АНШЛАГ ТОП-МАТЧІВ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

12.11.2021

АНШЛАГ ТОП-МАТЧІВ: АНОНС ТУРУ SFCK

12.11.2021

АНШЛАГ ТОП-МАТЧІВ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

AURORA TEAM – KAPELOU

AURORA TEAM та KAPELOU синхронно стартували з перемоги у новому сезоні та автоматично стали проміжними фаворитами турніру. Зважаючи на те, що сезон короткий, кожне очко буде на рахунку, а перемога в такій лобовій зустрічі може мати величезне значення в контексті боротьби за медалі. Враховуючи матчі у відборі та нинішню форму команд, невеликим фаворитом матчу є все-таки AURORA TEAM, але KAPELOU скидати з рахунків точно не варто - у цих хлопців великі плани на майбутнє, тому цей сезон потрібно вигравати.

COOKER – FC DONBASS-2T-AVATAS

COOKER не найкраще розпочав сезон - програш KAPELOU 2:4. Це явно не той результат, на який чекала команда. Тепер потрібно терміново виправляти помилки та брати очки. Але зробити це буде дуже непросто, адже в суперниках дуже серйозний колектив FC DONBASS-2T-AVATAS. Хлопці пропускали матч першого туру через спалах коронавірусу в ТЕРРІКОНІ, тож вони точно голодні до футболу і прагнуть розпочати сезон із перемоги. Буде дуже цікаво!


SILVER

SFCK TEAM - LP-CRM

Переходимо до другого за силою дивізіону нашого турніру. SFCK TEAM стартував у новому сезоні з перемоги над UMG-INTECH і з оптимізмом дивиться в майбутнє. LP-CRM, у свою чергу, видав бойовий матч із AURORA TEAM 2, але зміг завоювати лише один бал. Це буде той матч, в якому обидва колективи гратимуть виключно на перемогу, а значить буде дуже і дуже цікаво.

ГРУППА ЗДОРОВЬЯ – AURORA TEAM 2

AURORA TEAM 2 після вищезгаданої нічиєї з LP-CRM проведе поєдинок проти ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Ця команда у першому турі не змогла взяти очки проти міцного УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – 2:5. AURORA TEAM 2 - фаворит зустрічі і нам здається, що в цьому матчі буде дуже багато моментів і багато голів.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - UMG-INTECH

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ грандіозно повернувся до нашого турніру - перемога 5:2 над ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Є всі підстави думати, що цей колектив боротиметься за чемпіонство. Черговим суперником команди стане UMG-INTECH, який ніяк не може намацати свою гру і останнім часом лише програє. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - очевидний фаворит, але чи все так просто? Гра покаже!


BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – ASSISTANT GROUP

Один з двох центральних матчів туру в дивізіоні BRONZE. КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ в минулому турі перемогла з рахунком 6:0, а тому може повірити в свої сили і здолати одного з фаворитів сезону. Та зробити це буде дуже важко, ASSISTANT GROUP ще не програвав в жодному зі своїх чотирьох матчів. Та ось нічия минулого тижня була досить сенсаційною.

TOPIAR – FC DUZAIN-FASAD

Лише в першому турі програли TOPIAR, після чого добули три перемоги поспіль. DUZAIN-FASAD взагалі не втрачав очок, але провів на даний момент всього два поєдинки. Що ми маємо – п'ять перемог поспіль на дві команди. Саме це і є другий центральний матч туру. Хто переможе? Скільки голів ми побачимо (адже обидві команди прекрасно грають в захисті)? Питань багато, а відповіді ми дізнаємося дуже скоро.

ROYAL CREDIT – FC FOOTBALL MALL

Обидві команди не грали минулого тижня на наших полях і можливо це допоможе їм покращити свою гру. Адже до цього вони свої поєдинки програли! Наразі вони знаходяться на сусідніх позиціях в таблиці, маючи по три бали, і той хто переможе значно випередить суперника.

АГРОСЕМ – 2SCHOOL

В минулому турі АГРОСЕМ став творцем сенсації – вони не дали команді ASSISTANT GROUP забити та втримати своє перше місце в таблиці. Зараз їхнім суперником стане 2SCHOOL, який не зміг скористатися подарунком від АГРОСЕМ минулого тижня та вийти в лідери таблиці. Вони програли TOPIAR, які в підсумку і стали першими. Чи зможуть номінальні господарі вдруге поспіль завадити фавориту добути перемогу?

