Золоті бої, можливе чемпіонство для Салтівського МК та крута битва у лізі Challenge!, Анонс туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.02.2021

Золоті бої, можливе чемпіонство для Салтівського МК та крута битва у лізі Challenge!

11.02.2021

Золоті бої, можливе чемпіонство для Салтівського МК та крута битва у лізі Challenge!

Золотий дивізіон

Агросем – MFC Alterra

Aurora Team – ФК Сталь

Developex – Auto Energy

Террикон – Укргазвидобування

Чим ближче до завершення чемпіонату, тим більша інтрига в боротьбі за медалі, на які наразі претендує 6 команд. Цікаво, чи зможе вийти зі свого крутого піке Агросем, який останні два матчі програв і суттєво погрішив свої шанси на чемпіонство? І якщо поразку від Террикону можна виправдати, адже це головний суперник в боротьбі за золото, то поразка від Auto Energy нам не зрозуміла (при всій повазі до «автомобілістів»). Враховуючи той факт, що MFC Alterra в останніх чотирьох матчах програли тричі і забили лише три голи, шанси перервати свою невдалу серію високі.

Аврору ми не вважали претендентом на медалі, але дві перемоги в одному турі змусили нас переосмислити свої думки і змінити відношення до колективу Дмитра Влоха. Жихарєв зараз просто у ТОП-формі (4+1 в минулому турі), тому саме на нього полягають великі надії в матч проти «сталеварів». Матч точно не буде простим, адже Сталь, незважаючи на 1 перемогу в 5 матчах, в кожній грі створювала великі проблеми супернику. Ми б назвали цей колектив міцним середняком, який здатен на сюрприз!

Developex #прямозараз – головний претендент на чемпіонство для нас. Пояснюємо: цей колектив переграв Террикон і Укргазвидобування з ідентичним рахунком 4:0, продемонструвавши вкрай змістовну гру. Однак Террикон має матч в запасі, тому команді Володимира Гобова просто необхідно переграти AutoEnergy. Враховуючи той факт, що команди займають діаметрально протилежні місця в турнірній таблиці, це цілком реально, АЛЕ (!) перемога «автомобілістів» над Агросемом і класна гра Пащенка залишають цьому колективу непогані шанси на позитивний результат.

Террикон – Укргазвидобування – просто ТОП-матч звітного туру. В цій зустрічі фактично може вирішитися доля «газовиків», як претендента на срібло чи золото. Поразка – цих шансів майже не залишить. Перемога – навпаки загострить боротьбу за перше місце до максимуму, адже в такому випадку на 1-е місце зможуть претендувати одразу 4 команди. Террикон – лідер за матчами, що не зіграні, тому команда Ігоря Киричка в разі перемоги може зробити величезний крок до чемпіонства.

Срібний дивізіон

Нікофлекс – МФК Юніон

One Call – UTR

UMG – АФК Хунта

Київська Митниця – Салтівський МК

УВАГА! Якщо Салтівський МК переграє Київську Митницю, яка не демонструє стабільної гри, то стане першим колективом турніру (разом з Kapelou), який гарантує собі золоті медалі! Враховуючи космічну форму Романа Помазанова (7 голів в двох матчах) це, здається, лише питання часу. Але нам би дуже хотілося, щоб хлопці з Митниці змогли закрутити інтригу в боротьбі за чемпіонство! Чекаємо на присутність головного бомбардира Митників – Дениса Гайдена!

Фактично матч за срібло. Адже, навіть якщо Салтівський МК не виграє у звітному турі, все одно залишиться головним претендентом на чемпіонство. В очному протистоянні One Call випереджає своїх опонентів на три очки, але UTR має матч в запасі. Для One Call – це останній матч в сезоні. Перемога – гарантує срібло (як мінімум). Поразка – автоматично відправляє на третю позицію. UTR, звичайно, міг не доводити історію до інфаркту, але серія з трьох матчів без перемог лишила команду шансів на спокійне завершення турніру.

UNG Intech і Хунта зіграють у матчі, який за нашими прогнозами, стане найрезультативнішим в турі. Пояснюємо, чому! Обидві команди жахливо грають в обороні (хлопці, не ображайтеся), пропустивши на двох 48 голів. З іншого боку, якщо вони ловлять кураж, то попереду виходить абсолютно усе. Приклад того, як UMG-Intech в минулому турі поступався 1:3 Bios після першого тайму, але у підсумку зіграв 4:4 (хет-трик Стеценка), ще стоїть перед очима. Плюс не забувайте, що Пуха і Мазур на двох вже забили 14 голів в сезоні, тож хлопці явно захотять поповнити свій бомбардирський актив.

Нікофлекс теоретично може заскочити на третю сходинку, але для цього бажано побачити поразку UTR в матчі проти One Call. Ще краще, щоб ці команди зіграли внічию, а потім UTR програв Салтівському МК. Тоді, якщо Нікофлекс виграє усі три матчі, що залишилися (МФК Юніон, Київська Митниця і BIOS), ця команда може навіть посісти друге місце. Для початку – МФК Юніон. Колектив з останньої сходинки. Але зазначимо, що такі команди, зазвичай, роблять найбільше неприємних сюрпризів.

Бронзовий дивізіон

Eclipse LP-CRM

SoftServe Playtika

В цих матчах, відверто кажучи, для нас все очевидно. Eclipse, хоча і розгромив в минулому турі колектив Playtika, перервавши свою серію з восьми поразок поспіль, все одно не виглядає фаворитом в грі з LP-CRM, який, по-перше, виграв чотири матчі поспіль. По-друге, команді Нікітіна не можна втрачати бали, адже в битві за друге місце в спину дихає SoftServe.

Цей колектив, до речі, проведе свій матч проти Playtika. Зараз команда Богдана Олексюка виглядає майже безнадійно. Хлопці, ви знаєте, що ми завжди радіємо вашим успіхам, але зараз можемо лише сварити. Підбір гравців і досвід дозволяє розраховувати на більше, ніж останнє місце в турнірній таблиці і 10 пропущених голів в двох матчах останнього вікенду. Більше того, «айтішники» з Playtika не забили жодного голу в цих матчах, то ж є проблеми з атакою. Для SofT Serve ця гра може стати хорошою розминкою перед головними битвами проти LP-CRM і Kapelou, які і будуть вирішувати долю команди в чемпіонаті.

Дивізіон Urban

LP-RCM-2 – Нікос

Директ – UpTech Team

КМА – Хурма

Нікос – RwS Bank

Young Boys – Getman Kyiv

Легіон – LP-CRM-2

Crown Kyiv – Matador

Найбільше матчів відбудеться саме у звітному дивізіоні.

«Банкіри» можуть наздогнати Легіон у турнірній таблиці якщо здолають кризовий Нікос (а «банкіри» програють свій матч LP-CRM-2). Останній раз команда Дмитра Сисоєва вигравала ще у минулому році, а враховуючи підсилення в особі Алмазова і Куликовського, а також класну форму Коновалова, це зробити цілком реально.

Нікос, до ресі, зіграє два матчі за вікенд. Причому другий проти PL-CRM-2, який в минулому турі отримав технічну поразку в матчі проти КМА. Щось нам підказує в глибині души, що це буде найбільш жорсткий матч туру, тому велике прохання до арбітрів максимально чітко і компетентно працювати у звітній зустрічі.

Директ продовжує переслідувати Crown Kyiv в битві за третю сходинку і наразі, маючи гру в запасі, відстає від суперника на три залікові бали. Гра проти UpTech Team точно буде непростою і, можливо, в’язкою. Цей колектив доволі дисципліновано вміє захищатися, що і показав матч проти Young Boys в минулому турі (0:1). Тоді, звичайно, велику роль у захисті воріт команди зіграв Олег Коломієць, який тягнув безліч ударів у площину. Чи впорається Олег і компанія з набравшим класну форму Артемом Тотоком, який в минулому турі оформив хет-трик? На це питання ми отримаємо відповідь безпосередньо на матчі.

КМА спробує здобути третю перемогу поспіль, в разі якої хлопці продовжать боротьбу за четверту-п’яту позицію. Звичайно, виграти її (боротьбу) буде важко, адже попереду ігри з лідерами – RWS Bank і Легіоном. Що стосується матчу проти Хурми, то недооцінки суперника бути не може. Так, безумовно, останній раз Хурма вигравала ще 8 листопада, але на це є об’єктивні причини. Як мінімум, нестабільний збір на матчі. Хоча кваліфіковані виконавці в цій команді точно є!

