В очікуванні чемпіонів: анонс туру SFCK, Вашій увазі анонс першого осіннього туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

03.09.2021

В очікуванні чемпіонів: анонс туру SFCK

03.09.2021

В очікуванні чемпіонів: анонс туру SFCK

KELME | GOLD DIVISION

UTR – УРАГАН

Потенційно чемпіонський матч для УРАГАНУ. Щоб точно забрати першу сходинку та золоті медалі, команді треба просто не програти абсолютному аутсайдера сезону - UTR. Правда, розслаблятися ще рано - в першому турі UTR зміг дати ураганів бій, хоч і програв 3:5. Звичайно, взяти залікові бали буде важко, проте раніше ми неодноразово переконувалися, що в нашому турнірі можливо все.

POKUPON UA - ТЕРИКОН

Заключний матч сезону для ТЕРИКОНА, який вже не вирішує ніяких турнірних завдань. Максимум, що світить команді Ігоря Киричка - п'яте місце. Для цього донеччанам потрібно обігравати POKUPON UA і сподіватися, що в паралельному матчі DEVELOPEX не переможе CRO UNITED. Завдання не з простих, чи не так? Особливо враховуючи, що POKUPON UA веде запеклу битву за друге місце. Команді Євгена Саківського обов'язково треба брати три бали в цьому турі. З огляду на те, що POKUPON UA буде дуже мотивований, ТЕРИКОНУ в цьому поєдинку буде дуже і дуже непросто.

CRO UNITED - DEVELOPEX

А ось і матч команд, про які ми згадували вище. Тут все просто - CRO UNITED продовжує боротися за срібні медалі, тоді як DEVELOPEX дограє сезон без особливих турнірних завдань. До речі, цим матчем DEVELOPEX завершить сезон. Гра проти сильного CRO UNITED - відмінна можливість голосно грюкнути дверима, але чи вийде, враховуючи, що CRO обов'язково потрібно брати три бали? Буде цікаво!

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 LP-CRM 12 10 1 1 63 - 31 31
2 KAPELOU 10 7 1 2 31 - 19 22
3 ЕВРОТЕХНОБУД 10 7 0 3 49 - 34 21
4 BIG BOARD 10 6 0 4 41 - 27 18
5 COOKER 9 5 2 2 23 - 14 17
6 UMG 11 3 0 8 23 - 44 9
7 BIOS 12 3 0 9 25 - 47 9
8 НІКОФЛЕКС 10 2 0 8 14 - 36 6
9 CHEVROLET 10 2 0 8 34 - 51 6

НІКОФЛЕКС - KAPELOU

Переносимося в SILVER DIVISION і починаємо з матчу одного з лідерів сезону - KAPELOU. У цьому турі команда Романа Галицького битиметься з одним з аутсайдерів сезону - НІКОФЛЕКС. У минулому турі KAPELOU зазнав прикрої поразки від ЕВРОТЕХНОБУД (4:5), так що гра з НІКОФЛЕКС - відмінна можливість реабілітуватися і повернутися на переможний шлях. До слова, НІКОФЛЕКС програє вже п'ять матчів поспіль - хлопцям ніяк не вдається налагодити гру. Зачепитися за бали в цьому турі буде дуже важко.

COOKER - CHEVROLET

У своїй минулій грі CHEVROLET створив справжню сенсацію, обігравши LP-CRM. Остання команда чемпіонату забила вісім голів абсолютному лідерові сезону! Цікаво, чи зможе CHEVROLET продовжити в такому дусі і далі? У цьому турі команда битиметься проти міцного середняка - COOKER. Хлопці пропустили кілька турів і зараз напевно голодні до футболу і рвуться в бій. Очікуємо цікавий матч і велику кількість голів.

ЕВРОТЕХНОБУД - BIOS

ЕВРОТЕХНОБУД після феєричної перемоги в минулому турі поміряється силами з BIOS. Номінальні господарі продовжують битву за медалі, так що будь-яка втрата очок може команді дорого коштувати. Що стосується BIOSа, то цей колектив знаходиться в кінці турнірної таблиці і ніяк не може налагодити гру в обороні. ЕВРОТЕХНОБУД виглядає явним фаворитом поєдинку, але ми вже звикли до сюрпризів. Чи побачимо ми його в цьому матчі - покаже час.

