10 ГОЛІВ ВІД ОДНОГО ГРАВЦЯ, ФІАСКО АГРОМАТУ ТА ПЕРШІ ПІДСУМКИ ВІДБОРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

27.06.2022

10 ГОЛІВ ВІД ОДНОГО ГРАВЦЯ, ФІАСКО АГРОМАТУ ТА ПЕРШІ ПІДСУМКИ ВІДБОРУ SFCK

27.06.2022

10 ГОЛІВ ВІД ОДНОГО ГРАВЦЯ, ФІАСКО АГРОМАТУ ТА ПЕРШІ ПІДСУМКИ ВІДБОРУ SFCK

Група А

АФК ХУНТА - 2SCHOOL 2:3

Між цими командами очікувався дуже рівний поєдинок, адже обом потрібна була перемога. І вони не підвели. 2SCHOOL швидко вийшли вперед, але вберегти перевагу в першому таймі не змогли. Спочатку ХУНТА зрівняла рахунок, а перед перервою вийшла вперед.

Та на старті другого тайму "школярі" знову забили, а в середині цієї половини Вадим Гребенюк оформив дубль та вивів свою команду вперед. Всі старання номінальних господарів забити були марними - ХУНТА програла і в підсумку посіла третє місце. 2SCHOOL на два бали відстає від лідера таблиці.

TOPIAR - FC CROWN KYIV 11:1

На відміну від попереднього матчу, тут фаворит був очевидним, що він і підтвердив. Перемога з різницею в 10 голів - це досить не тривіальна подія.

Головним героєм матчу став Пилип Кузьменко, який відзначився в воротах суперника чотири рази, а також віддав одну результативну передачу.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | A" #1041573]

Група В

TEENFEST - GOLAZO 4:5

"Якщо TEENFEST віднесуться до матчу з повною серйозністю, то шансів у GOLAZO буде мінімум", - писали ми в анонсі. Схоже що, номінальні господарі все ж розглянули цей матч як тренування з підвищеною відповідальністю.

GOLAZO зусиллями Кирила Митяєва відкрили рахунок вже на першій хвилині і до перерви просто розбивали суперника (4:1). Та після відпочинку TEENFEST змогли ще до 30-ї хвилини зрівняти цифри на табло.

Крапку в матчі поставив той самий Митяєв, який відзначився за хвилину до фінального свистка і приніс своїй команді перемогу, яка, щоправда, не дозволила їм піднятися в таблиці з останнього місця. До речі, асист на рахунку Олександра Русіна, котрий нарешті відновився після травми та суттєво підсилив команду.

OL1MP - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 1:6

Це був матч за другу сходинку в таблиці і сюрпризу тут не сталось.  УКРГАЗВИДОБУВАННЯ на папері більш сильна команда, що вони й довели.

Головними героями стали Дмитро та Костянтин Лещенки, які на двох забили всі голи своєї команди. Перший до дублю додав ще три асисти, а другий оформив 4+1 за системою гол+пас.

Група C

НОВА ПОШТА - АГРОМАТ 4:3

Перед матчем фаворитом зустрічі вважався АГРОМАТ, але НОВА ПОШТА мала перемагати якщо хотіла поборотися за найвищі місця.

І саме "поштарі" розпочали цей матч дуже потужно. А як ще, коли на гру приїжджають такі майстри, як Андрій Потапов та Юрій Щериця?

В першій половині першого тайму вони забили двічі, ще стільки ж голів влетіли в ворота АГРОМАТУ до перерви. 4:0 за 20 хвилин - прекрасний результат.

АГРОМАТ по перерві увімкнувся, але забити швидкий гол не вдалося, перший м'яч влетів в ворота НОВОЇ ПОШТИ лише на 29-й хвилині. Надалі номінальними гостями були забиті ще два голи, але обидва аж на 39 і 40 хвилинах. Цього було мало для того, щоб набрати очки. Не дивлячись на поразку, АГРОМАТ ще може стати першим в групі.

FC DUZAIN FASAD - МФК ПРЯМИЙ 5:1

В іншому матчі групи DUZAIN FASAD та МФК ПРЯМИЙ довго не могли відкрити рахунок, хоча "дизайнери" й домінували. 

Але по перерві забили саме "телевізійники". Їхнього суперника це розізлило і за наступні 19 хвилин вони вразили ворота МФК ПРЯМИЙ цілих п'ять разів.

Тепер, якщо FC DUZAIN FASAD не програє в матчі з АГРОМАТ, саме вони посядуть перше місце в квартеті.

 Група D

FC DONBASS - КМВ 15:2

Тут було зрозуміло, що хлопцям з KMB буде дуже складно. І хоч FC DONBASS приїхав на гру всього із двома замінами, цього було достатньо, щоб знищити суперника. Мельник та компанія спіймали кураж і робили в цій грі все, що захочеться. 

Особливо пощастило Андрію Клочку – одноклубники вирішили зробити його героєм матчу та постійно постачали його крутими передачами. У підсумку 10 голів від цього звіра та підсумкові 15:2. 29 забитих голів за три матчі - іншого від FC DONBASS і не варто було чекати. Але чи буде хлопцям так легко й надалі?

РІПА І КО - BROOKLYN 6:3

Поєдинок, який був розділений на два зовсім різні тайми. Перемога в цій зустрічі давала її володарю другу сходинку в турнірній таблиці і в першій половині РІПА І КО просто знищили "американців".

