Божевільна AURORA та інші: підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.10.2021

Божевільна AURORA та інші: підсумки туру SFCK

18.10.2021

Божевільна AURORA та інші: підсумки туру SFCK

GROUP "А"

AURORA TEAM 2 – ДОНБАСС 3:4

Поєдинок з розряду тих, в якому не вистачило часу одній з команд. ДОНБАСС на початку зустрічі виглядав набагато краще. Вже на другій хвилині вони відкрили рахунок, а наприкінці першого тайму забили ще двічі. Більше того, автор першого м'яча Віталій Грушко по перерві оформив дубль. 4:0 – це кінець. Але AURORA TEAM 2 вважала по іншому. Відразу після четвертого пропущеного вони розмочили рахунок зусиллями Сергія Гердова, а потім Данило Костишин ще більше скоротив рахунок. Гердов навіть встиг оформити дубль, але зробив це вже на останній хвилині.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "А"" #1032680]


GROUP "C"

UMG-INTECH - AURORA TEAM 1:11

Перша команда AURORA TEAM на відміну від другої свій матч виграла, та не просто виграла, а знищила суперника. В першій половині UMG ще якось пручались, якщо це можна так назвати. Вони пропустили "всього" чотири голи та відповіли на них своїм взяттям воріт. Та в другій половині гра йшла просто в одні ворота – підсумковий результат 11:1. Особливо треба відмітити Олександра Джевагу, який став автором 5 голів в цій зустрічі.

AURORA TEAM за два матчі чемпіонату забили 22 голи і пропустили двічі, тоді к UMG пропустили 20 і відповіли суперникам шістьма.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "С"" #1032682]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 AURORA TEAM 2 2 0 0 22 - 2 6
2 COOKER 1 1 0 0 9 - 5 3
3 LP-CRM 1 0 0 1 1 - 11 0
4 UMG 2 0 0 2 6 - 20 0


BRONZE

2SCHOOL - FC FOOTBALL MALL 3:2


Команда FC FOOTBALL MALL мала в своєму розпорядженні всього сім гравців, та це не завадило їм дуже швидко (на другій хвилині) відкрити рахунок в зустрічі. 1:0 втримувались на табло дуже довго, та врешті-решт Каха Пушкарьов з 2SCHOOL зрівняв кількість голів двох команд. Щойно команди вийшли на поле після перерви, як Вадим Гребенюк вивів свою команду вперед, а згодом точним крученим пострілом збільшив перевагу. FC FOOTBALL MALL за 5 хвилин до фінального свистка зміг відіграти одного м'яча, та на більше їх не вистачило.

АГРОСЕМ – TOPIAR 0:4

Все найцікавіше в цьому дебютному для обох команд матчі сталось в середині першого та в кінцівці другого таймів. На 9-й хвилині гравець Агросем Сергій Огородник, намагаючись перехопити прострільну передачу, зрізав м'яча в власні ворота. TOPIAR відчув запах крові і вже за хвилину забив ще раз. Після цього гра заспокоїлась, але наприкінці поєдинку Сергій Либа та Олексій Полозок забили ще два голи, довівши рахунок до розгромного.

CHALLENGE

FC PROLISOK – FAVBET 6:2

В досить рівній боротьбі пройшли перші 15 хвилин матчу, команди навіть встигли обмінятися забитими голами, але перед самою перервою "проліски" активізувались настільки, що змогли за 5 хвилин забити тричі. Після відпочинку FAVBET хотіли відігратися, та нічого в них не вийшло, вони пропустили ще двічі і лиш перед самим фінальним свистком змогли відіграти хоча б один гол.

ПРЯМИЙ - ТК ФУТБОЛ 1/2/3 1:6

Старт матчу для ТК ФУТБОЛ 1/2/3 виявився не найкращим, вони навіть пропустили після сольного проходу і точного удару від Богдана Бондаренка. Та досить швидко "футболівці" спромоглися зрівняти рахунок, а ще до кінця першого тайму вийшли вперед. В другому таймі ПРЯМИЙ і зовсім не зміг нічого протиставити супернику, пропустивши ще чотири голи. Варто відмітити Олега Ганущака з команди ТК ФУТБОЛ, який відмітився дублем і віддав відразу три асисти на партнерів. 

ТЕЛЕГА ФК – ECLIPSE 3:4

Цим матчем обидві команди розпочинали свій шлях в новому сезоні. Героєм першого тайму безумовно став Віталій Макарчук з ECLIPSE, який не став довго чекати і відкрив рахунок вже на 5-й хвилині. ТЕЛЕГА зрівняла наприкінці першого тайму, але ще до перерви Макарчук оформив дубль. На старті другого тайму Артур Коваль рахунок зрівняв, та трішки пізніше Дмитро Косенко не просто знову вивів свою команду вперед, а забив відразу двічі. Зусиллями все того ж Коваля ТЕЛЕГА відіграла один м'яч, але щоб зрівняти рахунок їм вже не вистачило часу.