Шалені двобої та інтригуючі зустрічі: що нас очікує в цьому турі? , Анонс ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

09.07.2021

Шалені двобої та інтригуючі зустрічі: що нас очікує в цьому турі?

09.07.2021

Шалені двобої та інтригуючі зустрічі: що нас очікує в цьому турі?

Поки на Вемблі буде проходити фінал чемпіонату Європи, на SFCK-арені відбудуться свої запеклі баталії! 

FAVBET SUPER LEAGUE

AURORA TEAM – PRIME

ГОСТОМЕЛЬ – ДОНБАЕНЕРГО

ONE CALL – TERRATEK

SKY UP – ADVOCATES

Розпочнемо з Суперліги. Тут в нас в трьох матчах очікується трилер під назвою: відплата. Чому?

Ось наприклад в матчі Aurora Team – Prime футболісти Максима Каплунова будуть налаштовані поквитатись з опонентами за поразку в минулому турі з рахунком – 4:2. Зараз у Prime невтішна статистика з семи поразок, і чи не час її виправляти?

Гостомель та Донбасенерго так само проводили свій матч напередодні. Той поєдинок підопічні Віталія Мельника провели дуже натужно, але виграли з рахунком 4:3. Це допомогло колективу піднятись на третю сходинку. У Гостомеля в активі поки одна перемога за сім матчів.

І матч Адвокатів та Sky Up. Минулий раз вони так само подарували дуже крутий матч, зігравши 2:2. Сподіваємось, що команди ще краще підготувались за очної зустрічі. Боротись є за що. Sky Up поки в лідерах і перемога над одним із конкурентів дозволить їм зберегти першу сходинку.

На п’яти команді Sky Up активно наступає One Call. Команда Андрія Мельника в минулому матчі розгромила Гостомель – 8:2. Тепер вони зустрінуться з Terratek, які в разі перемоги можуть впритул наблизитись до свого опонента в турнірній таблиці.

KELME GOLD LEAGUE

УРАГАН – PHENIX

DEVELOPEX – ТЕРРИКОН

UTR – CRO UNITED

Переходимо до Gold ліги.

Ми вже неодноразово захоплювались нестримністю Урагана в цьому сезоні. Команда несеться – 6 матчів, 5 перемог і одна нічия – як підсумок перша сходинка. Зустрічатись вони будуть з четвертим Pheniх. В останньому матчі команда знайшла свою гру вигравши у Utr – 4:1.

Тут в нас зустрічаються сусіди турнірної таблиці - Developex та Террикон. П’ята та шоста сходинки відповідно. І поки у двох команд справи йдуть не найкращим чином: останні два поєдинки – дві поразки. Двом колективам вже нема чого втрачати – тільки перемога дозволить вибратись з підвалин.

Команди Utr та Cro United знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Utr з одним балом на останньому місці, а Cro United з 13-ма на другій сходинці. Головне питання, чи буде в нас сенсація?

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА| SILVER

ЕВРОТЕХНОБУД – COOKER

KAPELOU - НІКОФЛЕКС

BIOS – BIG BOARD

Центральна заруба в лізі. Четвертий Евротехнобуд зустрінеться з третім Cooker. В останньому матчі 4 м’ячі неймовірного Валентина Цвелих дозволили колективу Евротехнобуд здобути перемогу над Chevrolet – 7:3. А от Cooker далі бій лідеру Lp-Crm, зігравши – 1:1.

Kapelou в минулому турі розізлились після програшу від Lp-Crm та обіграли Bios – 2:0. В тому матчі вистрілив дублем Михайло Сидорко. Тепер на їхній стежці будуть стояти гравці Нікофлексу. Підопічні Олександр Уса поки чергують поразки та перемоги. Одну з останніх ігор вони програли все тому ж Lp-Crm – 4:1.

Bios та Big Board хоч і є сусідами в турнірній таблиці, втім результати в них зовсім різні. Bios в останніх трьох матчах не може здобути позитивний результат, а Big Board за три матчі змогли набрати шість очок. В останньому своєму поєдинку вони обіграли вищезгаданий Нікофлекс.

