Розгроми, розчарування і новини!, Огляд туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.07.2021

Розгроми, розчарування і новини!

07.07.2021

Розгроми, розчарування і новини!

Що ж, на жаль, збірна України не змогла здобути позитивний результат в матчі з Англією на Євро-2020, але ми все одно дякуємо нашим хлопцям за гру!

І повертаємось до нашого турніру, де було неймовірно гаряче!

FAVBET SUPER LEAGUE

ДОНБАСЕНЕРГО - ФК ГОСТОМЕЛЬ - 4:3

PRIME - AURORA TEAM - 2:4

SC ADVOCATES - SKY UP - 2:2

ФК ГОСТОМЕЛЬ - ONE CALL - 2:8

Нічия туру. ADVOCATES – SKY UP.

Який же поєдинок видали ці команди. Це просто, щось! Просто подивіться (https://www.youtube.com/watch?v=qcaKU8Q3EfA). Неймовірний накал пристрастей, чотири м’ячі на двох і як результат – бойова нічия 2:2. Особливо виділялись голкіпери обох команд – Рустам Рахметов та Максим Бабенко.

Поразка туру. ФК ГОСТОМЕЛЬ

Гравцям ФК Гостомель довелось провести одразу два поєдинки цього туру. В суботу вони зустрічались з Донбасенерго, а в неділю – з ONE CALL. На жаль – обидва матчі вони програли.

Активні дії Нестерука, Рябого та Мельника не допомогли команді проти колективу Віталія Мельника, програвши – 4:3. В іншому матчі вже підопічні Андрія Мельника розгромили оппонента – 8:2.

Битва туру. PRIME – AURORA TEAME

Обидві команди дуже хотіли набрати залікові бали в цьому матчі. Це підтвердив Владислав Шмирко, забивши швидкий м’яч на початку поєдинку та у другій половині. Проте, це не допомогло колективу Максима Каплунова перемогти. Чотири м’ячі від Aurora допомогли команді перемогти з рахунком – 4:2.

KELME GOLD LEAGUE

ТЕРРИКОН - POKUPON.UA - 0:5

Невдача туру. Террикон.

Щось не йде гра у підопічних Ігоря Киричка. Як зізнався один з гравців команди: Поганий збір не дозволяє хлопцям показувати той футбол, до якого ми звикли у минулому сезоні. Як підсумок розгром від Pokupon – 5:0. І до речі в тому поєдинку, що дуже дивно, не забив – Валентин Цвелих. Найкращим гравцем був – Руслан Савенко.

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА| SILVER

ЕВРОТЕХНОБУД - CHEVROLET - 7:3

НІКОФЛЕКС - LP-CRM - 1:4

BIOS - KAPELOU - 0:2

Цвелих туру. Ми вже згадували Валентина вище. В матчі за Pokupon він вирішив не забивати, та зберегти сили на зустріч з Chevrolet. Тут Цвелих розійшовся не на жарт. 4 голи та дві передачі допомогли його Евротехнобуду розгромити суперника з рахунком 7:3.

Стабільність туру – Lp-Crm. Команда продовжує очолювати турнірну таблицю в своєму дивізіоні, вигравши свою п’яту гру поспіль. Цього разу під каток потрапив Нікофлекс. Два голи Олександра Луценка допомогли обіграти суперника з рахунком – 4:1.

Повернення туру. Kapelou. До матчу з Bios коллектив Kapelou підходив як поранений звір. Поразка від Lp-Crm відкинула команду назад. І от дубль від Михайла Сидорко дозволив команді знову повернутись на переможну стежку.

ТРИ ВЕДВЕДІ | BRONZE

АФК ХУНТА - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - 1:3

EUROBIS – DUZAIN-FASAD - 1:8

BINOTEL – UNION - 1:1

Колектив туру. АФК Хунта. Так! Саме колектив Хунти заслуговує на оплески в матчі з Київською Митницею. По-перше – хлопці приїхали у складі з 10! людей, це вже щось. По-друге – вони обіграли опонента з рахунком 3:1, тим самим перервавши програшну серію з двох поєдинків. Браво!

Емоції туру. В матчі EUROBIS – DUZAIN-FASAD було все. Жовті картки, червоні, голи. Чого ще треба від такого поєдинку. Загалом, матч закінчився з рахунком 8:1 на користь DUZAIN-FASAD, хет-триком відзначився Сергій Заверюха. До честі EUROBIS вони приїхали в п’ятьох і боролись як могли.

