SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ, АНОНС ТУРУ SFCK , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

13 вересня

SFCK ОСІНЬ 2024: АНОНС ТУРУ

SILVER

МФК ПРЯМИЙ - MUSTANG TAXI

МФК ПРЯМИЙ феєрично розпочав сезон, здобувши дві перемоги у двох іграх. Більше того, у другому турі команда Сергія Курдаса здолала одного із фаворитів сезону – FRIENDS TEAM. Тепер команду чекає ще одне важке випробування - матч проти MUSTANG TAXI. "Таксисти" абсолютно точно претендують на ТОП-4 і вихід у плей-офф, тому гра неймовірно важлива для обох команд.

ТЕРИКОН - VINCIT

Донеччани минулого туру здивували всіх, коли змогли обіграти чинного чемпіона та головного претендента на золото - SOBORNA TEAM. Цією перемогою команда Олександра Пузіка підтвердила свої амбіції на медалі цього сезону, проте без успіху в наступних турах вікторія над чемпіоном нічого не означатиме. Цими вихідними ТЕРИКОН зіграє з VINCIT - одним із головних, на даний момент, аутсайдерів сезону. Цікаво буде подивитися, що VINCIT зможе показати супернику.

SVYATOSH - FRIENDS TEAM

SVYATOSH та FRIENDS TEAM – команди, які розгромно програли у минулому турі. Очевидно, що обидва колективи захочуть реабілітуватися за ці фіаско, але як би банально це не звучало, переможець може бути лише один. FRIENDS TEAM - очевидний фаворит матчу, проте, як показали минулі вихідні, багато залежатиме від збору. Для SVYATOSH цей матч – чергова можливість заявити про себе.

MIAMI - KITRUM

KITRUM нарешті взяв три очки у минулому турі, коли команда Олександра Волинця змогла показати майстер-клас "козакам". Щодо MIAMI, то цей колектив після поразки від FRIENDS TEAM змогли взяти легкі три очки зі SVYATOSH. На папері лідер матчу MIAMI, проте KITRUM недооцінювати точно не варто.

КОЗАКИ UNITED - SOBORNA TEAM

Як вже згадувалося вище, SOBORNA TEAM у минулому турі зазнала першої поразки в сезоні і тепер команда Дениса Нестерова буде дуже по-спортивному зла і мотивована. Колективу КОЗАКИ UNITED не пощастило, що гра із фаворитом пройде зараз, бо тут очевидно – недооцінки точно не буде.

BRONZE

BC CITY - DESTRUCTION

Інтригуючий матч рівних суперників. У обох команд в активі по одній перемозі, проте DESTRUCTION провів на один матч більше і вже встиг програти. У цій грі очікуємо побачити багато моментів, гру на зустрічних курсах та море емоцій.

GENERALS - MAXTEAM

GENERALS та MAXTEAM – команди, які за два тури встигли і виграти, і програти. В обох колективів серйозні амбіції і є мотивація зачепитися за топ-3. У цьому контексті очний поєдинок може стати визначальним.

DEPS - SAINTS

DEPS – один із головних фаворитів сезону, проте старт для команди видався вкрай невдалим. Колектив Лошака та Башаєва поступився в обох перших матчах прямим конкурентам, що ставить під великий сумнів підсумковий успіх команди. Проте, тим цікавіше буде переглянути реакцію DEPS на ці події. SAINTS, у свою чергу, встиг провести лише один матч і тоді команда в завзятому матчі поступилася супернику в один м'яч на останніх хвилинах. Кому ж із суперників вдасться набрати перші очки? Буде дуже цікаво!

KMW - SOFIA

SOFIA минулого туру, можливо, видала камбек всього сезону, коли команді вдалося відігратися з 2:5 і взяти повноцінні три очки. Така перемога допоможе колективу в емоційному плані. Щодо суперника, KMW, команда встигла провести два матчі і вони були дуже різними - розгромна поразка та розгромна перемога.

URBAN A

FORTRESS – TEPM UNITED

Якщо в першому турі "фортеця" не вистояла проти "Олімпу", то вже в другому перемогла і має надію продовжити перемагати. Хоча у їхнього суперника місія точно така ж сама, TEPM UNITED в першому турі відгрузили суперникам шість голів, але й самі в обороні були не безгрішні, пропустивши чотири рази.

IRPIN NATIONAL – STIMUL

Після перемоги в першому турі IRPIN NATIONAL все ж зазнали поразки в другому, а тому тепер спробують відігратися. Хоча й супернику дуже хочеться перемогти, адже свій єдиний матч в цьому сезоні команда STIMUL все ж програла, хоч і з мінімальним відставанням.

FC MONTE KYIV – OL1MP

В одному зі своїх матчів OL1MP переміг хлопців з Ірпеня, а MONTE в свою чергу тим самим хлопцям програли, а тому фаворит на папері в цьому матчі очевидний. OL1MP дуже класно стартував і якщо буде претендувати на чемпіонство, то в таких матчах має перемагати.

FAYNA TEAM – VIVAGRO

Минулого тижня FAYNA TEAM могла отримати статус однієї з найбільш невезучих команд туру, адже вони тричі виходили вперед в своєму матчі, але в підсумку провалили кінцівку і поступилися. В свою чергу VIVAGRO минулого тижня не грав, але в останній день літа розбив Kurbas, забивши їм 12 голів! Чи вийде повторити чи хоча б наблизитися до подібного результату?

