Хто стане чемпіоном в Золоті, Oiler, який не зупинити і можливе перше золото для команди організатор, ​Огляд туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.02.2021

Хто стане чемпіоном в Золоті, Oiler, який не зупинити і можливе перше золото для команди організатор

10.02.2021

Хто стане чемпіоном в Золоті, Oiler, який не зупинити і можливе перше золото для команди організатор

Gold Division

Auto Energy 3–5 Aurora Team

MFC Alterra 1–3 Topiar

Aurora Team 4–3 Укргазвидобування

Террикон 4–3 Агросем

На то він і золотий дивізіон, аби дарувати нам круту інтригу в кінці чемпіонату.

Головним ньюзмейкером туру, безумовно, стала Aurora Team. Спочатку Жихарєв і Паван Кхабар на двох фактично розібрали «автомобілістів», виграючи до 27-ї хвилини матчу з рахунком 4:0, а потім, вже у матчі проти «газовиків» до цього дуету приєднався Андрій Клочко, який відзначився дублем. Більше того, Аврора тричі виходила вперед, однак Лещенко і компанія постійно рахунок зрівнювали. Однак зрівняти рахунок після голу на 36-й хвилині матчу їм вже не вдалося. Більше того, ця поразка суттєво вдарила по амбіціям і планам «газовиків» на медалі.

У центральному матчі туру Террикон здолав Агросем, у третьому матчі команд між собою за останніх пів року. Цапенко і Тесленко намагалися і робили усе, аби «аграрії» взяли залікові бали, однак нестримний Заіка «робив вітер»! За великим рахунком команда Ігоря Киричка дійсно провела один з найсильніших матчів в сезоні і по пропущеним матчам вийшли на першу позицію. Хоча попереду важкі матчі проти Аврори і Укргазвидобування!

Відзначимо також другу перемогу Topiar, який реально освоївся під кінець сезону в цьому дивізіоні і, чесно кажучи, залишає по собі великі надії на майбутній сезон.

Silver Division

Салтівський МК 5–2 Нікофлекс

Bios 4–4 UMG

UTR 3–1 Київська Митниця

АФК Хунта 2–2 One Call

Цікаві результати, які напряму вплинули на розташування команд перед фінальними турами.

UTR нарешті перерва свою серію з трьох матчів без перемог, обігравши Митників. Митниця, до речі, грала без Гайдена, який в минулому турі зробив 2+2, тому недивно, що команда не змогла взяти залікові бали. В цій грі відмінно себе проявив Телятник, який забив два переможних голи в кінці гри.

Нікофлекс не програвав 5 матчів поспіль, але втримати Помазанова їм не вдалося. Рома, звичайно, не зміг проявити себе, як в минулому матчі, коли він оформив покер, але і трьох голів лідера Салтівського МК вистачило для того, аби його колектив залишився на першому місці, а сам Рома продовжив лідирувати в гонці бомбардирів – 16 голів.

Хунта, як і завжди в цьому сезоні, продовжила дивувати. Без Мельника One Call не зміг обіграти Хунти і, можливо, подарував чемпіонство Салтівському МК, адже цей колектив тепер має виграти лише один з двох матчів, що залишився. Хунта двічі відігравалася по ходу матчу, а Федотов врятував свою команду на останній хвилині матчу – 2:2.

Bios і UMG видали, мабуть, найбільш видовищний матч ліги. Ковш і компанія вигравали після першого тайму з рахунком 3:1, але нестримний Стеценко оформив в цьому матчі хет-трик і нарешті перервав серію UMG з чотирьох поразок поспіль.

Bronze Division

Binotel 3–1 Assistant Group

Kapelou 6–0 Playtika

SoftServe 3–1 ABM Cloud

Playtika 0–4 Eclipse

LP-CRM 4–1 Eurobis

Ми знали, що це колись станеться і дочекалися. Навіть не встигли посивіти. Звичайно, мова йде про першу перемогу в сезоні для Eclipse, які дійсно провів свій найкращий матч в сезоні. До дубля Макарчука ми відносимося, як до звичайної події. А от гол+пас від Румпи, якому нещодавно виповнилося 47 років – це ТОП!

Щодо колективу Playtika, то тут у нас на очках майже сльози. Ми завжди з повагою відносилися і відносимося до цього колективу, але у команди є серйозні проблеми. Не забити жодного голу в двох матчах за день (нагадаємо, що перший матч «айтішники» грали проти Kapelou) – це взагалі ні в які ворота не лізе. В прямому і переносному сенсі слова. Сидорко, до речі, знову зробив результат команди. Цього разу – три голи і асист. До чемпіонства Kapelou залишається зробити лише один крок…

Найбільш жорстким матчем вікенду вийшла зустріч між LP-CRM і Eurobis. Гравців, відверто кажучи, не жаліли один одного, але арбітри обмежилися всього трьома жовтими картками за матч. Дуже сподобалася тактика LP-CRM з грою на стовпа, яка реально працює. Eurobis цілком міг розраховувати на позитивний результат, але голкіпер LP-CRM зводив нанівець усі намагання суперника. Більше того, величезна кількість ударів цієї команди з дальньої дистанції йшли в «молоко», а ось четвірка Луценко-Сафаргалін-Вербенко-Майстренко творили справжні дива і тому LP-CRM здобув впевнену перемогу!

SoftServe цілком може розраховувати на, як мінімум, бронзові медалі, але попереду два важкі матчі проти LP-CRM і Kapelou. ABM Cloud насправді провів непоганий матч проти своїх колег «айтішників», але проблема в тому, що у команди Романа Ковальчука більшість гравців з великого футболу, тому грати проти футзалістів суперника, а саме футзальну гру цій команді ставить Влад Рибальченко. Приємно, що уся команда SoftServe поступово підтягується до своїх лідерів – Чайки, Жихарєва і Рибальченка, тому саме за цей рахунок хлопці і перемогли у звітному матчі.

Binotel, якби грав так завжди, як в останніх трьох матчах, абсолютно точно завершив би сезон серед призерів. Зараз теоретичні шанси є, але мізерні. Волошенко і Кіряков, як завжди зробили гру проти «асистентів», які наразі програли вже 4 матчі поспіль.

Urban Division

Хурма 2–4 Директ

Getman Kyiv 3–2 Никос

Matador 1–9 Легион

RwS Bank 5–2 Crown Kyiv

UpTech Team 0-1 Young Boys

LP-CRM-2 0–5 KMA ТП

Матадори в останніх шести матчах – 5 поразок і 40 пропущених голів. Легіон просто не помітив своїх опонентів, відправивши у їх ворота одразу 9 голів. Найцікавіше це те, що у Легіону залишилися матчі проти команд з нижньої шістки.

Нікос знову програв і нас це вже, нажаль, не дивує. Цей сезон потрібно добряче проаналізувати і поскоріше забути. В матчі проти «гетьманів» дуже сподобався Артем Герасимов, який оформив 1+1, але його зусиль було замало,  адже «гетьмани» останнім часом дійсно додали у командній грі і, якщо так буде і надалі, чекаємо на продовження цієї картини вже у наступному сезоні.

Селіхов забив класний гол за Хурму і відкрив рахунок у матчі про Директ, але його зусиль не вистачило, адже Артем Тоток провів, як часто буває, космічний матч. Артем встигав і біля чужих воріт, і партнерам в обороні допомагав. Ця перемога вкрай важлива для Директ, адже попереду матч з Crown Kyiv, який наразі випереджає Директ на три очки. В разі перемоги у Директу буде шанс на бронзу.

Власне кажучи Crown Kyiv поступився «банкірам». Відзначимо, що до складу «банкірів» приєдналися Руслан Алмазов, який у другому матчі за команду оформив 1+1, а також Павло Крупина, який в дебютній грі відзначився важливим голом.

Найменш результативним матчем дня було протистояння між UpTech Team і Young Boys. «Айтішники» програли третій матч поспіль, пропустивши на останній хвилині від польового голкіпера суперника – Дмитра Бондаря.

П.С. LP-CRM-2 0–5 KMA ТП. Команді LP-CRM призначено технічну поразку через некоректну і непрофесійну поведінку їх тренера Андрія Нікітіна.

Challenge Division

Jooble 1–5 Oiler

Full House UTD 2–4 FC Vega

ФК Сокіл 4–1 Avatar

Телега 5–3 Brooklyn

FC Saints 4–1 Black Alfa

Антоніо Лошак, який тренує Oiler, схоже, зможе приміряти на себе золоті медалі в кінці сезону. Звичайно, якщо його команда не буде збавляти темпу. 2 голи і асист від Лимаря, а також 2+2 від Тарана зробили необхідний результат. Попереду матчі проти далеко не найсильнішої Тєлєгі і нестабільного Brooklyn.

Ці команди, до речі, в цьому турі зіграли між собою. Андрій Соломійчук просто король звітного туру, адже йому вдалося оформити у цьому матчі 2 голи і 2 асисти, проти яких навіть два голи Штанька вже не змогли «нью-йоркцям» забезпечити, бодай нічию. Крім того, було ь неправильно не відзначити хет-трик від Кагамлика!

Граючий тренер FC Vega врятував свою команду. Інакше і не скажеш. Справа в тому, що в першому таймі Full House UTD поступився 0:1, але у другому таймі доволі швидко скористався автоголом суперника, а також забив сам, перевернувши хід гри. Здавалося, що на цьому шанси на золото для FC Vega майже закінчилися, але Ананко вирішив приєднатися до гри, переодягнувся, вийшов на поле і зробив три асисти за вісім хвилин! Маестро!

Аватари програли 7-й матч поспіль… Коамнда Максима Ріпи відверто провалила другу частину сезону, а в цьому турі не змогла нічого протиставити Сиворакші, який не тільки забив 1 гол, а щей віддав три гольові передачі, продовживши вести Сокіл до перших нагород в історії участі в нашому чемпіонаті.

FC Saints скористався тим, що Jooble поступився у звітному турі і вийшов на чисте четверте місце. Однак гра проти Black Alfa вийшла зовсім непростою. Команда Анатолія Педька на рівних билася за «святами», завершивши перший тайм внічию – 1:1. Однак швидкий гол від Чухрія на початку другого тайму відправив Black Alfa у легкий нокдаун, після якого оговтатися вже не вдалося. Більше того, в останні десять хвилин «святі» остаточно добили своїх опонентів двома голами.

Soccer Shop Division

RLC Logistic 2–4 ФК Козаки

Red Foxes 0–13 SFCK Team

ФК Победа 10–4 Время Газа

Матадор Русановка 9–4 Веселые Ребята

«Червоні лиси» пропускають з кожним матчем все більше і більше голів. В позаминулому турі – 11, в минулому – 12, і от зараз одразу 13 голів від команди організаторів. Інша справа, що попереду у команди Катаранчука два важливих матчі, які і вирішать долю чемпіонату.

Максимум, на що Козаки можуть розраховувати після звітного туру – друга позиція. В матчі проти «логістів» цей колектив взагалі міг зазнати фіаско, адже «логісти» вигравали 2:0 на 12-й хвилині матчу, але потім відбувся гучний камбек, головним автором якого став Таймаров і його дубль.

Матадори забили одразу 9 голів у ворота «Веселих», фактично відчепивши їх від гонки за медалі. Головною героїнею цього матчу особисто для нас стала Настя Терех, яка оформила в цій грі дубль.

А ось Победа прогнозовано розгромила Время Газа, але головний матч попереду. Попереду битва з командою організаторів. В разу перемоги в майбутньому матчі, а також, якщо Матадор Русанівка у двох матчах, що залишилися, візьме не більше 2 балів, то шанси на срібло у «Переможців» точно будуть! Розв’язка близько!

Пресслужба SFCK