Вболіваємо не лише за збірну, а й за команди SFCK!, Анонс нового туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.07.2021

Вболіваємо не лише за збірну, а й за команди SFCK!

02.07.2021

Вболіваємо не лише за збірну, а й за команди SFCK!

Друзі! Ми настільки були приголомшені перемогою збірної України, що мало не забули про наш анонс. Тримаємо кулаки за Головну команду в матчі з Англією і розпочинаємо….

FAVBET SUPER LEAGUE

ДОНБАСЕНЕРГО – ФК ГОСТОМЕЛЬ

ФК ГОСТОМЕЛЬ – ONE CALL

PRIME – AURORA TEAM

ADVOCATES – SKY UP

1.    Одразу розпочинаємо з команди ФК Гостомель, якій доведеться зіграти одразу з двома суперниками. Спершу з Донбасенерго, який втратив залікові бали зі Sky Up. Та One Call. Вони, в свою чергу, завдяки впевненій перемозі на Prime знаходяться на другій позиції. А от сам Гостомель поки йде рівно, але зі знаком мінус – 5 ігор і лише одна перемога.

2.    Футболістам Prime трохи, ну зовсім трохи не щастить. Поки жодної перемоги після шести поєдинків. Зрозуміло, остання сходинка точно не влаштовує команду Максима Каплунова, а тому в поєдинку з Aurora Team вони точно планують взяти свої перші залікові бали. Навпаки ж, Aurora, вийшовши на трансферний ринок, трохи підсилилась і шукає свою гру. В них поки одна перемога після п’яти поєдинків.

3.    Цю зустріч можна назвати центральною. Чому "можна"? Треба! Адвокати, які знаходяться на п’ятій сходинці поки не знають, що таке поразка. В чотирьох останніх матчах тільки перемоги. І Sky Up йде дуже круто – шість поєдинків і тільки одна нічия. Все решта – перемоги.

 Бакум,Чеберяк і Ардашніков (16 голів на трьох) проти Фещенка і Гаврилюка (9 голів) та іншої адвокатської компанії - буде бій!

KELME GOLD LEAGUE

ТЕРРИКОН - POKUPON.UA

1.    Тут в нас тільки один поєдинок, але зате який. Зустріч Террикону та Pokupon можна охарактеризувати як – битва середняків. Проте, звичайно, ми прекрасно розуміємо, що так назвати ці команди можна виключно через їх положення у таблиці. Террикон поки шукає свою гру, передостання сходинка не те, на що вони очікували. В свою чергу, у Pokupon ситуація трохи краща – п’ять ігор, дев'ять очок – 4 сходинка. Цікаво,чи продовжить свою гольову феєрію Цвєлих, на рахунку якого 6 голів в 3 матчах?!


КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА| SILVER

ЕВРОТЕХНОБУД - CHEVROLET

НІКОФЛЕКС - LP-CRM

BIOS - KAPELOU

1.    Що в нас тут? А тут Chevrolet трохи заглох. Команда відіграла вже п’ять ігор і здобула лише одну перемогу. В останньому матчі взагалі було дуже прикро програвати, пропустивши на останніх хвилинах. Грати вони будуть проти Евротехнобуд, в яких справи йдуть не краще – 4 матчі та дві перемоги. Також не забувайте про того ж самого Валентина Цвєлих, про якого ми писали вище. В 3-х матчах за будівельників він забив вже 8 голів.

2.    Нестримні Lp-Crm. А як ще можна назвати цю команду? 6 ігор та 5 перемог і перша сходинка. Вербенко і Луценко на двох забили вже 20 голів - це фантастика. Дуже класну гру показує ця команда, а ось екзаменувати їх будуть футболісти – Нікофлекс. Попри те, що команда зараз знаходиться на сьомій сходинці, це не означає, що буде просто. Тим паче, що о в останньому турі Нікофлекс переміг “автомобілістів” з рахунком 4:3.

3.    Ух... KAPELOU зараз як поранений звір. Свій останній поєдинок вони програли тим же Lp-Crm – 6:1. Тепер команда буде намагатись взяти залікові бали з BIOS. Чи вийде? Зараз команда на шостій сходинці і програла дві останні гри.


ТРИ ВЕДВЕДІ | BRONZE

АФК ХУНТА - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

EUROBIS – DUZAIN-FASAD

BINOTEL – UNION

1.    Битва двох сусідніх команд. Афк Хунта - Київська Митниця. Шоста та сьома сходинка відповідно. Обидва колективи свій останніх поєдинок програли. Хунта нічого не змогла протиставити Eurobis, а Київська Митниця Директу.

2.    Тут в нас так само дві команди, які є сусідами. Проте Eurobis – Duzain-Fasad розташувались на третій та четвертій сходинці з однаковими набраними балами. Duzain-Fasad могли бути вищими, проте поразка Директу не дозволила це зробити.

3.    Щось у Binotel не йде гра в останніх матчах. Після п’яти поєдинків лише – одна нічия. Як наслідок – передостання сходинка. А от UNION завдяки трьом перемогам розташувався на п’ятій сходинці. Останній матч вони виграли у Хунти – 6:4.


SOCCER SHOP | PRESTIGE

ФК CROWN KYIV - ТРИ ВЕДМЕДІ

ONE CALL 2 - NMT-LEGEA

ОЩАДБАНК –  МИРОТВОРЕЦЬ

BAYADERA – AURORA TEAM 2

1. Що ж поки у Crown Kyiv справи йдуть так собі. 5 ігор, дві поразки – решта нічиї. Як буде в грі з командою Три Ведмеді? Буде цікаво подивитись. Поки Ведмеді здобули дві перемоги, але решту поєдинків програли. Останній взагалі вийшов спекотним. Матч з Aurora Team 2 вони точно забудуть!

2. One Call 2 показує неймовірну форму. 7 ігор і тільки одна нічия. NMT-LEGEA так само не відстає. Поки у команди жодної поразки за останні чотири поєдинки. Останню гру вони звели до нічиї в матчі з Салтівським МК.

3. Здавалося б Ощадбанк обігравши команду Три Ведмеді почнуть свою переможну серію, але програш від Bayadera не дозволив їм вскочити на шосту сходинку. Тепер їх чекає гра з ФК Миротворець, які знаходяться на третій сходинці, а двох останніх поєдинках вони набрали шість очок.

4.    Bayadera – Aurora Teame 2 – йдуть дуже рівно. Дві команди набрали рівну кількість балів і, по суті, поділяють 4 сходинку. Тепер очна зустріч покаже, хто ж з них втратить залікові бали, а хто піде переможцем.


БПРО | URBAN

FC VEGA – MATADOR

КМА - ROYAL CREDIT

ASSISTANT GROUP - 2SCHOOL

1. VEGA дуже класно розпочали чемпіонат, три перемоги і можливість зачепитись за призові місця, але останні дві гри зіпсували усе. Тепер вони зустрінуться з Matador. І тут залишається питання. Чи наберуть Матадори перші залікові бали проти одного з лідерів? Дивіться матч на YouTube-каналі. Буде цікаво!

2. Royal Credit відчайдушно намагається нав’язати боротьбу лідерам - 2SCHOOL. В них це майже вдається. Колектив Радислава Сиворакши ще поки жодного разу не програли і знаходяться на другому місці. Вони зустрінуться з КМА, у яких навпаки – в двох останніх поєдинках поки дві поразки.

3. Нестримні 2SCHOOL! Ця команда таке відчуття не планує вже відпускати першу сходинку в дивізіоні. Шість ігор, п’ять перемог і тільки одна нічия. Що може бути кращим? Навпаки ж  ASSISTANT GROUP не може похвалитись такою статистикою. Нажаль для колективу – тільки одна перемога в п’яти іграх. Втім, нічийний поєдинок з Uptech дозволяє команді дивитись на сезон з позитивом.


СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BLACK ALFA - FULL HOUSE UTD

PLAYTIKA – ATLETICO KYIV

BROOKLYN - ФК СОКІЛ

ПРОЛІСОК - ZEPPELIN

ТЕЛЕГА – НІКОС

1.    Black Alfa в цьому сезоні не радує свої вболівальників. Тільки одна нічия після п’яти поєдинків. Нажаль. Виправити ситуацію вони спробують в матчі з Full House Utd. Втім, це буде дуже важко. Команда демонструє цікавий футбол, чергуючи поразки та перемоги.

2.    Atletico Kyiv показує дуже класний футбол. Три останні гри, три перемоги. Цей результат дозволяє їм знаходитись на другій сходинці. Зустрінеться команда Олександра Кульші з колективом Playtika. Айтішники поки не можуть похвалитись такими ж результатами. Їх максимум після семи ігор – 8 сходинка.

3.    А тут в нас заруба! Лідер Brooklyn зустрінеться з четвертим ФК Сокіл. Поки у Brooklyn ще жодної поразки в цьому сезоні, а в останньому матчі вони обіграли Нікос – 5:0. Сокіл, в свою чергу, лише на старті чемпіонату втратили очки і усе.

4.    Пролісок – Zeppelin – дві команди, які поділяють 6 та 7 сходинки. У Zeppelin нарешті почалась біла смуга і вони почали вигравати. В останніх двох поєдинках – дві перемоги. А от Пролісок свій останній матч програв Full House Utd – 1:3.

5.    Дуже класно проводила свої поєдинки Телега. Чотири перемоги дозволили команді увірватись до лідерів, поки вони не програли останній матч – Atletico. Тепер в них зустріч з Нікос, в яких відверто кажучи поганий початок – в трьох поєдинках жодного залікового бала. В останньому матчі вони програли Brooklyn – 5:0.

Пресслужба SFCK