БОЖЕВІЛЬНІ ІНТРИГИ У ВСІХ ДИВІЗІОНАХ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.11.2021

БОЖЕВІЛЬНІ ІНТРИГИ У ВСІХ ДИВІЗІОНАХ: АНОНС ТУРУ SFCK

26.11.2021

БОЖЕВІЛЬНІ ІНТРИГИ У ВСІХ ДИВІЗІОНАХ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD DIVISION

ТЕРИКОН - KAPELOU

Починаємо наш анонс з матчу ТЕРИКОН – KAPELOU. Команда Романа Галицького зуміла голосно заявити про себе і зараз саме KAPELOU очолює турнірну таблицю найсильнішого дивізіону нашого турніру. Непоганий проміжний крок, але основна боротьба попереду і наразі у соперниках ТЕРИКОН. Команда Ігоря Киричка провела поки що лише один матч і там очок не заробила (3:7 у грі з AURORA).

Дивлячись на турнірну таблицю може здатися, що на KAPELOU чекає легка прогулянка, але це навряд чи буде так. ТЕРИКОН – міцний боєць нашого турніру і напевно у цій грі хлопці гратимуть виключно на перемогу. Так само як і KAPELOU, а тому матч обіцяє бути дуже цікавим та багатим на події! Хто переможе? Дивлячись на турнірне положення та форму команд, невелика перевага все-таки є у KAPELOU.

DEVELOPEX  - FC DONBASS

DEVELOPEX у минулому турі переміг і тим самим увірвався у боротьбу за медалі. І тут же на команду чекає серйозне випробування - матч проти досвідчених хлопців з FC DONBASS-2T-AVATAS. Цей колектив веде боротьбу за золото свого дивізіону, тож DEVELOPEX доведеться дуже непросто. Але й легкого матчу для DONBASS-2T-AVATAS також не очікується – DEVELOPEX з кожним поєдинком виглядає все краще та краще і напевно дасть на вихідних класний бій.

AURORA TEAM - COOKER

AURORA TEAM у передостанньому для себе матчі цього сезону побореться з COOKER. Команді Євгена Задорожного тут потрібно брати три очки і сподіватися на осічки конкурентів у боротьбі за золото – KAPELOU та DONBASS-2T-AVATAS. Що стосується COOKER, то команда відверто провалює цей сезон - три поразки із трьох при різниці голів 6:16. У грі проти AURORA TEAM команді буде дуже складно.

SILVER DIVISION

УКРГАЗИДОБУВАННЯ - SFCK TEAM

Центральний матч туру, адже зустрічаються претенденти на золоті медалі. УКРГАЗИДОБУВАННЯ ще не програвав цього сезону і у матчі з організаторами команда постарається розвинути успіх. У SFCK TEAM, само собою, на це свої плани. Відступати нікуди – щоб остаточно вступити у боротьбу за золото - у цій грі потрібно обов'язково брати три очки. Це розуміють обидві команди, тому на нас чекає фантастичний поєдинок.

LP-CRM - ГРУПА ЗДОРОВ’Я

Дуже важливий поєдинок для LP-CRM з огляду на стан справ у цьому дивізіоні. Вся справа в тому, що в паралельному матчі гратимуть прямі конкуренти LP-CRM, а сама команда зіграє з аутсайдером сезону ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Отже, перемога максимально наблизить LP-CRM до заповітного чемпіонства. ГРУПА ЗДОРОВ'Я, у свою чергу, намагатиметься зіпсувати настрій супернику та взяти перші очки.

UMG-INTECH - AURORA TEAM 2

AURORA TEAM 2 якимось дивом упустила перемогу в минулому турі і втратила чудовий шанс зрівнятися з лідерами. Тепер команді потрібно обов'язково перемагати та вірити у осічки нинішніх лідерів. UMG-INTECH все ще шукає свою гру і поки що ніяк не може взяти перші очки.

BRONZE DIVISION

DUZAIN-FASAD - 2SCHOOL

Другий тур поспіль в цьому дивізіоні зустрічаються команди, що ділять між собою перші дві сходинки таблиці. В минулому матчі DUZAIN-FASAD по ділу розібралися з ASSISTANT GROUP і тепер є лідерами чемпіонату. Їхнім черговим суперником стане 2SCHOOL, які зіграли на три матчі більше, та мають на одне очко менше. У "школярів" всього три перемоги, при цьому вони програли свої матчі проти інших команд, які претендують на найвищі місця, а тому на папері вони є аутсайдерами нинішньої зустрічі.

TOPIAR - ASSISTANT GROUP

А далі нас чекатиме ще один поєдинок між сусідами в таблиці, та ще й якими – третя та четверта сходинка. Обидві команди минулими вихідними свої зустрічі програли, та якщо ASSISTANT GROUP поступились найкращій команді ліги, то TOPIAR програли вже вдруге поспіль, а суперник був не з найсильніших. В розрізі боротьби за місце в ТОП-3 ця зустріч буде дуже значущою, особливо для номінальних господарів, які можуть дуже похитнути свої позиції в разі поразки.

АГРОСЕМ - FC FOOTBALL MALL 

І ще одні сусіди – сьома та шоста команди BRONZE DIVISION. В минулому турі FOOTBALL MALL відмітились сенсацією, коли обіграли TOPIAR. В тій зустрічі Костянтин (1+2) та Дмитро (1+3) Лещенки, а також Дмитро Зуй (хет-трик) на трьох організували п'ять голів, а тому АГРОСЕМУ потрібно стримати це тріо. Самі гравці АГРОСЕ минулого тижня не грали, а свою єдину перемогу добули аж 10 жовтня. 

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - EUROBIS

Минулими вихідними в битві двох аутсайдерів EUROBIS спромігся перемогти FC CROWN KYIV та здобути свої перші очки. Чи надасть це наснаги команді? Чи зможуть вони конкурувати з командою КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ? Важко відповісти на ці питання. Фаворитом зустрічі безсумнівно є номінальні господарі, але що, якщо їхній суперник піднесе сюрприз?

FC CROWN KYIV - ROYAL CREDIT

Одна команда програла всі три матчі в сезоні, інша в останніх чотирьох зустрічах набрала аж одне очко. Та навіть на не найкращу форму ROYAL CREDIT в останні тижні, саме вони мають більше шансів на перемогу в протистоянні з FC CROWN KYIV. Наразі CROWN KYIV не показали нічого, лише тричі вразивши ворота своїх суперників, та пропускаючи дуже багато. 

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN DIVISION

ZEPPELIN - DEFEND CAR

Лідер дивізіону URBAN – команда DEFEND CAR – зустрінеться з хлопцями, які продовжуть погоню за першими місцями чемпіонату. Наразі ZEPPELIN виграли три поєдинки, але суперники в них були з нижньої частини таблиці, тому, якщо команда хоче поборотися за медалі, повинна показати себе з найкращої сторони в цьому матчі. Та зробити це буде дуже важко, адже DEFEND CAR знаходяться в неймовірній формі.

FC VEGA - BROOKLYN

Минулого туру FC VEGA видали крутий матч проти лідируючого Сокола і здобула перемогу на останніх хвилинах. Та перемога може дозволити команді вже після цього матчу зробити сильний стрибок в таблиці і випередити декілька команд. В тому числі і BROOKLYN, який після перемоги в літньому дивізіоні CHALLENGE не може закріпитися на лідерських позиціях в новому сезоні. Тим не менше, в цій зустрічі VEGA знову не буде фаворитом перед стартовим свистком.

KMA - САЛТІВСЬКИЙ МК

САЛТІВСЬКИЙ МК почав нинішню першість дуже круто, але вже два тури поспіль поступається. І перервати таку міні серію є можливість уже цього тижня, адже й суперник цьому сприяє. КМА проводять провальний чемпіонат і наразі в шести матчах мають 8 забитих голів, 6 поразок і 0 очків. Якщо КМА переможуть, це можна буде вважати сенсацією.

АФК МИРОТВОРЕЦЬ - ATLETICO KYIV

У ATLETICO KYIV ситуація кардинально протилежна Салтівському МК. Вони почали жахливо, а зараз мають в своєму активі серію з двох перемог. Минулого туру взагалі сталось щось екстраординарне - ATLETICO KYIV переміг 2:0, а їхній голкіпер Олександр Кульша відмітився голом і ассистом!!! Та продовжити переможну серію буде важко, адже хлопці з АФК МИРОТВОРЕЦЬ не пальцем роблені! Наразі вони йдуть за медалями першості і точно дадуть пристойний бій супернику.

UPTECH TEAM - ФК СОКІЛ

А ось ці команди в досить рівних матчах минулого туру поступились своїм суперникам. Та якщо ФК СОКІЛ при цьому бореться за кожну перемогу і має намір стати чемпіоном, то UPTECH TEAM наразі думає про те, як би тепер перебратися в середину таблиці і покинути її нижню частину. Цікаво, що за останні три поєдинки UPTECH забили всього три голи, а тому робити щось з атакою і реалізацією треба, адже СОКІЛ за свої шість матчів пропустив всього 7 раз!

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

FAVBET TEAM - FULL HOUSE UTD

Минулого тижня FULL HOUSE UTD дуже несподівано, а скоріше навіть сенсаційно поступились SAINTS і тепер зробить все, щоб реваншуватися за цей результат і залишитися в ТОП-3 турнірної таблиці. FAVBET TEAM не виглядає дуже грізним суперником.  Перемога над головними аутсайдерами турніру для них до сих пір є єдиною, а тому важко уявити, що цими вихідними хлопці зможуть розжитися трьома балами.

ECLIPSE - ФК SAINTS

ФК SAINTS – команда загадка нинішнього сезону. Вони виграють в матчах з потужними непереможними до цього командами та програють тим, кому не програє ніхто. Як спрогнозувати матч проти ECLIPSE? Це просто нереально. Ця команда вже три тури поспіль не програє, але при цьому двічі зіграла внічию.

BLACK ALFA - ФК ТЕЛЕГА

ФК ТЕЛЕГА хоч і знаходиться на доволі низькому місці (7), але одна перемога може пересунути їх в ТОП-3, настільки все тісно в середині таблиці CHALLENGE. І коли ж перемагати, якщо не зараз? BLACK ALFA явний аутсайдер дивізіону, а ось ТЕЛЕГА на рівних грали проти ФК ФУТБОЛ 1/2/3 минулого тижня.

FC PROLISOK - MATADOR

Чи прокинеться після своєї сплячки FC PROLISOK? Вони так класно почали турнір, а наразі не можуть перемогти вже чотири зустрічі поспіль. А суперник…влітку MATADOR був відвертим аутсайдером, а зараз впевнено прямує до перемоги в турнірі. Хлопці гарно розуміють, що перемога в цьому турі може до максимуму збільшити їхні шанси на чемпіонство.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця