ІСПИТ ДЛЯ KAPELOU, БИТВА ЛІДЕРІВ BRONZE ТА БАГАТО ІНШОГО : АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

19.11.2021

ІСПИТ ДЛЯ KAPELOU, БИТВА ЛІДЕРІВ BRONZE ТА БАГАТО ІНШОГО : АНОНС ТУРУ SFCK

19.11.2021

ІСПИТ ДЛЯ KAPELOU, БИТВА ЛІДЕРІВ BRONZE ТА БАГАТО ІНШОГО : АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

ТЕРИКОН - AURORA TEAM

Перший матч для ТЕРИКОНУ в новому сезоні, тоді як AURORA TEAM провела вже два поєдинки – один виграла та один програла. У цієї команди дуже багато залежить від збору. ТЕРИКОН має великі амбіції на новий сезон і команда зробить усе, щоб стартувати з перемоги. Але є одне але - у AURORA TEAM щодо цього свої плани. Чекаємо на видовищний матч і запеклу боротьбу.

KAPELOU - FC DONBASS-2T-AVATAS

Центральний матч не лише цього дивізіону, а й усього туру. І за грою, і за таблицею KAPELOU та FC DONBASS-2T-AVATAS – найкращі команди дивізіону. Їхня гра безперечно стане окрасою вихідних. Хто переможе? DONBASS-2T-AVATAS досвідченіша команда, але якщо хлопці розслабляться хоча б на хвилину, то KAPELOU обов'язково скаже своє слово. Команда Романа Галицького зараз перебуває у чудовій формі і поєдинок проти такого сильного суперника, як DONBASS-2T-AVATAS, стане відмінною перевіркою сил. Буде чудовий матч!

DEVELOPEX - COOKER

Зустріч команд, які поки що цього сезону очки не набирали. Але якщо DEVELOPEX провів лише один матч, то COOKER вже програв двічі. Враховуючи, що сезон короткий, тепер у COOKER дуже мало шансів зачепитися за призові місця. Якщо повертатися до матчу, то на нас чекає цікава зустріч, а голи напевно влітатимуть у ворота обох команд. Хто заб'є більше – головне питання матчу.

SILVER

LP-CRM - UMG-INTECH

LP-CRM стартував у SILVER з нічийного результату та класної перемоги над SFCK TEAM. Тепер за планом у команди гра проти UMG-INTECH, який поки не може похвалитися позитивними результатами - дві поразки з двох. Дивлячись на результати команд, можна припустити, що LP-CRM не матиме особливих проблем у грі, але такий висновок робити все-таки необачно. UMG-INTECH, незважаючи на низку поразок, показує пристойний футбол і може здивувати.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - AURORA TEAM 2

УКРГАЗИДОБУВАННЯ чудово стартував у новому сезоні – дві перемоги із двох можливих. Тепер саме ця команда – головний фаворит SILVER. Що стосується AURORA TEAM 2, то цей колектив йде на другому місці з чотирма очками та матч проти лідера – чудова можливість проявити себе та вийти на перше місце. На нас чекає чудовий матч із божевільною інтригою.

SFCK TEAM - ГРУПА ЗДОРОВ’Я 

SFCK TEAM у минулому турі прикро програв LP-CRM і тепер, щоб повернутися у боротьбу за найвищі місця, команді потрібно обов'язково перемагати ГРУПА ЗДОРОВ'Я, який, у свою чергу, стартував з двох поразок і зараз йде на останньому місці. SFCK TEAM - очевидний фаворит поєдинку та хлопцям з ГРУПА ЗДОРОВ'Я потрібно буде дуже серйозно постаратися, щоб хоча б зачепитися за нічию.

BRONZE DIVISION

ROYAL CREDIT - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

На старті сезону КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ показує дуже різноманітні результати, вони й перемагали претендентів на найвищі місця, і програвали подібним колективам в дуже рівних матчах. Поки що їм, можливо, десь не щастить. Натомість з впевненістю можна сказати, що ROYAL CREDIT після класного старту показують далеко не найкращу гру і чи зможуть вони зачепитися за очки в цьому протистоянні, це дуже велике питання.

ASSISTANT GROUP - DUZAIN-FASAD

Завжди, коли зустрічаються команди з першого та другого місця, від матчів чекають класного сюжету і великої кількості голів. Саме так і в цьому випадку. DUZAIN-FASAD зіграв лише три матчі в цьому сезоні, але виграв всі!!! Якщо й в поєдинку проти такого суперника вони переможуть, то можна буде говорити про дуже потужну силу в дивізіоні BRONZE.  ASSISTANT GROUP також не програвали, але при цьому двічі звели свої матчі до нічиєї. Що ж, побачимо, чи зможуть вони зберегти за собою першу сходинку.

FC FOOTBALL MALL - TOPIAR

Тиждень тому TOPIAR отримав "ляпаса" від DUZAIN-FASAD, який опустив їх з першого місця відразу на третє. Та вже тепер в них буде непоганий шанс хоча б одну позицію відіграти. Суперник FC FOOTBALL MALL на даному етапі не виглядає тими, хто зможе відібрати очки в TOPIAR, але всяке може бути. Можливо саме в цій зустрічі ми побачимо сюрприз?

