Божевільний матч в Supeleague та сенсація в Challenge, Підсумки ігрового туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.07.2021

Божевільний матч в Supeleague та сенсація в Challenge

28.07.2021

Божевільний матч в Supeleague та сенсація в Challenge

FAVBET | SUPERLEAGUE

PRIME – SKY UP - 2:6

PRIME - MFC TERRATEK - 4:5

ONE CALL - AURORA TEAM - 4:9

Стійкість туру. Хочеться віддати це звання команді Prime. Підопічні Максима Каплунова за два дні зіграли проти двох крутих команд - Sky Up та Terratek. 

В першому поєдинку героєм зустрічі стали Андрій Ардашников та Роман Бакум. Гравці Sky Up були неймовірно заведені на цей поєдинок і зробили дубль. А Андрій ще до цього заробив жовту картку. Єдиним голом за Prime відзначився Владислав Шмирко. Загалом рефері зафіксував рахунок - 6:1. Піся цього поєдинку Sky Up закріпився на першій сходинці. 

Другий матч з Terratek виявився ще болючішим, проте ще яскравішим на голи. Знову відзначимо - Шмирко. Владислав у цій зустрічі “вистрілив” покером, на жаль, це не допомогло його команді. Terratek був настільки вмотивований, що просто не побачив суперника и забив у відповідь дев’ять м'ячів. Загальний рахунок цього поєдинку - 9:4. По дублю у Химяка, Алексюка, Конопчука та Літота. 

Заруба туру. One Call - Aurora Team. Який же поєдинок видали обидва колективи. Це просто треба бачити! (https://www.youtube.com/watch?v=nl0vJzKpNYk). Неймовірні емоції, безліч фолів та жовтих карток. Безумовно, команда Андрія Мельника сподівалась на перемогу, щоб не дозволити Sky Up відірватись в турнірній таблиці, проте Aurora була іншої думки. Завдяки активним діям Максима Солонини (3 голи) вони обіграли одного з претендентів на титул з рахунком - 5:4. Загалом, ця поразка стала для One Call третьою. Проте - вся боротьба ще попереду.

KELME | GOLD DIVISION

FC PHENIX - POKUPON.UA - 2:2

ТЕРРИКОН – УРАГАН - 5:13

Переходимо до GOLD DIVISION

Нічия туру.  Матч Phenix та Pokupon.ua був дуже принциповим і ця принциповість відзначалась на грі - точніше у першому таймі. Команди вирішили не тягнути кота за хвіст і забили одразу чотири м'ячі. А от другий тайм був повністю за голкіперами. Так от, Роман Башаев витворяв таке, що гравці Pokupon зрозуміли, що тут треба погоджуватись на нічию. Звісно, це жарти, але матч закінчився з рахунком - 2:2. 

Розгром туру. Нажаль для Террикона - це саме про них. Команда Ігоря Киричка програла Урагану з рахунком - 13:5. Так! 18 м'ячів в поєдинку, це щось. До честі Террикон не сдавались увесь поєдинок, проте 5 голів від Андрія Назарова та 4 м'ячі від Олександра Данько - довели матч до розгромного. 

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

LP-CRM – BIG BOARD -6:3

UMG – CHEVROLET - 5:2

Стабільність туру. Це про колектив Lp-crm. В цьому сезоні хлопці потужні як ніколи. І от матч з Big Board довів - команда заслуговує на те, що очолювати турнірну таблицю. Сам поєдинок закінчився з рахунком 6:3, а Олександр Луценко довів свій бомбардирський доробок до 13 м'ячів, впритул наблизившись до Валентина Цвелих. 

Інтрига туру.  Інтрига полягає в тому, скільки ще ігор виграє колектив UMG коли в заявці не буде Руслана Катаранчука :). От наприклад в матчі з Chevrolet вони здобули свою другу перемогу в сезоні. Комфортний рахунок вони зробили ще у першій половині. Бомбардирські обов'язки взяв на себе Олександр Войтюк, оформившим дубль. Загалом рахунок у поєдинку - 5:2. 

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

ДІРЕКТ – UNION - 2:5

EUROBIS – ХУНТА 7:3

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - DUIZAIN-FASAD - 6:7

Команда туру: МФК Юніон. Дійсно, цей колектив проявив себе, як злагоджений механізм. В центральному матчі з Діректом вони довели, що не планують так просто відпускати SFCK Team. Пять забитих мячів, три з яких забив Ярослав Курочка - серйозна заявка на боротьбу за золоті медалі. В свою чергу, мі співчуваємо Діректу, які програли останні свої матчі в турі.

