Що нас очікує в наступний ігровий вікенд?, Анонс 7-го туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.06.2021

Що нас очікує в наступний ігровий вікенд?

04.06.2021

Що нас очікує в наступний ігровий вікенд?

FAVBET SUPER LEAGUE

TERRATEK – ДОНБАСЕНЕРГО

ДЕСНА – SC ADVOCATES

1. Terratek – Донбасенерго

В суперлізі дуже весело. Нестримні колективи дарують нам цікавий футбол, який хочеться дивитись і дивитись. І в цьому турі зустрінуться третя та шоста команди. Terratek, який після двох поразок знайшов свою гру та виграв два поєдинки, та Донбасенерго, у якого одна поразка та перемога.

2. Десна – Sc Advocates

Тут ще цікавіше. Розлючена Десна, яка в неймовірному поєдинку програла Aurora спробує реабілітуватись в грі з Sc Advocates. В свою чергу, Адвокати нарешті здобули першу перемогу в сезоні. Не просто виграли, а розгромили Prime з рахунком 7:0.

KELME GOLD LEAGUE

FC PHENIX – ТЕРРИКОН

POKUPON.UA – DEVELOPEX

1. Fc Phenix – Террикон

Щось не йде гра у Террикона. Поки дві нічиї опустили команду в підвалини турнірної таблиці після двох ігор. Як вони покажуть себе в неділю, питання, тому що суперником виступить непоступливий Phenix. Не дивлячись на те, що по ним "пройшовся" Ураган, який змітає все на своєму шляху, Phenix планує показати характер. Тим паче, одна перемога після чотирьох поєдинків – не той результат, на який вони очікували.

2. Pokupon.Ua – Developex

Тут хлопці так само щось забуксували на старті чемпіонату. Обидва колективи набрали порівну очок, але у Developex на гру більше. Pokupon, в свою чергу, зіграли лише два поєдинки, а останній виявився дуже болючим. Програш від Cro United з рахунком 5:2 – точно вдарив по амбіціям команди.

 КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА| SILVER

LP-CRM - UMG

BIOS – ЕВРОТЕХНОБУД

KAPELOU - COOKER

НІКОФЛЕКС - BIG BOARD

1. LP-CRM - UMG

Виникає питання, чи заб’є в цьому поєдинку капітан команди LP-CRM Олександр Луценко? У гравця вже сім голів в чотирьох поєдинках. Завдяки такому бомбардирському хисту від футболіста, та його партнерів, команда зараз посідає другу сходинку. В UMG не все так гладко. Остання сходинка і чотири поразки. Втім, LP-CRM не варто розслаблятись.

2. BIOS – Евротехнобуд

Ну що ж, BIOS несеться. Попри поразку від  того ж LP-CRM, вони не опустили руки и переграли Нікофлекс. Завдяки цьому команда наразі посідає третю сходинку. Евротехнобуд поки зіграли тільки дві гри. В останньому матчі вони переграли  Big Board і посідають сьому сходинку.

3. KAPELOU - COOKER

Ух! А тут точно буде заруба. Дуже крутий сезон видають ці команди. KAPELOU взагалі йде без поразок. Після трьох ігор вони набрали максимум, а останній поєдинок з Topiar видався змазаним. В свою чергу футболісти Cooker, після п’яти ігор програли лише раз. Остання гра була з UMG. Той поєдинок, певно, і досі пам’ятають Абрамов і Шевченко, які забили переможні м’ячі.

4. НІКОФЛЕКС - BIG BOARD

Поки у двох колективів посередні результати. Нікофлекс після трьох ігор здобув лише одну перемогу, а Big Board після п’яти поєдинків – виграв лише двічі. До честі Big Board, вони поки єдині, хто відібрав очки у лідера Cooker.

ТРИ ВЕДВЕДІ | BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – BINOTEL

DUZAIN FASAD – ЛЕГІОН

UNION - АФК ХУНТА

SFCK TEAM - ФК ДИРЕКТ

1. Київська Митниця – Binotel

Матч команд з нижньої частини турнірної таблиці. Наразі, Митники після трьох ігор набрали тільки три бали. Останній матч с Діректом взагалі видався дуже напруженим. Тоді Київська Митниця грала з рахунком 3:3, але на останніх секундах пропустили гол і програли – 4:3. Binotel поки взагалі не знає смаку перемог. Після чотирьох ігор вони не набрали жодного залікового бала.

2. Duzain Fasad – Легіон

Хлопці із Duzain Fasad вміють класно створювати емоційні поєдинки. Один із останніх – матч з Хунта. Хоч вони і програли, але бились до останнього. Як буде в матчі з Легіоном? Це треба дивитись. Команда на чолі з Владиславом Тараном переживає не найкращі миті. Поки у них жодної перемоги і остання сходинка.

3. UNION - АФК ХУНТА

Вищезгадана перемога Хунти над Duzain Fasad стала для них першою і, певно, найбільш емоційною. Завдяки тій грі, вони піднялись на шосту сходинку і набрали вже чотири бали. Їхнім суперником в цьому турі стане -  UNION, які знаходяться на п’ятій сходинці. Ця команда довела – вона вміє створювати проблеми будь-кому. Взяти хоча б гру з SFCK TEAM.

4. SFCK TEAM - ФК ДІРЕКТ

Центральна битва, яка обіцяє бути дуже гарячою! Нестримна команда організаторів буде битись з Діректом. Обидва колективи зараз знаходяться в верхній частині турнірної таблиці, а тому це буде бій за золоті медалі. В цьому поєдинку SFCK TEAM повинні показати свій максимум. Як і Дірект. Подивитись цей та інші матчі ви зможете на нашому YouTube.  

