Центральний матч в Supeleague та заруби в Challenge: що подивитись в цьому турі?, Анонс ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

23.07.2021

Центральний матч в Supeleague та заруби в Challenge: що подивитись в цьому турі?

23.07.2021

Центральний матч в Supeleague та заруби в Challenge: що подивитись в цьому турі?

FAVBET | SUPERLEAGUE

PRIME – SKY UP

PRIME - MFC TERRATEK

ONE CALL - AURORA TEAM

Ну що ж! Prime. Команда Максима Каплунова зійдеться у битві одразу з двома опонентами. Першу гру вони зіграють з лідером турнірної таблиці – Sky Up. Команда Віталія Мельника переживає дуже класний період. За останні дев’ять поєдинків вони же жодного разу не програли. Вражає! В останньому матчі вони переграли Гостомель 6:1, а Роман Бакум збільшив свій гольовий доробок до дев’яти м’ячів.

У другому матчі, який пройде вже у неділю, Prime зустрінеться з Terratek, який в останньому матчі переграв Гостомель. Той поєдинок видався дуже інтригуючим. Дев’ять голів, інтрига до останньої хвилини – все це було в цьому матчі. І от завдяки дублю від Волянюка та Химяка вони обіграли суперника з рахунком – 5:4.

Що ж до Prime, то нажаль в них жодної перемоги. В останньому поєдинку вони програли One Call – 11:0. Як підсумок лише остання сходинка….проте вся боротьба ще попереду.

І центральна зустріч, яка обіцяє бути дуже і дуже цікавою. Aurora Team зустрінеться з One Call. Як ми вже писали вище Андрій Мельник та компанія розгромили Prime – 11:0. В тому матчі Андрій разом з Олександром Усом оформили хет-трик. Для них це вже четверта перемога в останніх п’яти поєдинках. В свою чергу, Aurora так само набрала непогану форму – чотири перемоги в останніх п’яти зустрічах. Про матч з Адвокатами писати не треба, його треба бачити!! (https://www.youtube.com/watch?v=BmoAGH2zi3Q) Ми просто констатуємо той факт, що поєдинок закінчився з рахунком 4:3 на користь Aurora Team. Героєм зустрічі став – Сандецький.

KELME | GOLD DIVISION

FC PHENIX - POKUPON.UA

ТЕРРИКОН – УРАГАН

Переходимо до GOLD DIVISION.

Перша зустріч третьої та четвертої команди – Pokupon.ua проти Phenix. В минулому матчі Pokupon зустрічався з лідером Ураган і видав ураганний матч, зігравши з суперником 3:3. Дубль Руслана Савенко та гол Олега Мельникова дозволили їм відібрати такі важливі бали у лідера. А от Phenix поки програє. Останні два матчі – дві поразки. Поєдинок з Developex хлопці певно хочуть забути. Той матч вони програли з рахунком – 5:1.

В іншому поєдинку вищезгаданий Ураган зустрінеться з Терриконом. Як ми вже писали, лідер турнірної таблиці втратив залікові бали, проте це ніяк не вплинуло на їх неймовірну статистику – 8 матчі і жодної поразки. Нажаль Террикон поки може похизуватись лише трьома нічиїми за сім поєдинків. В останньому матчі команда Ігоря Киричка програла Cro United – 2:1.  

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

LP-CRM – BIG BOARD

UMG – CHEVROLET

Ну що ж Silver Division і два поєдинки.

Лідер Lp-Crm зустрінеться з п’ятим Big Board. Не дивлячись, де розташовані команди нас чекає цікавий матч. Ось Big Board на куражі після останнього поєдинку з Bios точно не планують так просто зупинятись. Той матч вони виграли з рахунком 9:1 завдяки активним діям Малика та Лущика (2 голи та дві гольові). А от Lp-Crm були сильніші за Нікофлекс. Завдяки активним діям Олександра Луценко вони виграли з рахунком 4:1, та зберегли першу сходинку.

Umg та Chevrolet. Обидва колективи знаходяться в підвалині турнірної таблиці. В останньому матчі гол Олександра Голоднікова не врятував Umg від розгромної поразки від Евротехнобуда 7:1. А от  Chevrolet нічого не зміг протиставити Kapelou. Дубль Юрченко не зміг допомогти команді, яка програла – 4:2.

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

ДІРЕКТ – UNION

EUROBIS – ХУНТА

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - DUIZAIN-FASAD

Йдемо далі. І одразу центральна зустріч Дірект – Union. Одразу ми побачимо як на полі зійдуться друга та третя команди. Коллектив Осадчука не зміг скористатись втратою очок від Sfck team і наблизитись до першої сходинки. Навпаки, вони програли Eurobis – 8:3. А от Union навпаки здобули перемогу над колективом Хунта – 5:3. І от тепер буде цікаво, чи зможуть футболісти Union перегнати свого опонента в турнірній таблиці?