UMG - COOKER

Ще один матч на цих вихідних проведе COOKER. На цей раз команді доведеться битися з UMG, який в минулому турі трохи підправив свої турнірні справи, обігравши BIOS. COOKER з 14 пропущеними голами продовжує залишатися командою з кращим захистом в цьому дивізіоні (правда у команди менше матчів, ніж у суперників) і буде цікаво подивитися, що в цій грі покаже атака UMG. До слова, в минулих чотирьох матчах хлопці з UMG забивали мінімум по три голи.

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE" #1026826]

Таблиця

ФК ДИРЕКТ – BINOTEL

ДІРЕКТ після досить успішної першої частини сезону серйозно забуксував і випав з боротьби за медалі. Теоретичні шанси увійти в трійку ще залишаються, проте зробити це буде практично нереально. Якщо говорити про BINOTEL, то цей колектив в цьому сезоні також зірок з неба не хапає, але час від часу все-таки видає дуже пристойні матчі. Тут буде запекла боротьба і багато гольових моментів.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - ХУНТА

Зустріч двох команд з підвалу турнірній таблиці. ХУНТА програє ось вже шість матчів поспіль і дуже багато пропускає. Хлопцям явно потрібне перезавантаження. Сподіваємося, незабаром справи цієї команди підуть вгору. КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ завдяки перемозі в минулому турі нарешті покинула останнє місце. У кінцівці чемпіонату хлопці будуть намагатися довести всім, що результати цього сезону - випадковість.

DUZAIN-FASAD - МФК ЮНІОН

Центральний матч туру в цій лізі. DUZAIN-FASAD і МФК ЮНІОН ведуть боротьбу за друге місце і в очній зустрічі команди вирішуватимуть - хто ж краще прямо зараз і хто стане головним фаворитом на срібні медалі. У матчі першого кола сильнішим виявився DUZAIN-FASAD (3:0), а з огляду на форму команд, невеликими фаворитами матчу якраз є все-таки номінальні господарі. Але немає ніяких сумнівів, що гра буде рівною, а долю матчу вирішать дрібниці. Дуже інтригуючий поєдинок!

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | SOCCER SHOP | PRESTIGE" #1026836]

Таблиця

САЛТІВСЬКИЙ МК - AURORA TEAM 2

У обох команд ще залишаються примарні шанси на чемпіонство в цьому дивізіоні. Та для цього їм потрібно спочатку виграти в цьому матчі, а потім перемогти у всіх інших, та ще й надіятися на втрату балів від лідера ONECALL-2. Цікавий факт - для обох команд останнім суперником в нашому чемпіонаті була NMT-LEGEA, яку обидві команди обіграли з однаковим рахунком 2:0.

ONECALL-2 - BAYADERA

А це потенційно чемпіонський поєдинок. В разі перемоги ONECALL-2 стане чемпіоном. До речі, BAYADERA також все ще має теоретичні шанси стати першою, але для цього треба не просто перемогти ONECALL-2, а й сподіватися на низку інших потрібних для цієї команди результатів.

FC CROWN KYIV - NMT

Після трьохтижневої перерви повертається в наш чемпіонат FC CROWN KYIV. В своєму останньому матчі вони переграли не кого-небудь, а ONECALL-2. В тій же зустрічі вилучення отримав Олександр Колесников, який не зможе допомогти проти NMT. Самим NMT-LEGEA останнім часом не щастило, особливо з календарем. Три матчі підряд вони провели проти лідерів дивізіону, і всі програли. Для них цей матч буде останнім в сезоні, тому викластись вони мають на повну.

FC CROWN KYIV - МИРОТВОРЕЦЬ

А ось для FC CROWN KYIV той поєдинок не буде останнім навіть в рамках суботи. Хлопці через 30 хв після закінчення першої зустрічі, проведуть поєдинок проти АФК МИРОТВОРЕЦЬ. У випадку своєї перемоги і поразок в своїх матчах САЛТІВСЬКИЙ МК, BAYADERA та FC CROWN KYIV, "миротворці" взагалі можуть вийти на третє місце в таблиці. Чи зможуть вони скористатися втомою FC CROWN KYIV? Зовсім скоро побачимо.

