СЕНСАЦІЇ ВІД VEGA ТА FOOTBALL MALL, ТРИЛЕРИ У SILVER ТА ІНШЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22.11.2021

СЕНСАЦІЇ ВІД VEGA ТА FOOTBALL MALL, ТРИЛЕРИ У SILVER ТА ІНШЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

22.11.2021

СЕНСАЦІЇ ВІД VEGA ТА FOOTBALL MALL, ТРИЛЕРИ У SILVER ТА ІНШЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

ТЕРИКОН - AURORA TEAM 3:7

AURORA TEAM після поразки в минулому турі зробила висновки та приїхала на матч цих віхідних у помітно іншому складі та помітно з іншим настроєм. ТЕРИКОНУ тут, звичайно, не пощастило – AURORA TEAM приїхала на гру з трьома четвірками, тоді як для Террікона цей матч став першим за місяць і хлопці грали лише з двома замінами. AURORA TEAM грала з явним запасом, хоча суперник часто огризався та створив загалом чимало моментів. Але клас і форма AURORA TEAM саме в цей день дали про себе знати і команда дуже спокійно і абсолютно по справі взяла три очки. 7:3 – популярний рахунок для GOLD-ліги цього сезону.

KAPELOU - FC DONBASS-2T-AVATAS 3:3

Матч лідерів був рівно таким, яким ми його й очікували – наполегливим та багатим на події. KAPELOU вийшов уперед у середині першого тайму завдяки голу Мітяєва і до перерви ми голів уже не побачили. А ось відпочинок безсумнівно пішов на користь команді DONBASS-2T-AVATAS – після перерви хлопці вийшли з іншим настроєм та змогли забити одразу три голи! Здавалося, що KAPELOU не зможе відійти від такого удару, проте хлопці цього дня були готові зробити все для досягнення результату. Наприкінці зустрічі KAPELOU великими силами пішов уперед та зміг вирвати нічию – дубль на рахунку Михайла Сидорка.

DEVELOPEX - COOKER 5:1

Відмінні новини у команді DEVELOPEX - повернувся Денис Митник. І це повернення відразу дало результат! Денис оформив хет-трик та допоміг своїй команді розгромити COOKER з рахунком 5:1. Ця поразка стала третьою поспіль для COOKER, тоді як DEVELOPEX записав у свій актив перший тріумф.

SILVER

LP-CRM - UMG-INTECH 5:2

LP-CRM у черговому турі SILVER приймав аутсайдера UMG-INTECH та зміг показати на полі, чому саме ця команда вважалася фаворитом поєдинку. UMG-INTECH традиційно непогано розпочав матч, але ближче до кінця тайму команда підсіла та пропустила два голи. Але й змогла дати свою відповідь – 2:1 за підсумками першого тайму. Але в другій половині на полі була вже одна команда - LP-CRM. Ми побачили три голи від цього колективу та підсумковий рахунок 5:2.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - AURORA TEAM 2 4:4

Що за трилер видали УКРГАЗИДОБУВАННЯ та AURORA TEAM 2! Таким і має бути матч команд, які претендують на медалі. AURORA TEAM 2 вела гру і загалом виглядала краще за суперника. Це дозволило команді до середини другого тайму вести в рахунку 4:1. Окремо відзначаємо хет-трик Артура Остапчука. Але це був не кінець, хоча так здавалося. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ пішов ва-банк і зміг за останні сім хвилин забити три голи! Отак команда на характері вирвала нічийний результат!

SFCK TEAM - ГРУПА ЗДОРОВ’Я 4:3

І ще один трилер! У цій грі команди буквально щохвилини обмінювалися небезпечними моментами. Першими забили хлопці з ГРУПА ЗДОРОВ'Я, але до кінця тайму перевагу утримати не вдалося – у підсумку 2:2. У другій половині суперники знову обмінялися голами і все йшло до нічиєї. Проте переможний гол таки трапився – його автор Аристарх Александровський! Він перехопив м'яч у центрі поля та майстерно відправив його у дев'ятку! І сталося це на останній хвилині поєдинку. Крутий матч!

BRONZE DIVISION

ROYAL CREDIT - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 1:7

Ми все чекаємо, коли ROYAL CREDIT почне перемагати, але наразі цей момент не настав. А ось КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ має власну тенденцію - ця команда після своїх поразок неодмінно перемагає.

Перший тайм матчу не віщував такого розгромного рахунку. Єдиний гол забив Олександр Полишко, але після перерви і цей гравець оформив хет-трик, і ще чотири його партнери забили по разу. ROYAL CREDIT спромігся вразити ворота суперника одного разу, та на той момент на табло вже був рахунок 4:0.

