МИ РОЗІГРІВАЄМОСЯ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.06.2022

МИ РОЗІГРІВАЄМОСЯ: АНОНС ТУРУ SFCK

17.06.2022

МИ РОЗІГРІВАЄМОСЯ: АНОНС ТУРУ SFCK

Група А

19 червня, субота

9:00 АФК ХУНТА - FC CROWN KYIV

Обидві команди в першому турі забили по три голи в ворота своїх суперників. Але якщо CROWN KYIV змогли розжитися бодай одним балом, то ХУНТА програла свій матч і наразі є головним аутсайдером групи. Якщо хлопці хочуть стати першими, більше їм очки втрачати не можна.

Група В

19 червня, субота

10:00 GOLAZO - OL1MP

В першому турі ці команди отримали в свої ворота по 10 м'ячів і, скоріше за все, спробують хоч якось реабілітуватися. Все схоже на те, що між цими командами буде боротьба за третє місце в групі.

11:50 TEENFEST - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

Саме ці команди в перший ігровий день просто вщент розбили своїх суперників. Та очікувати від очного матчу розсипу голів, мабуть, не треба. Обидві команди викладуться на максимум, щоб зайняти перше місце в своєму квартеті і разом з цим зіграти в найвищому дивізіоні.

Група С

19 червня, субота

10:50 МФК ПРЯМИЙ -  АГРОМАТ

Телевізійники в першому турі відзначились дуже непоганим матчем, в якому змогли зробити крутий камбек. Вони програвали з рахунком 3:5, але в кінцівці зустрічі зрівняли цифри на табло і здобули свій перший бал. АГРОМАТ матч першого туру пропускав і дебютує в цьому сезоні.

12:40 НОВА ПОШТА - ДИЗАЙН-ФАСАД

Так само, як і АГРОМАТ, минулого тижня на наших полях не грала команда ДИЗАЙН-ФАСАД. А ось "новопоштівці" стали тими, хто вже практично тримав перемогу в руках, але не зміг втримати свого суперника, який відібрав у них два очки.

Група D

19 червня, неділя

8:30 DONBASS - РІПА І КО

DONBASS - один із фаворитів нашого турніру, що і було підтверджено в першому турі. Навіть не зважаючи на те що, донеччани грали без свого капітана Віталія Мельника і в експериментальному складі. Але і цього вистачило для впевненої перемоги. Тепер же в другому турі DONBASS боротиметься з РІПА І КО, який також стартував з перемоги. Виходить, що ми побачимо битву лідерів цього квартету.

11:20 BROOKLYN - KMB

Другим матчем цієї групи стане протистояння BROOKLYN та KMB. У першому турі обидві команди отримали гарний урок і тепер намагатимуться розжитися першими очками. Лідера виділити непросто, але трохи більше шансів все-таки у BROOKLYN. Буде дуже цікаво!

Група E

19 червня, субота

13:30 SHAKHTAR STAFF - ЄВРОТЕХНОБУД

У "гірників" в перший ігровий день склався досить тяжкий матч, результат якого вирішив всього один влучний удар, та й той стався наприкінці зустрічі. В той же час ЄВРОТЕХНОБУД взагалі зробив щось неймовірне - вони забили сім голів, та все одно поступились! А Валентин Цвелих відзначився п'ятьма м'ячами! SHAKHTAR STAFF доведеться гарно подумати, як зупинити зіркового ветерана.

19 червня, неділя

14:40 EUROBIS - LP-CRM

В цьому матчі фаворит, здається, очевидний. LP-CRM досить легко забивали свої голи в першому турі, і хоч пропустили відразу сім, це могло стати наслідком певної розслабленості. І все ж, EUROBIS після поразки точно буде викладатися на всі 100% і хто знає, можливо в них вийде засмутити своїх суперників.

Група F

19 червня, неділя

10:20 БІЗНЕСОЙЛГРУП - АТАМАН

Дивлячись на заявку команди БІЗНЕСОЙЛГРУП, стало одразу зрозуміло – це один із головних фаворитів сезону. Перший матч та 15 забитих голів - зайве тому підтвердження. Тепер на шляху команди АТАМАН, який у першому турі у дуже рівному матчі поступився колективу ПАТРІОТ. Зупинити БІЗНЕСОЙЛГРУП буде дуже і дуже непросто. 

13:50 VEGA - ПАТРІОТ 

Якщо ПАТРІОТ свій перший матч виграв, то VEGA нищівно програв, пропустивши відразу 15 голів. Після такого удару відійти дуже непросто, але ми сподіваємось, що у хлопців вийде і вони цього тижня покажуть інший футбол.

Група G

19 червня, неділя

9:30 СОКІЛ - AFC WHITE CITY

СОКІЛ у першому турі був близьким до позитивного результату у грі з Териконом, але донеччани таки змогли змінити хід гри та забрати три очки. Тепер СОКІЛ битиметься з AFC WHITE CITY - колективом, про який поки що нічого сказати не можна. 

12:10 ТЕРИКОН - НОВА ПОШТА-2

Киричок та компанія розпочали з перемоги і тепер налаштовані розвинути успіх. У другому турі проти донецької команди зіграє новий колектив нашого турніру – НОВА ПОШТА-2. Класний іспит для новачка.

Група H

19 червня, неділя

13:00 PRIME - ECLIPSE

Два лідери групи H зійдуться в очному протистоянні в другому турі. В минулих матчах вони обіграли конкурентів, але якщо PRIME розгромив свого опонента, то ECLIPSE довели до досить напруженої кінцівки, хоча по ходу матчу перемагали з комфортним рахунком 2:0, та все ж додавили суперника і виграли 3:2.

15:40 ASSISTANT GROUP - FAKEAGENT

А в другому матчі зустрінуться ті команди, які програли в своїх перших поєдинках. Тепер і для ASSISTANT GROUP, і для FAKEAGENT буде майже нереально зайняти перше місце в квартеті, але боротися за третю, а можливо і другу сходинку вони точно будуть.

Група I

19 червня, неділя

16:40 ЗСУ - BUSINESS CLUB

Цей квартет дебютує в новому розіграші матчем між командами славних героїв з ЗСУ та BUSINESS CLUB. Як проявлять себе одні та інші - дуже цікаве питання, на яке нам дасть відповідь їхній поєдинок.

17:50 ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - ТИТАН

Друга пара команд, що будуть боротися в цій групі - це команди ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА та ТИТАН. Перші вже грали в наших чемпіонатах минулого року, а ось другі - новачки першості.