 10-метровий, на останній хвилині KIM TEAM під натиском суперника не влучили в пусті ворота! І ось, за 11 секунд до кінця, KIM TEAM все ж забили п'ятий і закінчили цей божевільний матч.

АГРОСЕМ – MODUS X 6:2

В цьому поєдинку грали команди з різних полюсів. АГРОСЕМ були явними фаворитами перед стартовим свистком, що й підтвердили вже на першій хвилині, коли Михайло Тесленко відкрив рахунок. На цьому бомбардир не зупинився і ще до 10-ї хвилини оформив хет-трик. MODUS X врешті решт забили двічі, але робили це вже коли на перемогу не було навіть сподівань. В підсумку – третя поразка поспіль для номінальних гостей цього матчу.

3-Й ТАЙМ – FC IMPERIAL 5:1

Враховуючи кількість голів, які пропустила IMPERIAL за останні два матчі, цей поєдинок виявився не настільки й поганим. Майже весь перший тайм вони не давали найкращій команді початку сезону відзначитися в їхніх воротах, і тільки на 16 та 19 хвилинах Владислав Лясота спочатку асистував Руслану Ковальову, а потім забив і сам. Після перерви також голів не було довго, аж до середини тайму, коли 3-Й ТАЙМ знову забив. В підсумку, впевнена перемога фаворита, але не настільки впевнена, як можна було очікувати.

CHALLENGE

FAVBET TEAM – LEGION 21:0

Важко щось писати про цей матч. У складі LEGION було всього шість гравців, а грати з однією заміною проти сильнішого суперника це дуже неприємно. А особливо, коли ті забивають вже на самому старті матчу. 10 голів в першому таймі і 11 в другому забила FAVBET TEAM – Сергій Назаров відмітився пента-триком, Ігор Косяк записав на свій рахунок чотири голи, а Дмитро Влох та Костантин Кричевський зробили по 3+2 за системою гол+асист. Богдан Сидорчук в свою чергу віддав чотири асисти, до яких додав один гол.

FC BILUX – VAURIENS 4:1

Фаворит цього матчу в особі FC BILUX все ж підтвердив свій статус. Команда Олександра Шестерньова швидко вийшла вперед, а перед перервою забила ще два голи, що дало змогу в надалі грати більш розкуто. В середині другого тайму команди обмінялися забитими голами і на цьому більше їх не було. FC BILUX продовжують іти без поразок, а VAURIENS – без перемог. Тим не менше, навіть одне здобуте очко дає їм можливість бути вище в таблиці ніж чотири інші команди.

БІЛГОРОД – АРСЕНАЛ 4:3

Минулого тижня БІЛГОРОД допустив один з найкрасивіших камбеків туру, втративши перемогу, а цього разу був на іншій стороні – зміг вирвати перемогу з дуже скрутної ситуації. АРСЕНАЛ розпочав свій дебютний матч сезону впевнено, спочатку забили на старті матчу, в середині тайму збільшили свою перевагу і навіть кінцівка розпочала зі ще одного голу "канонірів" (а потім була ще й штанга). Та БІЛГОРОД за останні дві хвилини зміг трішки покращити становище, забивши два голи. А вже в середині другої половини Анатолій Бондаренко зрівняв рахунок, радіючи зняв футболку, отримав жовту картку, а потім ще й вивів свою команду вперед. В останні 10 хвилин матчу ніхто не забивав, що ознаменовало перемогу БІІЛГОРОДА.

ФК ТРІУМФ – SD 3:5

Минулого тижня колективу SD довелося робити чудо, щоб уникнути поразки, тому цього разу вони вирішили закрити всі питання раніше. ТРІУМФ пропустили вже на другій хвилині, а перед самою перервою отримали цілих три голи "в роздягальню". Після відпочинку зусиллями Вадима Манзюка та Василя Тучкова вдалося відіграти два м'ячі, але Володимир Живага з SD своїм голом трішки заспокоїв опонентів. До кінця матчу ТРІУМФ відіграв ще один гол, але цього було дуже замало, задля позитивного результату. Перша поразка Тріумфу в сезоні, а ось SD лідирує в таблиці з 10-ма очками в чотирьох матчах.

ФК СТОЯНКА - WHITE BOYS 7:3

У двох стартових турах СТОЯНКА протистояла дуже потужним колективам і врешті заробила в тих матчах одне очко, але далі їх чекали два матчі з аутсайерами і тут команда Юрія Мишути зробила те, що й повинна була. Після перемоги 6:0 минулого тижня, відбулась ще одна впевнена "вікторія". Голи були різні, тут тобі і автогол, і хет-трик Тараса Данильчука і пенальті від воротаря. "Білі хлопці" також забивали, цілих три рази (вісім голів в трьох програних матчах, дуже не поганий результат), але поки їхній захист бажає кращого.

ПРАКТИКА – НИКОС 0:4

В першому таймі цього матчу, здавалося, голів ми могли й не побачити, але Дмитро Онищенко за кілька секунд до перерви буквально "прошив" голкіпера. В другому таймі настав зоряний час Сергія Науменка, спочатку він замкнув простріл, потім скористався помилкою голкіпера при вибиванні, а на сам кінець виграв дуель у воротаря після виходу один на один. Вже друга поспіль перемога НИКОС.