ТРИ ВЕДВЕДІ | BRONZE

ФК ДИРЕКТ – ХУНТА

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – BINOTEL

EUROBIS – SFCK TEAM

UNION – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Розпочнемо з Київської митниці. Хлопцям доведеться грати одразу два поєдинки в цьому турі. Спершу вони зустрінуться з Binotel. Команда поки ще не вигравала, а свій останній матч звела до нічиє з Union. Поки колектив Віталія Павлюка посідають останню сходинку. 

Друга зустріч з тим же Union. Цей колектив посідає четверту сходинку. В останніх трьох матчах вони здобули умовний «флеш рояль» – перемогли, програли та зіграли внічию. Самі ж хлопці з Київської Митниці поки зіграли 4 поєдинки і здобули поки одну перемогу. Як підсумок – передостання сходинка.

Ми вже бачили наскільки крутими бувають гравці Хунти, коли в них нормальний збір. Це вони довели в матчі з Київською Митнецею, обігравши їх з рахунком 3:1. Тепер їм буде протистояти Директ. Свій останній матч вони так само виграли, не аби в кого, а Дизайн Фасад – 5:2.

Ну що ж а тут, після маленької перерви на поле ступають лідери – Sfk Team. Команда організаторів зачаровує своєю грою. Поки хлопці Антона Лошака не програли жодного матчу. Протистояти їм будуть футболісти з Eurobis. І нехай вони зараз знаходяться на третьому місці з кінця – вони точно дадуть бій лідеру.

SOCCER SHOP | PRESTIGE

ECLIPSE – ОЩАДБАНК

САЛТІВСЬКИЙ МК - ONE CALL 2

AURORA TEAM 2 – ФК CROWN KYIV

Eclipse та Ощадбанк зараз знаходяться в підвалині турнірної таблиці – 9 та 10 сходинка відповідно. Щось не йде гра у колективів. Останній матч вони програли. Якщо ж Ощадбанк з рахунком 4:2, то Eclipse нічого не зміг зробити проти One Call 2 – 10:2.

А ось і центральна зустріч – третій Салтівський МК зустрінеться з лідером One Call 2. Свій останній матч підопічні Максима Ріпи програли Миротворцю – 5:3. А от One Call 2 йде без поразок. Останній матч вони виграли у Nmt Legea – 3:0. До слова в очній зустрічі команді Салтівський МК не допоможе дискваліфікований Андрій Курамшин.

Молодший брат Aurora Team проведе матч з футболістами – Crown Kyiv. Останні, не на жарт розійшлись, вигравши у команди Три Ведмеді – 12:0. Це була їхня перша перемога в цьому сезоні. А от друга Aurora свій останній матч програла Bayadera – 2:1.

БПРО | URBAN

UPTECH TEAME – ROYAL CREDIT

ASSISTANT GROUP – KMA

В цьому сезоні команда Royal Credit грає по-королівські. За шість поєдинків ще жодного разу не програли. В своєму останньому матчі вони обіграли КМА з рахунком – 7:3. Тепер їм будуть протистояти гравці з Uptech Teame. В минулому турі завдяки дублю від Микити Хижняка вони обіграли MATADOR – 4:1.

КМА та Assistant Group йдуть дуже рівно. В них порівну очок, порівну ігор і поділяють 5 та 6 сходинку відповідно. Проте, Assistant можуть похвалитись останнім поєдинком, в якому вони сенсаційно обіграли 2School – 2:1.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BROOKLYN - BLACK ALFA

НІКОС - ФК СОКІЛ

Лідер турнірної таблиці Brooklyn зустрінеться з другою командою з кінця - Black Alfa. Перед цим матчем хлопці з Brooklyn йшли рівно, поки не зустріли супротив від ФК Сокіл. Ті обіграли свого опонента – 3:1. Своєю чергою, Black Alfa поки не може вийти на переможну стежку і останній матч програла Full House – 4:0.

Вищезгаданий ФК Сокіл своєю грою змушує нервувати свої суперників по турнірній таблиці. Вони поки залишаються єдиною командою з ТОП-3, яка ще жодного разу не програла. І от проти них будуть грати футболісти Нікоса. Так, команда за 4 поєдинки набрала нуль балів, проте....може створити сенсацію, обігравши одного з лідерів.

 

Пресслужба SFCK