Ну що ж, а от самі футболісти Eurobis будуть протистояти Хунті. Цікаво буде подивитись, чи зможе знову відзначитись голом Петро Фабрика. В нього зараз 10 голів в семи поєдинках. Непогано! Як ми вже зазначали команда Захара Кириченко обіграла Дірект – 8:3. В свою чергу у Хунти справи трохи гірші. Три матчі і лише одна перемога. В останньому турі активні дії Віктора Мазура не допомогли його команді в матчі з Union.

Вітаємо. Вітаємо колектив Київської Митниці з першою перемогою над лідером - Sfck team. Олександр Панасюк та Денис Гайден допомогли своєму колективу здобути впевнену перемогу з рахунком 5:3. Тепер їх чекає зустріч з непростим Duizain Fasad. Певно хлопці зараз трохи розлючені останнім матчем, в якому вони зіграли внічию з Binotel – 2:2. Цікаво, що в тому поєдинку вони програвали 2:0, але Щесюка та Дроговоза перевернули все з ніг на голову.

 

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

NMT LEGEA – BAYADERA

AURORA TEAM 2 – ОЩАДБАНК

Що в нас тут? Матч Nmt Legea та Bayadera. Якщо брати останній результати, то обидва колективи показують діаметрально протилежний футбол. Ось наприклад Bayadera в останніх трьох матчах набрала дев’ять очок. Тобто здобула всі три перемоги. А останній матч вони зіграли з…Legea, обігравши їх – 5:0. В свою чергу Nmt Legea в останніх трьох поєдинках зазнала три поразки. В останньому турі вони нічого не змогли протиставити колективу Crown Kyiv – 5:1.

Ощадбанк разом з Русланом Алмазовим потроху повертаються до гри. Завдяки дублю від Руслана його команда розгромила Eclipse – 9:0. Ця перемога дозволила їм вирватись з підвалин, і зараз вони посідають третю сходинку, але з кінця. І от вони зустрінуться з Aurora Team 2. Молодша Aurora так само виграла свій останній поєдинок. Були биті Салтівський МК з рахунком 8:2. Чотирма голами відзначився Євген Ляшкевич.


BPRO | URBAN DIVISION

2SCHOOL – MATADOR

GETMAN KYIV - FC VEGA

Продовжуємо. Лідер 2School зустрінеться з Matador. Колектив на чолі з Вадимом Гребенюком очолює турнірну таблицю, не дивлячись на те, що в позаминулому турі програли Assistant Group. Втім, потім гравці зібрались і обіграли Getman Kyiv – 6:2. Сам Вадим відзначився чотирма м’ячами і вирвався на другу сходинку найкращих бомбардирів турніру. У Matador справи трохи гірші – остання сходинка і жодної перемоги. В останньому матчі єдиний гол Сергія Фої не зміг допомогти команді і вони програли Vega -  4:1.

Ну що ж, Vega. Так, колектив на чолі з Сергієм Ананко обіграли Matador. Завдяки дублю від Сергія його команда здобула вже другу перемогу поспіль. Тепер вони зустрінуться з Getman Kyiv, які в свою чергу дали бій Uptech Team. Проте два м’ячі Владислава Титаренко  не допомогли команді і вони програли – 3:2.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLANGE DIVISION

ATLETICO KYIV - PLAYTIKA

BLACK ALFA – ТЄЛЕГА

ФК СОКІЛ – ZEPPELIN

FULL HOUSE – НІКОС

Друзі, а тут в нас Challenge Division і просто неймовірна заруба за пергу сходинку. Щоб ви розуміли одразу у трьох! команд 22 бали.

Ну що ж,– Atlelico Kyiv. Команда Олександра Кульши зараз на третій сходинці і завдяки тренерському хисту обіграли в останньому турі Zeppelin – 6:4. Дублем в тому поєдинку вистрілив Андрій Богач. Але як зізнався сам наставник, його команда могла втратити перевагу, якби суперник був би трохи свіжіший. Тому матч з Playtika обіцяє бути цікавим. Айтішники розгромили Нікос – 8:1 і тепер готуються відібрати очки вже у «матрасників».

Так само готується до свого поєдинку і футболісти з Тєлеги. Вони зараз на четвертій сходинці завдяки перемозі над футболістами – Нікос. В останньому матчі активні Коваля та Соломійчука допомогли команді обіграти суперника з рахунком – 5:0. І от тепер будуть протистояти футболіста з Black Alfa. Нажаль для колективу за 8 поєдинків вони здобули лише тільки одну нічию. В останньому матчі вони програли Zeppelin – 6:2.

Ще одна команда у якої 22 бали. ФК Сокіл – лідер турнірної таблиці. І от вони спробують утримати першу сходинку в матчі з Zeppelin. Останній свій матч Соколи виграли у футболістів FC Prolisok – 6:4. А от вищезгаданий Zeppelin програв 6:4. Дублем відзначився Олександр Покущенко.

І ще один поєдинок, який обіціє бути цікавим – Full House – Нікос. Команда Full House в останньому матчі обіграли Black Alfa – 4:0. Це дозволило команді здобути вже другу перемогу поспіль. А от Нікос нажаль поки тільки програє. Команда на чолі з Дмитром Сисоєвим в останніх шести поєдинках не здобула жодної перемоги. Останній матч вони програли Playtika – 8:1.

Пресслужба SFCK