Young Boys, хоча і займає 7-му сходину в таблиці, насправді перебуває у непоганій формі (1 поразка в 6 матчах, та й то від «банкірів», які ведуть боротьбу за чемпіонство!). Незрозуміло, чи повернеться до наступного матчу (скоріше ні) голкіпер цієї команди Дмитро Бондар, який зараз відпочиває в теплих країнах, а в минулому турі саме він забив переможний гол свого колективу. Це буде втрата, до того ж і «гетьмани» поступово виходять на «путь истинный», вигравши два з останніх чотирьох матчів. Безумовно, команді Ігоря Криворучка не вистачає стабільності складу, однак ці матчі – відмінна можливість для новачків показати свої найкращі якості.

У Легіону завдання просте – виграти кожен наступний матч. Будь-якою ціною. Команда зараз залежить виключно від себе. Суперник у звітному турі дозволяє розраховувати на перемогу. LP-CRM-2 виграв лише один з 5 останніх матчів, та й то у Матадорів, які провалюють друге коло чемпіонату.

Власне кажучи, Матадори зіграють проти Crown Kyiv, який вже вичерпав ліміт втрат залікових балів, фактично втративши шанси на чемпіонство. Більше того, під загрозою навіть бронзові нагороди, тому перегравати Матадорів просто необхідно. Ця команда не виграє вже більше двох місяців, тому зробити це цілком реальне завдання.

Дивізіон Challenge

Black Alfa – Jooble

Secur – The Saints

Black Alfa – MFC Flex

Avatar – Full House UTD

Brooklyn – ФК Сокіл

FC Vega і Oiler в цьому турі відпочивають, а от Сокіл буде битися з Brooklyn. «Соколятам» бажано не просто переграти своїх опонентів, а забити їм якомога більше голів, аби трішки наздогнати Oiler (3:3 особиста зустріч) за різницею забитих і пропущених. Зробити це буде непросто, бо «нью-йоркці» завжди грають з характером, незважаючи на ті результати, які є у команди в турнірній таблиці. З іншого боку, шість перемог у шести матчах «соколят» говорять самі за себе.

Black Alfa, яка в семи матчах чемпіонату забила всього 9 голів, а зараз посідає передостанню сходинку в турнірній таблиці, зіграє одразу два матчі за вікенд. Jooble- буде максимально налаштовуватися на цей матч, адже цей колектив ще зберігає шанси на бронзу, нехай і теоретичні. Особливо команді Анатолія Педька радимо звернути увагу на дует Поп Нуцу – Ігор Тимончук, який в цьому сезоні вже забив 13 голів і оформив 5 асистів.

В другому своєму матчі Black Alfa зіграє проти команди, яка пропускає найбільше в лізі після Аватару - MFC Flex (36 пропущених). Більше того, в останніх двох матчах гравцям цього колективу не вдалося забити жодного голу, а наразі невдала серія команди нараховує 5 поразок поспіль. Для Black Alfa, як нам здається, це відмінна нагода здобути першу перемогу в сезоні. Коли, якщо не зараз?

2S – це надважлива битва між Secur і The Saints. Secur наразі відстає від своїх майбутніх опонентів, які розташувалися на 4-й позиції, на два бали, але при цьому має один матч в запасі. «Святі» забивають більше (29 проти 20), але і пропустили рівно на 10 голів більше, ніж їх опоненти (27 проти 17). Статистично команди приблизно рівного класу і, більше того, мають двох ТОП-лідерів: Бритвін (The Saints – 12+6) і Дацко (Secur  - 13+4). Оце буде бій!

Avatar пропустив 43 гола в основному етапі, а останній раз в цьому сезоні вигравав ще 25 жовтня. Звичайно, перспективи команди на гру проти Full House UTD не виглядають вкрай оптимістично, адже і в атаці є певні проблеми. Про що свідчать 4 голи в 5 останніх матчах. У суперника ситуація, до речі, ненабагато краще, але у них є Бородань, який в цьому сезоні забив 5 голів і зробив 2 асиста. Для порівняння, весь Аватар забив 13 голів за сезон в основному етапі.

Дивізіон Soccer Shop

RLC Logistic – Время Газа

Для колективу «Время Газа» це остання гра в сезоні і остання можливість гучно грюкнути дверима! В останніх чотирьох матчах цей колектив пропустив космічні 39 голів, але й «логісти» щось не можуть виграти в останніх двох матчах. Тим не менш, цей колектив має один з найкращих захистів в лізі, пропустивши всього 15 голів. Чи зможуть Сьомка і компанія трішки покращити свої показники?

Пресслужба SFCK