ASSISTANT GROUP - DUZAIN-FASAD 1:6

Який висновок можна зробити після цього матчу? DUZAIN-FASAD - це машина, яку буде дуже важко зупинити. Всі очікували запеклу боротьбу між лідерами сезону, а на ділі вийшло "вбивство" однієї з команд. До 15-ї хвилини рахунок вже став 3:0, а до перерви команди ще змогли вразити ворота один одної по разу.  В другому таймі ASSISTANT GROUP не змогли знайти ключів від оборони свого суперника і пропустили ще двічі. В кінці зустрічі Дмитро Плахотнюк з ASSISTANT GROUP ще й отримав вилучення.

FC FOOTBALL MALL - TOPIAR 5:2

А ось це справжня сенсація. Ми очікували, що TOPIAR зробить все для того, щоб реабілітуватися за поразку в матчі проти DUZAIN-FASAD, а на ділі команда знову програла, при цьому команді з нижньої частини турнірної таблиці.  В першому таймі команди обмінялись голами і зробили це ж саме відразу по перерві. Але після цього увімкнувся Дмитро Зуй. Гравець FC FOOTBALL MALL спочатку вивів свою команду вперед, потім закріпив її лідерство, а під кінець зустрічі довів рахунок до розгромного. Хетр-трик і перемога.

2SCHOOL - FC CROWN KYIV 4:0

Як ми і думали, великої інтриги в цьому матчі не було. CROWN KYIV на даному етапі сезону не суперник такій команді, як 2SCHOOL. Номінальні господарі змогли за 40 хвилин відправити чотири м'ячі в ворота свого суперника. Двічі відмітився голами Вадим Гребенюк, на чому можна було вже й завершувати матч. Та "школярі" під кінець другого тайму ще двічі вразили ворота суперника.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN DIVISION

DEFEND CAR - BROOKLYN 2:1

Дуже важливий матч між командами, які претендують на найвищі місця. Саме тому не було дивиною, що хлопці почали зустріч дуже акуратно, прикладаючи багато зусиль для захисту власних воріт. Як результат - 0:0 після першого тайму. Та на самому старті другої половини BROOKLYN вийшов вперед і  live-таблиці чемпіонату піднявся на перше місце.

Ось тільки DEFEND CAR були проти такого перебігу подій. Вони на 30-й хвилині зрівняли рахунок, а вже на 33-й вийшли вперед. Як не намагались гравці BROOKLYN хоча б зрівняти цифри на табло, та уникнути першої поразки в сезоні вони не змогли і тепер замість першого, посідають аж п’яте місце.

ZEPPELIN - KMA 3:2

В цій зустрічі ZEPPELIN просто не мали права втрачати очки, адже КМА знаходиться в дуже поганій формі і є найгіршою командою ліги.  Та при цьому номінальні господарі були дуже близькими до того, щоб дати КМА заробити свої перші очки. Вони вийшли вперед на 9-й хвилині, але ще до перерви дали змогу номінальним гостям вийти вперед.  В другій половині ZEPPELIN дуже багато атакували і все ж змогли зрівняти рахунок, а на останній хвилині зустрічі Сергій Токарчук вивів свою команду вперед і приніс їй перемогу. 

ФК СОКІЛ - FC VEGA 1:2

А ось це справжнісінька несподіванка! ФК СОКІЛ повинні були зберегти своє перше місце в таблиці за результатами цього туру, а на ділі вони поступились передостанній команді чемпіонату - FC VEGA.

Перша половина завершилась без голів, а в другій номінальні гості швидко вийшли вперед. СОКІЛ довго намагався зрівняти і зробив це завдяки точному штрафному удару від Ярослава Доценка. Надалі VEGA здебільшого йшли вперед тільки на контратаках, одна з яких завершилась дальнім ударом Александровського. Мінімальний рикошет і м'яч проходить під голкіпером. 1:2! Сенсація!

САЛТІВСЬКИЙ МК - АФК МИРОТВОРЕЦЬ 1:2

В нинішній першості вже вдруге АФК МИРОТВОРЕЦЬ перемагає претендента на чемпіонство. Саме вони завдали DEFEND CAR поки що єдиної поразки в сезоні, а тепер переграли СМК.  Хоча починався матч для "миротворців" далеко не найкращим чином. Вже на 12-й хвилині САЛТІВСЬКИЙ МК відкрив рахунок, а зрівняти його номінальні гості змогли тільки перед самою перервою. По перерві голів не було дуже довго, аж поки на 39-й хвилині Олексій Демченко не забив лівою ногою в ближню дев'ятку, оформивши дубль. Далі Миротворець міг забивате ще, але м'яч, що летів в пусті ворота, втрапив в перекладину.

