Зустрічайте відразу трьох чемпіонів! Підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки першого осіннього туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.09.2021

Зустрічайте відразу трьох чемпіонів! Підсумки туру SFCK

07.09.2021

Зустрічайте відразу трьох чемпіонів! Підсумки туру SFCK

KELME | GOLD DIVISION

UTR – УРАГАН 2:12

Ураган просто знищив UTR і тим самим оформив чемпіонство! Вітаємо команду з заслуженим першим місцем! В останньому турі УРАГАН влаштував справжню феєрію, відвантаживши суперникові цілих 12 голів. Назаров і Данько видали божевільну гру і взяли участь практично у всіх голах. UTR на 12 пропущених голів зміг відповісти лише двома.

POKUPON UA - ТЕРИКОН 5:3

Ах який класний матч видали POKUPON UA і ТЕРИКОН. Донеччани приїхали всього з однією заміною, так що нікого не здивувало, що POKUPON UA відразу заволодів ініціативою. Але коли рахунок став 3:0 на користь ТЕРИКОНА - ахнули всі. Гості блискуче використовували контратаки і впевнено повели в рахунку. POKUPON UA зміг прийти в себе і повернувся в гру в другому таймі. Господарі з кожною хвилиною нагнітали і в підсумку за дві хвилини до кінця змогли вирвати перемогу! А коли ТЕРИКОН побіг відіграватися, POKUPON UA забив і п'ятий гол.

CRO UNITED - DEVELOPEX 5:1

CRO UNITED продовжує боротьбу за срібло і в черговому турі команда змогла наблизитися до мети, обігравши DEVELOPEX. Гра йшла за сценарієм господарів і ми стали свідками впевненої перемоги CRO. DEVELOPEX зміг відповісти лише голом Зражевського. У наступному турі CRO UNITED чекає серйозна задача - потрібно обіграти чемпіона УРАГАН. Інакше можна втратити друге місце.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | KELME | GOLD" #1026824]

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

НІКОФЛЕКС - KAPELOU 1:2

KAPELOU вельми несподівано зазнав серйозних труднощів в грі з НІКОФЛЕКС. Наразі KAPELOU продовжує погоню за LP-CRM і був очевидним фаворитом матчу, однак взяти три бали так просто не вдалося. Команди створювали чимало моментів, проте хлопці з KAPELOU все-таки довели, що вони сильніші і змогли взяти важливі три очки.

COOKER - CHEVROLET 2:1

Класний конкурентний матч видали COOKER і CHEVROLET. На полі точилася запекла боротьба і команди по черзі володіли перевагою. COOKER видав потужну кінцівку першого тайму і забив два голи, що значно наблизило їх до перемоги. У другій половині CHEVROLET відповів одним голом, однак зрівняти рахунок все-таки не вдалося.

ЕВРОТЕХНОБУД - BIOS 5:1

ЕВРОТЕХНОБУД знову взяв три бали. На цей раз від цієї команди постраждав BIOS, а героєм зустрічі знову став Валентин Цвєлих! Хет-трик і гольова передача! Цього майстра просто не зупинити. ЕВРОТЕХНОБУД продовжує погоню за KAPELOU і LP-CRM.

UMG - COOKER 2:4

COOKER на цих вихідних провів два матчі. І знову перемога! На цей раз від команди постраждав UMG. У грі було багато моментів, проте хлопці з COOKER були більш майстерними, що і відбилося в рахунку. 4:2 - COOKER продовжує боротися за призові місця.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 LP-CRM 12 10 1 1 63 - 31 31
2 KAPELOU 11 8 1 2 33 - 20 25
3 ЕВРОТЕХНОБУД 11 8 0 3 54 - 36 24
4 COOKER 11 7 2 2 29 - 17 23
5 BIG BOARD 10 6 0 4 41 - 27 18
6 UMG 12 3 0 9 25 - 48 9
7 BIOS 13 3 0 10 27 - 52 9
8 НІКОФЛЕКС 11 2 0 9 15 - 38 6
9 CHEVROLET 11 2 0 9 35 - 53 6

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

ФК ДИРЕКТ – BINOTEL 1:3

ДИРЕКТ продовжує сипатися. На цей раз команда поступилася BINOTEL і ця поразка стала ось уже п'ятою поспіль. У команді явно ігрові проблеми і поки їх вирішити не вдається. BINOTEL зміг зібратися після розгромної поразки в минулому турі і показав непоганий футбол. Нагорода за це - три бали.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - ХУНТА 5:0

Технічна перемога для КИЇВСЬКОЇ МИТНИЦІ.