SOCCER SHOP | PRESTIGE

BAYADERA GROUP - ONE CALL 2

ECLIPSE – AURORA TEAME 2

САЛТІВСЬКИЙ МК - ТРИ ВЕДВЕДІ

1. Bayadera Group - One Call 2

Нарешті! Нарешті One Call 2 втратили залікові бали – подумали конкуренти. В останньому поєдинку вони зіграли унічию з Crown – 0:0. Тепер їх чекає матч з Bayadera, які в свою чергу, зіграли тільки три поєдинки. Останній – був невдалим. Вони програли Салтівському МК.

2. ECLIPSE – AURORA TEAME 2

Не щастить ECLIPSE поки. Жодної перемоги в трьох поєдинках, а остання взагалі видалась нищівною. В матчі з командою Три Ведмеді вони програли з рахунком 12:5. В свою чергу, Aurora Teame 2 нарешті здобула свою першу  перемогу. В матчі з Миротворцем вони виглядали доволі пристойно і перемогли – 6:2.

3. Салтівський Мк - Три Ведведі

Нестримні футболісти Салтівського Мк продовжують розривати всіх і вся. Чотири гри – чотири перемогу. Цікаво те, що кожен матч вони вигравали з різницею в два м’ячі. Протистояти їм будуть Три Ведмеді, які здобули свою першу вікторію. В останньому матчі вони переграли  Eclipse – 12:5.

БПРО | URBAN

MATADOR – GETMAN KYIV

2SCHOOL – KMA

UPTECH TEAM – ASSISTANT GROUP

FC VEGA – KMA

1. Matador – Getman Kyiv

Остання команда проти шостої. Поки Matador не змогли здобути жодної перемоги в цьому сезоні. Після п’яти ігор в них всі поразки. Спробувати виправити ситуацію на краще, вони спробують в матчі з Getman Kyiv. У Getman ситуація краща – лише дві поразки і шоста сходинка. В останньому поєдинку вони здобули позитивний результат, обігравши ASSISTANT GROUP – 1:0.

2. 2SCHOOL – KMA

Інтригуюче протистояння. Лідер дивізіону 2SCHOOL почуває себе як риба у воді. Поки "червоні" спіткнулись лише раз, зігравши внічию з Royal Credit. Така ж статистика і у КМА. Після трьох ігор вони зіграли внічию лише раз з UPTECH TEAM. Той матч закінчився з рахунком – 3:3.

3. Uptech Team – Assistant Group

Дуже важко Uptech в цьому сезоні. Після п’яти ігор команда здобула лише один бал. Одним із останніх був поєдинок з VEGA. Там вони програли з рахунком – 3:1.  Assistant Group завдяки одній перемозі на старті чемпіонату знаходиться вище за опонента. Втім, після перемоги на Матадорами вони програли останні три поєдинки.

4. Fc Vega – KMA

Один із центральних матчів тура. Vega проти KMA. Vega завдяки трьом перемогам розташувалась на третій сходинці. Одну із останніх перемог вони здобули в матчі з Uptech Team. В свою чергу, КМА так само зіграли три гри, але в одному поєдинку зіграли внічию. І як гадаєте, хто б це був? Правильно - Uptech Team.

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BLACK ALFA - ТЄЛЄГА ФК

FULL HOUSE UTD - ZEPPELIN

BROOKLYN – FC PROLISOK

НІКОС - ATLETIKO KYIV

ФК СОКІЛ – PLAYTIKA

1. Black Alfa - Тєлєга Фк

Непогану ходу набрали футболісти Тєлєги. Три перемоги поспіль дозволяють їм знаходитись на третій сходинці. В одному з останніх матчів вони перемогли Playtika з рахунком 5:2. А от Black Alfa не може похизуватись такою статистикою. Максимум на який вони поки спромоглись – одна нічия після трьох поєдинків.

2. Full House Utd - Zeppelin

У Full House Utd після чотирьох ігор поки набрали тільки три бали, решту поєдинків вони програли. В одному з останніх поєдинків вони мінімально програли Сокілу – 1:0. У Zeppelin ситуація ще гірша – дві гри, дві поразки. Як підсумок – остання сходинка.

3.     Brooklyn – Fc Prolisok

 Лідер дивізіону Brooklyn продовжує свою переможну ходу. Після чотирьох матчів вони набрали максимум. В останньому поєдинку команда взагалі розгромила Zeppelin з рахунком 6:3. В свою чергу Prolisok йде "рівно". Вони за три матчі зібрали все – перемогу, нічию, та поразку.

4. НІКОС - Atletiko Kyiv

Здавалося, що Atletiko Kyiv пройде цей сезон рівно, але все ж таки поразка та нічия не дозволяють колективу Олександри Кульши перебувати на першій сходинці. І от матч з Нікосом, для якого це буде перший матч, стане спробою наздогнати лідера – Brooklyn. А от чи дозволить це зробити Нікос….це ще треба бачити.

5. Фк Сокіл – Playtika

Що ж поєдинок між Сокілом та Playtika. Обидва колективи демонструють непоганий футбол. Втім, таке відчуття, що команди ще не вишли на пік своєї форми. Сокіл після чотирьох поєдинків посідає четверту сходинку, а Playtikа – сьоме місце. Якщо "айтішники" здобудуть перемогу в очній зустрічі, то зможуть наздогнати їх в турнірній таблиці. Як буде насправді? Треба лише дивитись!