BPRO | URBAN DIVISION

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | BPRO | URBAN" #1026827]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 2school 12 8 3 1 46 - 21 27
2 ROYAL CREDIT 10 7 2 1 40 - 27 23
3 FC VEGA 11 7 1 3 36 - 17 22
4 GETMAN KYIV 14 7 0 7 49 - 46 21
5 ASSISTANT GROUP 12 6 1 5 44 - 39 19
6 UPTECH TEAM 12 3 3 6 34 - 39 12
7 KMA 11 2 2 7 36 - 47 8
8 MATADOR 12 1 0 11 17 - 66 3

KMA – 2SCHOOL

Лідер цієї ліги битиметься з одним з аутсайдерів. 2SCHOOL продовжує вести боротьбу за чемпіонство і в цій грі точно буде мотивований. Хлопці з KMA нещодавно звели до нічиєї поєдинок проти потужних Royal Credit, але потім програли "матадорам", які до цього зовсім не перемагали. КМА все ще може наздогнати UPTECH, та спробувати покинути передостанню позицію. Але взяти бали в цьому турі буде вкрай важко.

MATADOR - ROYAL CREDIT

Минулого тижня MATADOR показав непогану гру і одержав першу перемогу в чемпіонаті. Та проти ROYAL CREDIT їм все ж таки мало що світить. Одні з лідерів дивізіону неочікувано програли в минулому турі (перша поразка в сезоні) і тепер зроблять все аби реабілітуватися. Перемога підійме їх на відстань одного очка до 2school, а там вже й до чемпіонства рукою подати.

ASSISTANT GROUP - FC VEGA

Минулого тижня VEGA зіграли внічию з лідером першості і зробили великий крок до гарантування собі місця в топ-3. Шанси на срібні нагороди все ще є, а ось про золото мабуть варто забути. І саме ASSISTANT GROUP залишається єдиною командою, що може відібрати "медалі" у Vega. Для цього, щоправда, необхідно перемагати в цьому матчі і зіграти краще за суперника в наступному турі.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE DIVISION

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE

ZEPPELIN - ATLETICO KYIV

"Атлети" набрали гарний хід і тиждень тому розібрались з Брукліном, який іде на третьому місці в чемпіонаті. Судячи з цього, проблем в матчі проти ZEPPELIN не повинно бути. Самі ZEPPELIN також перемогли в минулому турі, але до цього вони мали серію без перемог, що не може радувати. ATLETICO продовжує боротьбу за чемпіонство и це саме той випадок, коли будь-яка втрата очок може стати вирішальною.

FC PROLISOK - PLAYTIKA

Ще одна пара, яка виграла свої матчі минулого туру. Пролісок взагалі влаштував шикарну перестрілку з Нікос, забивши їм дев'ять м'ячів, хоча при цьому вони і пропустили відразу чотири. Якщо Іван Лисак продовжить в тому ж дусі (п'ять голів в минулому матчі), то PLAYTIKA буде досить важко. Хоча з іншої сторони буде найкращий голкіпер минулого тижня Роман Башаєв, який зробить все, щоб зупинити супротивників.

ТЕЛЕГА ФК - ФК СОКІЛ

Черговою командою, яка спробує зупинити переможну ходу СОКОЛА стане ФК ТЕЛЕГА. Десять матчів підряд СОКІЛ не знає, що таке не перемогти в поєдинку SFCK. Чи зможе їх зупинити ТЕЛЕГА? Що ж, побачимо вже в ці вихідні. Хоча, враховуючи не найкращу форму цієї команди (важка перемога над аутсайдерами з Никос і дві поразки в трьох останніх матчах) більше схоже на те, що зустріч стане легкою прогулянкою для "соколів".

НИКОС - FULL HOUSE UTD

В останніх двох поєдинках НИКОС забив сім м'ячів, але обидва рази програв. FULL HOUSE останнім часом також дуже часто поступається, а минулого тижня навіть втратив свою шосту позицію, опустившись відразу на восьму. Тим не менше, це має стати "копняком" для команди, змусити її викластися на повну і нарешті здобути перемогу. Буде дуже цікаво поспостерігати, хто ж таки вийде переможцем в цій дуелі.

BLACK ALFA – BROOKLYN

Не так давно BLACK ALFA покинув останню сходинку турнірної таблиці свого дивізіону. Всього в цієї команди 2 не програні поєдинки з 11, але мало віриться, що зараз вони зможуть зламати цю негативну тенденцію. Хоч BROOKLYN і не вигравав в останніх двох турах, але потенціал у цієї команди наразі вищий. Та й минулий матч між цими командами, коли "американці" забили 11 голів своєму супернику, натякає на те, хто переможе в цій зустрічі.