Темна конячка туру. Віддамо це звання команді Eurobis. Матч з Хунтою показав, що цей колектив ще спроможний боротись за призові місця. Героєм тієї зустрічі став Денис Либерчук, забивши чотири м'ячі. Просто щоб ви розуміли - лише одна перемога відділяє колектив від другого місця. Нажаль для Хунти, це вже вже третя поразка поспіль в цьому сезоні.  

Результативність туру. Тут все просто 13! мячів забили колективи Київської Митниці та Duzain Fasad в очній зустрічі. Неймовірно, правда? Але ж здавалося, що після першої половини такий рахунок неможливий….але найцікавіше розпочалось у другому таймі. Тут просто було не зупинити Михайла Лобанова який оформив хет-трик. А Денис Гайден вирішив забити у свої ворота. 

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

NMT LEGEA – BAYADERA - 2:0

AURORA TEAM 2 – ОЩАДБАНК - 4:3

Відродження туру. Віддамо це звання команді Nmt Legea. Після трьох поразок та однієї нічиї команда нарешті відродилась та здобула таку довгоочікувану перемогу. В цьому турі вони були сильніші за колектив - Bayadera. Героєм зустрічі стали Ярослав Шмирко та Сергій Кириченко. А от Bayadera навпаки, цією поразкою нівелювала три перемоги поспіль. 

Копіювання туру. Футболісти Aurora team-2 вирішили не відставати від свого старшого брата і так само на нервах виграти поєдинок. Матч з Ощадбанком виявився і справді напружений. “Банкіри” не планували здаватись до останньої хвилини. Проте, Руслан Горовой поставив крапку в поєдинку, зробивши рахунок - 4:3.  

BPRO | URBAN DIVISION

2SCHOOL – MATADOR - 5:1

GETMAN KYIV - FC VEGA - 5:4

Твердість туру. 2School довів, що поразка в матчі з Asistant Group була лише прикрістю. І от після того матчу вони виграли два поєдинки поспіль. В останньому, вони обіграли Matador. Два мячі від Кахи Пушкарьова та голи Вадима Гребенюка і Дмитра Парубка дозволили команді закріпитись на першій сходинці. Що ж до Matador - це їхня 9 поразка. 

Команда туру. Сміливо можна назвати їх Гетьманами. Команда Getman Kyiv показала характер в матчі з Vega. Ще у першій половині вони були попереду з рахунком 3:1. Проте грізний суперник на чолі з Ананко та Александровським у другій половині дав бій і був близький до того, щоб виграти, проте за справу взявся Сергій Циліцинський. Гравець Getman майже на останніх хвилинах вирвав перемогу, зробивши рахунок - 5:4.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLANGE DIVISION

ATLETICO KYIV - PLAYTIKA - 2:0

BLACK ALFA – ТЄЛЕГА - 2:7

ФК СОКІЛ – ZEPPELIN - 2:1

FULL HOUSE – НІКОС - 4:5

Простота туру. Саме такий девіз напевно пропагандує головний тренер команди Atletico Kyiv - Олександр Кульша. Грати від простоти і забивати просто. І от простий матч для “матрацників” видався і в поєдинку з Playtika. Так, Богач не забивав, але найкращим гравцем виявився Олександр Котляр. Саме з його передач забивали Кісліца та Степанюк. В свою чергу Айтішники не зуміли здобути другу перемогу поспіль. 

НЕТєлєга туру. Знову вони і знову виграють. Після поразки від Atletico Kyiv команда не знітилась і розпочала свою переможну ходу. Спершу постраждав Нікос, а тепер під “каток” потрапили гравці Black Alfa. Три м’ячі від Андрія Соломійчука дозволили команді розгромити суперника - 7:2 і залишити їх на останній сходинці.

Характер туру. Бачимо що конкуренція в цій лізі розвернулась не на жарт. ФК Сокіл таке відчуття не хочуть відпускати свого і в матчі з Zeppelin довели, що саме вони заслуговують на виграш. Дубль від Ярослава Доценко дозволив команді здобути надважливу перемогу з рахунком 2:1.

Сенсація туру!. Браво хлопці з Нікоса. Браво. Щоб ви розуміли команда Дмитра Сисоєва приїхала на поєдинок з Full House без замін. До цього вони не виграли ще жодного матчу і от в першій половині поєдинку вони так само програвали - 3:2. Ми не знаємо що сталося з командою у другій половині, але 2 голи від Віталія Лимаря та хет-трик від Артема Герасимова дозволили команді перемогти з рахунком - 5:4. В свою чергу, цей програш перервав двох матчеву переможну серію Full House і залишив команду п'ятій сходинці. 

Пресслужба SFCK