2SCHOOL - FC CROWN KYIV

FC CROWN KYIV зайшли в наш чемпіонат пізніше за інших і наразі вони показують просто жахливі результати. Два матчі, дві поразки, різниця м'ячів -12. На що може розраховувати ця команда в поєдинку проти злих 2SCHOOL? "Школярі" в останніх двох матчах добули тільки одне очко і зроблять все можливе, щоб перервати свою серію без перемог.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN DIVISION

DEFEND CAR – BROOKLYN

Розпочинаємо з центрального матчу туру цього дивізіону. Обидві команди на даному етапі йдуть в трійці лідерів і мають бажання не відпускати далеко СОКІЛ, який очолює таблицю. DEFEND CAR після поразки в третьому турі зміг добути нічию проти того ж таки Сокола, а потім обіграти СМК. І ось третій поспіль матч проти команди, яка планує боротися за чемпіонство. У BROOKLYN календар був трішки легшим, наразі вони ще не знають гіркоти поразок і спробують не дізнатися цього почуття цими вихідними.

ZEPPELIN - KMA

KMA продовжує провалювати сезон і іти з нулем в графі набраних очок. Та в минулому турі вони змогли довго триматися з лідерами  - Соколом, і лиш наприкінці зустрічі дали їм можливість довести рахунок до розгрому. А ось ZEPPELIN після двох підряд перемог все ж програли, та програли команді Атлетико Київ, яка до цього йшла зовсім без перемог. 

ФК СОКІЛ - FC VEGA

У першої команди чемпіонату є дуже чудовий шанс зберегти своє місце і надалі йти в лідерах, адже їхнім суперником в цій зустрічі стане FC VEGA. Ці хлопці останнім часом тільки програють, хоча минулого тижня були близькі до набраних очок. В поєдинку проти UPTECH TEAM лише на останній хвилині вони пропустили гол, який відібрав у них один зароблений бал.

САЛТІВСЬКИЙ МК - АФК МИРОТВОРЕЦЬ

У "миротворців" вимальовується важки календар. Минулого туру вони зустрічалися з BROOKLYN і програли їм, а тепер будуть грати проти СМК, які ще тиждень тому були лідерами першості. САЛТВІСЬКИЙ МК має бажання реабілітуватися за поразку в поєдинку проти DEFEND CAR і повернутися ближче до вершини.

ATLETICO KYIV - UPTECH TEAM

Ці дві команди йдуть поруч в турнірній таблиці і синхронно в минулому турі добули перемоги. Нарешті ATLETICO KYIV згадали, що влітку мали намір стати чемпіонами, та перевали свою серію без "вікторій". UPTECH TEAM свою перемогу добув в дуже драматичній кінцівці з використанням VAR! Можливо, така звитяга дасть команді сили на нові звершення?

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

ФУТБОЛ 1/2/3 - ФК ТЕЛЕГА

В минулому турі ФК ТЕЛЕГА  зустрічалась з одним із лідерів чемпіонату, а тепер зіграє і з другим. При цьому, проти "матадорів" нічого не вийшло, а чи вийде проти ФУТБОЛ 1/2/3? Ці хлопці в минулому мтчі не змогли здолати свого суперника, більше того, вони відігралися в самій кінцівці зустрічі. Телевізійникам необхідно перемагати, щоб не відпустити в відрив команду MATADOR. 

FC SAINTS - FULL HOUSE UTD

Новачки нашого чемпіонату FC SAINTS в минулому турі несподівано програли аутсайдерам з BLACK ALFA, а тому в поєдинку проти FULL HOUSE  очікувати на здобуті очки важко. Номінальні гості цієї зустрічі проводять дуже непоганий відрізок, після нічийних результатів в двох стартових матчах вони двічі перемогли, і сподіваються продовжити цю серію.

FAVBET TEAM – MATADOR

На даному етапі сезону MATADOR безсумнівно є найкращою командою чемпіонату. На їхньому рахунку жодної поразки, а  втрьох останніх матчах здобуто три перемоги. FAVBET TEAM на минулому тижні не грали, а тому не зовсім зрозуміло, в якій вони формі. До цього була поразка, а тому перед початком зустрічі вони виглядають явним аутсайдером.

PLAYTIKA - BLACK ALFA

Минулого тижня BLACK ALFA подала ознаки життя і нарешті перервала свою серію поразок, що тривала від початку сезону. Натомість PLAYTIKA програла два матчі підряд і тепер буде намагатися відігратись. Поєдинок обіцяє бути цікавим, а ось як він завершиться – гадати немає сенсу.

ECLIPSE - FC PROLISOK

Сусіди по турнірній таблиці спробують перетнути межу в 10 зароблених очок, та підійдуть вони до цього матчу в різному настрої. ECLIPSE минулого туру зустрічалися з лідерами з ФУТБОЛ 1/2/3 та зіграли з ними внічию, хоча мали чудові шанси на перемогу. А ось FC PROLISOK після міцного старту видали жахливий відрізок, програвши двом командам з нижньої частини таблиці. Чи спроможні вони реабілітуватися за такі результати в цьому матчі? Побачимо зовсім скоро.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця