ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЖОВТНЯ НА SFCK!, Кто був найкращим?, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.11.2021

ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЖОВТНЯ НА SFCK!

08.11.2021

ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЖОВТНЯ НА SFCK!

Друзі, ми з нашим генеральним партнером Parimatch запускаємо голосування на нашому сайті за найкращого гравця минулого місяця. Тепер такі голосування стануть регулярними, а переможці отримуватимуть цінні призи від нашого партнера!

Отже, зустрічайте, трійка претендентів на звання найкращого футболіста жовтня:

1. Роман Помазанов 

Роман Помазанов зі своїм COOKER видав три блискучі матчі у відборі і як результат команда кваліфікувалася у найсильніший дивізіон нашого турніру. Особливо цінною була перемога над AURORA TEAM, яка до матчу з COOKER забила 22 голи за два матчі. Помазанов чудово показав себе у всіх матчах – без нього хлопцям із COOKER було б набагато важче. Більше того, Роман допомагав і ще одній своїй команді – САЛТІВСЬКИЙ МК (дубль у матчі проти ATLETICO).


2. Віталій Лимар

Хлопець, який просто не може піти з поля без забитого голу! Віталій – справжній кошмар для захисників! Ось факти: за два матчі за команду MATADOR Лимар забив шість голів, а за три гри за ROYAL CREDIT – ще чотири. 10 голів - фантастичний місяць для Віталія.


3. Олександр Джевага 

А ось і нове обличчя для нашого турніру. Олександр увірвався на поля SFCK-арени з оновленим складом AURORA TEAM і відразу справив зі своєю командою справжній фурор. Без перебільшення. Дві перемоги по 11:1 – непоганий початок, згодні? За ці матчі Олександр забив 8 голів. Блискучий старт.


Робіть свій вибір на головній сторінці нашого сайту! Голосування закінчиться у четверг о 12:00.