DUZAIN-FASAD - МФК ЮНІОН 2:2

Крутий матч видали одні з лідерів дивізіону DUZAIN-FASAD і МФК ЮНІОН. На полі зустрілися рівні суперники і ми побачили боротьбу на кожній ділянці. А коли рефері був готовий давати свисток про закінчення матчу і сигналізувати перемогу DUZAIN-FASAD ми побачили рятівний гол від Олексія Миколенка, який приніс своїй команді нічию - 2:2. А найголовніший висновок - завдяки цьому результату недосяжним виявився SFCK TEAM. Вітаємо команду з чемпіонством!

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE" #1026826]

Таблиця

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

САЛТІВСЬКИЙ МК - AURORA TEAM 2 1:2

AURORA TEAM 2 у важкому матчі здолала САЛТІВСЬКИЙ МК. Команда Євгена Задорожного відмінно почала матч і повела вже на першій хвилині зустрічі. У другій половині зустрічі гості забили і другий гол. САЛТІВСЬКИЙ МК в кінці зустрічі зміг відквитати один гол, проте на те, щоб зрівняти рахунок часу не вистачило. Найважливіша перемога AURORA TEAM 2 в контексті боротьби за срібні медалі.

ONECALL-2 – BAYADERA 4:1

Чемпіонській матч другої команди ONECALL! Хлопці як завжди відмінно комбінували і володіли ініціативою. Цю перевагу вдалося втілити в п'ять забитих голів. Правда, один з них хлопці примудрилися забити в свої ворота. Проте, впевнена перемога, яка забезпечила для команди заповітне чемпіонство! Браво, хлопці!

FC CROWN KYIV - МИРОТВОРЕЦЬ 10:5

Справжнє футбольне шоу. FC CROWN KYIV створив неймовірну кількість моментів в цій грі і зміг забити 10 голів. Щоправда, в обороні були великі проблеми і команда пропустила п'ять. За голами було важко встежити - вони сипалися один за одним. Окремо відзначимо відразу трьох авторів хет-триків - Бородулю, Кобзаря та Олексюка. Також цікавий результат у Кучерука - нуль голів і відразу п'ять ассистів.

FC CROWN KYIV - NMT 6:1

І ще одна велика перемога FC CROWN KYIV в цей день. У грі проти NMT команду підсилив ще й Олександр Колесников, який не міг грати в минулому матчі через дискваліфікацію. Підсилення справу і зробило - покер від Колесникова. Ще два голи записав на свій рахунок Кучерук. NMT зміг відповісти тільки одним влучним пострілом.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | SOCCER SHOP | PRESTIGE" #1026836]

Таблиця

BPRO | URBAN DIVISION

KMA – 2SCHOOL 1:5

Коли в одному матчі зустрічаються аутсайдер і лідер чемпіонату, чекають багато голів і мало інтриги. Десь так відбулося і в цьому матчі. Вже на першій хвилині 2SCHOOL провели ідеальну комбінацію, що завершилась голом Вадима Гребенюка. КМА доволі швидко відігрались, але і суперник також не довго чекаючи знову вийшов вперед. Надалі боротьба була рівною і не було схоже на те, що 2SCHOOL повинні перемогти розгромно. Лише в кінці зустрічі спочатку Пушкарьов, а потім і Нога з Гребенюком (обидва оформили дублі) відмітились голами і довели рахунок до 5:1.

MATADOR - ROYAL CREDIT 2:4

І ще один матч, в якому був очевидний фаворит. Мало вірилось в те, що "матадори" зможуть щось протипоставити ROYAL CREDIT. Ось фаворити і почали матч з голу Віталія Лимара, котрий в другому таймі відзначився ще двічі і оформив хет-трик. Але MATADOR не стали простими хлопчиками для биття в цій зустрічі, вони змогли забити двічі і хоча б уникнути розгромної поразки в матчі проти надзвичайно потужного супротивника.