Заруба туру. BINOTEL – UNION

Пропонуємо подивитись огляд цього матчу (https://www.youtube.com/watch?v=6vXmRlZ2O8o). Тут команди розписали мирову нічию – 1:1. Проте видали таку зарубу! Спершу відзначився Артем Назаренко і мінімальна перевага трималась майже до кінця поєдинку. Проте гол Андрія Волошенко перевернув все з ніг на голову.

SOCCER SHOP | PRESTIGE

ФК CROWN KYIV - ТРИ ВЕДМЕДІ - 12:0

ONE CALL 2 - NMT-LEGEA - 3:0

ОЩАДБАНК –  МИРОТВОРЕЦЬ - 1:4

BAYADERA – AURORA TEAM 2 - 2:1

Розгром туру. ФК CROWN KYIV - ТРИ ВЕДМЕДІ. Crown Kyiv просто по-королівські розібрались зі своїм опонентом. Неймовірний поєдинок з 12-ма забитим м’ячами допоміг команді здобути свою першу перемогу в цьому сезоні. Дублем відзначився Віталій Шевченко та хет-триком – Олександр Колесніков.

Нестримність туру. One Call 2. У підопічних Андрія Мельника все стабільно – лише перемоги. І от в матчі з Nmt-Legea вони так само здобули свої три бали. Вигравши з рахунком 3:0 молодший One Call закріпив за собою першу сходинку.

Стабільність туру. Миротворець. Ще одна команда, яка в цьому сезоні йде стабільно. Цього разу два м’ячі від Романа Рубеця дозволили обіграти Ощадбанк з рахунком 4:1. Ця звитяга залишає хлопців на другій сходинці.

Камбек туру. Bayadera – Aurora Team 2. Здавалося, що в цьому матчі буде нічия. Спершу Тарас Волинець відкрив рахунок, але його зрівняв Богдан Третяк. Потроху матч підходив до свого логічного завершення, аж поки….гол Дмирта Беліка дозволив Bayadera вийти переможцем.

БПРО | URBAN

FC VEGA – MATADOR - 8:0

КМА - ROYAL CREDIT - 3:7

ASSISTANT GROUP - 2SCHOOL - 2:1

Проблиск туру. FC VEGA. Так, колектив Сергія Ананко підійшов до поєдинку Matador з двома поразками поспіль. Проте, вони вирішили перервати невтішну серію і завдяки дублю від Аристарха Александровського перемогли з рахунком – 8:0. До слова, Аристарха забив вже 8 м’ячів у чемпіонаті.

Гравець туру. Максим Агарков. В цьому турі Максим відзначився чотирма голами. Проте три м'ячі він записав на рахунок ROYAL CREDIT, а один гол вирішив забити у свої ворота. Остаточний рахунок це не змінило, його команда здобула перемогу – 7:3.

Сенсація туру. Assistant Group. Ох, який же пристрасний був поєдинок. Лідери 2School були беззаперечними фаворитами. Проте футболісти Assistant вирішили по-іншому і голи Ковальчука та Семенюка дозволили здобути свою першу перемогу в сезоні. Відтак, 2School сенсаційно програли свій перший матч.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BLACK ALFA - FULL HOUSE UTD - 0:4

PLAYTIKA – ATLETICO KYIV - 2:3

BROOKLYN - ФК СОКІЛ - 1:3

ПРОЛІСОК - ZEPPELIN - 5:2

ТЄЛЕГА – НІКОС - 5:0

Простота туру. Саме так можна назвати поєдинок Black Alfa та Full House. Дубль від Максима Данилюка дозволив його команді в простому поєдинку перемогти свого опонента з рахунком – 4:0.

Емоції туру. Олександр Кульша. Наставник Atletico Kyiv був дуже емоційний в матчі з Playtika. Це і не дивно, його хлопці марнували стільки моментів, що вистачило б на два поєдинки. І цікаво те, що його команда все ж виграла, проте завдяки автоголу від Вадима Суліми на останніх секундах матчу.

Голкіпер туру. Євген Тичка. Можна сказати, що воротар команди ФК Сокіл витягнув цей поєдинок. Його сейви не дозволили Brooklyn відзначитись як мінімум двічі. Завдяки цьому його команда виграла з рахунком 3:1.

Звитяга туру. Пролісок. Зустрічались команди, які знаходились на шостому та сьомому місці. Спойлер: там вони і залишись. Завдяки дублю від Артема Рудого футболісти FC Prolisok обіграли Zeppelin з рахунком 5:2. Для них це перша перемога в сезоні.

Бомбардир туру. Андрій Соломійчук. Для футболіста Тєлеги матч з Нікосом став вже 7. Гравець відзначився двічі і увірвався в п’ятірку найкращих бомбардирів ліги з 11 голами. Загалом його команда обіграла оппонента – 5:0.

 

Пресслужба SFCK