ATLETICO KYIV - UPTECH TEAM 2:0

Здається, що ATLETICO KYIV нарешті ожив. Після трьох матчів без перемог ці хлопці вже вдруге поспіль здолали свого суперника. "Атлети" відзначились всього два рази - по одному в кожному з таймів. Ця перемога дозволила їм обійти в таблиці саме UPTECH TEAM і тепер вони займають сьому сходинку, але при цьому відставання від лідера лише шість очок і одна гра у них в запасі.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE  

ФУТБОЛ 1/2/3 - ФК ТЕЛЕГА 4:4

Надзвичайно потужні хлопці з ФУТБОЛ 1/2/3 вже другий тур поспіль не змогли одержати перемогу. Та якщо минулого тижня вони самі ледь врятувалися від поразки, то цього разу "телевізійники" втратили три бали наприкінці.

В середині першого тайму Владислав Зоненко з Телеги відкрив рахунок і це був один з багатьох голів в першому таймі. Далі команди почали ними обмінюватись. Спочатку Лазарєв зрівняв, потім Соломійчук знову вивів ТЕЛЕГА ФК вперед, а Лазарєв знову зрівняв. На останній хвилині тайму номінальні гості знову вийшли вперед, але ФУТБОЛ 1/2/3 за декілька секунд знову зрівняли. 

В другому таймі Владислав Шалота вперше вивів ФУТБОЛ 1/2/3 вперед в цьому матчі і коли все йшло до їхньої перемоги, рукою біля своїх воріт зіграв Кирило Сібель. Пенальті за шість секунд до кінця, який реалізував Семенихін.  

ФК SAINTS - FULL HOUSE UTD 4:2

Найбільш незрозуміла команда ліги - ФК SAINTS. Спочатку "святі" перемагають лідируючий PROLISOK, потім програють найгіршій команді ліги і ось, обігрують FULL HOUSE UTD. При чому, обігрують без жодних питань, маючи повну ігрову перевагу.

Денис Расюк провів дуже достойний матч, відкривши рахунок в першому таймі, а потім після перерви відмітившись ще одним м'ячем і результативною передачею. І лише при рахунку 4:0 FULL HOUSE UTD змогли забити, двічі вразивши ворота суперника в самій кінцівці зустрічі.

FAVBET TEAM - MATADOR 2:5

А ось в цій зустрічі все сталось, як гадалось, а MATADOR все ж дійшов до першого місця в турнірній таблиці, одержавши четверту перемогу поспіль. Хоча обіграти FAVBET TEAM було не просто. Лідер "матадорів" Андрій Вишинський відкрив рахунок на 8-й хвилині, але гол в роздягальню від Дмитра Старцева залишив на табло одиниці. А ось в другій половині MATADOR вже дотис суперника, відправивши в їхні ворота ще чотири м'ячі. Довершив розгром той, хто його й почав - Андрій Вишинський

PLAYTIKA - BLACK ALFA 4:2

Поєдинок між командою з найкращою обороною і командою з найменшою кількістю очок проходив ніби по синусоїді. На старті матчу PLAYTIKA забила два голи і вийшла вперед з комфортною перевагою. 

Перед самим свистком на перерві Дмитро Плахотнюк один м'яч відіграв, а на старті другої половини BLACK ALFA взагалі зрівняла рахунок. Та тут наша синусоїда різко змінила свій напрямок і вже за три хвилини Олександр Яценко забив, як виявилось, переможний м'яч. Наприкінці матчу PLAYTIKA відзначилась ще одним м'ячем, встановивши остаточний рахунок.

ECLIPSE - FC PROLISOK 4:4

Зустрілися два сусіди по турнірній таблиці і видали дуже захоплюючий матч. На самому початку матчу Віталій Макарчук з ECLIPSE був вилучений з поля за те, що виправляв помилку свого голкіпера і рукою відбив м'яч, що летів в їхні ворота. Та Микола Кишман пенальті реалізував, а тому всі зусилля Макарчука були марними.

Без одного зі своїх лідерів наприкінці першої половини ECLIPSE зрівняли рахунок, та на старті другого тайму Кишман забив ще двічі, оформивши хет-трик.  На це ECLIPSE відповіли своїм своєрідним хет-триком. Дмитро Мишак до голу в першому таймі додав ще один м'яч та результативну передачу. 

За три хвилини до кінця Сергій Кара знову вивів "пролісків" вперед, але до перемоги це не привело, адже Олександр Коваль на останній хвилині зустрічі знову зрівняв і приніс своїй команді одне очко.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця