ДЕБЮТ ДМИТРА ШУВАЛОВА, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ЄВРОТЕХНОБУД ТА TOPIAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.08.2022

ДЕБЮТ ДМИТРА ШУВАЛОВА, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ЄВРОТЕХНОБУД ТА TOPIAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

08.08.2022

ДЕБЮТ ДМИТРА ШУВАЛОВА, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ЄВРОТЕХНОБУД ТА TOPIAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

TEENFEST - ТЕРИКОН 1:10

У цьому турі ми знову побачили кілька поєдинків, де бореться Давид проти Голіафа. ТЕРИКОН нарешті дочекався суперників із другої половини таблиці та зміг з легкістю взяти три очки. TEENFEST непогано виглядав на старті поєдинку, але як часто трапляється з цією командою - після парочки пропущених голів хлопці опускають руки і перестають боротися.

Так сталося і цього разу. У складі ТЕРИКОНА забивали майже всі, що говорить про те, що зараз у команді підібрано виконавці однакового рівня і в команді немає яскраво вираженого лідера. Дуже цікаво буде подивитися на донеччан у наступних іграх.

LP-CRM - АГРОМАТ 1:2

Тіньовий центральний матч туру, адже тут ми побачили зустріч двох сильних та амбітних команд, що йдуть поряд у турнірній таблиці. АГРОМАТ приїхав на гру з новим головним тренером Дмитром Шуваловим та неабиякою групою підтримкою - сім'ї та друзі постійно підтримували свою команду кричалками.

АГРОМАТ почав активно і зміг забити швидкий гол – відзначився Антон Рогозянський. Гол загалом нічого не змінив – суперники шанобливо ставилися один до одного і не поспішали розкриватися та лізти вперед великими силами. Але наприкінці тайму оборона LP-CRM знову дала збій та рахунок став 2:0.

Після перерви АГРОМАТ на досвіді діяв за рахунком та змушував суперник йти вперед та ризикувати. Але LP-CRM ніяк не міг знайти підхід до воріт суперника. Аж до 34-ї хвилини, коли Луценко таки забив та подарував своїй команді надію. Але на більше хлопців не вистачило - гра з п'ятим плодів не принесла. Як підсумок - перша перемога Дмитра Шувалова у якості тренера АГРОМАТу.

DONBASS - КОЗАКИ UNITED 8:3

КОЗАКИ UNITED протистояли одному з лідерів сезону та показали себе цілком гідно. Так, рахунок зрештою вийшов розгромним, але хлопці не боялися грати у футбол. Це заслуговує на повагу. DONBASS швидко вийшов вперед завдяки голу Чеберяка, проте КОЗАКИ UNITED відразу дали свою відповідь - вихід Семиділко віч-на-віч з Негелем і блискучий черпачок - 1:1. DONBASS нарощував тиск і до кінця тайму зміг забезпечити собі комфортну перевагу – забивали той же Чеберяк та Саківський. 

Старт другої половини теж був за номінальними господарями та рахунок став уже 5:1. Як такої інтриги не залишилося, але команди не переставали бігти вперед, що призвело до рахунку 8:3. Ще одна впевнена перемога DONBASS.

PRIME - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП 2:10

Як ми згадували в анонсі, PRIME не щастить із календарем і у новому турі їм протистояла одна з найкращих команд нашого турніру – БІЗНЕС ОІЛ ГРУП. Початок матчу подарував номінальним господарям великі надії - Рибцов майстерно реалізував вихід віч-на-віч і вивів PRIME вперед. Але Гурєєв та Грінчук ще до перерви змогли виправити ситуацію на свою користь і рахунок став 2:1 на користь БІЗНЕС ОІЛ ГРУП.

У другому таймі боротьби зовсім не вийшло. До середини тайму БІЗНЕС ОІЛ ГРУП забив ще два голи, після чого PRIME пішов із п'ятим польовим та пропустив цілу торбу. Зрештою нескромні 10:2 - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП продовжує гонку за чемпіонство.

ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ - AURORA TEAM 3:6

Жук, Сухів та Хруль – посилення AURORA TEAM. Колесников - посилення ВЕСЕЛИХ ХЛОПЦІВ. І без цих майстрів суперники мали у своєму розпорядженні божевільні склади, проте тепер вони взагалі викликають тільки захоплення. 

