ПОТУЖНИЙ KAPELOU, СЕРІЯ DUZAIN-FASAD, ПЕРША ПОРАЗКА СМК ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.11.2021

ПОТУЖНИЙ KAPELOU, СЕРІЯ DUZAIN-FASAD, ПЕРША ПОРАЗКА СМК ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

15.11.2021

ПОТУЖНИЙ KAPELOU, СЕРІЯ DUZAIN-FASAD, ПЕРША ПОРАЗКА СМК ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

AURORA TEAM – KAPELOU 3:7

А ось і перша невелика сенсація у дивізіоні GOLD! Ніхто не сумнівався, що KAPELOU під силу брати очки у грі проти AURORA TEAM, проте те, що команда Романа Галицького зробить це настільки красиво та впевнено – стало справжнім одкровенням. Блискучий матч від KAPELOU та серйозна заявка на медалі. AURORA TEAM забила першою в цій грі, проте суперник швидко взявся за справу та показав свою ігрову перевагу. 7:3 - підсумок матчу, а окремо хочеться виділити Максима Лисняка, який був одним із найактивніших на полі та відзначився хет-триком.

COOKER – FC DONBASS-2T-AVATAS 3:7

Другий матч найсильнішого дивізіону закінчився з таким самим рахунком. Але тут без сенсації. FC DONBASS-2T-AVATAS дуже досвідчена команда, яка боротиметься виключно за золото. І в матчі проти такого колективу хлопцям із COOKER стрибнути вище голови не вдалося. І якщо перший тайм COOKER провів на дуже непоганому рівні, то в другому команда підсіла та DONBASS-2T-AVATAS спокійно взяв своє. Окремо відзначимо гру Дмитра Бровко, який засмутив ворота суперника тричі.

SILVER

SFCK TEAM - LP-CRM 3:4

Класний трилер у SILVER видали SFCK TEAM та LP-CRM. LP-CRM почав дуже активно і вже після шести хвилин матчу вів у два м'ячі. Проте команда-організаторів таки зібралася і досить швидко рахунок зрівняла. Щоправда, не програти за підсумками першого тайму не вийшло - Микола Касянчук забив "гол у роздягальню". І знову початок тайму виявився за номінальними гостями – 4:2. Зазначимо, що з чотирьох голів два були забиті у свої ворота - не пощастило Титаренко та Пруднікову. 

Незважаючи на такі повороти подій, SFCK TEAM знову зібрався і повернувся в гру, коли Кузнєцов скоротив відставання до мінімуму. До кінця матчу моменти виникали біля воріт обох команд, але рахунок так і не змінився – 4:3 – мінімальна перемога LP-CRM. Зазначимо, що вдруге поспіль SFCK TEAM розпочинає матч із 0:2. Хлопцям явно варто бути більш зосередженими на стартах матчів.

ГРУППА ЗДОРОВЬЯ – AURORA TEAM 2 0:3

Тут ми бачимо повне домінування AURORA TEAM 2 за рахунком. Та й по грі теж. У ГРУПА ЗДОРОВ'Я були шанси на взяття воріт, проте це був день AURORA TEAM. Дубль Костушевича та гол Шестопалова зробили результат для команди. ГРУПА ЗДОРОВ'Я поки що не може зачепитися за очки та знаходиться на останньому місці, тоді як AURORA TEAM 2 продовжить боротьбу за медалі.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - UMG-INTECH 1:0

UMG-INTECH знову провів дуже непоганий матч, проте взяти очки знову не вдалося. Команді по-справжньому не щастить у останніх турах. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, звичайно, був фаворитом матчу, проте легкої прогулянки й близько не вийшло. Результат гри вирішив лише один точний удар - відзначитися лідер УКРГАЗВИДОБУВАННЯ Дмитро Лещенко. Зазначимо оборону обох команд у цьому поєдинку – саме через класну гру у захисті реальних гольових моментів було не так багато.

BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – ASSISTANT GROUP 2:3

ASSISTANT GROUP у матчі проти сильного опонента підтвердив свої претензії на чемпіонство цього сезону. КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ мала намір обійти ASSISTANT GROUP у турнірній таблиці, а для цього треба було виключно перемагати. Однак на полі з перших хвилин було помітно - ASSISTANT GROUP набагато активніший і націленіший на ворота. 

Це призвело відразу до трьох голів від ASSISTANT GROUP у першому таймі, на що суперник зміг відповісти лише одним влучним ударом. У другому таймі ASSISTANT GROUP сушив гру, намагаючись зберегти переможний рахунок, а КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ ніяк не могла зламати оборону непоступливого суперника. Одного разу під кінець зустрічі це зробити вдалося, проте цього не вистачило навіть для нічиєї.

