ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.06.2022

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK

24.06.2022

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK

Група А

25 червня, субота

8:30 АФК ХУНТА - 2SCHOOL

Для ХУНТИ цей матч буде останнім в груповому раунді і перемога в ньому дозволить гарантувати собі як мінімум другу сходинку в таблиці. А ось 2SCHOOL, якщо планують боротися за 1-2 місце, обов'язково мають здолати свого суперника, що буде зробити дуже важко.

11:10 TOPIAR - FC CROWN KYIV

На папері в цій зустрічі є фаворит - це команда TOPIAR, яка в своєму єдиному матчі вона обіграла досить міцний колектив АФК ХУНТА. А ось CROWN KYIV в двох матчах мають тільки одне очко, при цьому тій самій Хунті вони без шансів поступились.

Група C

25 червня, субота

9:30 НОВА ПОШТА - АГРОМАТ

Хлопці з команди НОВА ПОШТА примудрилися двічі зіграти внічию з рахунком 5:5, дозволивши своїм суперникам зрівняти в кінцівках матчів. Що ж, тепер у них перед останнім матчем всього 2 бали, але зустрічатися їм потрібно з неймовірним АГРОМАТ, який свій єдиний матч виграв з рахунком 13:1.

13:40 FC DUZAIN FASAD - МФК ПРЯМИЙ

Враховуючи суперника Нової Пошти, переможець цього матчу може зайняти другу позицію в таблиці і залишити її за собою до кінця групового етапу. "Дизайнери" провели поки лише один матч, а от ПРЯМИЙ вже потрапив під каток Агромата. Звичайно, вони хочуть реабілітуватися за ту поразку.

Група Н

25 червня, субота

10:20 PRIME - ASSISTANT GROUP

PRIME - фаворит цього квартету. Обидві команди вже зустрічалися з колективом ECLIPSE, і якщо ASSISTANT GROUP в рівному поєдинку програли, то PRIME розгромили суперника. Номінальним гостям буде тяжко зачепитися за очки.

26 червня, неділя

16:20 FAKEAGENT - ECLIPSE

FAKEAGENT програли обидва свої поєдинки і щоб покинути останню сходинку таблиці їм необхідно перемагати в цій зустрічі і перемагати бажано з різницею в декілька голів. ECLIPSE вже не має теоретичних шансів стати першими в таблиці, але друге місце - дуже реальний варіант для них.

Група В

25 червня, субота

12:00 TEENFEST - GOLAZO

Матч, в якому вже нічого не вирішується - TEENFEST будуть першими, а GOLAZO - останніми. Якщо номінальні господарі віднесуться до матчу з повною серйозністю, то шансів у GOLAZO буде мінімум.

12:50 OL1MP - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

А ось цей матч буде дуже цікавим в плані турнірної боротьби. Суперники розіграють між собою друге та третє місця. Наразі кращі шанси в команди УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, якій вистачить і нічиєї. І саме вони є фаворитами очного протистояння.

Група D

26 червня, неділя

9:00 FC DONBASS - КМВ

FC DONBASS продовжує впевнено йти до першого місця у відборі та останнім суперником на цьому етапі стане КМВ. У минулих турах у цього колективу мало що виходило і обидва рази сталися поразки. З огляду на рівень FC DONBASS легко зробити висновок – уникнути ще однієї поразки буде дуже непросто.

11:00 РІПА І КО - BROOKLYN

Матч за друге місце та вихід у SILVER! Обидва колективи програли лідеру квартету FC DONBASS і виграли у КМВ, так що тепер все вирішиться у очному матчі. Нічия, до речі, влаштовує BROOKLYN через кращу різницю забитих і пропущених голів.

Група G

26 червня, неділя

10:00 ТЕРИКОН - WHITE CITY AFC

А тут у нас битва за дивізіон GOLD! ТЕРИКОН та WHITE CITY AFC синхронно обіграли СОКІЛ і тепер розіграють путівку до найсильнішого дивізіону. Прямо зараз через більш впевнену перемогу в минулому турі на першому місці WHITE CITY, а це означає, що цих хлопців влаштує і нічия. Що з цього приводу думають хлопці з ТЕРИКОНУ? Дізнаємось вже скоро.

Група F

26 червня, неділя

11:50 БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП - ПАТРІОТ

Матч лідерів квартету за вихід до найсильнішого дивізіону. ПАТРІОТ чудово проявив себе у перших двох матчах і тепер отримує можливість здійснити головну сенсацію відбору – залишити БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП без GOLD. Для цього потрібно лише перемагати, на що Мирошников і компанія матимуть свою відповідь.

12:40 АТАМАН - FC VEGA

А це битва аутсайдерів групи, в якій вирішиться – хто ж зіграє у BRONZE, а хто у URBAN. Фаворитом матчу є АТАМАН, адже хоч команда і програла обидва стартові поєдинки, часом вона виглядала дуже непогано. Про FC VEGA цього поки що сказати не можна - хлопці поки не знайшли свою гру.

Група I

26 червня, неділя

17:20 ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - КОЗАКИ UNITED

Команди провели перший тур по-різному. Якщо "веселі" програли свій поєдинок, то "козаки" здобули, хоч і важку, але перемогу. Для номінальних господарів, якщо вони хочуть боротися за високі місця, більше немає права на помилку, тоді як "гості" можуть вже після цього матчу гарантувати собі місце в ТОП-2.

14:30 ТИТАН - BUSINESS CLUB

Після першого туру ТИТАН захопив лідерство в таблиці і в матчі проти BUSINESS CLUB спробує втримати його. В минулому матчі "титан" Сергій Дерій зміг тричі вразити ворота свого суперника, а тому "бізнесменам" потрібно приділити йому увагу.

Група E

26 червня, неділя

15:20 EUROBIS - ЄВРОТЕХНОБУД

Можливо не на такі результати сподівалися хлопці з EUROBIS, але перші два матчі вони програли, забивши всього два м'ячі. Минулого тижня вони взагалі отримали 8 голів в свої ворота, можливо це надасть певну мотивацію? Але фаворитом зустрічі буде ЄВРОТЕХНОБУД, який пропустив від лідерів з LP-CRM ще більше (9), але й забив відразу сім.

18:20 LP-CRM - SHAKHTAR STAFF

LP-CRM просто знищували суперників в перших матчах, але досі не гарантували собі перше місце в групі. Для цього їм треба заробити бодай очко в матчі проти "гірників". SHAKHTAR STAFF в минулому турі програв, що перед цією зустріччю натякає на те, що саме LP-CRM будуть грати з позиції сили.