10 матчів ігрового вікенду: дербі, жага до реваншу і матчі дебютантів!, Анонс третього туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.05.2021

10 матчів ігрового вікенду: дербі, жага до реваншу і матчі дебютантів!

07.05.2021

10 матчів ігрового вікенду: дербі, жага до реваншу і матчі дебютантів!


10 матчів ігрового вікенду: дербі, жага до реваншу і матчі дебютантів!

Анонс третього туру

Superleague

Aurora Team – OneCall

SkyUp – MFC Terratek

Зірковий OneCall дебютував у Суперлізі з перемоги, здолавши Terratek з рахунком 5:1, завдяки двом голам і асисту від Мельника. Початок, як то кажуть, «за здравие». Але як буде далі покаже лише час. Ми переглянули заявку Аврори і хочемо сказати, що Євген Задорожний заходить в Суперлігу з дуже сильним колективом. Симбіозом досвіду і молодості. Швидкості і техніки. Тому ми очікуємо дуже цікаву битву.

SkyUp так само серйозно підготувався до початку Суперліги, заявивши майже той самий склад, що бився за чемпіонство минулого літа. Стабільність, як відомо, запорука успіху, тому подивимося, як вийде в цьому сезоні. MFC Terratek, хоча і програв перший тур 1:5, взагалі не виглядає безнадійною командою. Так, є певні проблеми у захисті, нюанси з реалізацією власних моментів, але це все можна прибрати і тоді MFC Terratek покаже дійсно, на що здатний.

Silver division

LP-CRM - Topiar

Олександр Луценко і LP-CRM виходять на перший матч нового сезону. Якщо в минулому сезоні хлопці посіли другу позицію в Бронзовому дивізіоні, відставши від чемпіона всього на один бал, то зараз піднялися на одну ліги вище. Відповідно і клас опонентів буде вище. Один з таких непростих суперників – Topiar. Смирнов і компанія завжди декларували серйозні амбіції, а в минулому сезоні навіть спробували себе в Золотому дивізіоні. Так, нинішній чемпіонат розпочали не найкращим чином (поразка від Cooker 1:4), проте нам здається, що в цьому є певний збіг обставин, велика кількість гравців в заявці на матч (що не дало можливості всім себе проявити) і, звичайно, височенний клас опонента. LP-CRM – Topiar – це бій дійсно рівних суперників, тому нехай переможе, даруйте за цю банальність, найсильніший!

Bronze division

АФК Хунта – Binotel

Union – ФК Дірект

Duzain Fasad – SFCK Team

Binotel, який завершив минулий сезон на 5-й позиції в Бронзі і виграв останні 4 матчі поспіль, розпочне новий чемпіонат матчем проти Хунти. Цей колектив розпочав сезон, мабуть, жахливо, адже поразку з рахунком 0:4 від організаторів можна назвати саме так. Чи була це «разова акція», або команда зараз дійсно перебуває не в найкращій формі? Відповідь дасть якраз гра проти Binotel!

Union… Хлопці, якщо ви читаєте наші анонси, ми дуже просимо вас перервати свою сумну серію без перемог, яка триває вже шостий місяць поспіль! З 8 листопада команда не вигравала в рамках нашого турніру, а тут ще й проти Діректу грати. Команди, яка точно може претендувати на звання найбільш прогресуючого колективу SFCK! Дві перемоги на старті цього сезону, серйозна переможна серія наприкінці попереднього чемпіонату і 12 забитих голів у двох матчах – цей колектив реально демонструє серйозний прогрес!

Duzain Fasad – SFCK Team – це матч старих знайомих і, навіть можна сказати, хороших друзів, адже у складі «дизайнерів» грає декілька футболістів, які прекрасно знають організаторів, не кажучи вже про головного тренера цієї команди Романа Галицького, який на SFCK від самого початку. Обидві команди розпочали цей сезон на мажорній ноті – «дизайнери» з перемоги, а «організатори» з двох вікторій поспіль. Фактично це битва лідерів «прямозараз!

Urban division

2SCHOOL – Royal Credit

Колектив 2SCHOOL відмінно проявив себе у весняному кубку SFCK, отримавши порцію компліментів від усіх, хто спостерігав за матчами дебютанту наших змагань. А тепер хлопці класно розпочали регулярний чемпіонат, розбивши Matador з рахунком 8:1. Вадим Гребенюк, який оформив хет-трик (і асист), а також Дмитро Парубок, на рахунку якого дубль, буквально розірвали захист опонентів. Саме ці гравці задають тон грі команді. Що стосується «банкірів», то їх виступи у осінньому чемпіонаті можна назвати неоднозначними, проте спочатку ми хочемо подивитися на перший матч команди в сезоні, а потім робити хоча б якісь проміжні висновки.

Prestige division

Ощадбанк – One Call-2

Ощадбанк розпочав сезон з поразки від Салтівського МК з рахунком 3:6, проте це точно не вирок. «Банкіри» явно мають серйозний потенціал, проте потрібні а) дисципліна, б) довша лава запасних. Тоді, нам здається, результат точно прийде. Що стосується One Call-2, то назвати цей склад другим можна лише умовно. Пасічник, Султан, Гупало, Власюк – це гравці дуже серйозного калібру, тому «банкірам» доведеться докласти колосальних зусиль, аби здобути залікові бали.

Challenge Division

FC Prolisok – ФК Сокіл

Тєлєга ФК – Full House UTD

Ну що ж, «Проліски» свій дебютний матч у SFCK програли, зробивши перший млинець гливким. І це, в цілому, абсолютно нормальне явище. Інше питання, що програли хлопці такому ж дебютанту нашого чемпіонату, Aletico, хоча на 23-й хвилині матчу Артем Рудий рахунок відкрив (1:5). Якщо у першому турі було непросто, то зараз буде, як кажуть букмекери – 2Х. Сокіл, завдяки дублям Горянського і Безпалюка, переграв Тєлєгу (6:2), задекларувавши свої амбіції на перші місця (можливо, хоча б в цьому сезоні). Зараз «соколята» точно на ходу, тому «проліскам» буде дуууже непросто.

Тєлєга, як ви розумієте, програла Соколу в минулому турі (2:6), але також було фіаско у першому матчі проти Brooklyn з рахунком 5:6. Таким чином, хлопці два матчі поспіль отримують у власні ворота по 6 голів. Але є одне ВЕЛИЧЕЗНЕ «АЛЕ»! В минулому сезоні Тєлєга, даруйте за слово, декласувала Full House UTD з рахунком 11:0. Чи побачимо ми такий самий впевнений реванш?

Пресслужба SFCK