TOPIAR – FC DUZAIN-FASAD 1:3

Ще один матч команд, які цього сезону боротимуться за медалі. TOPIAR розпочав матч дуже активно і одразу отримав за це дивіденди – 1:0. DUZAIN-FASAD опам'ятався до середини тайму і зміг зрівняти рахунок ще до перерви. Друга половина проходила в рівній боротьбі, а коли настав час ризикувати та йти за трьома очками, на це зважився DUZAIN-FASAD та забив два голи практично поспіль. Від такого нокауту TOPIAR вже не оговтався. Зазначаємо, що DUZAIN-FASAD поки що йде за божевільним графіком - три перемоги з трьох.

ROYAL CREDIT – FC FOOTBALL MALL 5:5

Це був надзвичайно крутий матч з неймовірним сценарієм. Команди обмінялися голами на самому старті матчу, але ROYAL CREDIT все ж краще провели першу половину і декількох секунд їм не вистачило, щоб закрити її з рахунком 4:1 – Дмитро Лещенко на 20-й хвилині зробив його 4:2. А ось в другій половині Все той же Лещенко взявся за камбек, він оформив хет-трик, при цьому за дві хвилини до кінця зробивши рахунок 5:4 на користь своєї команди. Неймовірне повертання в гру, але ROYAL CREDIT дуже хотіли хоча б бал, тому Радислав Сиворакша, який до цього відмітився трьома результативними передачами, забив на останній хвилині і вирвав для своєї команди нічию.

АГРОСЕМ – 2SCHOOL 1:1 

В другому турі поспіль АГРОСЕМ відбирає очки в команди, яка претендує на найвищі місця. 2SCHOOL програли в минулому матчі та тепер прагнули відігратися і здобути три залікові пункти, але в них не вийшло цього зробити. Хоча вони були дуже близькими до цього, адже відкрили рахунок наприкінці першого тайму і утримували його весь другий. Аж поки Артем Бурба за дві хвилини до кінця не зрівняв цифри на табло.

FC CROWN KYIV – EUROBIS 3:9

Вдруге поспіль гравці команди FC CROWN KYIV програли в шість м'ячів. Але зараз ж їхнім суперником виступала команда сусід по турнірній таблиці, яка до очного протистояння програла всі три матчі. На самому старті матчу Петро Фабрика забив двічі, та CROWN KYIV дуже швидко відіграли два м'ячі. Надалі зустріч також проходила майже без захисту. Олександр Олефір два рази пробив кіпера CROWN KYIV ще до перерви. В другому таймі EUROBIS почав добивати суперника, Олефір забив третій м'яч, а Фабрика взагалі оформив покер.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN

АФК МИРОТВОРЕЦЬ – BROOKLYN 1:4

І все ж МИРОТВОРЕЦЬ не зміг продовжити свою переможну міні-серію і нанести BROOKLYN першу поразку в сезоні. Головним творцем перемоги "американців" став Олексій Штанько, який відкрив рахунок в цій зустрічі, а в підсумку зовсім забив тричі. Цей результат дозволив BROOKLYN не просто обійти свого суперника в таблиці, а оформити неймовірний стрибок в таблиці з шостого на третє місце.

ZEPPELIN – AFC ATLETICO KYIV 0:1

Нарешті прокинувся ATLETICO KYIV і здобув свою першу  перемогу в нинішній першості. Але поєдинок був дуже важким, адже зустрічались досить рівні команди. Результат визначив всього один гол, автором якого став Денис Гриценко, для якого це був перший матч восени. Та навіть перемога не дозволила "атлетам" піднятися вище ніж на восьме місце в таблиці.

KMA – ФК СОКІЛ 0:3

Тут було без сюрпризів. Сокіл на самому старті матчу забив перший гол і, здавалось, що далі м'ячі полетять один за одним, але сталось не так. "Соколи" довго не могли пробити голкіпера КМА, та все ж перед фінальним свистком змогли ще двічі вразити ворота аутсайдера чемпіонату. Тепер Сокіл одноосібний лідер турнірної таблиці.