ASSISTANT GROUP - FC VEGA 4:1

Поєдинок за бронзу дивізіону - якби VEGA здолали свого суперника, то практично гарантували б собі третє місце, або навіть продовжили боротьбу і за більш високі позиції. І у них це непогано виходило - Максим Сироєдов забив на 13-й хвилині зустрічі і вивів свою команду вперед. ASSISTANT GROUP не змогли відповісти на цей гол в першому таймі, але відразу після перерви таки зрівняли рахунок. Надалі матч продовжувався в рівній боротьбі, ось тільки майстернішими виявились номінальні господарі. Дубль Дмитра Пахнюка і гол Юрія Грабовенка на останніх хвилинах, завершили матч розгромом.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | BPRO | URBAN" #1026827]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 2school 13 9 3 1 51 - 22 30
2 ROYAL CREDIT 11 8 2 1 44 - 29 26
3 ASSISTANT GROUP 13 7 1 5 48 - 40 22
4 FC VEGA 12 7 1 4 37 - 21 22
5 GETMAN KYIV 14 7 0 7 49 - 46 21
6 UPTECH TEAM 12 3 3 6 34 - 39 12
7 KMA 12 2 2 8 37 - 52 8
8 MATADOR 13 1 0 12 19 - 70 3

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE DIVISION

ZEPPELIN - ATLETICO KYIV 1:2

Як і прогнозувалось, "атлети" здобули таку важливу в плані боротьби за першу позицію в турнірній таблиці перемогу над ZEPPELIN. Тим не менш, перемога ця стала не дуже легкою. ATLETICO зуміли розмочити рахунок тільки наприкінці першого тайму зусиллями Андрія Богача, а відразу по перерві забили і другий гол - постарався Андрій Кислиця. Надалі всі намагання обох команд відзначитися закінчувалися невдачами, аж поки Сергій Колодкін не відіграв один м'яч на останній хвилині зустрічі.

FC PROLISOK – PLAYTIKA 0:3

Вдруге поспіль PLAYTIKA зіграла на нуль, але цього разу це виглядає ще крутіше. Адже в суперниках був FC PROLISOK, який минулого туру відвантажив своїм суперникам цілих дев'ять м'ячів. Ця перемога дозволила PLAYTIKA підібратися до свого опонента по цьому матчу в турнірній таблиці. Але при двох очках різниці, у них ще й зіграно на два матчі більше. А тому FC PROLISOK має чудові шанси не пропустити PLAYTIKA вперед, і навіть поразка в цій зустрічі не нанесе сильний удар по амбіціям команди увійти в ТОП-4 свого дивізіону.

ТЕЛЕГА ФК - ФК СОКІЛ 1:7

Як би сильно не старались хлопці з ATLETICO KYIV обійти ФК СОКІЛ, лідер дивізіону такого шансу поки що не надає. Ось і в звітному турі "соколи" розгромно обіграли ФК ТЕЛЕГА. Уже на другій хвилині фаворити зустрічі відкрили рахунок, а в подальшому ще не раз засмучували кіпера суперників. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Сокола з рахунком 7:1, що дозволило їм втримати перше місце в таблиці.

НИКОС - FULL HOUSE UTD 3:7

Дуже цікава ситуація склалась у FULL HOUSE UTD, які починали цей тур на 8-му місці, а в теорії можуть закінчити чемпіонат навіть на 4-му. Для цього, щоправда, потрібно перемагати в тих поєдинках, які їм залишилися, і надіятися на вдалі результати в матчах суперників по дивізіону. З НИКОС проблем не було, адже вже в першому таймі Бородань (двічі), Єфімець та Шаповалов зробили перевагу дуже комфортною. Після перерви FULL HOUSE UTD забили ще тричі, але й дали змогу своєму супернику відчути смаки голів, пропустивши в свої ворота також три рази.

BLACK ALFA – BROOKLYN 0:3

Формально в цьому сезоні BROOKLYN все ще може претендувати на золото своєї першості, але зробити це буде практично нереально, адже відставання від Сокола та Атлетика дуже велике. Та й на третє місце команди посягнути буде вже дуже тяжко. Але щоб хоча б не втратити свою бронзу, необхідно перемагати в матчах проти таких суперників, як BLACK ALFA. Матч для BROOKLYN видався не з найлегших, адже забити вони змогли тільки на 15-й хвилині, а остаточний рахунок 3:0 встановили лише перед фінальним свистком.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE