Топ-матчі та дебюти новачків: анонс туру SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

21.10.2021

Топ-матчі та дебюти новачків: анонс туру SFCK

21.10.2021

Топ-матчі та дебюти новачків: анонс туру SFCK

ВІДБІР SILVER-GOLD

Група A

ГРУПА ЗДОРОВ’Я  - FC DONBASS

Почнемо з матчу досвідченого колективу FC DONBASS проти новачків турніру - ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Донеччанам вистачить і нічийного результату для виходу в GOLD, проте напевно Мельник і компанія гратимуть виключно на перемогу. ГРУПА ЗДОРОВ'Я непогано показала себе в першій грі на турнірі (нічия з AURORA TEAM 2) і цілком може завдати проблем і супернику в цьому турі.

KAPELOU - AURORA TEAM 2

Другий склад AURORA TEAM показував непоганий футбол в обох матчах, але проблеми в обороні виходили на перший план і в результаті у команди всього одне очко. Якщо говорити про KAPELOU, то в першому турі "червоні" показали класний футбол у грі проти досвідченої команди FC DONBASS. Тоді матч завершився внічию 1:1. В грі KAPELOU - AURORA TEAM 2 ми очікуємо непоступливий футбол і мінімальну перевагу однієї з команд.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "А"" #1032680]


Група B

DEVELOPEX - ТЕРИКОН

Битва старих знайомих. DEVELOPEX і ТЕРИКОН неодноразово грали один проти одного на нашому турнірі і тепер вони битимуться за перше місце в своїй групі. Фаворита назвати дуже непросто - той випадок, коли ми маємо справу з двома сильними і приблизно рівними суперниками. Очікуємо дуже цікавий матч.

УРАГАН-2 - SFCK TEAM

Другий поєдинок цього квартету. УРАГАН-2 і SFCK TEAM поступилися в своїх перших матчах і зараз хочуть реабілітуватися. Якщо команди прагнуть вийти в GOLD, то саме час брати очки. Тут теж фаворит не проглядається і долю матчу можуть вирішити дрібниці.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "В"" #1032681]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 DEVELOPEX 1 1 0 0 3 - 0 3
2 ТЕРРИКОН 1 1 0 0 3 - 2 3
3 SFCK TEAM 1 0 0 1 2 - 3 0
4 УРАГАН 1 0 0 1 0 - 3 0


Група C

UMG-INTECH - LP-CRM

Знаєте що об'єднує UMG-INTECH - LP-CRM? Ці команди програли AURORA TEAM з однаковим рахунком 1:11! Позитиву мало. UMG-INTECH, м'яко кажучи, провалює цей відбір і шансів вийти в GOLD у команди практично немає. Судіть самі - команда програла два стартові матчі із загальним рахунком 6:20. Що стосується LP-CRM, то цей колектив поки провів одну гру. Ми з вами побачимо битву поранених звірів.

AURORA TEAM - COOKER

А це вже битва лідерів групи С. AURORA TEAM за два матчі забила 22 голи, що не може не дивувати. Команда дуже атакуюча та її дуже важко зупинити. Спробує зробити це COOKER, який в першому турі забив дев'ять голів, але і пропустив п'ять. Напевно AURORA TEAM проти цього суперника буде набагато важче, ніж в перших двох іграх, проте зупинити цей колектив буде дуже і дуже непросто.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "С"" #1032682]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 AURORA TEAM 2 2 0 0 22 - 2 6
2 COOKER 1 1 0 0 9 - 5 3
3 LP-CRM 1 0 0 1 1 - 11 0
4 UMG 2 0 0 2 6 - 20 0


BRONZE

DUZAIN-FASAD - АГРОСЕМ

АГРОСЕМ провів в новому сезоні вже два матчі, в яких команда спершу розгромно перемогла, а потім розгромно програла. Ось такі гойдалки. А ось для DUZAIN-FASAD ця гра стане першою в сезоні і нам залишається тільки гадати, в якій формі цей колектив підходить до сезону. У заявці цієї команди присутні досвідчені виконавці, тому тут точно буде цікаво.

2SCHOOL - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

І тут схожа ситуація з минулим матчем. Якщо 2SCHOOL вже зіграв дві гри в цьому сезоні, то КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ на наші поля восени ще не виходила. У обох колективів великі амбіції і високі надії на цей сезон, так що буде класний бій.


ASSISTANT GROUP - ROYAL CREDIT

Чемпіон URBAN минулого сезону ROYAL CREDIT в новому чемпіонаті заявився в BRONZE лігу і свій шлях хлопці почали цілком успішно - перемога над TOPIAR 4:1. ASSISTANT GROUP також встиг провести один матч в новому сезоні, але на відміну від ROYAL CREDIT хлопці свою гру звели внічию. Вважаємо ROYAL CREDIT невеликим фаворитом поєдинку, але ASSISTANT GROUP абсолютно точно дасть супернику справжній бій.

FC FOOTBALL MALL - EUROBIS

Гра команд, які в першому турі дружно програли. Однак тоді як FC FOOTBALL MALL непогано себе показав у матчі проти 2SCHOOL і програв лише мінімально, EUROBIS без шансів поступився Агрос - 1:5. Буде дуже цікаво подивитися, як EUROBIS відреагує на таку поразку і що в цій грі покаже FC FOOTBALL MALL.