Богдан Абрамов відзначився хет-триком, а перед тим як забити свій перший м'яч в цьому матчі, він вже двічі асистував партнерам. Після поразки 0:6 в першому таймі, BROOKLYN в другій половині зміг тричі вразити ворота суперника, та це ніяким чином не допомогло команді.

Група E

EUROBIS - ЄВРОТЕХНОБУД 2:11

В двох перших матчах EUROBIS двічі були переможені і цього разу ситуація кращою не стала. Та й що ти можеш зробити, коли проти тебе виходить грати ТАКИЙ Валентин Цвелих.

43-річний ветеран в першому турі забив 5 голів, в другому відзначився хет-триком, а в ворота EUROBIS забив ще чотири! 12 м'ячів за груповий етап - просто неймовірний показник! Нажаль, це не допомогло його команді стати першою в групі, а тому грати вони будуть в дивізіоні SILVER.

LP-CRM - SHAKHTAR STAFF 16:3

8, 9, а тепер 16. Саме стільки забивають хлопці із LP-CRM. Просто божевільний показник. SHAKHTAR STAFF приїхав у дещо ослабленому складі і це одразу далося взнаки. 

Майстренко вивів свою команду вперед уже на першій хвилині, а після рахунку 5:0 SHAKHTAR STAFF почав награвати п'ятого польового і справи пішли дуже погано. Зрештою неймовірний рахунок 16:3. FC DONBASS, настав час почати переживати?

Група F

БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП - ПАТРІОТ 4:0

До очного протистояння команди підходили зі 100% результатами в минулих матчах. Та все одно БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП вважався фаворитом зустрічі і свій статус вони підтвердили сповна.

Двічі вони відзначились забитими голами в першому таймі, ще двічі вразили суперника після перерви. При цьому, гра в захисті була такою, що забити "патріотам" вони змоги не дали. Як підсумок - БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП йде в GOLD дивізіон, а ПАТРІОТ з другого місця - в SILVER.

АТАМАН - FC VEGA 10:2

Хлопці з VEGA, на жаль, в цьому відбірковому етапі не змогли нав'язати боротьбу в жодному з матчів. В середньому за одну гру вони пропускали більше 10 голів.

Ось і в матчі з командою АТАМАН, який був поєдинком за бронзу в групі, вони двічі програли кожен з таймів по 1:5. 

Героями зустрічі можна назвати Олександра Орла, що зробив гольовий і асистентський дублі, а також ветерана Сергія Юрченка, на рахунку якого хет-трик.

Група G

ТЕРИКОН - WHITE CITY AFC 4:1

Матч за вихід до найсильнішого дивізіону у цій групі вийшов досить цікавим, але все-таки домінувала одна команда. І це Терикон. Донеччани посилилися кількома новачками і потроху знову стають сильним колективом із найвищими завданнями. WHITE CITY AFC виглядав непогано, але хлопці з Терикона досвідченіші, що й було доведено на полі. 4:1 – яскрава перемога номінальних господарів та вихід у GOLD!


[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | G" #1041580]

Група Н

PRIME - ASSISTANT GROUP 4:2

В останньому турі квартету Н команда PRIME довела, що рівних в цій четвірці їм немає. На перерву між таймами команди вже йшли за комфортної переваги фаворита (3:1).

В другій половині вони забили ще один гол (цікаво, що всі чотири м'ячі на рахунку різних гравців), а у відповідь пропустили лише один.

FAKEAGENT - ECLIPSE 3:4

Після поразок в перших двох матчах FAKEAGENT треба було перемагати, щоб не залишитися на останній сходинці, але зробити це їм не вдалося.

Хоча початок матчу був досить багатообіцяючим - уже на третій хвилині "агенти" вийшли вперед. Тим не менше, ще до перерви вони пропустили тричі, а відповісти змогли ще одним точним ударом перед відпочинком. 

В другому таймі була боротьба, але саме ECLIPSE забили наступний гол, який сильно вдарив по амбіціям суперника, адже забити три м'ячі за 10 хвилин - задача майже нереальна. Виконали її лише на третину.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | H" #1041581]

Група I

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - КОЗАКИ UNITED 3:7

Після доволі тяжкої перемоги в першому турі КОЗАКИ змогли добути "вікторію" і в наступному матчі. Хоча ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА чинили досить суттєвий опір, адже саме вони відкрили рахунок в матчі на 3-й хвилині, хоча вже через хвилину пропустили у відповідь.

За 9 хвилин до кінця матчу рахунок тримався досить близьким - КОЗАКИ перемагали 4:3, але вони змогли дотиснути суперника і за цей час забити ще тричі.

ТИТАН - BUSINESS CLUB 3:1

Другий матч групи також був досить напруженим. ТИТАН швидко зміг відкрити рахунок і він залишався мінімальним досить тривалий час, аж допоки Єгор Степаненко не зрівняв його.

Розв'язка поєдинку сталась на 35 та 36 хвилинах. Саме тоді гравець ТИТАНА Віктор Вужейко двічі відзначився в воротах суперника і приніс своїй команді перемогу. Тепер ТИТАН в останньому турі зустрінеться з КОЗАКИ UNITED та виявить того, хто поїде в GOLD.