НОКДАУНИ ДЛЯ SOBORNA ТА FRIENDS TEAM, ПЕРЕКОНЛИВІ 3-Й ТАЙМ ТА JOKER, Підсумки чергового туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10 вересня

НОКДАУНИ ДЛЯ SOBORNA ТА FRIENDS TEAM, ПЕРЕКОНЛИВІ 3-Й ТАЙМ ТА JOKER

10 вересня

НОКДАУНИ ДЛЯ SOBORNA ТА FRIENDS TEAM, ПЕРЕКОНЛИВІ 3-Й ТАЙМ ТА JOKER

SILVER

VINCIT - MUSTANG TAXI 3:4

VINCIT з перших секунд показав, що команді вдалося зробити висновки після розгрому від Soborna. Команда виглядала більш зрілою і змогла двічі по ходу матчу вийти вперед, проте провал другого тайму поставив хрест на всіх надіях VINCIT на успіх. Хоменець, Хора та інші взялися до справи та змогли забити три голи поспіль. Це було вирішальним у матчі. Констатуємо першу в сезоні перемогу "таксистів" і друге поспіль фіаско дебютанта.

КОЗАКИ UNITED - KITRUM 3:7

Козаки UNITED та KITRUM видали дуже рівний і конкурентний перший тайм, однак у другій половині на полі була одна команда. І це підопічні Олександра Волинця. Як завжди, лідером на полі був Артем Кияниця – на його рахунку хет-трик. Козаки UNITED наприкінці пом'якшили поразку завдяки двом голам, проте різниця у класі цього дня була очевидною.

ПРЯМИЙ - FRIENDS TEAM 4:1

А ось і перша сенсація у сезоні! FRIENDS TEAM приїхав на гру без кількох лідерів – Нестерука, Бровка та Яблонька і це, безперечно, було одним із ключових факторів фіаско. Науменко, Кадиров та інші не змогли практично нічого протиставити вмотивованому супернику, у складі якого зібрані дуже непогані виконавці. Курдас та компанія змогли скористатися проблемами опонента та оформили яскраву перемогу – 4:1. У нас ще один претендент на топ-4?

MIAMI - SVYATOSH 5:1

SVYATOSH після класної гри з ТЕРИКОНОМ провалив наступний матч. Лідери команди приїхали на гру вже за рахунку 0:1 на користь суперника і саме вихід на поле Сторожика, Петруся та Гаделії дозволив "червоним" зрівняти рахунок. Однак більше нічого хорошого в цій грі для SVYATOSH не сталося. MIAMI цього дня був сильнішим і досвід таких гравців, як Огнистий та Терновий, став ключовим фактором успіху. Перша перемога MIAMI і перша поразка SVYATOSH.

ТЕРИКОН - SOBORNA 1:0

Друга сенсація у турі і поки що головна сенсація сезону. ТЕРИКОН обіграв чинного чемпіона та очолив турнірну таблицю своєї ліги. І тут не можна говорити про відсутність лідерів у фаворита – команда Дениса Нестерова приїхала на гру у бойовому складі. SOBORNA більше володіла м'ячем, часто переходила на гру з п'ятим польовим, але ТЕРИКОН справлявся з цим натиском. А у другому таймі команда Олександра Пузіка незрозуміло звідки знайшла сили та побігла вигравати цей матч. І стався гол – Олександр Шестерньов після передачі від Дмитра Єпіфанцева відправив м'яч у сітку. Залишок матчу зводився до облоги воріт Дмитра Філонова та кількох чудових моментів, проте донеччани вистояли. Блискучий матч та реванш ТЕРИКОНУ за 1:8 наприкінці минулого сезону.

BRONZE

FREEDOM - GENERALS 5:1

Після важкої гри проти DEPS команда Макса Литвинова взяла доволі "спокійні" очки у матчі з GENERALS. Гол на першій хвилині значно полегшив життя номінальним господарям, а за підсумками першого тайму перевага була вже у два м'ячі. Після перерви GENERALS не зміг зібратися і пропустив ще два голи. 5:1 - FREEDOM починає шлях до медалей.

DESTRUCTION - ASSISTANT GROUP 3:1

Дуже цікавий матч видали DESTRUCTION та ASSISTANT GROUP. Гра йшла на зустрічних курсах, команди тішили моментами, але довго не могли забити гол. У результаті прямо перед перервою DESTRUCTION відкрив рахунок, а в дебюті другого тайму його подвоїв. ASSISTANT GROUP відповів голом Васильця, проте DESTRUCTION відразу забив третій. Залишок матчу пройшов без голів.

JOKER - DEPS 7:4

Дуже важкий старт для одних із фаворитів сезону. Календар підготував для DEPS одразу два матчі проти конкурентів на старті турніру, і обидва поєдинки команда Антона Лошака програла. Цього разу кривдником виступив колектив JOKER, для якого ця вікторія стала третьою поспіль. І це дебютант ліги! JOKER щоразу розкривав оборону суперника і зрештою забезпечив переконливу перемогу - 7:4. Зазначимо, що свої три голи із чотирьох DEPS забив при грі з п'ятим польовим.

SOFIA KYIV - GOLDEN STATE 6:5

Неймовірний камбек SOFIA KYIV! Команда по ходу гри програвала у три голи, але примудрилася за останні 12 хвилин матчу забити чотири м'ячі поспіль та вирвати перемогу з рахунком 6:5! Відзначимо неймовірний матч у виконанні Олега Зуба, який у цій грі оформив покер.

SKYFALL - KMW 2:7

KMW показав майстер-клас для молодих опонентів зі SKYFALL, який, до речі, минулого туру видав свій найкращий матч на наших полях. Проти KMW показати свої сильні сторони не вдалося – Денис Іродовський, як капітан, видав свій черговий класний матч та забезпечив для команди першу перемогу у сезоні – 7:2.

SAINTS - MAXTEAM 3:4

У заключному матчі цієї ліги ми побачили справжню драму. Спочатку вперед вийшов SAINTS, потім MAXTEAM, потім знову SAINTS, а в результаті MAXTEAM зробив другий камбек і вирвав три очки за хвилину до кінця! Тут були і красиві голи, і неймовірні емоції, фоли, картки і все-все-все.

URBAN A

STIMUL – FORTRESS 1:2

Для STIMUL це був перший матч нового сезону, тоді як FORTRESS в першому турі поступилися. І цього разу хлопці з "фортеці" почали одразу з пропущеного м'яча на четвертій хвилині, але згодом зібралися і спочатку Іван Попов зрівняв рахунок, а потім він же приніс своїй команді першу перемогу в сезоні вже в кінцівці матчу.

АКАДЕМ - FC KURBAS 22:3

Що треба знати про матч, в якому було забито 25 голів? Що у нашого монтажера відеооглядів буде багато роботи. АКАДЕМ стартував одразу з забитого голу, після якого забив вдруге, а на 10-й хвилині вже вів з рахунком 6:0. Ігор Солоненко та Влад Новосаденко оформили кожен по чотири голи, також у команді є ще два автори хет-триків (Боримський та Конда), а Микола Лахтир та Руслан Лазебний в цій зустрічі забили по два м'ячі, але при цьому часто асистували партнерам (у першого 4 асисти, у другого – 3). Шансів у KURBAS не було, але навіть в такому матчі їхній гравець Максим Букет зміг відзначитися двічі.

AFC ATLETICO KYIV – CHEVROLET 1:2

Дві досвідчені команди зустрілися в рамках нашої першості і якщо "атлети" тільки розпочинали свої виступи в цьому сезоні, то "автомобілістам" вже треба було реабілітуватися за поразку в першому турі. І їм це вдалося. Саме CHEVROLET відкрили рахунок на старті матчу, але досить швидко ATLETICO відігралося. Вирішальний гол забив Олексій Адаєв вже після перерви і хоча суперник мав вдосталь часу, щоб відігратися, зробити цього не зміг.

OL1MP - IRPIN NATIONAL 5:3

Дві команди, які виграли свої матчі першого туру, зійшлися в другому. Хлопцям з Ірпеня було дещо важче, адже в них була коротша лава запасних. В першому таймі сильнішого не виявили, відкрили рахунок "олімпійці", але IRPIN NATIONAL відповіли двома голами та все ж на останній хвилині пропустили. А одразу після перерви OL1MP знову вийшов вперед, а потім збільшив свою перевагу. На останніх хвилинах команди ще обмінялися голами, але великої ролі це вже не грало.

TEMP UNITED - FAYNA TEAM 6:4

Після перемоги в першому турі TEMP UNITED виграли ще один матч, але перемога ця була дуже непростою. Так, саме вони відкрили рахунок на 2-й хвилині, але вже за 20 секунд рахунок став 1:1, а перед перервою FAYNA ще й вийшла вперед. В другій половині Влад Кадубін двічі зрівнював рахунок, але на його голи суперник відповідав своїми. Але після того, як рахунок став 3:4, гравці TEMP UNITED зібралися і за 5 хвилин забили три м'ячі та здобули перемогу.

URBAN B

ONLYPRIMEFANS TEAM - TEAM KYIV 0:2

Номінальні господарі цього матчу в минулому турі влаштували гольову зарубу, яка закінчилась нічиєю 5:5, а ось тут суперник зміг повністю перекрити їхню атаку і залишити свої ворота сухими. TEAM KYIV ще в перші 10 хвилин матчу забив двічі, а далі вже було справою техніки втримати потрібний рахунок, що їм і вдалося. 2 перемоги в 2 матчах – гарний початок для "киян".

FC YUZHBOR – ПАТРІОТ 1:4

Після першого туру ПАТРІОТ виглядав явним фаворитом протистояння, і хоч забити 10 голів, як минулого тижня, не вийшло, перемогу вони все одно здобули досить впевнену. В кожному з таймі "патріоти" забили по два голи, а Дмитро Бемебря відзначався в кожній з половин. Для FC YUZHBOR це вже друга поразка поспіль і в наступному матчі потрібно буде здобувати перемогу, а суперником там буде ЦСКА.

FC IMPERIAL - ЦСКА КИЇВ 0:8

А ось ЦСКА цими вихідними просто відігрався за дві поразки в стартових матчах, розбивши команду FC IMPERIAL. Минулого тижня "армійці" пропустили 8 голів у власні ворота, а тепер стільки ж "відгрузили" супернику. Соколянський та Балагура взагалі влаштували перегони, хто заб'є більше – переміг перший, який оформив на свій рахунок 4 голи, тоді як партнер зробив хет-трик. А ось FC IMPERIAL треба щось змінювати – три матчі і три поразки без жодного забитого голу.

MODUS X - АВАНГАРД КИЇВ 1:5

Обидва колективи виходили на очний матч після поразок минулого тижня і мали бажання реабілітуватися. Та вийшло це тільки в АВАНГАРД КИЇВ, які ще в першому таймі змогли чотири рази засмутити свого суперника. В другій половині хлопці Олександра Шестерньова збавили темп і навіть пропустили один гол, але більшого суперникам не дозволили.

KIM TEAM – АГРОСЕМ 2:2

Осінній турнір KIM TEAM розпочали з двох перемог в стартових матчах, але залишитися зі 100%-м результатом їм не вдалося, адже АГРОСЕМ виявився міцним горішком. Головною дійовою особою матчу став Іван Гусак з KIM TEAM, який спочатку відкрив рахунок, потім зрізав м'яч у власні ворота, а в другому таймі знову вивів свою команду вперед. Але після другого (третього?) голу Гусака АГРОСЕМ не довго думав та майже одразу відігрався. Останні 12 хвилин матчу команди намагалися вирвати перемогу, але врешті решт зустріч завершилась з нічийним результатом.

BROOKLYN - 3-Й ТАЙМ 2:4

Безумовно центральний матч туру в цьому дивізіоні, адже зустрічалися дві команди, які виграли обидва свої перші матчі. BROOKLYN стартував з забитого голу на 5-й хвилині, а коли на 12-й Максим Козлов оформив дубль, для 3-Й ТАЙМ почало пахнути смаленим. Відіграти один м'яч вдалося досить швидко, а ось далі було важче. Лише наприкінці матчу Владислав Лясота зрівняв рахунок, а далі вже "на куражі" влетіли ще два м'ячі. BROOKLYN вперше програв, а 3-Й ТАЙМ продовжує іти зі 100%-м показником набраних очок.

CHALLENGE

FAVBET TEAM – FC BILUX 4:6

Дуже цікавий матч з цікавим перебігом подій провели команди. FAVBET TEAM вийшов вперед на самому старті, а в середині першого тайму FAVBET TEAM забили ще два голи. FC BILUX побігли відіграватися, один м'яч відквитали, а на останній хвилині половини команди знову обмінялися голами. По перерві суперники довго не могли знайти підхід до воріт один одного і лише в другій половині тайму номінальні гості забили зусиллями Максима Котляра, для якого це був вже третій гол в матчі. Свого партнера підтримали Богдан Цюпа та Ігор Гаврилюк, які також вразили ворота суперника і цим самим принесли своїй команді перемогу. Дуже гарний камбек!

ФК "ПРАКТИКА" – WHITE BOYS 4:3

У цьому матчі була дуже цікава особливість – всі голи забивали в одні ворота.  WHITE BOYS краще провели перший тайм в плані реалізації, забивши тричі в другій половині 20-хвилинки. Але після перерви забивала тільки ПРАКТИКА. Тарас Шевченко своїм дублем допоміг скоротити відстань до мінімуму, а потім голи Курінного та Бевзюка принесли його команді перемогу.

ФК ТРІУМФ - FC VAURIENS 3:3

В першому матчі ТРІУМФ тріумфував, тоді як VAURIENS зазнали поразки, а ось в очному протистоянні між цими командами переможця визначити не вдалося. Хоча саме ТРІУМФ був дуже до цього близький. Вони забили в першому таймі двічі, на що суперник не зміг нічим відповісти, а на старті другої половини рахунок і зовсім став 3:0. Але тут увімкнувся Родіон Українець – спочатку він підловив голкіпера і зі штрафного забив перший м'яч. Потім Родіон вже грав в якості польового воротаря і спочатку реалізував пенальті, а за кілька секунд до кінця зрівняв рахунок і приніс своїй команді нічию.

ФК СТОЯНКА – LEGION 6:0

В перших двох матчах СТОЯНКА заробила одне очко, але в третьому турі на повну розігралась і просто знищила LEGION. Хоча на початку матчу ніщо не говорило про те, що рахунок буде таким розгромним. В першому таймі лише Євгеній Биченко зміг забити, а ось після перерви Борис Лук'яненко оформив хет-трик, а Віктор Вовк та Павло Мельник забили ще по разу. 6:0 – впевнена перша перемога в сезоні для ФК СТОЯНКА і вже друга поразка для LEGION.

ФК БІЛГОРОД – SD 3:3

Ще одне протистояння, в якому все вирішувалося в самій кінцівці. Білгородці вийшли вперед на 7-й хвилині і після цього ми більше 20 хв ігрового часу голів не бачили. В середині другої половини SD зрівняли рахунок, але у відповідь пропустили два голи один за одним. Час минав, а голів не було і ось за хвилину до фінального свистка Дмитро Анишко потужним ударом з гострого кута зробив рахунок 3:2. Далі гравці команд ледь не побилися, але судді вгамували емоції і одразу ж Володимир Внаровський просто неймовірно розкішним ударом зрівняв рахунок. Цей гол треба бачити.