URBAN DIVISION

BROOKLYN – KMA

Чемпіон літнього розіграшу дивізіону CHELLENGE команда BROOKLYN стартує в осінньому турнірі матчем проти команди КМА, яка в першому турі провалилась і програла 1:7 дебютантам з DEFEND CAR. Фаворитом в цій зустрічі безсумнівно виглядають "американці", але все ж буде дуже цікаво поглянути на повернення чемпіона.

ATLETICO KYIV – САЛТІВСЬКИЙ МК

Команді ATLETICO KYIV дуже не пощастило в літньому розіграші, вони втратили чемпіонство наприкінці турніру, хоча все залежало саме від них. В осінньому чемпіонаті вони ще не грали, а ось їхні суперники з СМК в першому турі зустрілися з ФК СОКІЛ і зіграли внічию. При цьому саме СМК вигравали, але пропустили на 38-й хвилині і задовольнялись тільки одним балом.

ФК СОКІЛ – ZEPPELIN

Якщо ми вже згадали СОКІЛ, то переходимо до цієї команди. З одним очком в активі вони в другому турі зустрінуться з командою ZEPPELIN. Ці хлопці також грали в дивізіоні CHELLENGE влітку, але зайняли там не призове місце, як СОКІЛ, а п'яту сходинку. Між собою команди грали 8 серпня, і тоді СОКІЛ добув впевнену перемогу з рахунком 6:2.


DEFEND CAR – UPTECH TEAM

Наразі саме DEFEND CAR є лідером цього дивізіону, адже серед чотирьох команд, що зіграли бодай один матч, вони єдині перемогли. Та ще й як перемогли! Хлопці забили сім голів в ворота КМА, при цьому відзначалися відразу шість гравців, що свідчить про круту глибину складу DEFEND CAR. Їхніми суперниками в другому матчі стануть UPTECH TEAM, які влітку зайняли шосте місце з восьми команд дивізіону URBAN.

FC VEGA – АФК МИРОТВОРЕЦЬ

В літньому турнірі команди представляли різні дивізіони. МИРОТВОРЕЦЬ на дуже мінорній ноті завершував виступи в PRESTIGE, програвши чотири з п'яти останніх матчів, а той п'ятий зігравши внічию. VEGA ж виступали в лізі URBAN, але також закінчили сезон не найкращим чином, втративши місце в ТОП-3.

CHALLENGE

FULL HOUSE UTD – MATADOR

В дивізіоні CHALLENGE дехто з команд встиг провести вже по два матчі, а ось FULL HOUSE UTD ще не дебютували в цьому розіграші. Їх суперником по першому матчу буде команда MATADOR, яка в першому турі в досить напруженому матчі обіграла BLACK ALFA. Варто нагадати, що в літньому сезоні "матадори" виграли тільки один з 14 своїх матчів, тобто вже в другому поєдинку осені вони можуть перевершити це досягнення.

ФК SAINTS – ФК ТЕЛЕГА

Команда ФК SAINTS (Святошино-Чайка) також ще не дебютувала в цьому сезоні, а суперником їх стане ТЕЛЕГА ФК. Ці хлопці в першому матчі програли команді ECLIPSE, а якщо згадати їхні виступи влітку, то серія поразок зараз нараховує три поспіль. Та якщо Артур Коваль продовжить забивати (в минулому турі оформив дубль), то ТЕЛЕГА має всі шанси перервати цю серію.

ФУТБОЛ 1/2/3 – FC PROLISOK

Битва двох лідерів дивізіону чекатиме на нас в цю неділю. Та якщо "проліски" зіграли лише раз та перемогли з великою різницею в рахунку FAVBET TEAM (6:2), то ФУТБОЛ 1/2/3 вже двічі залишали своїх суперників ні з чим. До речі, вони також грали проти FAVBET TEAM і перемогли майже з таким самим рахунком – 5:2. Що ж, одна з команд точно вперше в сезоні втратить очки, хто це буде?


ECLIPSE – PLAYTIKA

В своєму першому матчі в осінньому турнірі SFCK команда ECLIPSE здобула важку перемогу над ТЕЛЕГА ФК, тоді як PLAYTIKA не спромоглась перемогти МФК ПРЯМИЙ. Більше того, "гепарди" програвали протягом майже 25 хвилин і лише в кінці матчу Вадим Сулима точним ударом приніс їм нічию і одне залікове очко. Чого ж чекати від цього поєдинку? Що ж, побачимо.

FAVBET TEAM – BLACK ALFA

Якщо в одному з матчів цього дивізіону ми писали, що хтось точно втратить очки, то в цій зустрічі хтось точно їх здобуде. BLACK ALFA в першому турі поступилась "матадорам", хоча протягом зустрічі героїчно зробила камбек і відіграла два м'ячі, та все ж пропустила і поступилась. Про "досягнення" FAVBET TEAM ми вже говорили – вони програли двом сильним колективам і тепер намагатимуться виправити ситуацію в таблиці.