AURORA TEAM почала активно і одразу підтвердила статус фаворита. Гол теж не змусив себе довго чекати – Литвинов скористався пасом Сухова та ідеально завершив комбінацію – 1:0. Партнери Сухова та Литвинова з ХІТу теж вирішили не мовчати і до перерви забили по голу. Мова про Боргуна і Жука. ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ лише після цього змогли дати свою відповідь і після голу Ардашникова команди пішли на перерву – 3:1.

На старті другого тайму спрацювала зв'язка донецького Інтера та чудовий за красою гол забив Олександр Колесников. Інтрига повернулася! Але незабаром зв'язка ХІТу знову далася взнаки - Сухов віддав на Жука і той відправив м'яч під поперечину! 4:2. ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ почали ризикувати, але замість забитого гола пропустили два у свої ворота. Литвинов оформив дубль, а Жук – хет-трик. Гол Сандецького на останній хвилині особливого значення вже не мав. 6:3 – яскрава перемога AURORA TEAM.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

РІПА І КО - НОВА ПОШТА 2:8

На наших полях зустрілися дві команди, що бажають поборотися за найвищі місця в турнірній таблиці. Матч між двома рівними суперниками почався з переваги одного з них - Віктор Степанюк вже на другій хвилині вивів РІПА І КО вперед, а за 5 хвилин зробив рахунок 2:0.

Навряд чи номінальні господарі в той момент очікували того, що сталось згодом. Андрій Потапов, Андрій Мар'євич та Юрій Щериця в останню п’ятихвилинку першого тайму відзначилися по голу і вивели "поштарів" вперед. Після перерви НОВА ПОШТА не зупинилася і продовжила забивати, Потапов в підсумку записав на свій рахунок хет-трик, а його команда перемогла з рахунком 8:2.

Якщо НОВА ПОШТА надалі не втратить жодного очка, то саме вона буде чемпіоном цього дивізіону!

ECLIPSE - ПАТРІОТ 3:5

ПАТРІОТ дуже хотів скористатися непоганою нагодою, щоб одержати другу перемогу в сезоні і на самому старті відкрив рахунок зусиллями Нечая, але Денисюк з ECLIPSE прекрасно відповів супернику - дубль за п'ять хвилин. На перерву команди пішли за переваги номінальних господарів.

Досить швидко ПАТРІОТ зрівняли рахунок в другому таймі, але надалі команди не могли пробити голкіперів. Аж ось наприкінці матчі спочатку Роман Романов забив свій другий м'яч в грі, а потім Нечай оформив і свій дубль. Коли ECLIPSE побігли відіграватися, влетів і 5-й м'яч від Долгова. Все, на що спромоглись ECLIPSE - уникнути розгромної поразки завдяки голу Румпи на останній хвилині.

ТИТАН - 2SCHOOL 0:0

Ми попереджали в анонсі до цього туру, що команда 2SCHOOL має певні проблеми в останніх матчах, але ж протистояти їй буде головний аутсайдер турніру.

Та цей аутсайдер все ж зміг скористатися формою свого більш сильного суперника і набрати свій перший бал в сезоні. При чому, жодна з команд так і не спромоглася забити хоча б гол. Дуже рідкісне явище на наших полях.

ЄВРОТЕХНОБУД - ДИЗАЙН-ФАСАД 2:5

Центральний матч туру подарував нам чудову гру, цікавий результат і максимально круту розв'язку! Якби в цій зустрічі перемогли ЄВРОТЕХНОБУД, це дуже сильно зменшило б інтригу в чемпіонаті, але ж для фаворитів це була крута мотивація!

Вже на 5-й хвилині Некрасов вивів лідера таблиці вперед, а перед самим свистком на перерву Валентин Цвелих забив ще один м'яч своєї команди. Між цими двома голами гравці ЄВРОТЕХНОБУД відправили в ворота ще один, але це були власні ворота - 2:1 після першого тайму.

В другій половині матчу гравці довго не могли забити, але в її кінцівці "дизайнерів" прорвало. Олексій Шилов на 35-й зрівняв цифри на табло, на 38-й Олександр Косяков вивів свою команду вперед, а коле ЄВРОТЕХНОБУД пішов відіграватися, той таки Шилов і Володимир Шевчук ще по разу відправили м'яча в сітку. 2:5, ЄВРОТЕХНОБУД все ще лідер, але інтрига в чемпіонат повертається!

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - AFC WHITE CITY 4:1

В цьому поєдинку сенсації не сталося - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ більш майстерніший колектив і зміг здолати свого суперника. Головним героєм, як це зазвичай і буває в їх матчах, став Дмитро Лещенко - на його рахунку хет-трик в цьому матчі.