СМК – DEFEND CAR 1:3

Для команди DEFEND CAR це було чергове випробування, адже минулого разу вони грали проти Сокола, а тепер зустрічались з командою САЛТІВСЬКИЙ МК. Ці хлопці ще не програвали і не хотіли свою статистику погіршувати, та вже на третій хвилині DEFEND CAR вийшли вперед. СМК тільки наприкінці першого тайму змогли зрівняти рахунок, але як виявилось, цей м'яч для них був єдиним в зустрічі. В другому таймі DEFEND CAR забили спочатку самі, а потім ще й за допомогою суперника. СМК через цю поразку втратили не тільки лідерство, а й місце в ТОП-3.

UPTECH TEAM – FC VEGA 2:1

Другий матч UPTECH TEAM підряд закінчується з рахунком 2:1, та якщо минулого разу вони програли, то цього – одержали перемогу. І яку перемогу! Рахунок в цій зустрічі був відкритий на останній хвилині першого тайму, зробили це гравці UPTECH. В середині другого тайму забили номінальні гості, і коли здавалось все закінчиться нічиєю, UPTECH забили знову. При цьому, арбітр одночасно з результативним ударом "свиснув" фол, та все ж зарахував взяття воріт. VEGA ніяк не може знайти свою гру і добувати результат після першого туру. Вже три поразки підряд – неприємний звіночок.

CHALLENGE

ECLIPSE – ТК ФУТБОЛ 1/2/3 2:2

Справжнім героєм першого тайму між цими командами став гравець ТК ФУТБОЛ 1/2/3 Євген Кузьменко, який спочатку зрізав м'яч у власні ворота, а після цього зрівняв рахунок перед самою перервою. По перерві лідери чемпіонату продовжили атакувати і одна за одною марнувати можливості для взяття воріт. Дуже допоміг цьому Анатолій Євтушенко – воротар ECLIPSE. Здебільшого завдяки своєму кіперу номінальні господарі здобули очко. Більше того, вони були близькими і до перемоги, адже змогли вийти вперед наприкінці матчу. Та "футболи" все ж знайшли в собі сили і зрівняли цифри на табло. Нічия дозволила ТК ФУТБОЛ 1/2/3 залишитись на першому рядку в таблиці.

PLAYTIKA – FULL HOUSE UTD 3:5

Ми відмічали оборону PLAYTIKA в анонсі до цього туру, але FULL HOUSE UTD в очному протистоянні показав, що будь який захист можна пройти. Та не відразу вони знайшли ключі до воріт "гепардів". Номінальні господарі вийшли вперед на 9-й, та збільшили свою перевагу на 15-й хвилинах. Та не втримали переможний рахунок навіть до перерви – Єфимець та Кихтенко його зрівняли. Початок другої половини був безгольовим, але потім команди роззабивались. FULL HOUSE вийшли вперед, потім PLAYTIKA зрівняла, але згодом пропустила ще двічі, дозволивши своїм суперникам вийти на третю сходинку в таблиці.

BLACK ALFA – SAINTS 5:2

А ось це вже схоже на сенсацію. В минулому турі SAINTS несподівано перемогли, а тепер також несподівано програли. BLACK ALFA чотири тури поспіль майже без шансів поступалась, але коли виникла чудова можливість добути три бали, вони нею скористались. Перший тайм пройшов в рівній боротьбі і закінчився з нічийним рахунком 2:2. Та по перерві BLACK ALFA змогли вийти вперед, а коли суперник пішов відіграватись, ще двічі вразив його ворота. Таким чином команди помінялись місцями в таблиці. 


  
FC PROLISOK – ПРЯМИЙ 2:3

А ось це максимально неочікуваний результат. FC PROLISOK програв на минулому тижні і тепер мав нагоду виправитись, але здолати МФК ПРЯМИЙ не зміг. Більше того, "проліски" були дуже далекі від перемоги. Гравці МФК ПРЯМИЙ відкрили рахунок в середині першого тайму і двічі влучно пробили по воротам на старті другого. Все, чим відповіли хлопці з FC PROLISOK, це два м'ячі в самій кінцівці зустрічі. Цей результат викинув FC PROLISOK з ТОП-3 чемпіонату, а МФК ПРЯМИЙ таким чином не буде останнім в таблиці.

MATADOR – ТЕЛЕГА ФК 5:1

На відміну від інших лідерів чемпіонату, MATADOR свого суперника здолав, та зробив це дуже впевнено. Дублями в цій зустрічі відмітились два "матадори" – Дмитро Саркіс та Микола Вологдін. Свій єдиний гол ТЕЛЕГА забила в кінцівці зустрічі і він ні на що вже не впливав. Відмітимо, що MATADOR зрівнявся за очками з ТК ФУТБОЛ 1/2/3, та при цьому ще має гру в запасі.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця