Анонс "святкового" туру SFCK: потроху набираємо обертів, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.10.2021

Анонс "святкового" туру SFCK: потроху набираємо обертів

15.10.2021

Анонс "святкового" туру SFCK: потроху набираємо обертів

GROUP "А"

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "А"" #1032680]

AURORA TEAM 2 - ДОНБАСС

Обидві команди стартували в рамках осіннього сезону нічийними матчами, другий склад "Аврори" в останній момент уникнув поразки в матчі проти ГРУПА ЗДОРОВ'Я, а ДОНБАСС обмінявся голами с KAPELOU. Цього разу обидві команди будуть "рвати", щоб додати по три залікові бали в свої скарбнички.

GROUP "C"

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | GROUP "С"" #1032682]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 AURORA TEAM 1 1 0 0 11 - 1 3
2 COOKER 1 1 0 0 9 - 5 3
3 UMG 1 0 0 1 5 - 9 0
4 LP-CRM 1 0 0 1 1 - 11 0

UMG-INTECH - AURORA TEAM

Перша команда AURORA TEAM, на відміну від другої, свій перший матч виграла, і не просто виграла, а забила супернику 11 голів. В другому поєдинку їм буде протистояти UMG, який не може похвалитися крутим захистом (9 пропущених в першому турі). AURORA TEAM – безумовний фаворит цієї зустрічі, але всяке може статися.

BRONZE

2SCHOOL - FC FOOTBALL MALL

Дебютний матч в колективу FC FOOTBALL MALL в нашому розіграші, а суперником їх стане досить боєздатна команда - 2SCHOOL. "Школярі" в свою чергу в першому турі мали непогані шанси одержати перемогу, але не втримали ASSISTANT GROUP, та зіграли в бойову нічию 4:4. 

АГРОСЕМ – TOPIAR

А ось в цьому протистоянні зустрінуться дві команди, які дуже по різному провели перший тур. Якщо АГРОСЕМ розгромно перемогли, то ось TOPIAR також розгромно, але вже програли. Номінальним гостям в цій зустрічі необхідно буде втримати Романа Мосієнка, який в дебютному матчі відзначився дублем.

CHALLENGE

FC PROLISOK - FAVBET

На минулому тижні FC PROLISOK пропускав перший тур осіннього турніру, адже грав в останньому турі "літа". Тепер же вони будуть протистояти новачкам чемпіонатів SFCK – команді FAVBET. Ці хлопці стартували не так, як би того хотіли –  програли представникам телеканалів Футбол 1/2/3.

ПРЯМИЙ - ТК ФУТБОЛ 1/2/3

Телевізійне дербі чекатиме на нас уже в другому турі першості. Як ми вже говорили декількома рядками вище, ТК ФУТБОЛ 1/2/3 в дебютній зустрічі досить легко перемогли і тепер спробують розвинути свій успіх. ПРЯМИЙ в свою чергу грав проти колективу PLAYTIKA і був дуже близьким до перемоги, а в кінці зустрічі все ж пропустив і звів її до нічиєї.

ТЕЛЕГА ФК - ECLIPSE

А ось і єдиний поєдинок цього туру, який стане першим в сезоні для обох команд. Та якщо ТЕЛЕГА ФК грала хоча б в літньому турнірі, то ECLIPSE – це найсправжнісінькі новачки. Буде дуже цікаво побачити, хто ж краще зарекомендує себе в першому турі.