Ще одним голом і асистом на брата відмітився Костянтин Лещенко. Завдяки цій перемозі номінальні господарі продовжують боротьбу за призові місця.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

SILVER

TOPIAR - СОКІЛ 1:3

Розпочинаємо огляд "срібної" ліги з центрального матчу, який цілком в подальшому може виявитися поєдинком за чемпіонство.

Команди розпочали з того, що обмінялися голами, але згодом СОКІЛ все ж вийшов вперед. На початку другого тайму голом відзначився капітан Сокола Андрій Гордійчук. Як виявилось пізніше, це був останній гол в матчі.

Таким чином СОКІЛ зробив неймовірну заявку на чемпіонський титул "срібного" дивізіону, тепер їм треба не програти в останньому матчі команді ХУНТА. Хоча TOPIAR все ще зберігає шанси на перемогу, але їм треба обіграти двох потужних опонентів і сподіватися на поразку "соколів".

АТАМАН - OL1MP 7:0

В матчі двох головних аутсайдерів ліги інтриги не було. OL1MP в декількох матчах проти лідерів демонстрував непогану гру, але програвав. А тут команда просто посипалася і нічого не протиставила своєму супернику.

Головним ковалем перемоги АТАМАНА можна назвати Сергія Юрченка. 41-річний майстер не забив жодного голу в цьому протистоянні, але відмітився відразу чотирма результативними передачами!

SHAKHTAR STAFF - BROOKLYN 4:2

Щоб зберегти для себе шанси на медалі в цьому турнірі "гірникам" обов'язково треба було перемагати такого серйозного суперника, як BROOKLYN.

Розпочався матч з обміну голами в виконанні Штанька (BROOKLYN) та Александровського (SHAKHTAR STAFF). Не дивлячись на такий швидкий початок, більше голів до перерви команди не забивали. В середині другого тайму Костянтин Лещенко вивів Шахтар вперед, але Ігор Штомпель за три хвилини вирівняв ситуацію на табло.

Та вже за кілька хвилин SHAKHTAR STAFF знову був попереду - це дубль від Аристарха Александровського. Намагання "американців" зрівняти рахунок були марними, а перед самим фінальним свистком Дмитро Лещенко встановив остаточний рахунок на користь своєї команди.

BRONZE

КМВ - МФК ПРЯМИЙ 3:2

Ось така історія "гидкого каченяти" в виконанні Карпатських Мінеральних Вод. Команда ще два тури тому була в підвалі таблиці і тепер знаходиться в верхній її частині. Просто браво!

В очному протистоянні з сусідами з МФК ПРЯМИЙ футболісти довго не могли відзначитися і пішли на перерву з нулями на табло. Але відразу на старті другого тайму Ленис Іродовський забив за КМВ, а Євген Очеретяний - за ПРЯМИЙ. Трішки згодом Іродовський знову вивів свою команду вперед, а Вадим Шевчук ще більше покращив її становище - 3:1 за 10 хвилин до кінця матчу.

Та вже за пару хвилин КМВ ускладнили собі життя, коли Лисняк зрізав м'яч у власні ворота. Та все ж наступ МФК ПРЯМИЙ було зупинено - друга перемога КМВ в сезоні.

BUSINESS CLUB - FAKEAGENT 7:2

Остання команда турнірної таблиці в лиці FAKEAGENT досить непогано почала поєдинок проти BUSINESS CLUB і першою змогла вразити ворота суперника на 13-й хвилині зустрічі, але ті в свою чергу ще до перерви відповіли двома своїми м'ячами.

В другому таймі "бізнесмени" дуже швидко вбили всю інтригу, двічі точно пробивши по воротам суперника. До кінця зустрічі вони забили ще три голи, а Роман Снігур оформив хет-трик. FAKEAGENT відповіли тільки одним влучним ударом в другій половині.

KAPELOU-2 - EUROBIS 7:0

Лідер турнірної таблиці не залишив каменя на камені від команди EUROBIS. Забивати KAPELOU-2 почали вже на другій хвилині, але в першому таймі самі відзначилися тільки двічі. Обидва голи були на рахунку Олександра Власова. Але був і третій гол, а якщо бути точнішим, то автогол.

Після перерви ще чотири гравці команди забили по одному м'ячу і довели рахунок до непристойного. Ця перемога дозволила KAPELOU-2 підійти в ранзі головного претендента на чемпіонство до останнього туру. Тепер там їм необхідно буде просто не програти.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | BRONZE DIVISION" #1042144]