ФОРМУЄМО ФАВОРИТІВ ТА АУТСАЙДЕРІВ СЕЗОНУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.11.2021

ФОРМУЄМО ФАВОРИТІВ ТА АУТСАЙДЕРІВ СЕЗОНУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

08.11.2021

ФОРМУЄМО ФАВОРИТІВ ТА АУТСАЙДЕРІВ СЕЗОНУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

AURORA TEAM - DEVELOPEX 6:2

Суперники довго придивлялися один до одного і з невеликим побоюванням йшли в атаку, але AURORA TEAM була активніша і цілком заслужено вийшла вперед. DEVELOPEX і не думав зневірятися і зрівняв буквально через півтори хвилини. Щоправда, це лише по-спортивному розлютило суперника і ще до перерви AURORA TEAM забивала двічі – 3:1. Другий тайм проходив приблизно за таким самим сценарієм і завершився рівно з тим же рахунком, що і перший - 3:1. У підсумку 6:2 – впевнена перемога AURORA TEAM.

COOKER - KAPELOU 2:4

Матч рівних суперників завершився впевненою перемогою однієї з команд. Це якщо коротко. А якщо заглиблюватися в деталі, то KAPELOU вийшов уперед буквально на першій хвилині, а потім виглядав усе впевненіше та впевненіше. Команда була чудово налаштована і показала гарну гру. А ось COOKER трохи засмутив. Після блискучої гри у відборі від цього колективу чекали трохи більшого. Тим не менш, засмучуватися ніколи - настав час брати ініціативу в свої руки і виправляти помилки. Не маємо сумніву, що так і буде. А KAPELOU залишається лише аплодувати за класний матч! Продовжуйте так само, хлопці!

SILVER

AURORA TEAM 2 - LP-CRM 2:2

Класний поєдинок видали AURORA TEAM 2 та LP-CRM. У першому таймі набагато активнішими були хлопці з AURORA TEAM 2 і нагородою за це стали два забиті голи. LP-CRM довго не міг прийти до тями і здавалося, що суперник ось-ось заб'є ще, але зробити цього не вдалося. І ось наприкінці зустрічі, коли все йшло до, здавалося б, логічного результату, LP-CRM провів дві атаки і примудрився зрівняти рахунок за кілька секунд до фінального свистка! Ось такий несподіваний камбек!

ГРУППА ЗДОРОВЬЯ - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 2:5

А ось і феєричне повернення УКРГАЗВИДОБУВАННЯ! У першому матчі нового сезону коллектив зустрічався з новою командою турніру – ГРУПОЮ ЗДОРОВ'Я. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ швидко вийшов вперед, але суперник також швидко рахунок зрівняв. До перерви більше голів ми не побачили. У середині ж другої половини зустрічі ГРУПА ЗДОРОВ'Я дуже несподівано вийшов вперед, проте відповідь УКРГАЗВИДОБУВАННЯ була більш ніж переконливою. Це чотири голи від команди Лещенка. Чудовий старт!

UMG-INTECH - SFCK TEAM 2:4

По першому тайму цього матчу було видно, що UMG-INTECH зробив висновки після минулих програних матчів, і тепер ми бачимо на полі іншу команду. А ось хлопці з SFCK TEAM, навпаки, діяли нетипово розслаблено і в підсумку перший тайм програли - 0:2. І тут рівно той випадок, коли перерва змінила все. Після паузи ми побачили вже зовсім іншу команду-організаторів. І з таким натиском UMG-INTECH вже нічого вдіяти не зміг. Чотири голи від Пухти та компанії підвели межу під класним камбеком! Класний матч!

BRONZE

2SCHOOL – TOPIAR 0:2

Після цього матчу залишається відкритим одне питання – як TOPIAR програли в першому турі Royal Credit? Після тієї зустрічі ці хлопці здобули вже три перемоги і очолили турнірну таблицю дивізіону BRONZE. Щодо команди 2SCHOOL, то вони не мали великих проблем з тим, щоб забивати суперникам, але не цього разу. TOPIAR втримали свої ворота сухими, а самі забили по м'ячу в кожному з таймів зусиллями Сергія Божока та Євгеня Скуратова. 

FC CROWN KYIV – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 0:6

Команда FC CROWN KYIV дебютувала в нашому осінньому сезоні і дебют цей був дуже невдалий. КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ не залишила шансів своїм суперникам – вони забили по три м'ячі в кожному з таймів і не пропустили жодного у відповідь. Окремо варто відмітити Михайла Лобанова, який забив тричі.


ASSISTANT GROUP – АГРОСЕМ 0:0

Поєдинок, результат якого є досить непередбачуваним. Не тільки через те, що поєдинки в нашому чемпіонаті досить рідко завершуються без голів, а ще й через те, що на папері перед матчем ASSISTANT GROUP були явним фаворитом. Та відзначитися в воротах АГРОСЕМ хлопцям не вдалося, особливо варто відмітити голкіпера номінальних гостей Андрія Павелка, який провів чудовий матч і допоміг своїй команді перервати міні-серію з двох поразок.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

URBAN

AFC ATLETICO KYIV – BROOKLYN 2:2

Матч старих знайомих пройшов за дуже захоплюючим сценарієм.  BROOKLYN швидко відкрили рахунок, забивши на 5-й хвилині, а під кінець першого тайму відзначились ще раз. Та після перерви забивали вже ATLETICO. Вони не відразу знайшли ключі від воріт суперника, але в середині другої половини змогли відіграти один гол. І вже на передостанній хвилині матчу Валентин Лісовенко зважився на удар з великої відстані в дальню дев'ятку – неймовірний гол, який приніс його команді одне очко.

KMA – АФК МИРОТВОРЕЦЬ 2:6

Анонсуючи цей матч ми передбачували, що шансів в КМА буде небагато, але хлопці змогли зібратися і провести доволі непоганий перший тайм. На самому старті матчу вони відкрили рахунок, та не втримали його переможним до перерви – 1:1. Другий тайм також почався з голу КМА, але цього разу МИРОТВОРЕЦЬ не просто зрівняв, а забив багато м'ячів, довівши рахунок до розгромного. Непогана спроба від номінальних гостей і є віра в те, що зовсім скоро ці хлопці все ж здобудуть свої перші бали.

ZEPPELIN – UPTECH TEAM 2:1

Досить рівний поєдинок між командами, які вартують одна одної. Все вирішила краща реалізація одного з колективів. В першому таймі обидва воротарі змогли залишити свої ворота в недоторканності, але після перерви дублем відзначився Антон Вихляєв з ZEPPELIN. Маючи в своєму розпорядженні 5 хвилин, щоб відіграти два м'ячі, UPTECH спромоглися відзначитися лише одним уже на останній хвилині.

DEFEND CAR – СОКІЛ 0:0

В анонсі до цього туру ми зазначали, що команди досить рівні за класом і виявити переможця буде дуже важко. Ось вони й не виявили. DEFEND CAR все ж володів трішки більшою перевагою, завдавав більше ударів і по воротам, і в ствір, але Євген Тичка не раз і не два рятував свою команду і заслужено став найкращим її гравцем в цій зустрічі.

СМК – FC VEGA 8:2

Зустрічайте, новий лідер першості в дивізіоні URBAN - САЛТІВСЬКИЙ МК. Ці хлопці скористалися втратою очок суперників, які грали в очному матчі, та обійшли їх в турнірній таблиці через додаткові показники. СМК змогли вразити ворота VEGA, які пропустили 5 голів за два попередні матчі, відразу 8 разів! Дублями в м’ясокомбінату відзначились Максим Бунчук та Антон Шевченко, який під час одного зі своїх голів фінтом поклав на газон суперника.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

CHALLENGE

FAVBET – ECLIPSE 4:5

Не так часто можна стати свідком матчу, в якому два гравці з різних команд відзначились хет-триками, але це саме такий поєдинок. Павло Власенко з Favbet та Віталій Макарчук з ECLIPSE почали забивати ще в першому таймі, який завершився з рахунком 2:1 на користь номінальних господарів. Та на старті другої половини Макарчуку допомогли його партнери (Мишак та Сотниченко забили по м'ячу), та й сам Віталій забив ще двічі, довівши рахунок до 5:2 на свою користь. Власенко свій хет-трик оформив вже на 38-й хвилині, встановивши кінцевий рахунок.

ТК ФУТБОЛ 1/2/3 – PLAYTIKA 4:2

Дивлячись на рахунок можна прийти до висновку, що лідери турнірної таблиці з ТК Футбол 1/2/3 добули досить впевнену перемогу, але це не зовсім так. Ще на 35-й хвилині рахунок був рівним і лише завдяки другому м'ячу Владислава Шалоти та взяттю воріт від Євгена Кузьменка "телевізійники" змогли добути перемогу. Відмітимо, що для PLAYTIKA це перша поразка в цьому сезоні.


FULL HOUSE UTD – BLACK ALFA 5:2

В зустрічі двох команд, які до цього не перемагали перемогу одержала та, яка ще й не програвала.  Уже на першій хвилині FULL HOUSE відкрили рахунок завдяки голу Євгена Кихтенка, але згодом пропустили. Та завдяки зусиллям Сергія Сими номінальні господарі спочатку знову вийшли вперед, а потім і збільшили свою перевагу. Свій другий м'яч BLACK ALFA забили аж на 40-й хвилині вже при рахунку 5:1. Чотири поразки в чотирьох матчах – навряд чи той результат, на який сподівались хлопці.

SAINTS – FC PROLISOK 4:3

Справжнісінька сенсація цього туру! Хоча початок матчу говорив про те, що один з лідерів чемпіонату FC PROLISOK добуде чергову перемогу, адже вже на першій хвилині Сергій Кара відзначився голом. Та дуже швидко зрівняли і навіть вийшли вперед. На старті другого тайму Дмитро Мельник взагалі встановив на табло рахунок 3:1. FC PROLISOK довго не міг забити, але наприкінці тайму, почавши грати в п'ять польових,  двічі вразив ворота суперника. Номінальні гості продовжили грати з польовим в воротах, але не це стало причиною пропущеного м'яча за декілька секунд до кінця матчу. Расюк та Мельник провели чудову контратаку, яка завершилась переможним голом другого. 

ПРЯМИЙ – MATADOR 2:4

Ще один дуже важкий матч для команди, що була явним фаворитом перед його стартом. ПРЯМИЙ відкрив рахунок і за весь перший тайм жодного разу не дозволив команді MATADOR  вразити свої ворота. Та на старті другої половини Вологдін зрівняв цифри на табло, а ветеран Андрій Вишинський вивів "матадорів" команду вперед. Та раділи вони недовго, адже вже наступної хвилини ПРЯМИЙ зрівняв рахунок. Кінцівка вийшла дуже запеклою і MATADOR  все ж дотиснув суперника – ще раз відзначився Вишинський, а перед фінальним свистком Сковронський встановив кінцевий рахунок.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця