​ Як бути ТОПом в 47 років, хто попав на око тренерам Ювентусу, а хто став джокером туру?!, Збірна найкращих гравців туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.02.2021

​ Як бути ТОПом в 47 років, хто попав на око тренерам Ювентусу, а хто став джокером туру?!

11.02.2021

​ Як бути ТОПом в 47 років, хто попав на око тренерам Ювентусу, а хто став джокером туру?!


Золотий Дивізіон

Auto Energy 3–5 Aurora Team

MFC Alterra 1–3 Topiar

Aurora Team 4–3 Укргазвидобування

Террикон 4–3 Агросем

ТОП-5 гравців в цій лізі було вибрати максимально просто. Розпочнемо з позиції голкіпера, а саме Сергія Панченка з Аврори. Враховуючи той факт, що його команда зіграла одразу два матчі за день, роботи у Сергія вистачало. Будемо відверті, його колектив не відзначається ідеальною обороною, тому Панченку довелося зо два десятка разів рятувати свою команду, що, у підсумку дозволило взяти 6 очок в двох матчах! З воротарем розібралися і далі рухаємося в сторону команди Topiar. Здобути перемогу проти кризової, але все одно міцної MFC Alterra, цій команді допоміг Сергій Либа. Лідер атак цього колективу вкотре підтвердив свій височенний рівнь. Він увесь матч тримав у напрузі захист суперника, відзначився дублем і, більше того, відзначив маленький ювілей – 10 голів в сезоні! Далі – більше. Дивимося в сторону Террикону і бачимо нестримного, куражного і результативного Дмитра Заіку. В супер принциповому матчі проти Агросему Діма буквально феєрив, забивши двічі, чим і допоміг своїй команді не тільки виграти звітний матч, а й обійти в таблиці прямого конкурента в боротьбі за чемпіонство. Було б дивно, якби у звітному турі ми пройшли повз геройства Анатолія Жихарєва. Ми вже звикли, що Анатолій є мотором Аврори, але в минулому турі він перевершив себе. Його колектив зіграв два матчі за день, обидва виграв, а Жихарєв в цих протистояннях записав на свій рахунок 4 голи і асист. Завершувати будемо лідером Агросему – Михайлом Тесленко. Лідер «аграріїв» тягнув команду матчі проти Террикону, як міг. Зробив асист, оформив дубль і постійно чинив тиск на захист опонентів. Однак належної підтримки від команди не отримав, тому і поразка – 3:4.

Срібний дивізіон

Салтівський МК 5–2 Нікофлекс

Bios 4–4 UMG

UTR 3–1 Київська Митниця

АФК Хунта 2–2 One Call

Позицію голкіпера, як нам здалося, повинен закрити голкіпер UTR – Михайло Подолинний. В цілому, він провів дуже стабільний матч, підказував партнерам по команді, та іноді ефектно рятував від пропущених голів. Та й пропустив він найменше, за інших голкіперів ліги в цьому турі. Що стосується польових гравців, то розпочати хотілося з машини для забивання голів – Романа Помазанова з Салтівського МК. Після покеру в минулому турі, в звітний ігровий вікенд він буквально поховав захист суперника, оформивши три голи у ворота Нікофлекса. Ми вважаємо, що якщо Салтівський МК стане чемпіоном (а вірогідність височенна), то 50% заслуги в цьому саме Роми, який наразі забив вже 16 голів у сезоні. Нарешті ми знову побачили у збірній найкращих гравців туру футболіста UMG-Intech. Назвати Макса Стеценка стабільним гравцем ми не можемо, адже останній раз він відзначався ще чотири тури тому (до речі, також оформив хет-трик). Але у матчі проти BIOS, в якому колектив Мельниченка поступався після першого тайму 1:3, головним героєм команди став саме Стеценко, який оформив хет-трик і на своїх міцних плечах вивіз команді один бал. Наступний гравець у нашій когорті найкращих проводив доволі типовий, як для себе, матч, але наприкінці вибухнув результативними діями. Мова йде про Ярослава Телятника з UTR, який за 5 хвилин наприкінці матчу оформив дубль, здобув для своєї команди перемогу і повернув її до списку претендентів на медалі! Дмитро Болтовський з BIOS закриває нашу 5-ку найкращих гравців в лізі. Цей футболіст проводить дуже сильний сезон за Bios, в кожному матчі він проявляє себе з найкращого боку. В протистоянні з UMG він відзначився голом та в цілому дуже позитивно впливав на гру своєї команди.

Бронзовий дивізіон

Binotel 3–1 Assistant Group

Kapelou 6–0 Playtika

SoftServe 3–1 ABM Cloud

Playtika 0–4 Eclipse

LP-CRM 4–1 Eurobis

Якщо розпочинати з позиції голкіпера, то це однозначно буде Сергій Лукяненко з LP-RCM. Просто красень. Тягнув від гравців Eurobis майже все, що летіло у бік його воріт, за рахунок чого LP-CRM і зміг здобути впевнену перемогу з рахунком 4:1. Binotel продовжує радувати своєю переможною серією, яка вже налічує три матчі поспіль. Одним з головних героїв команди в минулому турі став Волошенко, адже Андрій не тільки оформив дубль у ворота своїх опонентів, а ще й постійно розпочинав атакуючі дії свого колективу! Сергій Румпа, на наш погляд, просто красень і головний ньюзмейкер туру. Сергію нещодавно виповнилося 47 років, а він у повному порядку. На рахунку Румпи гол+пас в матчі проти колективу Playtika, що, власне кажучи, допомогло Eclipse перервати свою серію з восьми поразок поспіль! Далі йде людина з «абонементом» у збірну найкращих гравців туру. Простіше сказати, коли Михайло Сидорко не потрапляв до когорти найкращих. Після покеру в минулому турі, три голи і асист в матчі проти Playtika! Заключним гравцем у нашій шаленій 5-ці буде Артем Вербенко з LP-CRM. В цьому турі він провів по-спортивному агресивний, потужний і результативний матч проти Eurobis, двічі результативно завершуючи атаки своєї команди! Просто молодчина!

Ліга Urban

Хурма 2–4 Директ

Getman Kyiv 3–2 Никос

Matador 1–9 Легион

RwS Bank 5–2 Crown Kyiv

UpTech Team 0-1 Young Boys

Навіть не дивлячись на той факт, що UpTect Team поступився у звітному турі Young Boys з рахунком 0:1, саме кіпер «айтішників» Олег Коломієць, на наш погляд, був найкращим. Ви повинні зрозуміти, що якби не супер впевнена гра Олега, його команда могла поступитися з набагато більшим рахунком. Найкращим підтвердженням наших слів є оцей епізод (https://youtu.be/DwipFxV5Mq0?t=528 – дивитися з 8:54). Директ продовжує боротьбу за медалі своєї ліги, в чому команді дуууууже допомагає Арсен Тоток. Саме його хет-трик у матчі проти Хурми дозволив здобути непросту перемогу, а сам 19-річний гравець вже забив 14 голів у сезоні! Легіон легко розбомбив Матадорів, що в принципі, виглядало доволі очікувано. Однак ми не очікували, що настільки потужний матч проведе Владислав Науменко, який у звітному протистоянні оформив покер. Для порівняння: рівно стільки ж Влад забив у попередніх шести матчах! Руслан Алмазов з RwS Bank – не частий гість на матчах своєї команди, але у протистоянні з Crown Kyiv (прямим конкурентом за медалі) він перевершив усі наші очікування, відзначившись голом та асистом. Для його історії класно підходить фраза: краще рідко, але мітко! Зараз до нас можуть з’явитися питання, але ми спробуємо пояснити. 5-м гравцем у когорті найкращих ми обрали Дмитра Бондаря з Young Boys. По-перше, він голкіпер і провів відмінний матч проти UpTech Team, а ми начебто найкращого воротаря вже обрали. По-друге, він забив переможний гол для своєї команди в кінці матчу, тому, враховуючи той факт, що турнір у нас аматорський, ми дозволили собі включити його до списку найкращих, як такого собі джокера!

Ліга Challenge

Jooble 1–5 Oiler

Full House UTD 2–4 FC Vega

ФК Сокіл 4–1 Avatar

Телега 5–3 Brooklyn

FC Saints 4–1 Black Alfa

Позицію голкіпера в цьому турі у нас закриває Андрій Кравець з Oiler. Цей колектив зазвичай делегує польових гравців до когорти найкращих, але ми вважаємо, що Андрій дуже сильно провів матч проти атакуючого Jooble, грамотно керував діями партнерів, а коли було потрібно, рятував свою команду. Здається, давно не згадували про Радислава Сиворакшу з Сокола. Цього разу цей геройський хлопчина, як чорний плащ, на крилах ночі пролетів над захистом Аватару і буквально знищив його своїми гострими передачами (три асисти) і результативним ударом, який він оформив наприкінці матчу. Є інформація, що за наступним гравцем нашої когорти вже слідкує Андреа Пірло з Юве, адже за словами наставника «Старої Сеньйори» цей гравець нагадує його у найкращі роки. Мова, звичайно, йде про Сергія Ананко з FC Vega, який за 8 хвилин перевернув гру проти Full House UTD! Сергій настільки топово з’явився на полі, що за 8 хвилин оформив три асисти, допомігши команді врятувати і виграти майже безнадійний матч! Той факт, що Тєлєга перервала свою серію з трьох поразок поспіль, вже обнадіює. А ось гра Андрія Соломійчука взагалі викликає нереальний кайф. Цей хлопчина у матчі проти Brooklyn не тільки оформив дубль, а ще й встиг двічі асистувати своїм партнерам. Просто монстр! Завершає нашу 5-ку Олексій Штанько з Brooklyn. Так, безумовно, його команді знову не вдалося перемогти, але сам Олексій провів не тільки класний матч і оформив дубль, а й був справжнім прикладом на полі. Прикладом того, як не потрібно зупинятися, коли матч складається не за твоїм сценарієм!

Дивізіон Soccer Shop

RLC Logistic 2–4 ФК Козаки

Red Foxes 0–13 SFCK Team

ФК Победа 10–4 Время Газа

Матадор Русановка 9–4 Веселые Ребята

Будемо відверті, виявити найкращого голкіпера в цій лізі у звітному турі вкрай важко, адже «косячили» усі, а єдина команда, що не пропустила – була команда організаторів. Тому це звання ми з гордістю надаємо Олександру Титаренко (більше відомому, як Карл Лагерфельд), який провів найбільше часу в воротах «команди організаторів». Давайте одразу закінчимо з командою організаторів і згадаємо про найрезультативнішого гравця всього чемпіонату SFCK у цьому турі – Аристарха Олександровського. На його рахунку 5 голів і 2 асисти, результат, який ніхто не зміг перевершити. Далі – цікавіше. Обов’язково хочемо згадати лідера Козаків Андрія Таймарова, який разом з командою буквально перевернув невдалий матч проти «логістів». Його команда програвала 0:2 вже на 12-й хвилині, а сам Андрій у звітному протистоянні оформив дубль. Знайдемо місце у нашому ТОПі і для єдиної дівчини – Анастасії Терех. Якою б не була сила суперника, але той факт, що дівчина оформила дубль у чоловічому чемпіонаті, викликає повагу! Фіналізуємо наш ТОП гравцем команди «Победа» Володимиром Дробенко. В першу чергу, хочемо відзначити його фантастичне бажання і зарядженість на гру. Він встиг забити тричі у ворота суперників, відзначився асистом, а також навіть записав на свій рахунок автогол.

Пресслужба SFCK