KURBAS - AFC ATLETICO KYIV

А ось і про KURBAS настав час поговорити. Ця досить молода команда в перших двох матчах пропустила божевільні 34 голи, а сама при цьому забила чотири. Протистояти їм в очному матчі будуть куди досвідченіші "атлети", які до того ж в першому турі програли і в матчі з головним аутсайдером можуть спробувати відігратися якомога сильніше.

URBAN B

ЦСКА – YUZHBOR

Обидві команди розпочали цей сезон з двох поразок, але якщо для YUZHBOR це були поки єдині два матчі в сезоні, то ось ЦСКА минулого тижня з покером Нікіти Соколянського просто розбив свого суперника і тепер трьох очок їм вистачає, щоб іти в середині таблиці.

AZHI-DAHAKA SKY – BROOKLYN

Ще два тижні тому AZHI-DAHAKA SKY зіграли свій перший матч в сезоні і одразу проти команди 3-Й ТАЙМ, яка наразі іде без втрат. Тоді команда Дмитра Мальцева програла, але як складеться матч проти BROOKLYN гадати важко. Самі "американці" також вже встигли програти лідеру сезону, але до цього провели ще два матчі і обидва виграли. В погоні за медальними позиціями BROOKLYN треба перемагати.

АВАНГАРД – ONLYPRIMEFANS

На старті сезону АВАНГАРД вже двічі впорався з командами-аутсайдерами, а ось проти потужних опонентів все ж не задалося. Та ким в підсумку виявляться ONLYPRIMEFANS? У них після двох матчів тільки одне очко і щоб покинути дно турнірної таблиці вже необхідно перемагати.

TEAM KYIV - SAINTS UNITED

У команди TEAM KYIV цікава ситуація – вони виграли два перших матчі з двох, але маючи шість очок наразі ідуть тільки п'ятими в турнірній таблиці. А ось на хлопців з колективу SAINTS UNITED тільки чекає дебют в новому сезоні нашого турніру. Перші тижні вони пропускали і цікаво, в якій формі вони підійшли до цієї першості.

ПАТРІОТ - KIM TEAM

Центральний матч туру в цьому дивізіоні – однозначно. Дві команди, які змогли в перших двох матчах добитися перемог. Хоча KIM TEAM трішки погіршили своє ідеальне становище, зігравши минулого тижня внічию. Що ж, втрата очок ще й в цьому матчі може дуже сильно вдарити по амбіціям здобути перемогу в турнірі, а тому обидві команди мають грати тільки на перемогу.

АГРОСЕМ – MODUS X

Календар підкидає команді АГРОСЕМ спочатку претендентів на найвищі місця, а через тиждень - з нижньою частини таблиці. Цього разу черга саме других. MODUS X свої перші два матчі програли без варіантів, але можливо саме цього разу вони зможуть показати себе з найкращої сторони?

3-Й ТАЙМ – IMPERIAL

Безумовний лідер дивізіону URBAN B – команда 3-Й ТАЙМ – зустрінеться з таким самим безумовним аутсайдером. Здається питання тут тільки одне, наскільки великою буде різниця голів.

CHALLENGE

FAVBET – LEGION

В перших двох турах FAVBET зіграли кардинально по різному, спочатку впевнено перемогли, а потім в поєдинку, де вони комфортно вели в рахунку - програли. А ось їхній суперник двічі поступився в двох стартових турах, але також зробив це по різному – в першому матчі лише в кінцівці програвши з мінімальною різницею, а в другому будучи розгромленими з рахунком 0:6. Що ж, тепер є нагода показати, чого вони варті – при чому обом командам.

FC BILUX – VAURIENS

Саме хлопці з BILUX минулого тижня були вимушені робити камбек, щоб перемогти і їм це вдалося в матчі з FAVBET. Тепер їм протистоятиме колектив VAURIENS, який в своєму першому матчі без шансів програв саме "букмекерам". Отже, на папері ми маємо фаворита, але як воно буде насправді побачимо вже в неділю.

БІЛГОРОД – АРСЕНАЛ

Минулі тижні нашого чемпіонату проходили без участі команди АРСЕНАЛ, яка нарешті дебютує в турнірі. Суперник у них не простий – колектив Білгород, який вже встиг розгромити аутсайдера і зіграти внічию з одним з фаворитів.

ТРІУМФ – SD

Зійдуться в очному протистоянні і дві команди, які поки ідуть без поразок в чемпіонаті. ТРІУМФ минулого тижня вів матч до впевненої перемоги, але Романа Буга і компанія вкінцівці пропустили тричі і втратили перемогу. Такої розконцентранції в матчі проти лідера турнірної таблиці допускати не можна, а тому подивитися цей матч буде дуже цікаво.

СТОЯНКА - WHITE BOYS

Минулого тижня Борис Лук'яненко забив тричі в ворота суперника, а тепер СТОЯНКА протистоятиме команді, яка пропустила 11 голів за перші два матчі. Чи зможе бомбардир розвинути свій успіх? Чи може "білі хлопці" знайдуть сили і покажуть кращу гру, ніж це було в стартових турах?

ПРАКТИКА – НИКОС

Ці дві команди в турнірній таблиці ідуть поруч – обидві провели по одному матчу і виграли їх. Що ж, у когось точно "згорить" 100%-й показник набраних очок, але хто це буде?