FC CROWN KYIV – EUROBIS 

Дебют FC CROWN KYIV в осінньому турнірі, який прийшовся на минулі вихідні, був по-справжньому провальним. Шість сухих м'ячів в свої ворота… І ось в другому для себе матчі ця команда матиме змогу реабілітуватися, адже суперником їхнім стане EUROBIS. Цей колектив також стартував дуже невдало – всього чотири голи в трьох матчах було забито і аж 20 пропущено. Звичайно – три поразки і нуль очок.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]


CHALLENGE

ECLIPSE – ТК ФУТБОЛ 1/2/3 

Нинішній сезон для команди ECLIPSE проходить по синусоїді – перемога, поразка, перемога… Тепер їх чекає лідер першості і вони спробують зробити все, щоб цю синусоїду перервати і уникнути поразки. В той же час ТК ФУТБОЛ 1/2/3 дуже хоче втримати, а при можливості і збільшити свою перевагу над суперниками, тому розслаблятися точно не буде і спробує добути перемогу.

PLAYTIKA – FULL HOUSE UTD 

Команда з найкращою обороною зустрінеться з командо, яка ще не програвала в цьому сезоні! PLAYTIKA в середньому за одну гру пропускає всього два голи, при чому цю статистику їм підпсували "футболи", коли перемогли їх в минулому турі. Це була перша поразка "гепардів" в сезоні, а ось FULL HOUSE UTD все ще йде з нулем в цій графі. Вони двічі грали внічию, та перемогли в протистоянні з найгіршою командою сезону.

BLACK ALFA – SAINTS 

Що ж, якби цей матч відбувався минулого тижня, ми б писали про нього як про поєдинок, в якому зійдуться дві найслабші за результатами команди чемпіонату. Та тими вихідними сталась велика несподіванка – SAINTS здолали не аби кого, а FC PROLISOK! Тепер в них є три бали в активі, а також статус фавориту в матчі проти BLACK ALFA, які всі свої чотири попередні матчі програли. Та й в них зараз чудова нагода розмочити свій нуль.

FC PROLISOK – ПРЯМИЙ 

Можна бути впевненими, що МФК ПРЯМИЙ дуже не пощастило. В цьому турі вони зустрінуться з розлюченими "пролісками", які жадатимуть "крові" після болючої поразки на останніх хвилинах в минулому турі від SAINTS. Більше того, відпускати конкурентів ще далі не можна! Щодо команди МФК ПРЯМИЙ, то вони після нічиєї в першому турі провели три важкі матчі з серйозними опонентами і всі програли. 

MATADOR – ТЕЛЕГА 

ФК Можливо цей матч відбере звання центрального у зустрічі ECLIPSE – ТК ФУТБОЛ 1/2/3.  І MATADOR, і ТЕЛЕГА знаходяться в чудові формі, виграли по два останні матчі і не збираються свою серію переривати. Хоча в минулому турі у MATADOR були деякі проблеми з командою МФК ПРЯМИЙ, тому хто знає, чи зможуть цього разу принести своїй команді перемогу Андрій Вишинський та Віталій Лимар.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця


URBAN

АФК МИРОТВОРЕЦЬ – BROOKLYN

За шість матчів на двох, проведених в осінньому сезоні, ці команди програли тільки один, але все одно знаходяться в середині турнірної таблиці. Поєдинок обіцяє бути напруженим, а його переможець може вийти в топ-3 турнірної таблиці.

ZEPPELIN – AFC ATLETICO KYIV

Минулий турнір команда ATLETICO KYIV завершувала на мажорній ноті, а ось осінню частину почали не найкращим чином. Дві поразки в стартових турах і нічия з BROOKLYN минулого тижня – навряд чи на одне очко сподівалась команда Олександра Кульші. ZEPPELIN також стартував з поразки, але надалі були добуті дві перемоги, щоправда суперники в тих матчах були не найгрізніші. Хто переможе в цій зустрічі – загадка, адже опоненти виглядають доволі рівними.

KMA – ФК СОКІЛ

Якщо після фінального свистка в цьому матчі ми побачимо переможцем не СОКІЛ, це буде найбільшою несподіванкою туру в дивізіоні URBAN. Команда КМА без альтернативно найслабша в цій лізі і наразі не видно, як хлопці збираються завершити це круте піке. В свою чергу СОКІЛ в чотирьох матчах жодного разу не програв і має класний шанс очолити таблицю після цього туру.

СМК – DEFEND CAR

Дві команди з ТОП-3 турнірної таблиці зустрінуться в очному протистоянні, а тому можна очікувати запеклу боротьбу, в якій переможцем може стати будь яка команда. DEFEND CAR вже два тури не перемагає, але це не завадило їм посідати високу позицію в таблиці. Тим більше, їхньою мотивацією буде можливість нанести САЛТІВСЬКОМУ МК першу поразку в сезоні.

UPTECH TEAM – FC VEGA

Ці дві команди в нинішній першості об'єднує те, що обидві виграли по одному матчу, а також програли команді ZEPPELIN з однаковим рахунком 1:2. Що очікувати від їхнього очного протистояння, зрозуміти важко. Виграти може будь хто, але хто це буде?

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця